back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:35

De la: Adm, la data 2008-12-03 19:39:57Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

Cat de greu sau usor va este sa puneti punct unei relatii?

Poti mosule... cum sa nu poti!! poti sa spui ce vrei tu atata timp cat stii bine ce vrei!!
Dar daca iti place sa triesti sub papuc, desigur ca nu vei putea spune "gata.. pana aici" ca de.. vei ramane fara "acoperis" ca sa zic asa...

Asa ca FII BARBAT!! da-i papucii si o sa te simti mult mai bine decat te-ai simti daca ti i-ar ea prima!!

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:42

De la: gabryelita_4u, la data 2009-02-04 14:51:10dupa 1 an si 7 luni in care ne-am jurat ca ne vom iubi la nesfarsit, ca vom trece impreuna peste orice si ca nu ne vom desparti niciodata, a venit la mine (acum o saptamana) si mi-a spus ca s-a gandit el bine si ca vrea sa ne despartim, ca e problema mea daca eu nu vreau, ca nu-l intereseaza daca sufar, ca o sa-mi treaca mie...
s-a combinat cu alta, au poze impreuna cand se saruta..iar de luni, cand incepem scoala, o sa-i vad zi de zi impreuna (pentru ca suntem cu totii in acelasi liceu - iar eu cu el, in aceeasi clasa).
m-a socat pur si simplu, si ma socheaza pe zi ce trece. stiam ca lucrurile intre noi nu mai sunt atat de ideale, dar eram sigura ca se pot rezolva cumva. nu ma asteptam deloc la asta..
si nu inteleg cum un om poate spune azi ca te iubeste enorm de mult, si maine sa te dea dracu? si totusi.. chiar nu putea sa o faca intr-un mod in care sa nu sufar atata..?

vorba lui.. las ca-ti trece.. pana te-oi marita (as mai adauga eu)
iti dau un sfat: combina-te si tu cu unu si oftica-l si daca va vrea sa se intoarca la tine, fraiera ai fi daca te-oi mai uita la el!!!

Raporteaza abuz de limbaj
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 19:20

De la: lawyer, la data 2009-02-04 15:42:07
De la: gabryelita_4u, la data 2009-02-04 14:51:10dupa 1 an si 7 luni in care ne-am jurat ca ne vom iubi la nesfarsit, ca vom trece impreuna peste orice si ca nu ne vom desparti niciodata, a venit la mine (acum o saptamana) si mi-a spus ca s-a gandit el bine si ca vrea sa ne despartim, ca e problema mea daca eu nu vreau, ca nu-l intereseaza daca sufar, ca o sa-mi treaca mie...
s-a combinat cu alta, au poze impreuna cand se saruta..iar de luni, cand incepem scoala, o sa-i vad zi de zi impreuna (pentru ca suntem cu totii in acelasi liceu - iar eu cu el, in aceeasi clasa).
m-a socat pur si simplu, si ma socheaza pe zi ce trece. stiam ca lucrurile intre noi nu mai sunt atat de ideale, dar eram sigura ca se pot rezolva cumva. nu ma asteptam deloc la asta..
si nu inteleg cum un om poate spune azi ca te iubeste enorm de mult, si maine sa te dea dracu? si totusi.. chiar nu putea sa o faca intr-un mod in care sa nu sufar atata..?

iti dau un sfat: combina-te si tu cu unu si oftica-l si daca va vrea sa se intoarca la tine, fraiera ai fi daca te-oi mai uita la el!!!

stii ceva, lawyer... adevarul este ca femeile sunt manipulatoare si barbatii sunt cruzi... care e mai rau nu stiu, amandoua variantele ma dezgusta... dar nu am vazut caz de cuplu in care aceste doua chestii sa nu se intample... uneori e invers si atunci sa vezi distractie dar aia e!

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 03:07

De la: angel_demon10, la data 2009-02-04 19:20:00

stii ceva, lawyer... adevarul este ca femeile sunt manipulatoare si barbatii sunt cruzi... care e mai rau nu stiu, amandoua variantele ma dezgusta... dar nu am vazut caz de cuplu in care aceste doua chestii sa nu se intample... uneori e invers si atunci sa vezi distractie dar aia e!

daca e invers iese show.

distractie e cand amandoi sunt de-amandoua. ;)

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:51

De la: radhookoo, la data 2009-02-07 03:07:37
De la: angel_demon10, la data 2009-02-04 19:20:00

daca e invers iese show.

distractie e cand amandoi sunt de-amandoua. ;)

adik amandoi sunt bisexuali?...kinky

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:56

but good

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 22:52

am senzatia ca minunata mea relatie de 5 ani s-a terminat.

e de ca.cat. inca e tulbure ce se intampla in jurul meu. O sa ma izbeasca in curand peste ochi realitatea. Sunt curios ce-mi recapat cand ies din starea de c.acat care urmeaza.. o sa ma apuc iar de desen, poate o sa ma apuc iar de teatru, nuj.. o sa vad.. oricum: misery loves company.. :)

