back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:10

De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 17:05:44Si ca sa fiu si eu "pe subiect" :
Acum trei saptamani am inceput sa ies cu un tip. La a doua intalnire el mi-a ,arturisit un lucru mai putin placut: avea o prietena , dar ea era in alt oras, se stabilise acolo si relatia lor incpuse sa scartie, dar el nu are curaj sa-i spuna , sau nu e indeajuns de hotarat. Sicer, mie imi place de el destul de mult (oh Jesus, ca la clasa a 6a , i know:D) si nu as vrea sa renunt asa usor.. Deocamdata i-am spus ca o sa continuam sa ne vedem desi nu s-a hotarat inca.. m-am gandit ca in fond nu am nimic de pierdut, as avea mai mult de pierdut daca as renunta la el.. Acum intrebarea mea e: sa mai astept pana va lua o decizie ( asta ar insemna maxim o luna) sau sa-i spun sa-si vada de treaba.
Ei sunt de cativa ani buni impreuna.. stiu ca e greu sa treci peste o relatie de genul asta...

Intrebarea este: daca ai fi in locul prietenei lui, cam cum ti-ar fi daca ai afla ca, dupa cativa ani, iese cu alta???...
Consider ca ar trebui sa fii mai putin egoista si sa nu incerci sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altei femei...
Nu zic ca tu esti pricipala vinovata, dar cred ca el ar trebui sa se decida inainte ca sentimentele tale sa devina mai profunde!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:21

cineva spunea candva "altcineva e nefericit pt fericirea mea" si atat.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:23

De la: Greenie, la data 2009-05-10 17:21:09cineva spunea candva "altcineva e nefericit pt fericirea mea" si atat.

Off...Greenie!...

kclaudyia

48 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:27

De la: daria_ta, la data 2009-05-10 17:10:04
De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 17:05:44Si ca sa fiu si eu "pe subiect" :
Acum trei saptamani am inceput sa ies cu un tip. La a doua intalnire el mi-a ,arturisit un lucru mai putin placut: avea o prietena , dar ea era in alt oras, se stabilise acolo si relatia lor incpuse sa scartie, dar el nu are curaj sa-i spuna , sau nu e indeajuns de hotarat. Sicer, mie imi place de el destul de mult (oh Jesus, ca la clasa a 6a , i know:D) si nu as vrea sa renunt asa usor.. Deocamdata i-am spus ca o sa continuam sa ne vedem desi nu s-a hotarat inca.. m-am gandit ca in fond nu am nimic de pierdut, as avea mai mult de pierdut daca as renunta la el.. Acum intrebarea mea e: sa mai astept pana va lua o decizie ( asta ar insemna maxim o luna) sau sa-i spun sa-si vada de treaba.
Ei sunt de cativa ani buni impreuna.. stiu ca e greu sa treci peste o relatie de genul asta...

Intrebarea este: daca ai fi in locul prietenei lui, cam cum ti-ar fi daca ai afla ca, dupa cativa ani, iese cu alta???...
Consider ca ar trebui sa fii mai putin egoista si sa nu incerci sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altei femei...
Nu zic ca tu esti pricipala vinovata, dar cred ca el ar trebui sa se decida inainte ca sentimentele tale sa devina mai profunde!

Ei se vad o data pe luna .. Tu chiar crezi ca ea sta si-l asteapta pe el? I mean, el nu are de cand sa se stabileasca unde e ea si nici ea und e el. Nu-mi fac procese de constiinta si nici nu ma consider egoista.. din moment ce relatia lor nu mai are nici un viitor.. merge in gol... am incercat sa-i spun sa nu ne mai vedem.. dar pur si simplu nu pot..

Badass
kclaudyia

48 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:29

Lui ii este greu sa ia o hotarare, adik sa se hotarasca sa stea de vorba cu ea si sa-i zica ca nu mai merge, si il inteleg.. am fost si eu in situatia asta si mi-a fost destul de greu sa accept ca relatia nu mai merge.
Asa ca nu vreau sa-i pun pistolul la tampla si sa-l mai stresez si eu..

