Info
x
Poti sa spui 'gata, s-a terminat'?
|
mona_12iunie 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 00:07
eu trec in momentul de fata printr-o situatie de genul.Sunt cu prietenul meu de aprope 3 ani si simt ca in toata aceasta perioada am renuntat la prea multe lucruri care mie imi faceau placere doar pentru ca nu imi doream sa existe discutii pe tema respectiva.Nu suport sa ma cert nimeni!Acum am ajuns la capatul rabdarilor si nu mai pot tolera controlul,geloia si controlul.Sunt hotarata sa pun capat unei relatii sufocante dar in care am investit foarte mul.Ma doare ca trebuie sa fac asta si de fapt tot zic ca o sa o fac dar nici o data nu pot.Am incercat indiferenta dar el nu ma lasa pur si simplu.Tot timpul imi critica actiunile iar atunci cand ii zic ca poate ar fi mai bine sa ne despartim incepe sa ma invinovateasca de tot ce nu merge in relatie si cateodata incepe sa planga.Ce sa ma fac?Nu stiu cum sa mai procedez.Nu vreau sa ranesc pe nimeni.Tin la el dar nu cred ca-l mai iubesc.Mentionez ca nici nu ma intereseaza o alta persoana in prezent iar am fost 100% fidela.
|
|
fata_morgana_666 3 mesaje Membru din: 23/12/2008 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 07:33
Se pare ca unii chiar pot sa spuna"gata, s-a terminat" fra sa le mai pese, chiar daca in prealabil se plangeau si ziceau cat de mult le pasa de cei din hur, cat de mult voe ei sa salveze pe toata lumea...Sau s-au schimbat planurile...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
fata_morgana_666 3 mesaje Membru din: 23/12/2008 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 07:34
Se pare ca unii chiar pot sa spuna"gata, s-a terminat" fara sa le mai pese, chiar daca in prealabil se plangeau si ziceau cat de mult le pasa de cei din jur, cat de mult vor ei sa salveze pe toata lumea...Sau s-au schimbat planurile...
|
Alex23Szalma 38 mesaje Membru din: 3/11/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 09:51
daca esti diplomat saraca fata tot mai spera dar dacai zici direct si nu faci nici un pas inapoi dar asta merge doar daca nu iubesti cu adevarat
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 09:54
De la: ruxandrra, la data 2010-04-16 00:07:11eu trec in momentul de fata printr-o situatie de genul.Sunt cu prietenul meu de aprope 3 ani si simt ca in toata aceasta perioada am renuntat la prea multe lucruri care mie imi faceau placere doar pentru ca nu imi doream sa existe discutii pe tema respectiva.Nu suport sa ma cert nimeni!Acum am ajuns la capatul rabdarilor si nu mai pot tolera controlul,geloia si controlul.Sunt hotarata sa pun capat unei relatii sufocante dar in care am investit foarte mul.Ma doare ca trebuie sa fac asta si de fapt tot zic ca o sa o fac dar nici o data nu pot.Am incercat indiferenta dar el nu ma lasa pur si simplu.Tot timpul imi critica actiunile iar atunci cand ii zic ca poate ar fi mai bine sa ne despartim incepe sa ma invinovateasca de tot ce nu merge in relatie si cateodata incepe sa planga.Ce sa ma fac?Nu stiu cum sa mai procedez.Nu vreau sa ranesc pe nimeni.Tin la el dar nu cred ca-l mai iubesc.Mentionez ca nici nu ma intereseaza o alta persoana in prezent iar am fost 100% fidela. Daca din moment ce da vina doar pe tine ii findca stie ca nul poti parasi si teo luat de fraiera asa ca zii direct si iesi pe usa si pleaca si iesi cat mai mult cu prietenii ca sa te distrezi si satzi treaca mai usor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 09:54
De la: ruxandrra, la data 2010-04-16 00:07:11eu trec in momentul de fata printr-o situatie de genul.Sunt cu prietenul meu de aprope 3 ani si simt ca in toata aceasta perioada am renuntat la prea multe lucruri care mie imi faceau placere doar pentru ca nu imi doream sa existe discutii pe tema respectiva.Nu suport sa ma cert nimeni!Acum am ajuns la capatul rabdarilor si nu mai pot tolera controlul,geloia si controlul.Sunt hotarata sa pun capat unei relatii sufocante dar in care am investit foarte mul.Ma doare ca trebuie sa fac asta si de fapt tot zic ca o sa o fac dar nici o data nu pot.Am incercat indiferenta dar el nu ma lasa pur si simplu.Tot timpul imi critica actiunile iar atunci cand ii zic ca poate ar fi mai bine sa ne despartim incepe sa ma invinovateasca de tot ce nu merge in relatie si cateodata incepe sa planga.Ce sa ma fac?Nu stiu cum sa mai procedez.Nu vreau sa ranesc pe nimeni.Tin la el dar nu cred ca-l mai iubesc.Mentionez ca nici nu ma intereseaza o alta persoana in prezent iar am fost 100% fidela. Daca din moment ce da vina doar pe tine ii findca stie ca nul poti parasi si teo luat de fraiera asa ca zii direct si iesi pe usa si pleaca si iesi cat mai mult cu prietenii ca sa te distrezi si satzi treaca mai usor Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy006389 3 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 17:22
in general se cam procedeaza asa dar chestia este sa incerci sa vorbesti, sa explici, sa descoperi care este cauza de numai merge, bine, asta depinde de cazul in care iti pasa de relatie pentru ca daca nu iti pasa e clar ca poti spune "gata, s-a terminat", pentru ca uneori, in cele mai multe cazuri, fetele dar si baietii se cam "plictisesc" de aceeasi relatie, cel putin, eu, niciodata nu am stiut cum este sa te plictisesti de cineva, sincer....nu am avut relatii de foarte multa perioada de timp dar totusi stiu cum este.....intotdeauna, ca sa iti mearga relatia asa cum vrei tu, fa-o sa mearga asa dar impreuna cu el/ea pentru ca doar unu, niciodata......
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 18:25
este greu, dar decat sa suferi si sa va faceti rau reciproc este mult mai bine sa "tai raul din radacina"
Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|
|
|
|
|
zumzetalbastru 147 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 01:21
in general ca sa poti pune punct cu usurinta unei relatii, ma refer la o relatie de ani de zile, trebuie sa fii egoist ... Modul de a gandi "nu are rost sa continui pentru ca iti va fi si tie rau", e doar o scuza pt a masca egoismul, nu ma impuscati e doar parerea mea ... in mod normal pana sa se ajunga la despartire trebuie vorbit mult despre situatie, despre momentul in care se afla relatia ... asta inseamna comunicare, si bineinteles urmat de o incercare de a salva ce se mai poate salva ... daca nici asa nu merge, macar esti impacat ca ai incercat, atunci da poti sa spui ca termini relatia spre binele amandurora, iar egoismul se transforma in binefacere
. Raporteaza abuz de limbaj |
|
danisia666 136 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 01:28
fiecare cuplu isi are "o boala a lui" .e ca si cum te-ai duce in vizita la un ospiciu , periodic, stii ca nu-ti faci asta periodic, stii ca nu iti faci bine, vezi realitate, totul e palpabil dar...nu te opresti.sunt de parere ca un aspect foarte importanta din viata fiecarui individ si a fiecarui cuplu este SA STII CAND SA TE OPRESTI...
|
danisia666 136 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 01:31
si orice "punct pus " va lasa in urma lui "o virgula"
si uneori e greu, ingenunchem in fata timpului si...suspinam . Raporteaza abuz de limbaj |
|
mayasy 507 mesaje Membru din: 5/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:31
De la: VirtLoop, la data 2010-04-17 01:21:28in general ca sa poti pune punct cu usurinta unei relatii, ma refer la o relatie de ani de zile, trebuie sa fii egoist ... Modul de a gandi "nu are rost sa continui pentru ca iti va fi si tie rau", e doar o scuza pt a masca egoismul, nu ma impuscati e doar parerea mea ... in mod normal pana sa se ajunga la despartire trebuie vorbit mult despre situatie, despre momentul in care se afla relatia ... asta inseamna comunicare, si bineinteles urmat de o incercare de a salva ce se mai poate salva ... daca nici asa nu merge, macar esti impacat ca ai incercat, atunci da poti sa spui ca termini relatia spre binele amandurora, iar egoismul se transforma in binefacereai dreptate in privinta egoismului cei ce fac asa si stiu din experienta mea ii lasa pe ceilalti in agonie pt ca nu stiu ce s-a intamplat pt ca nu l-i s-a spus nimic doar de o data ,,gata s-a terminat si ca e mai bine pt tine asa,,eu am cautat sa vorbim dupa, l-am facut sa-mi spuna ce vrea de la viata lui si in parte l-am inteles cu toate ca a spus si minciuni pt ca se contrazicea singur da m-am eliberat eu de o mare durere pt ca nu eu eram vinovata ,totul venea din trecutul lui si pt a nu pati ce a patit cu aia a facut greseli f mari ,la mine cred ca a fost mai bine ca ne-am despartit ,pt ca egoismul lui era foarte mare si foarte gelos si de aici apareau comflictele Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 13:13
De la: mayasy, la data 2010-04-17 15:31:20[quote ai dreptate in privinta egoismului cei ce fac asa si stiu din experienta mea ii lasa pe ceilalti in agonie pt ca nu stiu ce s-a intamplat pt ca nu l-i s-a spus nimic doar de o data ,,gata s-a terminat si ca e mai bine pt tine asa,,eu am cautat sa vorbim dupa, l-am facut sa-mi spuna ce vrea de la viata lui si in parte l-am inteles cu toate ca a spus si minciuni pt ca se contrazicea singur da m-am eliberat eu de o mare durere pt ca nu eu eram vinovata ,totul venea din trecutul lui si pt a nu pati ce a patit cu aia a facut greseli f mari ,la mine cred ca a fost mai bine ca ne-am despartit ,pt ca egoismul lui era foarte mare si foarte gelos si de aici apareau comflictele Uneori spui "stop" pt ca iti dai seama ca il incurci pe celalalt. Alteori, pt ca nu mai suporti situatia existenta. E bine sa spui gata, decat sa te chinui o viata plutind in deriva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dece 23 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 12:10
Cred ca este foarte greu sa spui"Gata s-a terminat" daca ai iubit cu adevarat acea persoana. Eu una am trecut de curand prin asa ceva, eram impreuna de 5 ani si facusem si nunta, dar in timp mi-am dat seama ca am gresit si ca nu sunt fericita cu el chiar daca il iubesc, sunt mult mai multe lucruri care trebuie sa mearga.
Nu am avut curajul sa-i spun pt ca imi povestise ca a mai iubit pe cineva si cand ii era lumea mai draga a primit un telefon ca s-a terminat si a facut o deceptie din care cu greu si-a putut reveni, iar eu nu am vrut sa ii fac rau. Am tinut mult la el si chiar cred ca mai tin la el, dar trebuie sa privesc inainte la fericirea mea. M-am indepartat de el incet, incet chiar daca si mie imi era greu. Mi-a tot reprosat ca nu mai merge, ca nu mai sunt cum eram,pana s-a aruncat in bratele uneia care il vroia cu orice pret,dar chiar si asa i-a fost greu, dar eu am gasit un motiv si am bagat actele de divort.El tot a sperat si chiar si asa imi spune acum dupa o luna jumatate ca daca il ascultam eram inca impreuna,ca trebuia sa fac ceva sa-l tin langa mine, ca vroia sa ma faca geloasa si sa lupt pentru el, nu sa-l abandonez,dar eu am crezut ca e mai bine asa, ca nu ii voi spune acele cuvinte dureroase. Acum imi dau seama ca el s-a aruncat in bratele altcuiva din singuratate si ca nu e fericit si si-a dat seama de ceea ce am vrut. Imi dau seama ca am gresit si ca era mai bine daca eram sincera cu el si cu mine insumi. Oricat am incercat eu sa-i spun ca va fi bine si ca intr-o zi vom fi fericiti cu adevarat si ne vom multumi ca am pus capat acestei iubiri, el tot ma cauta si spune ca pana nu se pronunta divortul sunt tot sotia lui, dar incet cred ca se impaca cu ideea. Nu l-am parasit pt altul si nici nu nu l-am inselat, ci pur si simplu nu eram fericita. Din aceasta relatie am invatat ca daca nu mai merge nu trebuie sa amani inevitabilul si sa te amagesti pentru ca e mai rau si oricum se v-a intampla tot va suferi cineva. Cred ca am facut mai mult rau ca am amanat. Asa cum mi-a spus cineva: Vei suferi o saptamana, o luna, dar cat crezi ca vei suferi, la un momendat v-a trece si vei avea norocul sa intalnesti alta persoana cu care sa te completezi." Raporteaza abuz de limbaj |
|
mary_ro21 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 18:18
E greu sa spui gata ,s-a terminat .Am zis 1 data si nu cred ca as mai avea fortele sa mai trec 1 data prin aceiasi situatie.Te simti vinovat ca ai facut sa sufere o persoana cu care pana nu demult ai impatit totul .Dar cand chiar nu mai merge si simti ca ai incercat totul pentru a face relatia in cauza sa functioneze ...ce iti mai ramane de facut ? Mai bine iti faci curaj si ii spui adevarul ...fara sa jignesti ...trebuie sa tii con de faptul ca cealalta persona sufera mai mult din simoplul fapt ca il parasesti (chiar daca si pers in cauza simtea ca nu mai merge)apare un fel de criza de identitate..cine sunt ,cum sunt ,de ce nu ma mai iubeste ,cu ce am gesit ?etc .Sunt pentru despartirile corecte ,fara sa inselam ,fara sa mintim ...mai bine spunem adevarul ....doare ,dar nu atat de tare cum ar fi infidelitatea sau minciuna ...asta macar din respect pentru timpul petrecut impreuna cu acea persoana .
|
|
|

.