Info
x
A luat nastere o organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta...ce te-ar face sa te inscrii si sa ai incredere ?
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 9/07/2009 Oras: Fagaras |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:11
Vidadec spune despre existenta unei organizatii care are acelasi avatar. Sunt sceptic. Nu cred in faptul ca Pavel Corut are discipoli care sa-l imite in limbaj. Mai mult, nu cred ca a reusit sa-si formeze o organizatie, asa ca mai usor pe scara de serviciu. Nu este asa domnule ADERP NIROLF ETREP999 !?
Raporteaza abuz de limbaj
Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:28
De la: memo, la data 2009-07-11 13:11:48Vidadec spune despre existenta unei organizatii care are acelasi avatar. Sunt sceptic. Nu cred in faptul ca Pavel Corut are discipoli care sa-l imite in limbaj. Mai mult, nu cred ca a reusit sa-si formeze o organizatie, asa ca mai usor pe scara de serviciu. Nu este asa domnule ADERP NIROLF ETREP999 !? Pavel Corut ? Ideeia de invingator ? Asculta sfatul lui ! Dar fa exact ca el, repeta-ti fraza asta : sunt invingator.....sunt invingator....si asa va muri si el si tu si toti ca el ! Invingatori la table si solitaire !! Cum pana mea ii citesti cartile cand el nu a facut nimic mai mult decat reclama proprie ? Si voi ca oile il urmati.....cati dintre cititorii lui au ajuns bogati, de succes, si traiesc acum mai bine ?????????? (si nu ma refer ca el ar ajuta lumea intreaga....ci doar la individ....cine e ala care acum o duce mai bine ca a urmat sfatul lui ?) Sunteti o apa si'un pamant,.....treci domnule la fapte ! si da-mi voie sa'l citez pe Hitler : "Toti cititorii de carti, sunt niste ignoranti, caci nu inteleg nimic din ceea ce citesc". Daca ai citit si l-ai ascultat nu inseamna ca pica din cer bunastarea, onoarea, ajutorul..... Ca si tine si mai grav ca si el, nimeni nu a facut nimic ! Cum spui tu, nici macar o organizatie...de ce ? Ca acum are faima si vanzarile merg bine....pe spinarea celor slabi de minte ca si voi. Imi pare rau dar TREBUIE SA VA CERT : GANDITI-VA VOI, PENTRU VOI, nu mai apelati la altii.....Scara de serviciu o cladesc eu, din lemne putrede si fiare vechi,....nuimi permit sa o fac din aur, isi permit altii dar DAR NU-I INTERESEAZA, pleaca cu un gand de ajutor, si cand capata faima uita de noi ce l-am suit pe piedestal !!!
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:32
De la: vladidec, la data 2009-07-11 13:28:12De la: memo, la data 2009-07-11 13:11:48Vidadec spune despre existenta unei organizatii care are acelasi avatar. Sunt sceptic. Nu cred in faptul ca Pavel Corut are discipoli care sa-l imite in limbaj. Mai mult, nu cred ca a reusit sa-si formeze o organizatie, asa ca mai usor pe scara de serviciu. Nu este asa domnule ADERP NIROLF ETREP999 !? Inca o data, mai usor pe scari!
Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:50
NE PUI TU PIEDICA ? Te vei misca din scaun, vei actiona sa faci tu asta ? Vei taia tu scara ? Eu cred ca mai bine astepti sa cadem singuri, inca un efort in plus fata de a munci, manca si de a apasa pe butoanele tastaturii, ti-ar fi fatal.
|
|
Anonima 41 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:01
In viata nu exista siguranta, singurul lucru sigur sunt miracolele !
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 18:53
Totul este sa fie tare cind o bagi ,ca pe urma femeia stie sa o frece
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 09:52
De la: vladidec, la data 2009-07-11 13:50:04NE PUI TU PIEDICA ? Te vei misca din scaun, vei actiona sa faci tu asta ? Vei taia tu scara ? Eu cred ca mai bine astepti sa cadem singuri, inca un efort in plus fata de a munci, manca si de a apasa pe butoanele tastaturii, ti-ar fi fatal. Vladidec imi raspunde elegant. Este un fapt prea putin intalnit pe forum, deci, se poate... Ar fi de bun simt ca si alti colegi sa aiba fata de interlocutori o asemenea atitudine. Eu am dorit, prin interventiile mele, sa arat ca temele puse in discutie sunt de fiecare data denaturate. Asa cum am facut-o si eu. Doar ca exemplu. S-a observat ca tema in sine a fost inlaturata. A avea o parere sau alta, a lua chiar si in deradere un subiect nu deranjeaza atata timp cat se refera la esenta subiectului. Acum sa trecem la tema pusa in discutie pe forum. " A luat nastere o organizatie tanara..." Pe de o parte, o organizatie poate sa fie tanara prin raportarea la data infiintarii, pe de alta parte se presupune ca este o organizatie a tinerilor. Cel care a pus in dezbatere subiectul nu precizeaza cele doua abordari. As dori sa fie mai explicit si imi voi exprima o parere, chiar daca nu va fi "academica".
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 12:00
De la: memo, la data 2009-07-12 09:52:27De la: vladidec, la data 2009-07-11 13:50:04NE PUI TU PIEDICA ? Te vei misca din scaun, vei actiona sa faci tu asta ? Vei taia tu scara ? Eu cred ca mai bine astepti sa cadem singuri, inca un efort in plus fata de a munci, manca si de a apasa pe butoanele tastaturii, ti-ar fi fatal. Tanara din ambele perspective. Insa, ca membrii, gasim persoane cu varste intre 18 si 63 de ani. In afar acestui "9am", nu ne-am facut reclama, ci doar din vorba'n vorba. Iar in aceasta ONG, membru nu poate devenii oricine ! In legatura cu formularile academice... daca s-ar vorbi in termeni de dictionar, asi risca sa nu ma fac inteles. Si defapt nici nu am degand, sa impresionez multimea prin felul elevat de a vorbi. Si dau un sfat, celor ce se dau mari ganditori ( ma leg de acest subiect, caci e plin forumul de asa ceva) : NU TE DA CE NU POTI SA FI ! daca unii au citit 500 de carti, se cred superiori. Asta sa fie motivul pentru care ei critica orice si pe oricine ? si o duc atat de rau ? . PS : Cei mai mari nebuni sunt Psihologii . Exista dendinta aceea ca prin felul de a vorbi si prin cartea ce-a citit-o, automat s-a format in geniu. Ihhhh sa fie la ei acolo. Carte te desteapta, dar trebuie sa stii sa o citesti !!! Sa-i intelegi mesajul. In concluzie, prefer sa vorbesc cu un zugrav despre politica, decat cu o persoana din Lumea lui Caragiale !!! (repet nu are legatura directa cu tine, ci incearca sa intelegi ca, cateodata, e binsa sa spui ce ai de zis, in mod diect si simplu, si nu va mai minunati de cei ce vorbesc "academic" incercati sa va minunati de cei ce tac si fac ! - aviz lumii politice romanesti )
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 12:03
A sau : Simptomatic, idiosincrazia dilematica �si reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsul�nd filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice �nspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice �nspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista.
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 12:58
De la: vladidec, la data 2009-07-12 12:03:40 Foaie verde loboda, ia-ma-n brate Stane! Scart Marito, varza acra, Pleosc!
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:07
De la: vladidec, la data 2009-07-12 12:03:40 MYTCOR...VLADIDEC...Aceeasi javra de top(ic)! Aceeasi jigodie de teapa jigodiei CAMELYA! |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:10
De la: romtar, la data 2009-07-12 15:07:32ba tolomaco, vezi ca eu il stiu si pe Vlad in realitate.nu mai manca la rahat cu atata pofta, ca noi ne stim pe aici!!!!din nou un hotarat :De la: vladidec, la data 2009-07-12 12:03:40 |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:10
De la: romtar, la data 2009-07-12 15:07:32ba da' esti chiar proasta fire-ai a dracu' de scarba,ia injur-o si pe mata c-a putut sa fete o lepra ca tine,dobitoaco!De la: vladidec, la data 2009-07-12 12:03:40
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:51
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-12 15:10:25De la: romtar, la data 2009-07-12 15:07:32ba da' esti chiar proasta fire-ai a dracu' de scarba,ia injur-o si pe mata c-a putut sa fete o lepra ca tine,dobitoaco!De la: vladidec, la data 2009-07-12 12:03:40 "Telectualule" foloseste un "nasuflete" sau mai bine o barbitica!
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:01
WAW.... Fratioare, esti facut la repezeala ? sau din greseala....urata eroare mai esti .... Ce vrei tu sa demonstrezi ? cat de prost esti ? Ai reusit ! si nu cred ca avea cineva dubii ... nu te mai strofoca, o sa vina si randul celor ca tine sa dea socoteala, nu pe foum ascunsi in spatele monitoarelor...
De mutanti ca tine ne-am saturat noi ! e tara plina, EMIGRATI VA ROG !
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:55
De la: romtar, la data 2009-07-12 17:17:18 Am descoperit ca esti doar "genul masculin". Ai prieteni, prietene? In calitatea ta de "gen masculin" te descurci in societate?Nu te confunda nimeni? Daca Mona are alt sex decat o tradeaza numele, pe semne ati fost impreuna la baie si tie ti-a scapat sapunul...
|
|
Anonima 41 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 08:46
Sa trecem peste momentul penibil romtar....
L-ati vota pe principele Radu ?
In viata nu exista siguranta, singurul lucru sigur sunt miracolele !
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 11:01
De la: memo, la data 2009-07-11 13:11:48Vidadec spune despre existenta unei organizatii care are acelasi avatar. Sunt sceptic. Nu cred in faptul ca Pavel Corut are discipoli care sa-l imite in limbaj. Mai mult, nu cred ca a reusit sa-si formeze o organizatie, asa ca mai usor pe scara de serviciu. Nu este asa domnule ADERP NIROLF ETREP999 !?Voi credeti ce spun toti onanistii?
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 11:13
Nu cred in nimic...decat in mine si oamenii simpli
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 11:59
Monica Iacaob Ridzi nu este nici primul si cu singuranta nici ultimul ministru cercetat penal. Lista "suspectilor" se intinde pe parcursul multor ani si guvernari.
Va prezentam un top al fostilor ministri "infractori" si cateva detalii in privinta acuzatiilor si dosarelor acestora. * 1. ADRIAN NASTASE, prim-ministru 2000-2004; 4 dosare - fostul premier, actual deputat, nu pare sa fie aproape de "pedeapsa": - Zambaccian 1: Fostul premier trebuie sa justifice provenienta unor geamuri de tip termopan si a mai multor materiale de constructie pentru locuintele sale. - Zambaccian 2 (disjuns din primul): Nastase este cercetat alaturi de fostul ministru al transporturilor si constructiilor Miron Mitrea (PSD) si se refera la modul in care au fost facute anumite numiri in functii publice. - Trofeul Calitatii: Acest dosar tocmai a fost blocat din motive procedurale in instanta si se refera la banii folositi de Nastase in cursa prezidentiala din 2004, pe care a pierdut-o in fata principalului sau adversar politic, Traian Basescu. - Matusa Tamara: Fostul premier social-democrat este chemat sa dea explicatii in legatura cu o mostenire de 1 milion de dolari despre care a spus ca ar fi primit-o de la Tamara Cernasov, matusa sotiei sale. * 2. MIRON MITREA, ministrul Transporturilor 2000-2004; 3 dosare - cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. Pe langa acestea, Mitrea e suspectat de implicare in afacerea "Necolaiciuc". In cel de-al treilea dosar, "Caltabosul", Mitrea este acuzat de trafic de influenta. * 3. CODRUT SERES, ministrul Economiei 2004-2007; 2 dosare - cercetat pentru complot si subminarea economiei nationale in dosarele Electrica Muntenia Sud si Hidroelectrica. * 4. GEORGE COPOS, fost vicepremier 2004-2006; 1 dosar - cercetat in dosarul Loteria, alaturi de presedintele fondator al PC Dan Voiculescu si de fiica acestuia Camelia Voiculescu, pentru spalare de bani si fals. * 5. NAGY ZSOLT, ministrul Comunicatiilor 2004-2007; 1 dosar - DNA a deschis in septembrie 2006 un dosar penal cu privire la legalitatea unor achizitii publice realizate de Compania Nationala Posta Romana, la legalitatea unor asocieri ale acestei institutii sau ale angajatilor sai, in diferite societati comerciale si cu privire la posibila fraudare a patrimoniului public si privat al statului, ca urmare a acestor activitati. * 6. PAUL PACURARU, ministrul Muncii 2007-2008; 1 dosar � suspectat de DNA pntru luare de mita, deoarece l-ar fi rugat pe liderul PNL Gorj, Ilie Morega, sa intervina pe linga directorii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si complexurilor energetice Turceni si Rovinari sa-i acorde contracte pentru perfectionare profesionala societatii Intratest, firma lui Mihnea Pacuraru, fiul ministrului. * 7. TUDOR CHIUARIU, ministrul Justitiei aprilie-decembrie 2007; 1 dosar - este acuzat in dosarul "Posta" ca ar fi avizat Ordonanta prin care un teren din patrimoniul public al statului a fost trecut in cel privat, in scopul facilitarii asocierii Postei Romane cu societati comerciale in vederea vinzarii respectivului treren. Procurorii banuiesc ca avizarea a avut ca efect posibila fraudare a patrimoniului statului. * 8. DECEBAL TRAIAN REMES, ministrul Agriculturii 2007; 1 dosar - "Caltabosii si palinca" - acuzat de luare de mita. Remes este acuzat de procurori ca a luat mita 15.000 euro, caltabosi si palinca de la Ioan Muresan, pentru a aranja o serie de licitatii in favoarea omului de afaceri Gheorghe Ciorba. Remes a fost filmat in timp ce lua plicul cu bani. * 9. VICTOR BABIUC, ministrul Apararii Nationale 1996-2000; 1 dosar - dosarul in care este acuzat de mita si abuz in serviciu are ca obiect doua schimburi de terenuri dintre MApN-ul condus de Babiuc si Gigi Becali, care s-a ales cu 30 de ha in cartierul Pipera, parte din acestea fiind vindute ulterior fiicei lui Babiuc. * 10. NICOLAE VACAROIU, prim-ministru 1992-1996; A fost cercetat in dosarul Jimbolia deschis de Parchetul General in 2000 privind incalcarea embargoului asupra carburantilor, impus de ONU Iugoslaviei. Cercetarea nu a putut progresa pentru ca Vacaroiu avea imunitate parlamentara. Dupa alegerile din 2000 dosarul Jimbolia a fost inchis. Facem exceptie de la "regula" si va oferim un loc in plus in top, in persoana ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi. * 11. MONICA IACOB RIDZI - cea mai noua prezenta pe lista ministrilor penali, actualul ministru al Tineretului este acuzata de delapidare de fonduri si abuz in serviciu, prin atribuirea contractelor de publicitate pentru "Ziua Tineretului", insumand 500.000 euro. Guvernul Boc - ministrii cu "fals in declaratii" ANI investigheaza 8 ministrii din Cabinetul Boc, verificand modul de dobandire a averii de catre acestia. Potrivit Coalitiei pentru Romania Curata acesti ministrii sunt: ministrul Economiei, Adriean Videanu (PD-L), ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (PD-L), ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu (PSD), ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea (PD-L), ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (independent), ministrul Apararii, Mihai Stanisoara (PD-L), ministrul de Interne, Dan Nica (PSD).
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:08
In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 17:43
Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape!
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 19:11
999
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 20:59
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 17:43:39Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape! Pe semne c� ai mancat fasole, de stai pe vine. Deja p�r��iturile tale m-au �ndep�rtat. Ce s� mai vorbesc de miros...
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 21:12
De la: memo, la data 2009-07-17 20:59:12Cred ca-ncerci niste ecuatii prea complicate pentru a intelege niste lucruri simple.De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 17:43:39Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape! |
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 22:55
"Rugati-va sa nu vina vremea aceea, in care , vorbele vor valora cat persoana ce le rosteste" Respect romanilor adevarati, iar pentru restul, oricum nu stiu ei ce e aia !
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:07
De la: vladidec, la data 2009-07-17 22:55:05"Rugati-va sa nu vina vremea aceea, in care , vorbele vor valora cat persoana ce le rosteste" Respect romanilor adevarati, iar pentru restul, oricum nu stiu ei ce e aia !Mah,tu nu trebuia sa fii la Moeciu?Sau,muncesti pe rupte si nu-ti permiti vacante? |
|
9am073190 190 mesaje Membru din: 12/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:11
De la: memo, la data 2009-07-17 20:59:12De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 17:43:39Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape! Probabil esti obisnuit ca parturile sa iasa dintr-un alt orificiu..MAI SUPERIOR...(pleonasm intentionat, pt cine nu "miroase" cum traba!!!)
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:43
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 23:07:27De la: vladidec, la data 2009-07-17 22:55:05"Rugati-va sa nu vina vremea aceea, in care , vorbele vor valora cat persoana ce le rosteste" Respect romanilor adevarati, iar pentru restul, oricum nu stiu ei ce e aia !Mah,tu nu trebuia sa fii la Moeciu?Sau,muncesti pe rupte si nu-ti permiti vacante? Gratare si forum....ce altceva iti mai poti dori ?
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 10:30
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 21:12:30De la: memo, la data 2009-07-17 20:59:12Cred ca-ncerci niste ecuatii prea complicate pentru a intelege niste lucruri simple.De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 17:43:39Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape! Bat�-te sf�ntul Shlomo, m-ai f�cut praf ! Mi-ai dat cu DEX-ul �n cap. P�n� acu` c�teva zile eram convins s� citesc cartea de telefon, �ns� tu mi-ai deschis ochii. Ai dreptate! Are prea multe personaje, fiecare cu ecua�ia sa prea complicat� pentru a �n�elege ni�te lucruri simple. E�ti uluitor!? Dintr-o singur� fraz� m-ai adus pe drumul cel bun. "Tr�iasc� cadrele" din aripa necoapt� comunist�. "Tr�iasc� cartea" de telefon cu personaje cu tot. Tocmai �i spuneam unui coleg de forum c� am fost plecat pe alte forumuri cu g�oaza la �ucat. �i promit lui Shlomo c� nu mai plec. Este o batjocur� din partea mea. Am �uc�tori iar eu umblu creanga cu g�oaza.
|
|
|
|

Sa-i intelegi mesajul.
De mutanti ca tine ne-am saturat noi ! e tara plina, EMIGRATI VA ROG !