Info
x
A luat nastere o organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta...ce te-ar face sa te inscrii si sa ai incredere ?
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:34
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 15:34:49De la: vladidec, la data 2009-07-09 09:03:49 Nu...nu nu...daca vroiam forta ceream amenda din prima.... vreau decat sa demonstreze ca exista cineva caruia ii pasa...si te atentioneaza....insa daca insisti sa arunci sticle de plastic de la etaj, si ambalaje de napolitane pe strada....chiar si dupa ce ai primit atentionare, tu vrei sa intorci capul si sa iti vezi de drum ? Tu crezi ca dupa atatia ani, romanii se vor educa ? Am asteptat destul ! .... cu o floare nu se face primavara ! Pentru fiecare Bloc, cartier, parc, strada, sau persoana ce pastreaza curatenie , eu iti voi arata 100 ce sunt total opuse ! Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:37
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 15:34:49De la: vladidec, la data 2009-07-09 09:03:49 Ce iti e si cu internetul asta....
|
|
Fosta membra 9am.ro 116 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:50
Citesc, m� crucesc, (ateul din mine se revolta, �i dau dou� �n bot) �i tot nu �mi vine s� cred, dar totu�i, m� �i bucur totodat�, c� mi se confirm� faptul c� unii oameni au dreptate. Oamenii care vorbesc despre Proiectul Venus, asta pentru cunosc�tori. Adic� despre mi�carea Zeitgeist, a c�rui promotor, Jaque Fresco spune c� se va ajunge la Proiectul Venus, �n 3-4 sute de ani. Citind din post�rile de pe forum, �mi dau seama c� este un optimist incorigibil. Dac� ar citi postarile din Rom�nia, cred c� �i-ar revizui predic�ia �i ar in�elege c� vor trece cu siguran�� peste 2.000 de ani.Sunt at�t de mul�i forumi�ti, a c�ror judecat� �i logic� �n via��. este intrisec legat� de "bani" nimic altceva. |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:51
Sistemul monetar � surs� a sclaviei economice
�ntr-o lume �n care 1% din popula�ie de�ine 40% din bog��iile planetei, �n care 34.000 de copii mor zilnic din cauz� s�r�ciei �i a unor boli care pot fi prevenite, �ntr-o lume �n care 50% din popula�ie tr�ie�te cu mai pu�in de $2 pe zi - un lucru este clar: ceva e foarte gre�it. Societatea de ast�zi este format� dintr-o serie de institu�ii: de la institu�ii politice, religioase, legale, la institu�ii de clas� social� �i de specializare ocupa�ional�. Aceste institu�ii ne influen�eaz� profund modul de via��, de g�ndire �i felul �n care percepem lumea care ne �nconjoar�. Totu�i c�t de bine le cunoa�tem noi pe ele? Oare suntem �n stare s� le distingem adev�rata fa�� ? Se pare c� dintre toate institu�iile existente care ne direc�ioneaz� �i condi�ioneaz� via�a, nici una nu este tratat� cu at�t de mult� nep�sare ca sistemul monetar. C�p�t�nd propor�ii aproape religioase, institu�ia monetar� exist� ca una din cele mai nedisputate forme de credin�� existente. Cum sunt crea�i banii ? Cum sunt administra�i �i cum ne afecteaz� acest lucru pe noi ? Acestea sunt ni�te �ntreb�ri care intereseaz� pe foarte pu�ini dintre noi. Tr�im �ntr-o sclavie economic�. Sistemul financiar este una din cele mai paralizante structuri inventate vre-odat� de umanitate. Banii sunt crea�i din nimic de c�tre b�nci prin �ndatorare, �n schimbul unei dob�nzi �i circula�i aleatoriu prin comer�. Oamenii se v�d nevoi�i s� concureze pentru munc�, cu scopul de a ob�ine suficien�i bani din rezervele monetare pentru a-�i acoperi costul vie�ii de zi cu zi. Pentru c�, dac� te �ntrebi la sf�r�itul unei zile de munc�, pentru cine lucrezi tu de fapt, vei ob�ine un singur r�spuns � pentru banc�. Banii sunt crea�i de banc� �i ajung invariabil �n banc�. Scopul lor este transferul bog��iei de la persoan� la banc�. Pentru c� dac� nu e�ti �n stare s�-�i pl�te�ti rata, banca ��i va lua proprietatea. Exist� dou� metode de a cuceri o �ar�: prin arm� �i prin �ndatorare. Datoria este o arm� folosit� pentru a �nrobi societ��i �i ��ri, iar dob�nda este principala sa muni�ie. Cantitatea de bani datorat� b�ncilor dep�e�te �ntotdeauna cantitatea de bani aflat� �n circula�ie. Astfel fiecare ban din portmoneul t�u este datorat cuiva de cineva, iar dac� toat� lumea, inclusiv statul, ar reu�i cumva s�-�i pl�teasc� datoriile, atunci nu ar mai r�m�ne nici un ban �n circula�ie. B�ncile sunt adev�ra�ii no�tri st�p�ni �mpreun� cu marile corpora�ii �i guvernele care le sprijin�. Ace�tia sunt adev�ra�ii terori��i ai lumii moderne, nu grup�ri precum Al Quaida care nu sunt nimic altceva dec�t o inven�ie a serviciilor secrete. Adev�ra�ii terori�ti nu apar la televizor, ei poart� costume de $2000, se plimb� �n limuzine �i opereaz� cu miliarde. Ei hot�r�sc soarta a regiuni sau chiar a ��ri �ntregi, declan�eaz� r�zboaie �i decid cine ajunge la conducere. Indiferent dac� suntem con�tien�i de acest lucru sau nu, ceea ce men�ine �n via�� toate institu�iile �i �ns�i societatea � este banul. Pia�a liber� nu este dec�t o inven�ie ingenioas� a capitalismului. Una dintre ideile de baz� a primilor promotori ai pie�ii libere precum Adam Smith era c� �interesul propriu �i competi�ia duc la prosperare social�, deoarece competi�ia creeaz� stimuli care-i motiveaz� pe oameni s� persevereze�. Totu�i ceea ce nu se spune, este cum o economie bazat� pe competi�ie duce invariabil la corup�ie strategic�, consolidarea bog��iei, stratificare social�, paralizie tehnologic� �i abuz �n munc�, devenind �n cele din urm� o form� de dictatur� guvernamental� condus� de o elit� bogat�. Lumea este preluat� de o m�n� de puteri ale afacerilor care domin� resursele naturale de care avem nevoie pentru a supravie�ui �i controleaz� banii de care avem nevoie pentru a procura aceste resurse. Puterea financiar� �i corporativ� primeaz� �n fa�a vie�ii umane. Suntem for�a�i s� lupt�m unul �mpotriva altuia pentru ziua de m�ine, iar inegalitatea cre�te pe zi ce trece �i din ce �n ce mai mul�i oameni devin dispera�i. Te treze�ti diminea�� �n fa�a monitorului t�u de 17 inch sau deschizi televizorul �i auzi conduc�torii ��rii vorbind despre democra�ie �i despre egalitate. Nu exist� democra�ie, nu exist� egalitate. Exist� doar marile corpora�ii, b�ncile �i interesele lor. Nu mai tr�im demult �ntr-o lume a na�iunilor �i ideologiilor. Lumea este un colegiu de corpora�ii conduse nemijlocit de regulile afacerilor. General Motors, IBM, Microsoft, AT&T � astea sunt na�iunile din ziua de azi. Lumea este o afacere. E�ti ceea ce c�tigi �i ceea ce consumi. Unele idei �i date folosite �n acest articol au fost preluate din filmele Zeitgeist, Zeitgeist Addendum �i The Corporation. |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 17:03
De la: dorudascalu, la data 2009-07-09 16:50:16
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:38
De la: vladidec, la data 2009-07-09 16:37:38De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 15:34:49De la: vladidec, la data 2009-07-09 09:03:49 da ma ca sa vezi hai sa vb pe privat daca e, ca sunt numai offtopic pe aici
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 04:38
dezvoltarea ecomomica durabila a comunitatilor;
- reconstructia ecologica si conservarea ariilor naturale protejate; - protejarea categoriilor sociale defavorizate din comunitati; - promovarea valorilor culturale si morale traditionale; - promovarea principiilor democratiei si ale statului de drept; - dezvoltarea fizica si intelectuala a tinerilor; - promovarea turismului; - promovarea schimburilor internationale de idei, informatii si cunostinte.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:10
De la: Anonima, la data 2009-07-07 08:53:54Mai exact cum ai vrea sa fie organizatia sau partidul, ce criterii sa aiba ca sa iti inspire incredere asa cum pana acum nu ai avut parte. Si daca cunoasteti asa ceva. La tv aud numai bazaconii, voi unde v-ati insrie ?...Intreb ca am auzit de o astfel de "adunare" ce pare....prea frumos sa fie adevarat Ar trebui cel putin sa aiba niste lideri si niste membrii marcanti in care sa am mare incredere .Ca principiu ,eu nu am incredere in partidele si organizatiile nou infiintate deoarece in afara de propriile declaratii de buna intentie nu exista si o cofirmare istorica ,faptica, care sa arate ca noul partid nu se bazeaza doar pe demagogie si declaratii frumoase ci are niste realizari si niste oameni care au facut sau macar au incercat sa faca ceva pentru binele tarii. |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:38
De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 11:10:33De la: Anonima, la data 2009-07-07 08:53:54Mai exact cum ai vrea sa fie organizatia sau partidul, ce criterii sa aiba ca sa iti inspire incredere asa cum pana acum nu ai avut parte. Si daca cunoasteti asa ceva. La tv aud numai bazaconii, voi unde v-ati insrie ?...Intreb ca am auzit de o astfel de "adunare" ce pare....prea frumos sa fie adevarat Logic, si mai ales daca ne gandim la lumea in care traim, nici cel mai optimist om, nu mai are incredere in organizatii si partide. mai ales daca sunt mada in Romania ! Si nici eu nu sunt absurd, incat sa iti cer asta. Insa pot sa va intreb ceva ? crezi in "minuni" ? (nu te gandi la miracole, ci sa primesti ajutor de acolo de unde te astepti mai putin...) . Nici eu, pana sa incerc asta. ..acum depinde de fiecare ... noi am cerut ajutor in legatura cu tara in care traim. si acum ca ti se va oferi, il accepti ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 9/07/2009 Oras: Fagaras |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:54
De la: vladidec, la data 2009-07-10 11:38:45De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 11:10:33De la: Anonima, la data 2009-07-07 08:53:54Mai exact cum ai vrea sa fie organizatia sau partidul, ce criterii sa aiba ca sa iti inspire incredere asa cum pana acum nu ai avut parte. Si daca cunoasteti asa ceva. La tv aud numai bazaconii, voi unde v-ati insrie ?...Intreb ca am auzit de o astfel de "adunare" ce pare....prea frumos sa fie adevarat Lideri si membrii marcanti... Dupa cum afirma cate unii pe forum, se pare ca obisnuinta de a li se oferi pe tava persoane, de cele mai multe ori devenite notorii prin manipulare, a devenit crez. Un lider il puteti gasi dumneavoastra, tinerii, ca apoi, pe niste criterii stabilite, sa-l faceti cunoscut, sa-i oferiti notorietatea increderii si nu notorietatea data de aparitii pe ecranele televiziunilor.
Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:11
Corect, deaceea nu nu insist prea mult, pana nu avem ceva concret de oferit. Asteptam Organizatia sa fie gata ( privind legatlitatea si sediul), precum si site-ul. Apoi ... o sa ne intindem la discutii, pana atunci ramanem cu promisiune, ca cineva, va inceta sa se planaga, si a trecut la fapte ...
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:26
De la: memo, la data 2009-07-10 11:54:49Lideri si membrii marcanti... Dupa cum afirma cate unii pe forum, se pare ca obisnuinta de a li se oferi pe tava persoane, de cele mai multe ori devenite notorii prin manipulare, a devenit crez. Un lider il puteti gasi dumneavoastra, tinerii, ca apoi, pe niste criterii stabilite, sa-l faceti cunoscut, sa-i oferiti notorietatea increderii si nu notorietatea data de aparitii pe ecranele televiziunilor. Asa este,multe persoane au devenit notorii prin manipulare.Se presupune insa ca avem discernamant ,daca nu il avem oricum suntem pierduti si nu vom recunoste niciodata un adevarat lider.Pot sa va dau exemplu de lideri in care am incredere si care departe de a capata notoritatea prin manipulare au fost chiar distrusi mediatic :Corneliu Coposu,Emil Constntinescu,Victor Ciorbea etc. In privinta liderilor pe care ii gasesc tinerii,carora le dau notorietate datorita increderii si pe care tot tinerii reusesc sa ii faca cunoscuti nu pot decat sa va spun ca ma impresioneaza naivitatea dumnevoastra.Sa nu intelegeti ca ma impresioneaza la modul neplacut ,admir faptul ca exista oameni care inca mai cred ca notorietatea se dobandeste in acest mod .Ramane doar sa-mi spuneti si mie cum anume poate sa-si dobandeasca notorietate in mod cinstit ,prin incredere,un tanar care nu are nici macar o realizare si care niciodata nu s-a implicat pana acum in a face lucrurile mai bune pentru Romania?Pe scurt ce anume imi poate garanta mie ca noii conducatori,tineri sau nu, sunt onesti?Vreti sa ii cred pe cuvant ?... |
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:36
De la: vladidec, la data 2009-07-10 11:38:45 Si organizatia sau partidul vostru este tot made in Romania .Recunosc insa ca eu nu sunt coplesit de dispretul fata de partidele sau organizatiile romanesti asa ca pot sa trec peste asta .Ce anume insa te-a facut PE TINE sa aderi la ACEASTA organizatie ?Cand cineva iti ofera ajutor evident ca il accepti cu conditia de a constientiza ca ce se ofera este intr-adevar ajutor si nu demagogie curata.Daca este doar demagogie eu unul multumesc frumos dar nu-mi trebuie,o refuz.Deci,ce are in plus organizatia aceasta fata de alte organizatii sau partide romanesti ?
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:46
De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 12:26:10De la: memo, la data 2009-07-10 11:54:49Lideri si membrii marcanti... Dupa cum afirma cate unii pe forum, se pare ca obisnuinta de a li se oferi pe tava persoane, de cele mai multe ori devenite notorii prin manipulare, a devenit crez. Un lider il puteti gasi dumneavoastra, tinerii, ca apoi, pe niste criterii stabilite, sa-l faceti cunoscut, sa-i oferiti notorietatea increderii si nu notorietatea data de aparitii pe ecranele televiziunilor. Ce spuneti de Elena Basescu, de Elena Udrea, de Monica Iacob Ridzi, de Boureanu? Sunt tineri ajunsi notorii prin manipulare. Nu sunt naiv cand spun ca tinerii isi pot crea singuri liderii. Ei se cunosc mult mai bine intre ei. Sunt o generatie care trebuie sa-si construiasca viitorul. Tocmai discutia dintre noi doi si arata faptul ca exista un interes pentru noua generatie politica. Ceea ce ma dezamageste este faptul ca multi se lasa amagiti de "gastile" intitulate pompos organizatiile de tineret ale partidului X.
Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:02
De la: memo, la data 2009-07-10 12:46:20 Evident ca sunt o generatie care trebuie sa-si construiasca singuri viitorul si mai mult,vor construi chiar viitorul nostru.Exemplele dumnevoastra ne arata ca tinerii care sunt propulsati in politica in acest moment sunt exemple nefericite de oameni a caror ascensiune politica s-a bazat pe pupincurism,supunere oarba si "smecherie" ieftina de doi bani. Cat timp "seniorii" unor partide vor avea ca singura criterii de propulsare a tineretului pupincurismul din aceste partide nu va iesi nimic bun . Eu personal nu vad cum niste tineri bine intentionati s-ar putea toti uni si ar putea forma o organizatie care sa schimbe lucrurile in bine si sa formeze niste lideri care intr-adevar sa ajute Romania.In primul rand printre ei vor fi si lichele(iar acestea au un talent deosebit in a ajunge catre varf) ,in al doilea rand mediatizarea lor va fi nula ,in al treile rand criteriul de baza pentru a capta voturile populatiei il reprezinta increderea.Nu vad cum niste tineri ,admitand chiar ca sunt foarte bine intentionati,ar putea avea increderea populatiei din moment ce despre ei nu se stie nimic si nu au realizat absolut nimic pana in acest moment.Ce anume v-ar putea face pe dumnevoastra sa ii votati pe acesti tineri?...Ce anume va poate garanta ca isi vor respecta promisiunile si ca acestea nu vor ramane doar vorbe frumoase?In cazul in care se vor infiinta mai multe astfel de organizatii cum anume veti face deosebirea intre ele,pe ce criterii?De program electoral ?Pai programele electorale in Romania nici nu mai merita citite,in general sunt doar un fel de concurs "cine scrie mai frumos viitorul Romaniei".Eu unul nu cred in sansele de reusita ale lor si personal nu voi adera la o astfel de organizatie pana cand ceva nu ma va convinge ca intr-adevar acesti oameni merita increderea mea . |
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:29
De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 12:36:49De la: vladidec, la data 2009-07-10 11:38:45 CE ARE IN PLUS ? Tineri "naivi" ce nu vor sa se imbogateasca, suntem ultimii patrioti, ultimii oameni, ultima onoare a Romaniei. Termeni de dictionar pentru unii, idealuri in viata pentru noi. Cei ce au pus bazele organizatiei au facut un pariu cu lumea de afara : Se pot folosi bani ( din donari, sponsorozari, publici etc) in scopul comunitatii, fara sa bagi in buzunar un leu, si totusi "sa traiesti bine" ? Noi zicem ca da ! In plus daca te inscrii vei beneficia de ajutor neconditionat in multe aspecte. Nu am voie sa le fac publice si nici nu vreau. Chiar ieri, discutam cu o prietena despre Organizatie, si stiti care a fost prima ei intrebare ? Exact !, " - Daca ma inscriu eu ce castig prin asta ?" Ne-am nascut asa oare ? Cine ne-a spalat creierele in halul asta ? Nu stim sa ajutam fara a astepa ceva in schimb ? Isoria, profesorii, parintii, nu cred ca ne-au invatat asa. Unde este gresala ? Can a fost ultima oara cand ai donat sange ? cand te-ai oferit voluntar pentru o actiune caritabila ?. Nu vb de bani, ci de actiuni fizice si..... mentale daca ma pot exprima asa. Nu ne sta in fire sa ajutam. Nu ne pasa de semeni, si iubim banii si puterea, iar daca noi nu dispunem de ei, ii cautam pe acei ce dispun de ele. Si ii vom idolatriza. Nu inteleg cum atatia oameni dispun de "tupeul" de a fura, din bani munciti de mine in halul acesta ? Cum de le permitem ? Dar deja e cliseu. Ce mai pot zice ? Poti testa, apoi nu te impiedica nimeni sa te retragi, si sa tipi in gura mare : si tinerii dau teapa !!! Trasca Romania Noastra, si sa piara aia a lor !
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:31
De la: vladidec, la data 2009-07-10 14:29:29De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 12:36:49De la: vladidec, la data 2009-07-10 11:38:45 Si am scris asa fara sa citesc de gandul Dvs, cu pupisti-curisti.....zici ca a devenit un hobby pentru unii
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 15:00
De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 14:02:14De la: memo, la data 2009-07-10 12:46:20 Tinerii gandesc altfel, insa dati-mi voie sa va spun ceva. Tinerii sunt si foarte usor de manipulat !!! daca avem o organizatie, si vine un partid politic pentru a o "ajuta" sa creasca....deja s-a terminat tot. Intelegeti ce vreau sa spun ? Cand ai succes vei fi cautat imediat de cei puternici, si vor face ce vor din tine, asta daca esti slab, si le permiti. Doamne fereste sa ajunga Organizatia din care fac parte - partid. Nu zic mai mult !
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 15:27
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 15:28
dezvoltarea ecomomica durabila a comunitatilor;
- reconstructia ecologica si conservarea ariilor naturale protejate; - protejarea categoriilor sociale defavorizate din comunitati; - promovarea valorilor culturale si morale traditionale; - promovarea principiilor democratiei si ale statului de drept; - dezvoltarea fizica si intelectuala a tinerilor; - promovarea turismului; - promovarea schimburilor internationale de idei, informatii si cunostinte.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 15:48
Dac� e�ti calm, c�nd to�i se pierd cu firea
�n jurul t�u, �i spun c�-i vina ta; De crezi �n tine, chiar c�nd Omenirea Nu crede, dar �i crezi �i ei cumva; De �tii s-a�tep�i, dar f�r� tevatur�; De nu dezmin�i minciuni min�ind, ci drept; De nu r�spunzi la ur� tot cu ur� �i nici prea bun nu pari, nici prea-n�elept; Dac� visezi - dar nu-�i faci visul astru; De po�i s� speri - dar nu-�i faci jindul �el; De-nt�mpini �i Triumful �i Dezastrul Mereu senin �i �n acela�i fel; Dac� supor�i s�-�i vezi vorba sucit� De �arlatan, ce-�i spurc� al t�u rost; De po�i ca munca vie�ii, n�ruit�, S-o faci de la-nceput precum a fost; Dac�-ndr�zne�ti agonisita-�i toat� S-o pui, f�r'a clipi, pe-un singur zar �i, dac-o pierzi, s�-ncepi ca prima dat� F�r-s� te pl�ngi cu un oftat m�car; De �tii, cu nerv, cu inim�, cu v�n�, Drept s� r�m�i, c�nd ele june nu-s, �i stai tot d�rz, c�nd nu mai e st�p�n� Dec�t Voin�a ce le �ine sus; Dac�-ntre Regi �i-e firea neschimbat� Ca �i-n Mul�ime - nu str�in de ea; Amic sau nu, de nu pot s� te-abat�; De to�i de-�i pas�, dar de nimeni prea; Dac� �i-e dat, prin clipa zdrobitoare, S� treci �i s-o �ntreci, mereu bonom, atunci: a ta e Lumea asta mare �i, mai mult, fiul meu: atunci - e�ti Om! rudyard kipling- daca....
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 19:32
Cine esti domnule ADERP NIROLF ERTEP 999? Abia m-am inscris pe forum. Este a doua zi si, dupa cum observ, iti "copiezi" biblioteca sub forma unor raspunsuri la mesaje. Dupa umila mea parere, este bine sa-ti �citesti biblioteca� pentru ati dezvolta cat de cat intelectul nu pentru a dovedi ce ai tu in/pe masina de spalat. Trebuie sa ai in vedere un lucru : citatele au rostul lor. A le pune ca nuca in perete, doar pentru a te da destept, fac rau chiar celor care le-au scris. Autorilor! Nu cumva pana de curand ai cumparat carti la metru liniar si, acuma, descoperind o alta literatura ne-o comunici si noua? Sa stai linistit, cartile pe care tocmai ni le arati au fost bibliografii in scoala chiar si pentru cei cu o minima educatie. Se prea poate ca unele interminabile pagini chiar sa iti apartina. Marturisesc faptul ca pe unele le-am parcurs si se dovedesc a fi maculatura. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Eu iti dau un sfat pentru a iesi din ridicol. Daca ai fost dezavantajat, cine stie din ce motive doar de tine stiute, este indicat sa parasesti nitel forumul, sa-ti citesti "noile carti" (noi pentru tine), si dupa vreo 4-5 ani te asteptam din nou. Sper ca nu doar proaspat vopsit.. !?
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 19:40
De la: Anonima, la data 2009-07-07 08:53:54Mai exact cum ai vrea sa fie organizatia sau partidul, ce criterii sa aiba ca sa iti inspire incredere asa cum pana acum nu ai avut parte. Si daca cunoasteti asa ceva. La tv aud numai bazaconii, voi unde v-ati insrie ?...Intreb ca am auzit de o astfel de "adunare" ce pare....prea frumos sa fie adevarat Nu avem nevoie de organizatii sau partide pentru a o duce mai bine - parerea mea. Este nevoie ca fiecare dintre noi sa inteleaga ca trebuie sa-si asume raspunderea in mod individual pentru ceea ce face si ceea ce este .
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 19:51
De la: memo, la data 2009-07-10 19:32:04Cine esti domnule ADERP NIROLF ERTEP 999? Abia m-am inscris pe forum. Este a doua zi si, dupa cum observ, iti "copiezi" biblioteca sub forma unor raspunsuri la mesaje. Dupa umila mea parere, este bine sa-ti �citesti biblioteca� pentru ati dezvolta cat de cat intelectul nu pentru a dovedi ce ai tu in/pe masina de spalat. Trebuie sa ai in vedere un lucru : citatele au rostul lor. A le pune ca nuca in perete, doar pentru a te da destept, fac rau chiar celor care le-au scris. Autorilor! Nu cumva pana de curand ai cumparat carti la metru liniar si, acuma, descoperind o alta literatura ne-o comunici si noua? Sa stai linistit, cartile pe care tocmai ni le arati au fost bibliografii in scoala chiar si pentru cei cu o minima educatie. Se prea poate ca unele interminabile pagini chiar sa iti apartina. Marturisesc faptul ca pe unele le-am parcurs si se dovedesc a fi maculatura. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Eu iti dau un sfat pentru a iesi din ridicol. Daca ai fost dezavantajat, cine stie din ce motive doar de tine stiute, este indicat sa parasesti nitel forumul, sa-ti citesti "noile carti" (noi pentru tine), si dupa vreo 4-5 ani te asteptam din nou. Sper ca nu doar proaspat vopsit.. !? Domnule "memo" imi confirmi teoria existentei lui Gica Contra printre romani. Dar nu ma asteptam din partea dumneavoastra, intelegand din cele ce ati scris ca aveti totusi ceva in cap, sa intrebati cine este cine, cand puteti gasi toate informatiile posibile despre fiecare, citind doar postarile.Si iarasi nu intelegeti multe, tinerii care doresc sa faca ceva, pot fi sprijiniti de catre seniori, foarte bine, ca doar mai exista oameni cinstiti si corecti printre noi astia de 50 de ani ! Sau dumneavoastra sa inteleg ca nu sunteti dintre astia corectii si cinstitii?! Aveti adresa unui blog, respectiv, Dominus, de ce nu intrati acolo sa va lamuriti. Nu va obliga nimeni sa luati sau nu atitudine sau sa aveti sau nu afinitati catre ceva, doar sa lasati aceasta caracteristica de Gica Contra, la "stupid people", ca inteleg ca nu va numarati printre ei.Sau stati prea mult printre ei, si v-ati molipsit cumva?! Eu ca tanar de 25 de ani , ma aliez oricarei miscari de tineri, care doresc sa faca ceva in Romania. Singurul secret pe care il pazesc cu strasnicie, este ca am 25 de ani in suflet si pe un picior, dar va rog sa pastrati secretul ! Ca luptator-ranit in decembrie 1989 sper ca nu-mi gasiti si mie vreo postare impardonabila sau luata... de pe masina... de cusut, (ca de spalat n-am, ca mi-a luat-o fiica-mea cand s-a maritat, de ma chinui manual acum). Si nu prea le aveti cu rebusul si cu anagramele sau cu alte jocuri de logica, pentru ca daca cititi numele unora cum trebuie, il aflati singur.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 20:50
De la: dorudascalu, la data 2009-07-10 19:51:42De la: memo, la data 2009-07-10 19:32:04Cine esti domnule ADERP NIROLF ERTEP 999? Abia m-am inscris pe forum. Este a doua zi si, dupa cum observ, iti "copiezi" biblioteca sub forma unor raspunsuri la mesaje. Dupa umila mea parere, este bine sa-ti �citesti biblioteca� pentru ati dezvolta cat de cat intelectul nu pentru a dovedi ce ai tu in/pe masina de spalat. Trebuie sa ai in vedere un lucru : citatele au rostul lor. A le pune ca nuca in perete, doar pentru a te da destept, fac rau chiar celor care le-au scris. Autorilor! Nu cumva pana de curand ai cumparat carti la metru liniar si, acuma, descoperind o alta literatura ne-o comunici si noua? Sa stai linistit, cartile pe care tocmai ni le arati au fost bibliografii in scoala chiar si pentru cei cu o minima educatie. Se prea poate ca unele interminabile pagini chiar sa iti apartina. Marturisesc faptul ca pe unele le-am parcurs si se dovedesc a fi maculatura. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Eu iti dau un sfat pentru a iesi din ridicol. Daca ai fost dezavantajat, cine stie din ce motive doar de tine stiute, este indicat sa parasesti nitel forumul, sa-ti citesti "noile carti" (noi pentru tine), si dupa vreo 4-5 ani te asteptam din nou. Sper ca nu doar proaspat vopsit.. !? Tot respectul ! si nu spun asta in numele meu, ci in numele tuturor tinerilor ! Bravo ! Iar pentru restul, ce se cred corecti si destepti : Esti tanar si urasti batranii care abia merg pe strada, pun intrebari ciudate, si tot timpul vor ajutor : Nu-i sustine.... dar nu o face nici cu parintii tai cand vremea va venii.....fi corect ! Esti varstic, si urasti tineretul ca dau muzica tare si se gandesc doar la fete si distractie ? : Nu-i sustine, dar nu o face nici cu copii tai ! .... fi corect ! Mai bine sa dam din gura decat sa faci ceva ! Si totusi are dreptate, dar daca am fi constienti ca faptele si vorbele noastre AU URMARI in urma noastra, si ne-am gandi si la ceilalti, nu am avea nevoie de Organizatii, am trai ca in Germania si asi folosi acest calculator la fel ca multi altii : 90% pentru jocuri .
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 10:04
Vladidec incearca sa ma urecheze pentru faptul ca nu am citit invers pseudonimul unui coleg de pe forum si astfel sa aflu adevarul despre personaj. Recupereaza-ti masina de spalat si, cine sa stie, poate vei intelege ce am scris. Probabil pe tine nu te obosesc interventiile "culturilor de primavara si toamna" executate in alt loc decat pe ogoare. Un xulescu este chiar mai mult decat obositor atunci cand bruiaza orice tema pusa in dezbatere. Vorbind despre cuvinte incrucisate sa inteleg faptul ca esti acelasi agasant xulescu sub alt pseudonim? Spui cu sarcasm ca ai fost ranit pe timpul revolutiei. Eu cred ca nu este moral sa ducem in derizoriu sau sa-i ironizam pe cei care au fost cu adevarat victimele tragicului decembrie 1989.
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 12:13
De la: memo, la data 2009-07-11 10:04:46Vladidec incearca sa ma urecheze pentru faptul ca nu am citit invers pseudonimul unui coleg de pe forum si astfel sa aflu adevarul despre personaj. Recupereaza-ti masina de spalat si, cine sa stie, poate vei intelege ce am scris. Probabil pe tine nu te obosesc interventiile "culturilor de primavara si toamna" executate in alt loc decat pe ogoare. Un xulescu este chiar mai mult decat obositor atunci cand bruiaza orice tema pusa in dezbatere. Vorbind despre cuvinte incrucisate sa inteleg faptul ca esti acelasi agasant xulescu sub alt pseudonim? Spui cu sarcasm ca ai fost ranit pe timpul revolutiei. Eu cred ca nu este moral sa ducem in derizoriu sau sa-i ironizam pe cei care au fost cu adevarat victimele tragicului decembrie 1989. Nu...nu nu...spui asta din cauza pozei de la avatar nu ?, Nu nu sunt aceeasi persoana, daca vei cauta putin, vei gasi mai multi cu aceast avatar. Avatarul reprezinta emblema unei Org. Si nu, nu ma obosesc interventiile de gen, altfel cum asi sti daca am dreptate sau nu ? Daca ii aud doar pe cei ce spun ca mine, am sa inbunesc, crezand ca sunt un GENIU, si ca am dreptate in tot !. Cu toate aste, in ceea ce ma priveste pe acest forum, cred ca am 90 la suta dreptate, deoarece ceea ce spun, sunt vorbe inspirate din gurile unor intregi generatii, si oameni ce sufera in tara asta. Eu nu fac decat sa incerc ca sa-i unesc. Eternul si fascinantul proverb : " Unde's multi, puterea creste " ....Dar cine sa intelega ADEVARUL in aceste vorbe ?
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 12:24
Si inca ceva, Revolutia = Cea mai mare tragedie umana ! (din "84 )Nu prin moarte fizica a eroilor, trupeste, ci din cauza urmarilor. Mame ce si-au plans copii morti in revolutie, copii ce au murit DEGEABA ! Sa iti dai viata pentru libertate, iar apoi cei ce raman in urma ta, nu numai sa nu iti multumeasca ci sa spuna : "Mai bine era inainte" ?... Toata lumea politica a vremii a profitat pe urma lor. Aveam doar 5 ani in 89', si intradevar am un unchi impuscat in Revolutie in plina figura, si ar returna favorul acum, la Casa Poporului. Oare cati dintre revolutionari ar mai fi iesit in strada daca stiau ceva urma ? (nu se pun cei ce s-au imbogatit subit dupa, caci aia nu au iesit o clipa'n strada, toti cei ce au avut o arma in mana si au tras, acum sunt muncitori ce nu lucreaza la birou. ) Adica priviti la revolutie, priviti la M.J., lumea profita si dupa urma mortilor !!! Suntem niste animale, nimic mai mult !
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:02
PS : www.youtube.com/watch?v=uF7Gwbn0fqA,
ASA AM AJUNS ????????????????????????????????????????????? ROMANI UNITI-VA !! PRIVITI SI COMENTARILE SI CELELALTE VIDEO !!!!! (INCERCATI A TRADUCE
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:03
|
|
|
|

.Ce anume insa te-a facut PE TINE sa aderi la ACEASTA organizatie ?Cand cineva iti ofera ajutor evident ca il accepti cu conditia de a constientiza ca ce se ofera este intr-adevar ajutor si nu demagogie curata.Daca este doar demagogie eu unul multumesc frumos dar nu-mi trebuie,o refuz.Deci,ce are in plus organizatia aceasta fata de alte organizatii sau partide romanesti ?
Dar nu ma asteptam din partea dumneavoastra, intelegand din cele ce ati scris ca aveti totusi ceva in cap, sa intrebati
cine este cine, cand puteti gasi toate informatiile posibile despre fiecare, citind doar postarile.Si iarasi nu intelegeti multe, tinerii care doresc sa faca ceva, pot fi sprijiniti de catre seniori, foarte bine, ca doar mai exista oameni cinstiti si corecti printre noi astia de 50 de ani ! Sau dumneavoastra sa inteleg ca nu sunteti dintre astia corectii si cinstitii?! Aveti adresa unui blog, respectiv, Dominus, de ce nu intrati acolo sa va lamuriti. Nu va obliga nimeni sa luati sau nu atitudine sau sa aveti sau nu afinitati catre ceva, doar sa lasati aceasta caracteristica de Gica Contra, la "stupid people", ca inteleg ca nu va numarati printre ei.Sau stati prea mult printre ei, si v-ati molipsit cumva?! Eu ca tanar de 25 de ani
Singurul secret pe care il pazesc cu strasnicie, este ca am 25 de ani in suflet si pe un picior, dar va rog sa pastrati secretul ! Ca luptator-ranit in decembrie 1989 sper ca nu-mi gasiti si mie vreo postare impardonabila sau luata... de pe masina... de cusut, (ca de spalat n-am, ca mi-a luat-o fiica-mea cand s-a maritat, de ma chinui manual acum).
Si nu prea le aveti cu rebusul si cu anagramele sau cu alte jocuri de logica, pentru ca daca cititi numele unora cum trebuie, il aflati singur.