Badass
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:32

claudia (fara k),
o relatie de genul asta la distanta, NU MERGE.
sa te vezi la nu stiu cate saptamani, pt cateva momente, nu e relatie asta, e doar o ameteala de clipe de placere combinate cu zambete si tot soiul de chestii obisnuite (mai ales dupa atata timp in care astia doi au mers pe acelasi picior), si nu are nici unul curaj sa spuna STOP? pai scuza'ma draga claudia, dar esti sigura ca vrei sa ai de'a face cu unul d'asta care e atat de comod, ca ii convine si cu tine si cu aia?
ar trebui sa se hotareasca, sa se opreasca, sau sa o fi facut deja de mult dinainte sa te cunoasca pe tine.. pana cand? tot nu pot crede ce barbat e el daca a mers in ritmul asta atatia ani.. dar in fine, alegerea fiecaruia..
ideea mea e ca, nici unul nu a fost "cuminte" si nici nu va fi pe viitor, pt ca dezobisnuinta dintr'un asemenea lucru, are un leac ce se cheama "minune" si cu totii asteptam minunea asta la un moment dat sau altul, pana atunci, vom fi fluturasi 12 luni din an...
ai grija ce'ti doresti!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:39

De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 17:29:08Lui ii este greu sa ia o hotarare, adik sa se hotarasca sa stea de vorba cu ea si sa-i zica ca nu mai merge, si il inteleg.. am fost si eu in situatia asta si mi-a fost destul de greu sa accept ca relatia nu mai merge.

Poate ca asta iti spune tie, poate ca nu vrei sa ii pui pistolul la tampla, poate ca il vrei cu orice pret, iar asta arata cam ce fel de om esti, poate...cati de poate ar fi...dar, pana la urma, are dreptate Greenie: fiecare face propriile alegeri si suporta consecintele!

kclaudyia

48 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:39

Ei nu au mers asa toata relatia lor.. In facultate au fost in acelasi oras.. Uff in fine mai bine nu deschideam subiectul, detaliile sunt multe..
In fine, eu nu vreau sa renunt la el.. de data asta nu mai vreau sa fiu eu cea care renunta..

Badass
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:42

De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 17:39:27Ei nu au mers asa toata relatia lor.. In facultate au fost in acelasi oras.. Uff in fine mai bine nu deschideam subiectul, detaliile sunt multe..
In fine, eu nu vreau sa renunt la el.. de data asta nu mai vreau sa fiu eu cea care renunta..

atunci ramai cu el si lasa'ne pe noi. o sa iti fie muult mai simplu!

pana la urma, e alegerea ta, noi iti spuneam un alt punct de vedere, ca vrei tu sa il vezi sau nu, e treaba ta.
toate cele bune!

kclaudyia

48 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:43

De la: daria_ta, la data 2009-05-10 17:39:12
De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 17:29:08Lui ii este greu sa ia o hotarare, adik sa se hotarasca sa stea de vorba cu ea si sa-i zica ca nu mai merge, si il inteleg.. am fost si eu in situatia asta si mi-a fost destul de greu sa accept ca relatia nu mai merge.

Poate ca asta iti spune tie, poate ca nu vrei sa ii pui pistolul la tampla, poate ca il vrei cu orice pret, iar asta arata cam ce fel de om esti, poate...cati de poate ar fi...dar, pana la urma, are dreptate Greenie: fiecare face propriile alegeri si suporta consecintele!

cum adik ce fel de om sunt? E oare ceva gresit ca imi dorsc sa fiu cu cineva? Nu inteleg, dar ma rog. Atata timp cat ne vedem in fiecare zi exclud posibilitatea ca el sa-mi fi indrugat baliverne...
Oricum, mai bine sa regret ceea ce am facut decat ceea ce nu am facut!

Badass
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:45

De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 17:39:27Ei nu au mers asa toata relatia lor.. In facultate au fost in acelasi oras.. Uff in fine mai bine nu deschideam subiectul, detaliile sunt multe..

Claudia, nimeni nu te judeca, departe de noi acest gand! Problema consta, cred, in a face ceea ce e bine pt tine, sau poate pt voi, nu stiu, dar...fara sa sufere, daca se poate, si altcineva. In acest context spuneam ca ar fi mai bine ca el sa clarifice lucrurile cu fosta sau actuala prietena inainte de a te angaja cu tot sufletul in relatia asta!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:49

De la: daria_ta, la data 2009-05-10 17:45:41

Claudia, nimeni nu te judeca, departe de noi acest gand! Problema consta, cred, in a face ceea ce e bine pt tine, sau poate pt voi, nu stiu, dar...fara sa sufere, daca se poate, si altcineva. In acest context spuneam ca ar fi mai bine ca el sa clarifice lucrurile cu fosta sau actuala prietena inainte de a te angaja cu tot sufletul in relatia asta!

daria, dispui de o rabdare mult prea mare..

chiar asa, ce zodie esti?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:59

De la: Greenie, la data 2009-05-10 17:49:01

Balanta!

P.S. Mi-ai vazut primul trandafir inflorit?!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:01

De la: daria_ta, la data 2009-05-10 17:59:47

Balanta!

l'am vazut!
sa ne arati o gradina intreaga numai de trandafiri rosii si albi si galbeni.. si tie de care iti plac cel mai mult?
ps: cica ma inteleg cel mai bine cu balantele, in sensul ca suntem pe aceeasi lungime de unda si suntem o completare una pentru cealalta (iti vorbesc aici despre relatia de prietenie dintre zodiacele noastre ) si cam asa..iti spun ca stiu! pe ce data esti mai exact? hehehee

kclaudyia

48 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:02

ok gata.. imi pare rau ca v-am retinut cu problema mea tampita..sweet clasa a6a

Badass
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:06

De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 18:02:59ok gata.. imi pare rau ca v-am retinut cu problema mea tampita..sweet clasa a6a

eh, nu face nimic!
se mai intampla..

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:07

De la: Greenie, la data 2009-05-10 18:01:41

Balanta!

l'am vazut!
sa ne arati o gradina intreaga numai de trandafiri rosii si albi si galbeni.. si tie de care iti plac cel mai mult?

He, he! Am o multime, si toti plini de bumbisori! Cred ca va fi raiul pe pamant cand vor inflori toti! Promit ca voi face fotografii si o sa ti le arat!
Care imi plac cel mai mult?...Pai...toti, dar...inclin spre cei albi! Si spre cei galbeni...Nu ma pot hotari...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:09

De la: Greenie, la data 2009-05-10 18:06:51
De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 18:02:59ok gata.. imi pare rau ca v-am retinut cu problema mea tampita..sweet clasa a6a

eh, nu face nimic!
se mai intampla..

Auzi, clasa VI-a! La cine s-o fi referind?...

P.S. Eu in clasa VI-a scriam ca mai sus, nu..."clasa a6a"...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:09

De la: daria_ta, la data 2009-05-10 18:07:06
De la: Greenie, la data 2009-05-10 18:01:41

Balanta!

l'am vazut!

He, he! Am o multime, si toti plini de bumbisori! Cred ca va fi raiul pe pamant cand vor inflori toti! Promit ca voi face fotografii si o sa ti le arat!
Care imi plac cel mai mult?...Pai...toti, dar...inclin spre cei albi! Si spre cei galbeni...Nu ma pot hotari...

si eu tot dupa cei albi
si in general toate florile albe care sunt pline de petale, batute asa...
si desi zic eu in stanga si in dreapta ca nu'mi plac florile, dar incepand de ziua mea pana azi am tot primit la floriceleeeee hehehe si m'am bucurat asa tare pt fiecare petala

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:05

Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link www.pokerstrategy.com/uQCWVZ
Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT.
Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu.
Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150.
Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT".
Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla:
a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea.
b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea.
Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente.
Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii.
Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora.

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:48

De la: Adm, la data 2008-12-03 19:39:57Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

Cat de greu sau usor va este sa puneti punct unei relatii?

Daca sunt sigura ca nu mai vreau ... imi este chiar foarte usor ... mult mai usor decat sa ma autotorturez langa cineva care a inceput sa ma lase rece

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 13:45

De la: andaa, la data 2009-05-11 21:48:59
De la: Adm, la data 2008-12-03 19:39:57Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

Daca sunt sigura ca nu mai vreau ... imi este chiar foarte usor ... mult mai usor decat sa ma autotorturez langa cineva care a inceput sa ma lase rece

kinky....autotortura...flagelare:))...grr....andaa...nu te credeam asa....imi place:))

yuppy001846

5 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:01

Va rog ajutati-ma si pe mine,a parul lung cazut pe umerii e ondolat si e foarte urat de cand l`am vopsit si l`am indreptat cu placa.Nu il mai suport !Spuneti mi si mie ce sa fac sa revina la normal !Imi dau la fiecare spalare ma spal pe par de 3-4 ori pe saptamana chiar in fiecare zi k nu imi place cum se aseaza si imi dau si cu masca de la calos !Oare ce sa fac?K de tuns nu vreau sa ma tund pt k il vreau lung!Dar nici acum nu e asa de lung k se ondoleaza si devine mai scurt !Va multumesc !Astept rapsunsul dumeavoastra !

grig.
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:04

De la: yuppy001846, la data 2009-05-12 14:01:09Va rog ajutati-ma si pe mine,a parul lung cazut pe umerii e ondolat si e foarte urat de cand l`am vopsit si l`am indreptat cu placa.Nu il mai suport !Spuneti mi si mie ce sa fac sa revina la normal !Imi dau la fiecare spalare ma spal pe par de 3-4 ori pe saptamana chiar in fiecare zi k nu imi place cum se aseaza si imi dau si cu masca de la calos !Oare ce sa fac?K de tuns nu vreau sa ma tund pt k il vreau lung!Dar nici acum nu e asa de lung k se ondoleaza si devine mai scurt !Va multumesc !Astept rapsunsul dumeavoastra !

iti bati joc de noi????

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:13

De la: dasca777, la data 2009-05-12 13:45:59

kinky....autotortura...flagelare:))...grr....andaa...nu te credeam asa....imi place:))

flagelare :)))
Mi se pare un comportament onest si fata de el & este motivul pentru care nu-mi amintesc sa fi inselat vreo'data. Cand sunt intr-o relatie ...sunt 100% si nu ma intereseaza alternativele din jur , iar cand atractia dispare sau intervin alte aspecte - spun "gata", "punct" etc ....in felul acesta evit situatiile penibile, minciunile la patrat, scenariile politiste, intratul in gura "presei" & alte mizerii. Asta imi este mentalitatea la 22 ani ...asa ca nu pot stii cu siguranta cum voi proceda la 30 ...35 ..40 ...:)

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:42

De la: andaa, la data 2009-05-12 14:13:49

Mi se pare un comportament onest si fata de el & este motivul pentru care nu-mi amintesc sa fi inselat vreo'data. Cand sunt intr-o relatie ...sunt 100% si nu ma intereseaza alternativele din jur , iar cand atractia dispare sau intervin alte aspecte - spun "gata", "punct" etc ....in felul acesta evit situatiile penibile, minciunile la patrat, scenariile politiste, intratul in gura "presei" & alte mizerii. Asta imi este mentalitatea la 22 ani ...asa ca nu pot stii cu siguranta cum voi proceda la 30 ...35 ..40 ...:)

Anda, cand simti tu ca trebuie sa spui gata? Cand dispare atractia? Sau cand apar alte atractii? Pai inseamna ca ar trebui sa fi spus gata dupa cateva zile...cel mult :)) si chiar o faceam :)))

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 21:35

De la: harlequin, la data 2009-05-12 14:42:47
De la: andaa, la data 2009-05-12 14:13:49

Anda, cand simti tu ca trebuie sa spui gata? Cand dispare atractia? Sau cand apar alte atractii? Pai inseamna ca ar trebui sa fi spus gata dupa cateva zile...cel mult :)) si chiar o faceam :)))

"Gata" a venit dupa ce am realizat ca intre planurile mele pentru viitor & ideile mele , respectiv ale sale (desi nu au coincis niciodata) s-a ajuns la o contadictie ...momentul in care nu am mai fost dispusa "sa impaca si capra si varza" :))

"Gata" a venit spontan dupa ce am spus de 3,4 ori la rand "nu am chef azi.." ...de ce? Nu stiu (pur si simplu), oricum nu a fost vorba de un al doilea ..

"Gata" a venit cand am vrut 'libertate' totala , mai mult timp doar pt mine .Poate ca denota egoism , dar asta sunt :)

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 15:48

Da!se poate spune :GATA S-A TERMINAT, dar probabil ca nu se spune decat de unii (unele), depinde de personalitatea fiecaruia si nu in ultimul rand daca iubesti persoana respectiva sau nu.Daca esti "satula" daaaaaaa cred ca spui gata s-a terminat chiar cu nerabdare, dar daca iubesti nu, nu vei spune asta indiferent ce se intampla .

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 19:53

De la: cornelia_leia, la data 2009-05-13 15:48:20 .... dar daca iubesti nu, nu vei spune asta indiferent ce se intampla .

... indiferent ce se intampla ?!
Sa iubesti e o treaba , dar sa fi orb/surd/mut si sa-ti incalci orice principiu pentru cineva care se dovedeste a nu merita efortul ...este deja o prostie imensa

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 20:46

De la: andaa, la data 2009-05-13 19:53:51
De la: cornelia_leia, la data 2009-05-13 15:48:20 .... dar daca iubesti nu, nu vei spune asta indiferent ce se intampla .

... indiferent ce se intampla ?!
Sa iubesti e o treaba , dar sa fi orb/surd/mut si sa-ti incalci orice principiu pentru cineva care se dovedeste a nu merita efortul ...este deja o prostie imensa

poti sa iubesti un om care nu merita efortul ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?
Mergi la: