Info
x
Hi hi hi hai sa ne cumparam dacii !!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:12
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-01-14 23:29:09Cumparati dacii ! Germanii cumpara numai prodise germane . Romanii in prostia lor fac vanzare strainilor . daca romanii arv avea spirit german , ar cumpara dacii !Germanii nu cumpara masini germane,cumpara masini bune! |
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 02:07
De la: joliqu, la data 2009-01-31 14:02:38SI APROPO, OARE DE NU NU CUMPARA GUVERNUL DACII? CRED CA NU LE PLAC. PRIETENII STIU DE CE !ESTI AMUZANTA SI NU STIU EU DE CE SAU BATI CAMPII IN ALTA DIRECTIE SI ACOLO STIU EU DE spagi ........................ups nu am vrut sa zic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 21:57
De la: crist_che, la data 2009-01-31 22:12:57De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-01-14 23:29:09Cumparati dacii ! Germanii cumpara numai prodise germane . Romanii in prostia lor fac vanzare strainilor . daca romanii arv avea spirit german , ar cumpara dacii !Germanii nu cumpara masini germane,cumpara masini bune! SPECTACULOS Potrivit Financial Times Deutschland, Nemții cumpără o mie de Dacii pe săptămână de Bogdan MUNTEANU | 14 FEBRUARIE 2009 www.gandul.info/lumea/prima-de-2-500-euro-a-crescut-vanzarile-da... Prima de 2.500 euro a crescut vânzările Dacia în Germania de 12,5 ori Prima de casare a dus la o evoluție neașteptată în Germania. Comenzile au crescut de șase ori, a explicat Patrick Pelata, vicepreședinte al Renault SA. Ce mai importantă creștere o are modelul Dacia, din care se vând 1.000 de bucăți pe săptămână în Germania. Creșterea este de 12,5% ori din moment ce, înainte de anunțarea primei de casare, nemții nu cumpărau mai mult 80 de Dacii pe săptămână. Din cauza scăderii cererii de automobile în toată Europa, uzina Dacia de la Pitești a cunoscut mai multe perioade de întrerupere a producției, însă acestea nu ar fi fost necesare dacă s-ar fi putut intui evoluțiile uimitoare de pe piața germană, consideră Pelata. Când am decis acest lucru (întreruperea temporară a producției n.r.), nu cunoșteam efectul din Germania, altfel nu am fi recurs la așa ceva, a precizat oficialul de la Renault. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:35
BRAVO TIE PASADRO MI-AI LUATO INAINTE CITITI SI ARTICOLUL ASTA DE PE 9AM :::::www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/Auto/120838/Vanzarile-D...
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:32
Da, dar nemtii aia sint prosti.... Ei cumpara masini germane pentru ca-s "mai de calitate". Neamtul de rind nu se uita-n buzunare cind trebuie sa faca o cheltuiala.
Sint pina-ntratit de prosti, ca-si vind masina veche (aia cu foarte multe dotari) romanilor spargatori in figuri, si cu banii luati isi cumpara un logan nou. Sau apeleaza la "rabla" si iarasi isi cumpara o masina decenta la un pret decent. Ce sa-i faci, niste tarani.... Nu se pricep la masini, n-au vazut in viata lor vreuna ca sa aiba termen de comparatie. Unde mai pui ca-i nedemn sa te vada lumea in logan......... Si sa-i vezi ce se chinuie cind n-au la ce sa dea 250 la ora , mai ales ca merg doar pe drumuri de piatra cubica. Si ce umilinte trebuie sa-ndure cind isi iau "ceata" de la cite vreun "aristocrat" scapat la carnet.... Uite de-aia nu stim cum arata chelia neamtului, sintem prea ocupati sa-i studiem genunchii.... Macar avem ceva ce n-or sa aiba-n viata lor. Avem manelisti !!! P.S. sa vezi, Gigi, citi or sa sara sa ne zica noua cum e bine.....
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:43
ai dreptate niste prosti si ei nu traiesc asa de bine ca romanii noi in romania daca sant sef de sectie imi cumpar masina de sef loganul este pentru prosti de nemti niste someri sau niste slugi ce muncesc pe doar 1000 de euro sai compatimim pe amaratii de nemti , statul lor le ofera doar 2500 euro
|
|
mirgeea 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 14:05
Eu sunt adevarat patriot, si nu am sa-mi cumpar Dacie, am sa-mi cumpar o masina germana sa o uzez pe aia si sa o stric pe strazile romanesti, astfel voi proteja Daciuca romaneasca de eventuale stricaciuni.
|
|
marianarosca61 24 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 07:00
te felicit pentru ideea de a-ti cumpara o dacia si te invidiez ca ai posibilitatea de a o face. consider dacia autoturismul momentului raportat la pret -calitate si nu numai.
|
|
|
|
|
nicolae_condila 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:55
Vedeti ce se intimpla in Germania cu Dacia Logan si apoi mai stam de vorba.Cind o sa vedeti zeci de mii de nemti prosti care arunca banii aiurea imi spuneti si mi
|
|
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 19:39
eu vad ca dacia se vinde foarte bine in acest moment in germania si in acesta criza romania nu are decat de castigat ,este adevarat ca se cam strang toate masinile de la dealeri si se trimit in germania si nu prea se produce , insa nu ma deranjeaza deloc daca peste 2-3 ani voi merge sa cumpar gunoiul lor adica o dacia cu 50 -70 de mii de km (deci gunoiul nostru )decat sa cumpar un opel sh (gunoiul lor)
|
|
msganea 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 07:30
am vazut filmul cu BICAPA!!!!! Astia sunt nebuni????????
cum sunteti, asa primiti...
|
|
silviu_m74 118 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:40
sau sa facem altceva sa ne putem cumpara mercedes-uri sau BMW-uri...sau un amarat de AUDI !!!! www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!
www.4life-romania.ro
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 10:57
nu pot, monser, ca ma strange un ciorap!
sa crezi tu ca audi e amarat!
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 19:26
am vazut un mercedes 320cdi DIN 2000-------sufletul meu !!!!!!!!!!! PRETUL ORICAND BATE UN LOGAN DCI NOU :::::::::7500 EURO AM ZIS SUPERRRRRRRR CU TOT CU NOUA TAXA DE MEDIU MA DESCURCAM SI IN VREMURI DE CRIZA ............... DAR SURPRIZA CAUCIUCURILE DOAR PE SPATE M-AR COSTA 2X960 RON STERGATOARELE 2X 300RON CATEVA ZGARIETURI , MI-A ZIS CA LE POT ACOPERI CU O POLISHARE dar MAI ERA SI CIUPITA VOPSEAUA PREA CIUPITA AS ZICE !!!!!!!!!NU VORBESC DE REVIZIE SI DE UN AMORTIZOR SI PIELEA TOCITA CEI 340DE MII DE KM CHEAR NU ERAU O PROBLEMA AVAND IN VEDERE CALITATEA RECUNOSCUTA am scris astea sa vedeti cum pare un om care gandeste cu sufletul si nu cu mintea oricand poate veni cineva sa zica ca a vazut un passat sau avensis din 2oo7 si tot asa .............dar avem bani sa le intretinem??????????????????
|
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 22:40
Brava la tine Gigi !
Bine zis.....
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 01:20
of doamne credema ca nu imi revin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................................totusi unul cu aceleasi caracteristici dar satisfacator costa peste 20mii de euro in ro .........raman la logan inaintea lui fiat panda 1,3, accent,albea si aveo.............................si era asa !!!!!!! si nu am castigat la loto poate data viitoare si cine stie poate imi cumpar ........alt logan
|
|
silviu_m74 118 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 02:04
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-31 22:12:57acum au ajuns si ei sa cumpere masini foarte ieftine....le iau cu 5000 euro,merg cu ele vreo 120.000 km si le revand cu 2500-3000 euro romanilor...oare nu este convenabil??De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-01-14 23:29:09Cumparati dacii ! Germanii cumpara numai prodise germane . Romanii in prostia lor fac vanzare strainilor . daca romanii arv avea spirit german , ar cumpara dacii !Germanii nu cumpara masini germane,cumpara masini bune!
www.4life-romania.ro
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 02:09
Un ATV e bun. Am auzit ca merge si cu paie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 08:35
si te ploua pe ochi, cand iti e lumea mai draga.....si te bate vantu-n cele orificii.....mai bine un cal
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 11:58
De la: , la data 2008-11-24 01:21:58
|
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:37
Stai cuminte Gigi, chiar daca o sa cistigi la loto, in tara asta nu se merita sa-ti iei masina scumpa.
Zilele trecute am crezut ca-mi plesneste o vena in cap; in parcare, un ghertoi cu vreo troaca de dacie de costa cit dau eu rata pe luna, mi-a executat o frumusete de infundatuta + zgirietura cu portiera in aripa...... Mai bine ca nu l-am vazut, ca si-acuma dadeam cu subsemnatul pe la politie, ca cica-i ilegal sa rupi capul la dobitoci.... Eu n-am cine stie ce suberbitate de masina, stii doar, dar tin la lucru mai ales ca muncesc pentru banii aia. Oare cum te simti cind ai masina de 80 000 si patesti ca mine?...
|
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 15:09
astia sant nu stiu cum sant la voi service-urile eu in braila am doua autorizate dacia si unul in galati .La galati nu imi permit sa fac naveta la service desi am garantia lucrului bun facut la braila unul din ele face repede (gasesc piesele rapid la cei din GL) dar prosta servisarea pe mecanica desi vopsitoria este super iar la dealer buna mecanica buna tinichigia dar nu vin nu au pisele la timp si cum la mine masinile trebuiau sa produca ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce alegeam ??????si uite asa sa te fereasca sfantul sa ai masina lovita (si sa nu ai alta sa te misti) totusi eu raman la dacia ca marca de cumparat si la servisare pentru alte marci .
|
|
wpich99 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 19:01
Loganul e o masina scumpa si proasta! Marius , prietenul meu, imi zice sa mergem la Ranca cu Golanu' lui, diesel. Plecam dimineata la 6 sa ajungem pe partie la 10-11. Drum asfaltat,lin si drept ca in palma. Eu fiind adormit, incerc sa atipesc pe bancheta din spate. Mi-a fost imposibil datorita super suspensiei de Logan care mi-a facut tot corpul maioneza. M-am mutat in fata si la 110 km /h am crezut ca sunt in decapotabila sau ca nu sunt in masina ci afara, pe masina, asa de tare se auzeau toate zgometele din trafic.Dupa 100-120 km/h , masina e kaput, nu mai ai nicio siguranta cu ea pe drum, nu mai prinde viteza decat foarte incet si consumul ajunge la 7litri/100km.Pe drumul de la Ranca, cel cu gropi, daca nu ma tineam bine as fi fost aruncat prin tavan.
|
|
floatunu 47 mesaje Membru din: 29/04/2009 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 21:51
De la: iongrigore, la data 2008-12-25 19:40:25Ai perfecta dreptate!!! Am lucrat in industrie si stiu ce se putea face si ce nu! NOI NE-AM DISTRUS TARA, INDUSTRIA EI! PENTRU CA NE-AM INDEPARTAT OAMENII CAPABILI, INGINERI, ECONOMISTI, DOCTORI! "NOI MUNCIM, NU GANDIM!" Bine zis, bine realizat! Sloganul si-a facut excelent de bine treaba in Piata Universitatii, APOI IN TOATA TARA!!! Acei pe care i-am blamat (ingineri, doctori, economisti) ii regasim in alte tari, pe functii bune, ridicandu-le lor economia! Este normal? Patriotismul se face cumparand produse romanestii, fiind exigenti la seviciile romanesti, organele abilitate de control sa amendeze corect lipsurile calitative ale produselor/serviciilor romanesti, autoritatile sa creeze acte normative pentru aparitia, dezvoltarea si protejarea intereselor firmelor romanesti, sa sprijine cu tarie initiativa romaneasca, etc! Intr-adevar, cu o pastila nu-l intremam pe cel in agonie! Dupa "levolutie" a iesit din noi ce este mai urat, si culmea, a avut succes!!! Omul cinstit este batjocorit de patron, institutiile statului, puterea locala, etc! Cati dintre factorii de conducere ai acestor institutii au platit pentru neregulile dovedite? De ce plateste cetateanul de rand, prin bugetul statului, daunele impuse statului roman de catre CEDO? De ce nu se imputa sumele respective vinovatilor? De ce primariile platesc din bugetul propriu prostiile facute de functionarii (publici, nu?) corupti sau incapabili? Eu, ca inginer, daca stric un P.C. la firma (de stat sau privata), mi-l imputa, pe cand pagube de zeci si sute de mii de euro sau chiar milioane, se platesc din bugetul Romaniei! Halal legiuitori, halal legi!!! Poate am fost cam dur, dar asta este realitatea! Ma poate contrazice cineva? Noi vorbim pe forumuri ca sa ne mai racorim, dar situatia este grava de tot! Cine ia in seama ceea ce spunem sau sa se inspire de aici? Corect? La multi ani si multa sanatate tuturor!. Cu stima, Nubira 4 Aha, deci sunt unii oameni care-si dau seama ca adevaratele valori sunt intelectualii, cei care gandesc, profesionistii, si ei pot ridica economia, nu indivizii astia aparuti peste noapte si care au vandut industria romaneasca pe bucati. Cand au fost in tara, cei multi si usor de influentat si-au batut joc de ei. Acuma stau si se plang pe marginea drumului ca nu mai au unde munci. E... prostia se plateste... sper ca macar de acum inainte sa fie apreciate adevaratele valori, desi daca ma uit pe "scena politica romaneasca" si ce aleg cei care inca mai merg la vot (adica nu prea mai ai ce sa alegi), s-ar putea sa mai treaca cateva sute de ani... dar macar de acum incolo sa pretuim oamenii capabili... De acord cu tot ce este scris mai sus, insa pentru autor: uite ca se mai gaseste unul, altul care ajung sa inteleaga adevaratele valori care stau ascunse in unii oameni. Atunci cand vor fi multi care-si vor dori schimbarea, atunci cand vor vedea ca merita sa lupte, acei oameni vor iesi in fata... Ce-i va motiva? Faptul ca sunt constienti de situatie si multi sufera pentru ca tara asta a ajuns unde a ajuns. Daca sunt plecati, se vor intoarce... cum spuneam insa, va mai trece timp... Despre dacii... am si eu una destul de veche si trag cat pot de ea... se strica? o repar, ca e mult mai ieftin decat Loganurile si Sandero. Asta e... cand o sa-mi permit o masina mai buna, o sa-mi iau una care-mi place, pentru ca statul daca s-ar fi gandit la oameni, ar fi facut masini de calitate si la un pret accesibil pentru toti romanii. Numai ca "statul" a stiut sa "privatizeze". Spun "o sa-mi permit" si ma refer la intretinere, revizii etc. De obtinut un credit nu e imposibil, e mai greu sa-l returnezi si sa mai si platesti diverse asigurari, intretinere,revizii etc. Viata nu inseamna sa mergi doar cu masini scumpe... Si apropo: cei care fabrica noile modele Dacia nu sunt tot romani? Aia de ce le fac atat de putin performante? Ca doar nu le impun standarde mai scazute... vorbim aici de raportul pret-calitate. Pretul e stabilit de francezi probabil, dar munca e a romanilor. Asa ca... daca vor sa cumparam Dacii, sa se straduiasca sa le faca mai bine. De exemplu, daca eu produc si comercializez produse din carne proaste si le impun alora care lucreaza la Dacia sa le cumpere, oare ei vor cumpara de la mine ca sa sprijine industria romaneasca? Nu prea cred... asa ca munca bine facuta o sa fie rasplatita... nu conteaza daca un produs e romanesc, daca e bun il cumpar, daca nu... ma duc la altul. Fiecare stie valoarea muncii lui. Cand toata lumea o sa faca treaba foarte bine, atunci o sa vorbim despre sprijinirea industriei romanesti si despre dezvoltare economica. Cele bune! |
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 10:07
Service-urile sint aceleasi peste tot Gigi. Eu am noroc cu un coleg de facultate care e sef intr-unul, dar chiar si-asa, nu ma duc pentru o zgirietura; una ca ride de mine, a doua ca te costa cit nu face, asa ca le las sa se mai adune si merg la asigurari...
|
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 10:12
De la: wprichelmaer66, la data 2009-05-20 19:01:06Loganul e o masina scumpa si proasta! Marius , prietenul meu, imi zice sa mergem la Ranca cu Golanu' lui, diesel. Plecam dimineata la 6 sa ajungem pe partie la 10-11. Drum asfaltat,lin si drept ca in palma. Eu fiind adormit, incerc sa atipesc pe bancheta din spate. Mi-a fost imposibil datorita super suspensiei de Logan care mi-a facut tot corpul maioneza. M-am mutat in fata si la 110 km /h am crezut ca sunt in decapotabila sau ca nu sunt in masina ci afara, pe masina, asa de tare se auzeau toate zgometele din trafic.Dupa 100-120 km/h , masina e kaput, nu mai ai nicio siguranta cu ea pe drum, nu mai prinde viteza decat foarte incet si consumul ajunge la 7litri/100km.Pe drumul de la Ranca, cel cu gropi, daca nu ma tineam bine as fi fost aruncat prin tavan. Pai daca esti asa de gingas, da-l in ma-sa pe amicul tau (prea generos se pare) cu loganul lui cu tot, scoate 25 000 si ia-ti avensis. Cam de pe-aici poti spune ca o masina se ridica standardelor tale. Apropo, cu masina ta ce s-a intimplat? Ti-au furat-o sau ai vindut-o ? ca am inteles ca nu ai........ |
|
carloss80ro 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 13:44
De la: wprichelmaer66, la data 2009-05-20 19:01:06Loganul e o masina scumpa si proasta! Marius , prietenul meu, imi zice sa mergem la Ranca cu Golanu' lui, diesel. Plecam dimineata la 6 sa ajungem pe partie la 10-11. Drum asfaltat,lin si drept ca in palma. Eu fiind adormit, incerc sa atipesc pe bancheta din spate. Mi-a fost imposibil datorita super suspensiei de Logan care mi-a facut tot corpul maioneza. M-am mutat in fata si la 110 km /h am crezut ca sunt in decapotabila sau ca nu sunt in masina ci afara, pe masina, asa de tare se auzeau toate zgometele din trafic.Dupa 100-120 km/h , masina e kaput, nu mai ai nicio siguranta cu ea pe drum, nu mai prinde viteza decat foarte incet si consumul ajunge la 7litri/100km.Pe drumul de la Ranca, cel cu gropi, daca nu ma tineam bine as fi fost aruncat prin tavan. ba mai exagereaza omu dar nici in halu asta....daca spui ca ai facut si cucuie in tavanu ala te cred... |
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 14:42
De la: d_benone, la data 2008-11-25 15:15:48dacia ,tot dacia ruginita a ramas, indiferent daca este logan sau nu,am luat logan in 2005 si acum este plina de rugina. este adevarat ca in ungaria erau mult mai ieftine decit aici,cunosc multi care si-au adus loganuri de dincolo. Cati Km are si cat vrei pe loganul tau ruginit? |
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 14:44
De la: carloss80ro, la data 2009-05-21 13:44:28De la: wprichelmaer66, la data 2009-05-20 19:01:06Loganul e o masina scumpa si proasta! Marius , prietenul meu, imi zice sa mergem la Ranca cu Golanu' lui, diesel. Plecam dimineata la 6 sa ajungem pe partie la 10-11. Drum asfaltat,lin si drept ca in palma. Eu fiind adormit, incerc sa atipesc pe bancheta din spate. Mi-a fost imposibil datorita super suspensiei de Logan care mi-a facut tot corpul maioneza. M-am mutat in fata si la 110 km /h am crezut ca sunt in decapotabila sau ca nu sunt in masina ci afara, pe masina, asa de tare se auzeau toate zgometele din trafic.Dupa 100-120 km/h , masina e kaput, nu mai ai nicio siguranta cu ea pe drum, nu mai prinde viteza decat foarte incet si consumul ajunge la 7litri/100km.Pe drumul de la Ranca, cel cu gropi, daca nu ma tineam bine as fi fost aruncat prin tavan. CAND AI DRUM PE LA Bucuresti te plimb eu cu loganul GPL de 1.4 cu 160km/h pe A2 si dupa mai vb |
|
tonybetony 35 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 22:18
CUVANTUL LOGAN RIMEAZA CU: TARTAN,GOLAN, GHELBAN, MITOCAN, TARAN, MARLAN, CIOBAN, MELTEAN, MERTZAN.
|
|
|
|

Dana P
sa crezi tu ca audi e amarat!
of doamne credema ca nu imi revin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................................totusi unul cu aceleasi caracteristici dar satisfacator costa peste 20mii de euro in ro .........raman la logan inaintea lui fiat panda 1,3, accent,albea si aveo.............................si era asa !!!!!!!
........alt logan
asta este electorala de la Cotroceni
astia sant
nu stiu cum sant la voi service-urile eu in braila am doua autorizate dacia si unul in galati .La galati nu imi permit sa fac naveta la service desi am garantia lucrului bun facut la braila unul din ele face repede (gasesc piesele rapid la cei din GL) dar prosta servisarea pe mecanica desi vopsitoria este super iar la dealer buna mecanica buna tinichigia dar nu vin nu au pisele la timp si cum la mine masinile trebuiau sa produca ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce alegeam ??????si uite asa sa te fereasca sfantul sa ai masina lovita (si sa nu ai alta sa te misti) totusi eu raman la dacia ca marca de cumparat si la servisare pentru alte marci .