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 23:48

eu m-am adancit in munca si cand ma apuca furiile fac jogging , mai nasol e daca vb mai mult de 2 ori la tel ca fac ture mai ceva ca la maraton , cunoscutii cred ca vreau sa fac atletism de performanta media de nervi e la 20 min de cearta o ora si un pic de alergat , dupa sunt asa obosita ca pic ca musca si ma trezesc sa merg la munca nici macar nu mai visez .... e mai bine asa

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 01:36

De la: gabi8ma, la data 2009-02-08 23:48:26eu m-am adancit in munca si cand ma apuca furiile fac jogging , mai nasol e daca vb mai mult de 2 ori la tel ca fac ture mai ceva ca la maraton , cunoscutii cred ca vreau sa fac atletism de performanta media de nervi e la 20 min de cearta o ora si un pic de alergat , dupa sunt asa obosita ca pic ca musca si ma trezesc sa merg la munca nici macar nu mai visez .... e mai bine asa

apropo de topic si vorbitul tau la tel. "poti sa zici gata s-a terminat" cu vorbitul la tel?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 02:59

De la: Haps, la data 2009-02-09 01:36:21
De la: gabi8ma, la data 2009-02-08 23:48:26eu m-am adancit in munca si cand ma apuca furiile fac jogging , mai nasol e daca vb mai mult de 2 ori la tel ca fac ture mai ceva ca la maraton , cunoscutii cred ca vreau sa fac atletism de performanta media de nervi e la 20 min de cearta o ora si un pic de alergat , dupa sunt asa obosita ca pic ca musca si ma trezesc sa merg la munca nici macar nu mai visez .... e mai bine asa

apropo de topic si vorbitul tau la tel. "poti sa zici gata s-a terminat" cu vorbitul la tel?

bai.. e uraat.. da' poti. Unii au reusit prin SMS.. ce ca.cati..

@ gabi: Nu e vorba de nervi, e vorba de faptul ca ma simt gol pe dinauntru, ceea ce e nasol. Da' se umple golu' ala, si iar o sa ma straduiesc sa fac loc altei tipe, si tot asa.. la un moment dat va fi una care ramane.. :) I TRUST THAT!

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 10:48

la un moment dat va fi una care ramane gravida TRUST THAT

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 21:07

De la: radhookoo, la data 2009-02-09 02:59:25
De la: Haps, la data 2009-02-09 01:36:21

bai.. e uraat.. da' poti. Unii au reusit prin SMS.. ce ca.cati..

@ gabi: Nu e vorba de nervi, e vorba de faptul ca ma simt gol pe dinauntru, ceea ce e nasol. Da' se umple golu' ala, si iar o sa ma straduiesc sa fac loc altei tipe, si tot asa.. la un moment dat va fi una care ramane.. :) I TRUST THAT!

stii te poate lua cupidon in primire chiar in plina despartire niciodata sa nu zici niciodata

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 21:29

De la: blackdawn, la data 2009-02-09 10:48:56la un moment dat va fi una care ramane gravida TRUST THAT

Amin to that brother ....!!!!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fratzica

82 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 18:30

Ale tineretii valuri !Cu cit mai tineri cu atit mai botanisti !Si cu cit promiti mai mult cu atit iti respecti mai putin promisiunile

SS (ober HH)
isabela_amalia

3 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 16:53

cel mai greu e cand iti dai seama k o relatie nu are nici un viitor k nu o sa primesti niciodata ceea ce iti doresti de la acea relatie dar totusi sa nu ii poti da drumul.pentru k iubesti enorm(obsesiv chiar) .ce se intampla atunci ?

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 16:55

E c-am nasoala situatia atunci, stiu cum e sa fiu albastru

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:12

De la: isabela_amalia, la data 2009-02-16 16:53:48cel mai greu e cand iti dai seama k o relatie nu are nici un viitor k nu o sa primesti niciodata ceea ce iti doresti de la acea relatie dar totusi sa nu ii poti da drumul.pentru k iubesti enorm(obsesiv chiar) .ce se intampla atunci ?

Eeee...daca iti dai seama, daca POTI sa intelegi ca ai facut deja o obsesie...mergi la psiholog! Ce naiba, s-au terminat barbatii?????

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Az1987

21 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 11:05

tinere,cred ca te inteleg.si eu sunt in postura ta, si mi-am bagat picioru in ea relatie.dupa 6 ani am pus punct.niciodata sa nu te opresti la 1 singura,experimenteaza,asta am invatat.niciodata nu poti spune u esti cea mai perfecta sau sa iti spuna ea ca mine nu vei mai gasi niciodata,abureli si aberati cat incape.am dat peste o gramada care nici nu se pot compara cu ea.asa ca sfatul meu ii uita.nu sa terminat mama pi.....asta mi-a spus cel mai bun prieten.asta iti spun si eu tie si tuturor care sunt in posturile noastre.numa bine tuturor

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 08:56

E greu sa renunti la o relatie pe care nu o mai consideri satisfacatoare,1)- pentru ca s-ar putea sa fie teama ca vei ramane singur/a, sau ca nu vei gasi o alta relatie mai buna decat ceeea ce ai avut. Nu ai de unde sa sti ca va fi mai buna sau mai rea , dar sigur va fi altfel.2)- pentru ca intr-o relatie exista o sinusoida(urcusuri si cobarasuri), nu poate fi mereu la fel si daca reusesti sa treci peste un impas, al doile, al treilea... se poate ca acea relatie sa devina singura si cea mai buna din tot ceeea ce ai putea avea in viata.Varianta convenabila difera de la o persoana la alta , ramane dilema :ramai sau pleci. Nimeni nu poate sa rezolve aceasta problema in locul celor implicati

adnana_yuppy

510 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 09:08

Teoretic nu ar trebui sa fie greu sa pui capat unei relatii care nu va mai aduce nici o satisfactie, dar practic nu e chiar usor. Dar cu cat amani mai mult acest moment cu atat o sa iti fie si mai greu sa spui GATA pana aici a fost. Oricum cred ca e mai greu sa stai cu cineva cu care nu te mai simti bine, pt care nu mai ai sentimente, decat sa fi singur.

tavi_tz03

3 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 16:15

e greu sa spui GATA...uneori nu vrei sa accepti realitatea iar totul se termina intr-o perioada scurta cu certuri...sunt momente care nu pot fi evitate intr-o relatie sau mai degraba sfarsit de relatie

tavi_tz03

3 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 16:18

poti sa incerci orice metode d a trece peste asta pt k doar timpul face totul sa treaca...cu totii trecem prin momente de genu asta mai devreme sau mai tarziu,invidiez persoanele care sunt mai tari de caracter si trec cu bine peste toate

tajmi86

101 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:02

De la: Adm, la data 2008-12-03 19:39:57Cand o relatie pur si simplu nu mai mergea, incepeam sa ma simt sufocat, iritat de orice, plictisit si cu toate astea nu puteam sa fiu eu cel care sa spuna 'gata, s-a terminat!'. Niciodata.

Da poti sa spui's-a terminat'...chiar dk se lasa cu reactii nu prea placute mai bine asa decat sa te complaci intr-o relatie care nu merge.
cred ca ar trebui s-o spui mai des ca sa iti vina mai usor

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:19

s-a terminat...am spus-o...era asa greu?...asa tb sa raspundeti tot:))

oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:04

trebuie sa sti sa spui nu. e important sa poti spune indiferent cat de greu iti e. mai tarziu iti vei multumi singur ca ai avut taria sa faci acel lucru.. vei privi in urma si iti vei a seam aca de fapt nu a fost iuire, a fost altceva, iar tu ii vedeai doar calitati acolo unde erau doar defecte... noi sa traim bine si sa vem curaj a spune ce vrem cu adevarat...

eduard87_2005

77 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 19:56

stefania_anne

2 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:03

Imi este teama ca voi pierde ceva in cazul in care eu sunt cea care spun "S-a terminat", incerc de mult s-o fac...dar nu reusesc.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:20

De la: ana_stefania, la data 2009-04-02 10:03:31Imi este teama ca voi pierde ceva in cazul in care eu sunt cea care spun "S-a terminat", incerc de mult s-o fac...dar nu reusesc.

Daca te-ai gandit DEJA la asta, inseamna ca relatia nu e tocmai ceea ce iti doresti, ca...scartaie pe ici pe colo...Si atunci? Crezi ca daca astepti sa spuna el "S-a terminat!..." va fi mai bine? Sau atunci vei putea sa arunci in spatele lui tot, vei avea constiinta impacata??? Nu spun s-o faci, dar...uneori e bine sa ne facem putin curaj! Analizeaza-ti dorintele, aspiratiile, sentimentele si ia o hotarare!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
alina_purcelea

59 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 16:39

spune "s-a terminat"; nu pierzi nimic (cu toate ca poate asa ai senzatia) sau mai citeste despre asertivitate..

kclaudyia

48 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 17:05

Si ca sa fiu si eu "pe subiect" :
Acum trei saptamani am inceput sa ies cu un tip. La a doua intalnire el mi-a ,arturisit un lucru mai putin placut: avea o prietena , dar ea era in alt oras, se stabilise acolo si relatia lor incpuse sa scartie, dar el nu are curaj sa-i spuna , sau nu e indeajuns de hotarat. Sicer, mie imi place de el destul de mult (oh Jesus, ca la clasa a 6a , i know:D) si nu as vrea sa renunt asa usor.. Deocamdata i-am spus ca o sa continuam sa ne vedem desi nu s-a hotarat inca.. m-am gandit ca in fond nu am nimic de pierdut, as avea mai mult de pierdut daca as renunta la el.. Acum intrebarea mea e: sa mai astept pana va lua o decizie ( asta ar insemna maxim o luna) sau sa-i spun sa-si vada de treaba.
Ei sunt de cativa ani buni impreuna.. stiu ca e greu sa treci peste o relatie de genul asta...

Badass
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?
Mergi la: