back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A luat nastere o organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta...ce te-ar face sa te inscrii si sa ai incredere ?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 08:53

Mai exact cum ai vrea sa fie organizatia sau partidul, ce criterii sa aiba ca sa iti inspire incredere asa cum pana acum nu ai avut parte. Si daca cunoasteti asa ceva. La tv aud numai bazaconii, voi unde v-ati insrie ?...Intreb ca am auzit de o astfel de "adunare" ce pare....prea frumos sa fie adevarat
Astept parerile voastre

Raporteaza abuz de limbaj
In viata nu exista siguranta, singurul lucru sigur sunt miracolele !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:01

io imi doresc sa fie tanara,frumoasa,linistita,la locul ei,sa nu raspunda obraznic,sa vina devreme acasa si daca se poate sa fie si inteligenta

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:04

A..... eu vb de altceva...

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:05

Esti membru O.D. ??????????

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:10

Si ma rog...care ar fi acea organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta?...aaaaaaaaaaaa?
Si cine face parte din acel partid..?aaaaaaaaaaaaaaaa?Cine e capul si care sunt organele competente?aaaaaaaaaaaaa

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:16

Spanac....nu stiu asta...inca nu m-am inscris....daia intreb...ei mi-au dat o gramada de argumente... dar... nu stiu cat de reale sunt.... dar am inteles ca se zbat sa devina recunoscuti de Guvernu Romaniei, si or sa aiba si un sediu....si chestii dastea...au sponsori....etc....Si un aspect ce mi s-a parut interesant este faptul ca totu se face transparent ... si iti ofera o sumedenie de servicii gratuite. dar mai bine cred ca ar trebuii intrebat vecinul de deasupra.... daca m-au gasit la 2 minute dupa ce am postat inseamna ca sunt ceva membrii...

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:30

Dar mai sunteti multi de la organizataia aia ??? sa imi zica si mie cineva cum e ? cati sunteti? si ce vreti sa faceceti cu adevarat

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:40

Trimite mail si o sa primesti detalii incearca.... si daca o sa regreti.... fac cinste la tot forumul

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:49

..De beut la tot forumul ...Era bine daca era revers....Adica...daca nu regreta sa dai de baut la toti

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:51

Am trimis....si beau doar vin rosu
La ce sa ma astept acum ?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:20

Un om nu poate schimba multimea.... dar multimea poate schimba omul ?

www.youtube.com/v/7iSTZuHWKqk&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/7iSTZuHWKqk&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:29

999www.youtube.com/v/Gq_d_tzOKic&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/Gq_d_tzOKic&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:29

Haide*ti sa vb mai multe pe acest forum ( pa e gata site-ul.... am inteles ca e in constructie...) , de exemplu cum scapam de hartiile si gunoaiele din strazi....aveti idei aici ? eu una asi incepe prin solutii ce ar face orasul mai frumos si prin a schimba mentalitatea romanului....

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:45

Poate ar fi mai bine sa intrebi asta direct pe adresa organizatiei ....nu se fac publice astfel de chestiuni. Cert e , ca ajutorul oferit de organizatie membrilor nu iti va oferi nimeni, nici un partid din tara asta.... si pe bune dreptate ca au si de ce sa o faca...

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:49

Bai neamule,daca ai un post bun ca Monica Iacob Ridzi ,de unde sa poti deturna fonduri sa dai mici,cirnati,sarmale si votca ,fii sigur ca vei avea membrii la inscriere,ca astias numai dupa haleala neamule !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:15

999www.youtube.com/v/J6m7srnfhUc&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/J6m7srnfhUc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:16

dedicatia de mai sus este pt.monica iacob ridzi si elena botoasa,fata lu' tata

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:40

De la: 9am070302, la data 2009-07-07 17:49:38 Bai neamule,daca ai un post bun ca Monica Iacob Ridzi ,de unde sa poti deturna fonduri sa dai mici,cirnati,sarmale si votca ,fii sigur ca vei avea membrii la inscriere,ca astias numai dupa haleala neamule !

Trimite mail la adresa [email protected], intreaba orice,si daca ti se va parea o prostie...mai vorbim. Pentru cei ce sunt deja membrii, un proiect extraordinar se va naste in curand

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:04

Care este parerea voastra in legatura cu "Romania Alba" ?

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:10

Cat de sumbru ...

www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:12

De la: vladidec, la data 2009-07-07 22:04:14Care este parerea voastra in legatura cu "Romania Alba" ?

Daca reusiti voi chestia asta.... veti ajunge la scopul final intr-un an ! maximum...

9am062697

18 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 08:23

De la: Anonima, la data 2009-07-07 08:53:54Mai exact cum ai vrea sa fie organizatia sau partidul, ce criterii sa aiba ca sa iti inspire incredere asa cum pana acum nu ai avut parte. Si daca cunoasteti asa ceva. La tv aud numai bazaconii, voi unde v-ati insrie ?...Intreb ca am auzit de o astfel de "adunare" ce pare....prea frumos sa fie adevarat
Astept parerile voastre
Eu vreu o organizatie cum a facuto Basescu ,cu multe curve ca ale le folosesc si eu si in campanie electorala string voturi,le dau functii mari ca sa poata deturna fonduri sa pot cheltui in campanie,ceva cam ca MONICA IACOB RITZI, ELENA UDREA ,BOGIU etc

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 09:46

... Daca nu reusim ceea ce ne propunem noi, ne vom transforma in astfel de partid cu multe blonde .... deturnari de fonduri ...etc.... Daca asta vrea tot romanul.... ...va fur banii cu placere...
SUNTEM CELE MAI PROASTE GENII

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:54

De la: vladidec, la data 2009-07-08 09:46:07 ... Daca nu reusim ceea ce ne propunem noi, ne vom transforma in astfel de partid cu multe blonde .... deturnari de fonduri ...etc.... Daca asta vrea tot romanul.... ...va fur banii cu placere...

Decat sa fi un DESTEPT-PROST, ( am mintea brici, dar nu stiu sa o valorific ) mai bine un PROST-DESTEPT(Pitagora e pictor nu ? - dar am vile si piscine de pe urma celor cu mintea brici .)
Din pacate Romania se incadreaza in prima varianta... Sa nu indrazniti sa ma contraziceti !

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:02

De la: Anonima, la data 2009-07-08 14:54:03
De la: vladidec, la data 2009-07-08 09:46:07 ... Daca nu reusim ceea ce ne propunem noi, ne vom transforma in astfel de partid cu multe blonde .... deturnari de fonduri ...etc.... Daca asta vrea tot romanul.... ...va fur banii cu placere...

Decat sa fi un DESTEPT-PROST, ( am mintea brici, dar nu stiu sa o valorific ) mai bine un PROST-DESTEPT(Pitagora e pictor nu ? - dar am vile si piscine de pe urma celor cu mintea brici .)
Din pacate Romania se incadreaza in prima varianta... Sa nu indrazniti sa ma contraziceti !

Nu indraznesc

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 16:32

Cine ar face-o ? , avem capete luminate.... dar la ce folos daca se cara din tara ? ..

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 16:33

de unde iei tu blonde ma?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:01

E plina tara de ele mai sunt si dalea destupate dar....mai rar.... cu ar fi .....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:14

De la: vladidec, la data 2009-07-08 17:01:36E plina tara de ele mai sunt si dalea destupate dar....mai rar.... cu ar fi .....

cum ar fi? udrea?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:17

Nu chiar....cu toate ca are momentele ei....

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A luat nastere o organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta...ce te-ar face sa te inscrii si sa ai incredere ?
Mergi la: