back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Adm

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:39

Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

Cat de greu sau usor va este sa puneti punct unei relatii?

berila

1111 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 00:35

Cred ca nu, referitor la topic.

In schimb consider ca cel mai usor ar fi sa spui... MERIT MAI MULT/BUN.

poate si merit sa fiu... singur cand realizez ca il distrugi pe cel de langa tine prin actiunile tale, sau de ce nu prin indiferenta ta.

Habar n`am... depinde de situatie pana la urma.

ai dreptate ce zici tu acolo, si eu am simtit asa de mai multe ori.

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 10:40

De la: Adm, la data 2008-12-03 19:39:57Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

cred ca e f greu dar e mai greu sa stai langa o pers pt care nu mai ai nimic... care te sufoca
cel mai simplu mod cred ca e sa cadeti de comun acord ca nu mai functioneaza nu sa-i zici NU TE MAI SUPORT ca e dureros, gaseste un mod diplomat prin care sa terminati relatia

poznasul

42 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 18:29

dak simti cu adevarat k nu mai poti face fata relatiei si nici nu ii poti pune capat, incearca sa te schimbi. schimba'ti comportamentul fata de ea, tonul p care ii vorbesti, da' sa nu devi magar/imbecil etc.
eu am incercat d cateva ori si mi'a mers. fara sa intarzii la intalniri sau mai stiu eu c..
va observa si te va intreba...iar u o poti face p vinovatul pt a nu se simti ea prost.
niciodata nu e usor da' depinde si d fata. dak este o fire emotiva, iti va ingreuna si mai mult sarcina

game-boy

20 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:45

niciodata nu va fi usor sa spui gata,s-a terminat!despartirile vor fi intodeauna un pas foarte greu de facut atunci cand ai iubit acea persoana.

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 10:49

Subscriu categoriei de persoane care nu pot incheia o relatie in care a iubit mult, dar nu pot spune ca atunci cand am fost cu cineva si nu am pus suflet nu am avut puterea sa spun "s-a terminat!".

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 11:14

mda..

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 11:43

De la: Greenie, la data 2008-12-05 11:14:19mda..

mdeah...

game-boy

20 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 19:22

De la: angel_demon10, la data 2008-12-05 10:49:15Subscriu categoriei de persoane care nu pot incheia o relatie in care a iubit mult, dar nu pot spune ca atunci cand am fost cu cineva si nu am pus suflet nu am avut puterea sa spun "s-a terminat!".

i agree..dar tot imi mentin parerea ca e greu sa spui the end!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 00:48

pana la urma "bagi p*** si gata"

la revedere!

poznasul

42 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 21:26

poi e mai bn sa sufere cel d langa tine decat sa suferi u..

Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 08:36

Pot sa zic "s-a terminat", dar intr-un mod diplomat...si de cele mai multe ori o "pregatesc" din timp sa nu fie socata de ce va urma.
Cred ca cel mai corect pt ambii parteneri este sa fie corecti unul fata de celalalt, dar in primul rand trebuie sa fii corect cu tine insuti.

Nu pot sa nu observ "curajul" fetelor in situatii de genu asta...de a da papucii. Au sange rece si sunt fara mila cand trebuie sa o faca.

ezisaunoapte

39 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:44

E greu, dar daca esti deja implicat in alta relatie, o faci mai usor!

Chiar daca e greu, nu e bine s-o lungesti, ca trece timpul aiurea! Sufera amandoi daca s-au iubit, dar trebuie sa ramana o amintire frumoasa, de ce sa inchei o relatie cu scantei, vorbe grele, reprosuri?

Se discuta situatia si daca concluzia e ca trebuie sa va despartiti, se pune punct. E mai corect asa, dar e pentru oameni civilizati, maturi...

E greu sa iti gasesti perechea, dar o relatie daca nu merge in primul an, nu va merge niciodata! Nu va pierdeti timpul sperand ca celalalt se va schimba! Mai ales daca ati discutat anumite aspecte si nu s-au remediat, e timp pierdut in detrimentul amandurora! va doresc sa fiti intelepti, sa judecati cu capul, nu cu inima! Caci inima va spune sa mai sperati, ca il iubiti, ca se va schimba! Prostii! Rar asa minune!

Greenie! Urat din partea ta! Mai bine ramaneai cu mda!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:52

citam intr'un mod ironic, vorbele unui prieten de al meu.

eu una nu stiu cum sa fiu in zona asta cand e vorba de sfarsitul unei relatii.
la mine de regula se raceste in timp si se ia o decizie de comun acord. astfel incat nici una dintre parti sa nu sufere in mod excesiv.. si mai ales, cand nu e vorba de inselat, mintit depasind limita normalului.. prin urmare, relatia se termina "ramanem amici, sau putem incerca. si ne mai vorbim. te pup si sa ai grija de tine!"

pare o tranzactie...stiu ca asa se vede din exterior.ca un contract ce se incheie pe termen de un an limita, dar in conditii normale, se poate prelungi la 2 ani. dupa caz! evident...
nu am inteles niciodata de ce fetele se simt "atacate" atunci cand baiatul ia decizia pt a se desparti de gagica.. si uneori, aceasta fata trebuie sa se comporte infantil si sa planga, sa barfeasca ce a facut prietenul ei la toti cunoscutii lor.
de ce nu pot avea o atitudine ceva mai matura decat reactia respectivei? o spun din pura intamplare.... am intalnit genul asta de fete. eu una, ma bucur ca nu sunt facuta dupa tiparul asta.
iau ce'i mai bun, si merg mai departe.
"ca sa vezi fata, a vrut doar sa se culce cu mine!"
si acum intrebare: "si tie nu ti'a placut????"

cam atat..

aah, chrystall, te deranjeaza modul meu de a'mi expune uneori parerea??

ady_acer

31 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 13:57

In ultima instanta este o problema de maturitate si implicit de independenta. Am fost implicat intr-o asemenea relatie iar in final ea a fost cea care a pus capac. Suferinta a fost f mare, insa a fost de bun augur.

Orice forma de dependenta lezeaza profund personalitatea. Abia dupa ce am realizat acest lucru am inceput sa ma bucur cu adevarat de viata. Ceea ce este si mai frumos este ca aceasta independenta este ceva foarte atragator pentru femei. Este ca si cum ar vrea si ele o doza din elixirul tau de libertate.

Acum nu mai sufer de aceasta problema. Nu numai ca pun eu punct relatiei, insa de-asemenea eu sunt cel care inchide primul telefonul, termina intalnirea sau schimba topicul conversational... It's fun... It drives them crazy, and they know it ;).
Totul e o chestiune de a da dovada de un statut inalt al personalitatii.

P.S. Nu sunt misogin, ba chiar iubesc femeile... Sunt niste creaturi foarte interesante. Relatia cu ele se poate asemena intr-o anumita masura cu o jocul la bursa: Investesti cand ai ocazia, dar te retragi atunci cand trebuie.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:20

ady!

ce nu te omoara, te face mai puternic, asa'i?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:20

ady_acer

31 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 20:50

De la: Greenie, la data 2008-12-11 15:20:50 ady!

ce nu te omoara, te face mai puternic, asa'i?

Corect!

Dar uneori, se mai intampla sa si mori, dupa care sa renasti.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 23:52

De la: ady_acer, la data 2008-12-11 13:57:32In ultima instanta este o problema de maturitate si implicit de independenta. Am fost implicat intr-o asemenea relatie iar in final ea a fost cea care a pus capac. Suferinta a fost f mare, insa a fost de bun augur.

Orice forma de dependenta lezeaza profund personalitatea. Abia dupa ce am realizat acest lucru am inceput sa ma bucur cu adevarat de viata. Ceea ce este si mai frumos este ca aceasta independenta este ceva foarte atragator pentru femei. Este ca si cum ar vrea si ele o doza din elixirul tau de libertate.

Acum nu mai sufer de aceasta problema. Nu numai ca pun eu punct relatiei, insa de-asemenea eu sunt cel care inchide primul telefonul, termina intalnirea sau schimba topicul conversational... It's fun... It drives them crazy, and they know it ;).
Totul e o chestiune de a da dovada de un statut inalt al personalitatii.

P.S. Nu sunt misogin, ba chiar iubesc femeile... Sunt niste creaturi foarte interesante. Relatia cu ele se poate asemena intr-o anumita masura cu o jocul la bursa: Investesti cand ai ocazia, dar te retragi atunci cand trebuie.

Mi-ai luat cuvintele din gura pacat ca bursa e la pamant si nu se mai ridica, mor de foame domne!
Nu am fost in vreo relatie de tipul "dragoste eterna", desi as putea sa speculez mai bine nu o fac.
In rest ori de comun acord ori fiecare cu ce-l doare dar mai bine faci pasul cand trebuie nu sa o lasi de azi pe maine ca iti vine mai greu dupa.

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 00:07

De la: Adm, la data 2008-12-03 19:39:57Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

mda. ti'e greu tie si celor ca tine!!
LASO SI TRECI PESTE!!!!!!!
ce o fi asa de greu?????
DAMN IT!!

Ianuarie

89 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:25

Adm trebuie sa pui punctul pe I nu sa actionezi ''miseleste'' desi tu crezi ca asa ar fi mai putin dureros sa te comporti mai aiurea si ea sa te intrebe ce si cum.
uite cum am patit eu : ambii simteam ca relatia se plafonase si nu mai mergea dar niciunul nu zicea nimic..desi apareau certuri tot mai dese din nimmicuri. dupa o zi intreaga in care nu mai dadause niciun semn de viata si il sumasem intr-una deoarece nu ii facusem nimic si eram mirata de comportamentul lui am hotarat sa ii dau mesaj la nervi si sa ii spun ''mai baiete daca vrei sa o terminam hai sa ne intalnim, sa vorbim si sa incheiem cum se cuvine''
ne-am intalnit la un suc si am pus punct asa amical.
a doua zi am realizat ca ne despartisem si am suferit cumplit dar totusi, dupa ce mi-am revenit am zis ''las'ca e bine, nu ma mai vedeam langa el''. try it!

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:40

e greu sa pui punct unei relatii mai ales daca e una de lunga durata, la mine ce-a care a luat initiativa a fost ea, a trecut o luna si nici acum nu pot sa ma impac cu gandul cu toate ca din anumite puncte de vedere a-i dau dreptate...............

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:52

eu nu cred in "pentru totdeauna"... si am observat ca majoritatea relatiilor de lunga durata s-au bazat pe "te iubesc ACUM (maine.. nu stiu)".... astfel esti "nevoit" sa fii mereu in alerta, sa fii mereu (aproape) ca la inceput... juramintele care includ "forever" dau de cele mai multe ori o anumita siguranta care duce la obisnuinta, monotonie, etc....

ma iertati ca am generalizat, este doar parerea mea.

acum, on topic (ca am aiurit destul) mie nu imi e usor sa pun punct, dar ma descurc... mai greu imi e cand "mi se pune punct"....

oricum ar fi, o relatie nu se poate termina numai din vina exclusiva a unuia... intr-o masura mai mare sau mai mica amandoi sunt de vina...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:23

viata e o curba asa ca fte-o si las-o ...cand te astepti mai putin te lasa ea:))...pace tuturor

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:42

pai atunci e ce-l mai dureros cand ti-se pune punct, pentru ca probabil in sinea ta i-ti spui ca tre sa faci ceva care ti-se impune, cred ca asta ar fi explicatia da e complicat oricum.....

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:48

pai din moment ce nu mai merge, te simti sufocat si iritat de orice si altele e logic ca tu sa spui "gata" . mai trebuie sa gandesti si cu capul nu numai cu inima. nu imi e bine = imi bag p...a si plec !!!

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:54

Vrei nu vrei, cand ajunge cutitul la os incepi sa tipi. Asa ca problema nu este daca poti intrerupe o relatie la care tineai, problema este cat rezisti intr-o relatie care-ti stimuleaza terminatiile nervoase responsabile cu durerea.

pingui

12 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:08

da poti spune gata s-a terminat dar durerea care urmeaza dupa, mai ales cand ai iubit pe cineva foarte mult , te poate face sa regreti si sa tot speri ca poate daca.....ar fii fost cum ai fii vrut sa fie, doar ca niciodata nu trebuie sa astepti dupa ceva daca e sa fie e daca nu nu. la ce bun sa astepti dupa ceva si sa-l primesti peste 20 de ani cand cu siguranta nu o sa mai fii multumit de faptul ca l-ai primit prea tarziu. nu astepti si daca il primesti e bucuria mai mare ca a venit pe neasteptate. in fine cred ca m-ati inteles - traiti clipa pentru ca nimic din tot ce a fost nu o sa se mai intoarca

When you're down to nothing, God is up to something. The faithful see the invisible, believe the incredible and then receive the impossible.
tilvio_mr

32 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:25

Da . Cred ca poti sa spui "gata s-a terminat" insa numai atunci cand nu ai ajuns inca sa faci acel legamant in fata lui Dumnezeu , bazat pe dregoste adevarata. Atunci inseamna ca ti-ai asumat toate viitoarele neajunsuri , neplaceri sau de ce nu si dorinte neimplinite si ai jurat: "pana cand moartea ne va desparti.

gabryelita_4u

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:51

dupa 1 an si 7 luni in care ne-am jurat ca ne vom iubi la nesfarsit, ca vom trece impreuna peste orice si ca nu ne vom desparti niciodata, a venit la mine (acum o saptamana) si mi-a spus ca s-a gandit el bine si ca vrea sa ne despartim, ca e problema mea daca eu nu vreau, ca nu-l intereseaza daca sufar, ca o sa-mi treaca mie...
s-a combinat cu alta, au poze impreuna cand se saruta..iar de luni, cand incepem scoala, o sa-i vad zi de zi impreuna (pentru ca suntem cu totii in acelasi liceu - iar eu cu el, in aceeasi clasa).
m-a socat pur si simplu, si ma socheaza pe zi ce trece. stiam ca lucrurile intre noi nu mai sunt atat de ideale, dar eram sigura ca se pot rezolva cumva. nu ma asteptam deloc la asta..
si nu inteleg cum un om poate spune azi ca te iubeste enorm de mult, si maine sa te dea dracu? si totusi.. chiar nu putea sa o faca intr-un mod in care sa nu sufar atata..?

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?
Mergi la: