back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A luat nastere o organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta...ce te-ar face sa te inscrii si sa ai incredere ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 10:43

De la: vladidec, la data 2009-07-07 09:40:44Trimite mail si o sa primesti detalii incearca.... si daca o sa regreti.... fac cinste la tot forumul

A trimis mail-ul ala sau nu ?...

Raporteaza abuz de limbaj
vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:46

De la: vaneamarin, la data 2009-07-18 10:43:09
De la: vladidec, la data 2009-07-07 09:40:44Trimite mail si o sa primesti detalii incearca.... si daca o sa regreti.... fac cinste la tot forumul

A trimis mail-ul ala sau nu ?...

Pai trebuie sa trimiti tu mail, asta am zis, si vei primii detalii in mod automat. adresa : [email protected]
Scrie ca esti interesat, si asteapta mailul de la ei !

Respect

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:35

De la: vladidec, la data 2009-07-17 23:43:51
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 23:07:27
De la: vladidec, la data 2009-07-17 22:55:05"Rugati-va sa nu vina vremea aceea, in care , vorbele vor valora cat persoana ce le rosteste" Respect romanilor adevarati, iar pentru restul, oricum nu stiu ei ce e aia !
Mah,tu nu trebuia sa fii la Moeciu?Sau,muncesti pe rupte si nu-ti permiti vacante?

Gratare si forum....ce altceva iti mai poti dori ?
Cu tot respectul,cred ca esti idiot!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:37

De la: memo, la data 2009-07-18 10:30:34
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 21:12:30
De la: memo, la data 2009-07-17 20:59:12
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 17:43:39Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape!

Pe semne c� ai mancat fasole, de stai pe vine. Deja p�r��iturile tale m-au �ndep�rtat. Ce s� mai vorbesc de miros...
Cred ca-ncerci niste ecuatii prea complicate pentru a intelege niste lucruri simple.

Bat�-te sf�ntul Shlomo, m-ai f�cut praf ! Mi-ai dat cu DEX-ul �n cap. P�n� acu` c�teva zile eram convins s� citesc cartea de telefon, �ns� tu mi-ai deschis ochii. Ai dreptate! Are prea multe personaje, fiecare cu ecua�ia sa prea complicat� pentru a �n�elege ni�te lucruri simple. E�ti uluitor!? Dintr-o singur� fraz� m-ai adus pe drumul cel bun. "Tr�iasc� cadrele" din aripa necoapt� comunist�. "Tr�iasc� cartea" de telefon cu personaje cu tot.
Tocmai �i spuneam unui coleg de forum c� am fost plecat pe alte forumuri cu g�oaza la �ucat. �i promit lui Shlomo c� nu mai plec. Este o batjocur� din partea mea. Am �uc�tori iar eu umblu creanga cu g�oaza.
Memo,nu-ti obosi mainile pentru mine!Si,mai ales,nu-ti obosi creierul!S-ar putea sa nu merit atata atentie...

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:42

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-18 14:37:53
De la: memo, la data 2009-07-18 10:30:34
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 21:12:30
De la: memo, la data 2009-07-17 20:59:12
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-17 17:43:39Partidul Comunist,aripa necoapta e pe vine...stati p-aproape!

Pe semne c� ai mancat fasole, de stai pe vine. Deja p�r��iturile tale m-au �ndep�rtat. Ce s� mai vorbesc de miros...
Cred ca-ncerci niste ecuatii prea complicate pentru a intelege niste lucruri simple.

Bat�-te sf�ntul Shlomo, m-ai f�cut praf ! Mi-ai dat cu DEX-ul �n cap. P�n� acu` c�teva zile eram convins s� citesc cartea de telefon, �ns� tu mi-ai deschis ochii. Ai dreptate! Are prea multe personaje, fiecare cu ecua�ia sa prea complicat� pentru a �n�elege ni�te lucruri simple. E�ti uluitor!? Dintr-o singur� fraz� m-ai adus pe drumul cel bun. "Tr�iasc� cadrele" din aripa necoapt� comunist�. "Tr�iasc� cartea" de telefon cu personaje cu tot.
Tocmai �i spuneam unui coleg de forum c� am fost plecat pe alte forumuri cu g�oaza la �ucat. �i promit lui Shlomo c� nu mai plec. Este o batjocur� din partea mea. Am �uc�tori iar eu umblu creanga cu g�oaza.
Memo,nu-ti obosi mainile pentru mine!Si,mai ales,nu-ti obosi creierul!S-ar putea sa nu merit atata atentie...

Vai, c�t� gra�ie, c�t� splendoare, c�t� manufactur�, c�t� intelighen�ie �ntr-o singur� fraz�. Am s� te "printez" �i te voi pune sub cap. Doar marele premier Boc mai poate "s� editeze fraze" la fel de p�trunse de esen�� ca ale tale. Bravos! Bravos! Sunt m�ndru de a�a un coleg de forum care, din c�nd �n c�nd, la fel ca un clopot de biseric�, r�spunde at�t de "des" �i de p�trunz�tor.

Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:45

Memo,suferi de un complex de superioritate sau doar prost?

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:48

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-18 15:45:52Memo,suferi de un complex de superioritate sau doar prost?

Shlomo, eu, de exemplu, am luat �n der�dere pupincuri�tii g�oazelor liderilor de partid. Tu, consider�ndu-te a fi un ins capabil s� caracterizeze comportamentul unora ca mine, rogu-te "editeaz�", vorba Elenei B�sescu, m�car o judecat� de valoare. Am pierdut timp pre�ios c�ut�nd "scriitura" ta pe forum. Nu cred c� trebuie s� te superi, nu te-am jignit, scriitura fiind un termen adresat mai ales celor care �tiu carte. �n fine, am c�utat acel ceva care s� te ridice, �n primul r�nd pe tine, deasupra frazei adresat� mie : " suferi de un complex de superioritate sau doar prost?" Drept s�-�i spun, m� uime�te vasta ta cunoa�tere referitoare la construc�ia frazelor. Nu dispera, mai ai timp s� �nve�i...Peste c��iva ani, vom r�de �mpreun� de fostul agramat semnat cu pseudonimul "Shlomo".

Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:59

De la: memo, la data 2009-07-18 16:48:31
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-18 15:45:52Memo,suferi de un complex de superioritate sau doar prost?

Shlomo, eu, de exemplu, am luat �n der�dere pupincuri�tii g�oazelor liderilor de partid. Tu, consider�ndu-te a fi un ins capabil s� caracterizeze comportamentul unora ca mine, rogu-te "editeaz�", vorba Elenei B�sescu, m�car o judecat� de valoare. Am pierdut timp pre�ios c�ut�nd "scriitura" ta pe forum. Nu cred c� trebuie s� te superi, nu te-am jignit, scriitura fiind un termen adresat mai ales celor care �tiu carte. �n fine, am c�utat acel ceva care s� te ridice, �n primul r�nd pe tine, deasupra frazei adresat� mie : " suferi de un complex de superioritate sau doar prost?" Drept s�-�i spun, m� uime�te vasta ta cunoa�tere referitoare la construc�ia frazelor. Nu dispera, mai ai timp s� �nve�i...Peste c��iva ani, vom r�de �mpreun� de fostul agramat semnat cu pseudonimul "Shlomo".
Pai,ce-ti spuneam?Nu-ti pierde timpul cu mine,vezi-ti de pupincuristii gaoazei prezidentiale.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 17:09

Fiul din prima casatorie al proaspatului ministru al Tineretului si Sportului, Sorina Placinta activeaza intr-una dintre cele mai dezvoltate organizatii laice din lume, Prima Biserica Ateista. Andrei Placinta, a devenit reverent in luna aprilie 2008 si are dreptul sa organizeze si sa participe la slujbe in zona localitatii elvetiene Montreux, unde de altfel isi are si resedinta din tara cantoanelor familia celui mai nou ministru din cabinetul Boc. In incercarea noastra de a vorbi cu ministrul tineretului si sportului, acesta nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei.

Cine si-ar fi inchipuit ca cel mai nou membru al Executivului, ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, are legaturi extrem de stranse cu Biserica Ateista una dintre cele mai dezvoltate organizatii la nivel mondial. In timp ce pentru a ajunge senator PD-l de Vrancea, doamna ministru impartea pomeni electorale si sfintea biserici in circumscriptia din care facea parte, la mii de kilometri distanta fiul acesteia, Andrei Razvan Placinta, stabilit in Elvetia la resedinta familiei, se ocupa cu altfel de slujbe, anume acelea de negare a existentei lui Dumnezeu, in cadrul First Church of Atheism (Prima Bisterica ateista). Tanarul membru al familiei placinta, plecat initial pentru a-si desafarsi studiile in tara Cantoanelor si-a descoperit noi valente ale propriei personalitati, devenind in luna aprilie a anului trecut reverend al acestei organizatii laice intenationale, avand dreptul sa participe si sa organizeze slujbe ateiste, ale caror scop este acela de a elibera lumea de credinta religioasa prin promovarea anumitor principii ateiste pe baza terminologiei crestine.

Stab in organizatie pentru bani
Bisterica Ateista dispune de cele mai multe filiale in Statele Unite ale Amercii, dar organizatia s-a exstins cu ajutorul internetului si in tari ca Australia, Canada, China, Germania, Franta sau Marea Britanie.Chiar daca Romania nu bifase aceasta mica �portita de libertate spirituala� pana in prezent, tara noastra se poate lauda ca are un demn reprezentant si activist in interiorul organizatiei.
Sustinut in Elvetia pe banii familiei ministrului Tineretului si Sportului, Razvan Placinta a devenit Primei Biserici Ateiste, organizatie in legatura cu care preotii sustin ca este o erezie, fiind similara asa-zisele biserici sataniste.
Andrei Razvan Placinta a obtinut, pe internet, titlul de "reverend". Membrii acestei asa-zise biserici pot deveni "pastori", "reverenzi", care sint "hirotonisiti" direct pe internet. Ei jura sa elibereze lumea de credinta religioasa si "oficiaza" ceremonii ateiste la nunti si inmormintari, unde se neaga existenta lui Dumnezeu. Toate aceste date pot fi gasite pe pagina de interent a organiozatiei , locul unde se precizeaza ca aceasta �s-a nascut din necesitate". A fost creata de Paul si Jacki McMaster, biserica fiind prima societate de acest gen. Este dedicata in exclusivitate ateilor hirotonisiti astfel incat si ei sa poata sustine ceremonii, care pana acum puteau fi sustinute doar de oameni religiosi." Principala ideee in jurul careia organizatia in orienteaza doctrinele este aceea ca stiinta si ratiunea formeaza baza vietii. "Vrem sa oferim un loc unde ateii sa fie hirotonisiti, pe gratis, si, in acelasi timp, un centru unde ateii sa gaseasca pastori care sa slujeasca la ceremoniile lor. Doctrina noastra este aceasta: ".

Hranirea spiritului trece prin burta
Reverenzii sau pastorii bistericii ateiste nu pot fi scosi la evenimente cu una cu doua, pentru a hrani spiritual �turmele� lipsite de orizont. Acestia pot fi scosi din casa doar in schimbul unor sume de bani, pentru ca, pana la urma oameni sunt si ei, iar problemele spirituale pot fi hranite doar cu �verzisori�, si asta pentru ca si ei la randul lor trebuie sa-si amortizeze investitiile facute in obtinerea ranului bisericesc..
Pretul pentru aceste servicii este negociabil, dar costul mediu este de 150 de dolari americani pentru fiecare ora de prestatie spirituala. Pe site-ul organizatiei se mai arata ca "pastorul" ateist va putea sa slujeasca la nunti, inmormantari, logodne si oricare alte ceremonii, ca orice preot. Preotii "Primei Biserici Ateiste" primesc "un certificat legal de hirotonisire" si o legitimatie, la pretul de 14,95 dolari, un pachet cu trei certificate de casatorie la pretul de 9,95 dolari, un permis pentru parcare care costa 8,95 dolari si sunt inclusi in lista de pastori a site-ului, daca platesc 6,95 dolari.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

101 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:20

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-18 16:59:32

Pai,ce-ti spuneam?Nu-ti pierde timpul cu mine,vezi-ti de pupincuristii gaoazei prezidentiale.

La semnalul urm�tor va fi ora : "nu-�i pierde timpul cu mine, vezi-�i de pupincuri�tii g�oazei preziden�iale". Am �n�eles, pozna�ule ! E�ti ilarul concentrat, promo�ia de 2,5 litri la pre� de unu`.. Mi-a trebuit, ce-i drept, ceva timp s� diluez concentratul pentru a vedea comicul din el. HA! Ha! Sughit de at�ta r�s. �i pentru a nu da na�tere la cine �tie ce interpret�ri, precum c� a� fi fals, v� promit c� ideea lui Shlomo este mai mult dec�t genial� pentru mine. O voi exploata, bine�n�eles cu ghilimelele de rigoare �i cu numele autorului, �n toate viitoarele mele atitudini pe forum.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:26

De la: memo, la data 2009-07-18 18:20:09

La semnalul urm�tor va fi ora : "nu-�i pierde timpul cu mine, vezi-�i de pupincuri�tii g�oazei preziden�iale". Am �n�eles, pozna�ule ! E�ti ilarul concentrat, promo�ia de 2,5 litri la pre� de unu`.. Mi-a trebuit, ce-i drept, ceva timp s� diluez concentratul pentru a vedea comicul din el. HA! Ha! Sughit de at�ta r�s. �i pentru a nu da na�tere la cine �tie ce interpret�ri, precum c� a� fi fals, v� promit c� ideea lui Shlomo este mai mult dec�t genial� pentru mine. O voi exploata, bine�n�eles cu ghilimelele de rigoare �i cu numele autorului, �n toate viitoarele mele atitudini pe forum.
Dar,tare inspirat mai esti azi!Iti place sa te auzi vorbind,n-asa?

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:55

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-18 18:26:47
De la: memo, la data 2009-07-18 18:20:09

Dar,tare inspirat mai esti azi!Iti place sa te auzi vorbind,n-asa?

Deja am scris fraza, a�a cum este normal, cu ghilimelele de rigoare �i cu numele Shlomo, �ntr-o disput� pe forum.

E�ti na�pa! Tu vorbe�ti pe forum?Eu sunt mai �n urm� cu tehnologia, deci, nu fac altceva dec�t s� scriu. Ca atare, nu te aud �i nici nu m� aud. Totu�i, tu cum reu�eti s� vorbe�ti? Mare aten�ie s� nu �ncurci site-urile �i s� apari ca fostul ministru al muncii... P�curaru.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 17:22

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:09

romtar

1 mesaj
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:39 Modifica Citeaza Raspunde

romtar

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:56 Citeaza Raspunde

TINETI MINTE ACESTE CATEVA (ZECI DE ) CUVINTE:
Acest topic a ajuns la pagina 25 fiind lansat ca persiflare, in ironie si bascalie de catre o caprita ignoranta care mehaie cand si cand provocari s incearca sa incite, sa excite si sa invrajbeasca topicuri si cu diferite teme despre care, in ignoranta de care da dovada, nu are opinii, argumente...ci doar venin, o intreaga punga de venin din glanda complexelor si prejudecatilor. Acest sarpe femela se numeste conspirativ CAMELYA din Mangalia si are si alte pseudoidentitati (ca si 666PETRE VFLORIN PREDA care citit in oglinda...). Camelya (prenume real al unei functiionare din Primaria Mangalia) a intiat acest topic imediat dupa lansarea in aprilie-mai a candidatului Radu Duda, in cursa pentru Cotroceni. Pe zi ce ce trece observam ca acest topic tot creste, pagina cu pagina desi a plecat din gluma proasta a unei ignorante. Acest topic va creste cu tot mai mare repeziciune pe masura ce candidatura Principelui Radu este luata in serios si personalitatea acestuia este cunoscuta si mediatizata. Cine a urmarit ascensiunea din cvasianonimat a presedintelui Obama va intelege mai bine fenomenul... iar dupa alegeri si ocuparea fotoliului prezidential de catre ASR Principele Radu, in toamna, topicul dedicat ironic, inconstient si in bataie de joc de catre Camelya de la primaria Mangalaia va depasi in timp recortd, ca volum de pagini si consistenta a comentariilor, topicul dedicat Bsescului cel de toate scandalurile si sforaraiele a carui imagine acum confuza se altereaza de la zi la zi intr-o perioada critica, de criza economica, politica si MORALA. Exista o conspiratie anti-Basescu, nu uitati! Hidra securisto-financiarda nu iarta esecul de a nu fi reusit sa il suspende pe cotrocean, din functia de sef al statului, in urma cu 3 ani cand incerca sa devina total, suprem si de nestavilit in pofta de putere si manipulare a maselor. Este un profesionist...
Dar daca Basescu nu va mai candida, din motive tot mai evidente de erodare, de uzura si compromitere a imaginii sale populare si populiste de stadion, de bodega, de taifas la sarbatori populare la tara cu bai de multime regizate de catre primarii de partid, de macinare prin scandalurile (initriate de catre adversarii mediatici din trusturi), scandaluri legate de Eba, Ridzi, Udrea si cate vor mai urma, Geoana si Antonescu nu vor avea mari sanse, lipsiti de personajul spre care isi vor fi reglat tirul: Basescu!
O confruntare a unuia dintre acesti "poiliticieni" marioneta cu Radu Duda le-ar fi fatala. Doar si fiindca electoratul chiar s-a saturat de (astfel de) politicieni, de politicieni in general.
Cineva sa faca pariurile! Eu imi sustin vehement punctul de vedere, optiunea, "premonitia" si, daca exista amatori, pariez contra cui doreste (cu exceptia indivizilor cameleonico-poilitici si cu multiple identitati electronice, paranoide, psihotice de genul 666 PETRE FLORIN PREDA, alias ADERP_NIROLF_ERTEP999) si a altor debili si labili care se reproduc pe topicuri si se manifesta cu un pronuntat extremism, cu un radicalism malefic, de tip neonazist, postand sub mai multe identitati care au in comun si il tradeaza pe individ prin ura, minciuna si violenta, prin jocuri murdare, din ce in ce mai murdare. Ma rog...
Va propun, asadar, un pariu. In fapt nu fac decat o provocare pentru tema acestui topic. Se pare ca a inceput sa "creasca" deja cu o...pagina pe zi.

Redau mai jos atitudinea laudabila a unui coleg de topic, ca reactie la textul (nneajustat de mai sus). Va asigur ca pot reveni la liumbajul decent, la dialogiul civilizat, fara injurii, in masura in care luati atitudine si eliminati prin optiune si atitudine personajele care provoaca si intretin vrajba, dihonia, personaje de genul celor amintite (pentru demascare) in randurile de mai sus.
Imi cer iertare fata de doamne si domnisoare, fata de adevaratii domni din aceasta comunitate pentru unele cuvinte fara lesa si zgarda.

eugenb

87 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:35 Citeaza Raspunde

Uite usere "romtar" ca se poate discuta si fara sa folositi cuvinte "suburbane". Ca suntem sau nu de acord cu ce sustine un alt forumist este ceva normal. Anormal este cand lasam ... "nervii:" sa gandeasca si sa se exprime in locul nostru. Felicitari ! Va doresc, sa puteti sa va abtineti si in viitor la folosirea expresiilor care nu-si au locul pe acest forum..
Inca o data va spun : FELICITARI ! BRAVO ! ASA DA !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 08:32

Geoan� gireaz� o fabric� de prost�naci

Vre�i s� �ti�i de ce nu o s� ias� Rom�nia niciodat� cu adev�rat din criz�? Uite de-asta, c� dac� se apuc� unul s� fac� o chestie bun�, vin zece �i-i dau �n cap, m�na�i fiecare de interesul lui. Nu �n�eleg de unde alba-neagra asta cu diplomele de la Spiru Haret. Sunt valabile diplomele incriminate p�n� mai ieri de Ecaterina Andronescu? Nu sunt. Bun, ca s� nu se spun� c� �i-ai b�tut joc de via�a unui t�n�r, �l pui s� mai dea o dat� examen, poate omul chiar a �nv��at ceva. Dar nicidecum nu �nchizi ochii ca �i cum legea ar fi ceva op�ional. Ast�zi PSD a decis c� nu se anuleaz� nici o diplom� �i c� nu se mai d� nici un examen, �n ciuda celor hot�r�te de ministrul Educa�iei, adic�t�lea omul pe care acela�i PSD l-a pus �n func�ie, ceea ce �l recomanda, cel pu�in oficial, ca fiind cel mai bun produs al partidului �n materie de educa�ie.

�n�eleg, c�nd vine vorba de strategii e nevoie de o politic� corelat� cu cea a partidului, dar �n cazul de fa�� ce treburi avea el, partidul, altele dec�t c� �l va prezenta pe Mircea Geoan� drept candidat la preziden�iale, �n toamn� �i c� Spiru Haret rotunje�te veniturile unor membrii de vaz� ( spun Adrian P�unescu �i cred c� e suficient)? Oare at�t de greu s� fie s� te ab�ii de la populisme �i interven�ii? Mda, probabil c� mai degrab� le-ai t�ia o m�n� dec�t s�-i dezve�i.

Nu mai comentez nimic despre presta�ia Ecaterinei Andronescu. Dac� aproape �mi devenise simpatic� datorit� �nd�rjirii cu care �i-a ap�rat punctul de vedere -mie mi se p�rea foarte just-, r�zg�ndirea de dup� �edin�a PSD o descalific�, iar faptul c� n-a avut demnitatea de a demisiona o face odios de�nici nu �tiu cum s�-i zic. A� vrea s� �tiu ce le va r�spunde oamenilor da�i afar� din examenele de titularizare pe motiv de diplome marca Spiru Haret. Cum �i va �mp�ca pentru c� au pierdut un an, cum le va explica abrambureala. Doar porecla nu cred c� o va scuza.

�n fine, ziceam c� nu comentez despre Ecaterina Andronescu. M� �ntorc la PSD �i la ie�irea din criz�. De fapt, nu la PSD, la toate partidele, c� nici cu PDL sau PNL nu mi-e ru�ine. Citeam �n Ziarul Fianciar de ast�zi o compara�ie �ntre Ungaria �i Rom�nia. Acolo se taie din pensii. Cine de aici ar avea curajul s� propun� asta m�car. Vorbe�ti prostii, nene, o s� zice�i, dracu� �i mai voteaz�? Dracul nu, c� nu �tiu dac� are buletin valabil, dar fraierii �tia care muncesc �n sistemul privat? Nu cumva, dac� lucrurile s-ar mi�ca mai cu talent �n �ara asta, poate le-ar veni �i lor cheful de vot? Da, vorbesc prostii, carpe diem e singura filosofie a politicianului rom�n. De fapt, furare diem (s� m� ierta�i dac� gre�esc, dar nu prea am avut cu cine s� exersez latina �nv��at� �n liceu). Geoan�, c� pe el l-am pus �n titlu, putea s� fie altceva dec�t ne-a obi�nuit p�n� acum. Speran�e de�arte, g�ndul la voturile pe care le-ar fi putut pierde de pe urma scandalului Spiru Haret l-a �inut prea ocupat. Dac� se oprea pu�in din calculat, poate c� s-ar fi g�ndit c� se va g�si cineva care s� n�scoceasc� ideea c� a girat o fabric� de prost�naci*. M�car at�t, dac� despre garantarea normalit��ii nu putem vorbi.

*Cu scuzele de rigoare pentru cei jigni�i pe nedrept, dar �nv���m�ntul la distan�� este o chestiune ce aduce a glum� �n Rom�nia. Iar un nou examen, dat �pe bune�, a�a cum decisese ministrul Educa�iei, era o ocazie pentru absolven�ii �n cauz� s� scape de eticheta pe care inten�ionat le-am aplicat-o la gr�mad�.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 10:23

Mi-e sila. Mi-e sila de nu ma vad! Si vad ca se inmultesc pe zi ce trece, mai, astia-s specie invaziva!! Fiti atenti ce-am patit:
Vineri seara. Un restaurant oarecare...dintr-un oras oarecare. Sarbatoream ziua unui prieten. Unim 4 mese, incapem toti, vine chelneru�, hi-hi, ha-ha, toate bune si veselie maxima !!!!
La un moment dat, vine o chelnerita si-mi zice:
- Dumnevoastra nu stati bine !!! �am ramas siderat ! Dumnezeule, visez??? De unde atata amabilitate la chelnerii din Romania !!! Poate vrea sa-mi aduca perne, sa stau mai bine, sau alte alea !!!! Si zic:
- Multumesc, dar stau bine, e ok !!!
- Ba nu, ca io n-am loc sa trec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaa, daaaaaaaaa, acu� mai vii de acasa, asa da, acu� sunt in Romania, cu chelneri romani ! Ma miram de unde dracu� atita grija ??
Bun. Politicos, m-am bagat sub masa pana in stern, sa-i fac loc. Chelnerita a trecut victorioasa !
Apoi mi-am rasucit gatul in toate partile sa vaz de ce nu este loc!
Si am vazut. Si m-am scarbit !
La masa din spatele meu, statea un umflat: 3 cefe, lant aur de 2 degete, camasa cu guler negru antijeg, ras in cap !!
Burta tipului ocupa cam juma� de metru, plus ca statea cu scaunul mult impins in spate, cu bucile doar pe marginea lui. Total spatiu ocupat, burta + scaun, circa 1 metru !!!
A, bun�.si am revenit cu scaunul meu in pozitia initiala asteptand chelnerita sa se intoarca. Inevitabilul s-a produs - chelnerita a izbucnit precum vulcanul Etna:
- Nu v-am spus, dom�le ca n-am loc ?????
Atunci, i-am facut semn sa se aplece si soptit, am explicat situatia cu umflatu�. Sa-i zica lui sa se traga sub masa !
Cradeti ca ia zis ???? NU !!!!! A preferat sa ocoleasca terasa pana cind a plecat grasul ala !!! Dupa care, a desfiintat masa cu pricina.
Nu o condamn pe chelnerita, neuronu� ei o fi zis asa:
ia sa vedem, asta - burtos, chelios, lant aur, deci e bazat, e jupan, e serif�..astalalt -nebarbierit, tricou cu Metallica, deci un parlit� de asta e rost sa ma iau !!!!
Repet, nu ma deranjeaza, cine stie ce, rationamentul chelneritei. Ma deranjeaza nesimtirea aluia care se latise cit pata de petrol, fara sa se uite daca incurca pe cineva !!!!
Tipul, clar, financiar statea excelent, toata stima pt asta, dar de ce dracu� bogatia face casa atat de bine cu prostia, nesimtirea si ingamfarea ????
De ce daca esti bogat, tre� neaparat sa fii si prost ????
Sau asta este rezultatul imbogatirii peste noapte a unor cetateni care, pana mai ieri, au curatat haznale si aveau paie in buzunar ?
Cred ca asta-i retete fatala: iei niste incultura, amesteci cu lipsa de educatie, adaugi niste parai sau euroi, ( dupa gust) si servesti rece. Foarte rece !!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 02:30

REALITATEA.NET - �eful Poli�iei din Slobozia, filmat �n stare de ebritate �n casa unor interlopi - VEZI IMAGINI
REALITATEA.NET - �eful Poli�iei din Slobozia, filmat �n stare de ebritate �n casa unor interlopi - VEZI IMAGINI

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 20:15

INFIINTARE I.I. - Intreprindere Individuala

Ordonanta de urgenta nr. 44/2008 este actul normativ care reglementeaza desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiare.
Intreprinderea individuala este o noutate absoluta in legislatia romana, fiind pentru prima data reglementata prin acest act normativ.

Singura deosebire dintre persoana fizica autorizata si intreprinderea individuala este ca cea din urma are dreptul de a angaja cu contract de munca terte persoane in vederea desfasurarii activitatii pentru care a fost autorizata.
Astfel, persoanele fizice titulare a unei intreprinderi individuale au obligatia de a se inregistra si de a autoriza functionarea inainte de inceperea activitatii economice.

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru desfasurarea de activitati economice ca persoana fizica titulara a unei intreprinderi individuale sunt:
- a implinit varsta de 18 ani;
- are calificarea - pregatirea profesionala sau, dupa caz, experienta profesionala, necesara pentru a desfasura activitatea economica pentru care se solicita autorizatia;
- sa aiba un sediu profesional;
- nu a fost condamnat penal prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pentru savarsirea de fapte sanctionate de legile financiare, vamale si cele care privesc disciplina financiar-fiscala de natura celor care se inscriu in cazierul fiscal.

Pregatirea sau experienta profesionala se atesta, dupa caz, cu unul dintre urmatoarele documente:
- diploma;
- certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant;
- certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata in conditiile legii in vigoare la data eliberarii acestuia;
- certificatul de competenta profesionala;
- atestatul de recunoastere si/sau echivalare pentru persoanele fizice care au dobandit calificarea in strainatate;
- atestatul de recunoastere a calificarii dobandite in strainatate, in afara sistemului de invatamant;
- orice alte dovezi care sa ateste experienta profesionala.

Pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca persoana fizica titulara a intreprinderii individuale sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa caruia acesta este declarat ( dovada dreptului de folosinta se face cu: contract de vanzare - cumparare, certificat de mostenitor, contract de iinchiriere, contract de comodat, etc. ).

O persoana poate cumula calitatea de persoana fizica titulara a intreprinderii individuale cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza atat in acelasi domeniu, cat si intr-un alt domeniu de activitate economica decat cel pentru care intreprinderea individuala este autorizata.

Persoanele fizice autorizate si inregistrate in registrul comertului in temeiul unor acte normative anterioare ordonantei de urgenta nr. 44/2008 pot functiona in baza certificatului de inregistrare, emis de Oficiul Registrului Comertului un an de la data intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta nr. 44/2008, adica pana la data de 24 Aprilie 2009.
Pana la implinirea termenului de un an, persoanele fizice sunt obligate sa opteze pentru desfasurarea activitatii in una dintre formele prevazute de ordonanta de urgenta ( P.F.A., I.I. sau I.F. ).
Persoanele fizice care nu si-au exercitat dreptul de optiune isi vor inceta activitatea si vor fi radiate din registrul comertului, din oficiu, fara nici o alta formalitate.

Documente necesare pentru inregistrarea ca intreprindere individuala sunt:
- copie act de identitate ( buletin sau carte de identitate);
- documente care atesta pregatirea/experienta profesionala ( diploma, certificatul sau adeverin�a prin care se dovede�te absolvirea unei institu�ii de �nv���m�nt, certificatul de calificare profesional� sau de absolvire a unei forme de preg�tire profesional�, organizat� �n condi�iile legii �n vigoare la data eliber�rii acestuia, etc.);
- copie act de detinere a spatiului destinat sediului profesional ( contract de vanzare - cumparare, contract de inchiriere, contract de comodat, etc. );
- Acordul Asociatiei de Proprietari si a Vecinilor - daca este cazul;
- specimen de semnatura legalizat notarial.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 19:46

Vad ca am picat pe subiectul topicului. Am remarcat recent aparitia unei formatiuni politice care ar corespunde descrierii . Deocamdata nu mi-am facut o parere personala dar pot sa dau un copy/paste al unui articol.

Sansele lui Remus Cernea
de Dan Selaru Romania obiectiva
Duminic�, 30 august 2009, 10:35 Actualitate | Opinii

Remus Cernea, posibilul candidat la Presedintie din partea Partidului Verde, are la o prima vedere sanse nule. Omul e singur, fara un partid in spate, fara bani, prea tanar, prea netuns, cu un discurs prea sofisticat si o ideologie care nu corespunde nici pe departe cu media nationala, e prea de dreapta. In contextul actual ecologia e un moft pentru majoritatea electoratului. Un slogan in limba engleza e de neinteles pentru majoritate, scrie Dan Selaru, pe blogul sau.

Mai mult, omul se straduieste sa elimine biserica din stat. In plus, nu exista niciun primar care sa indemne cu ceva ulei, galeti sau mai stiu eu ce populatia rurala la urne in favoarea sa. Nu are nici macar o minima structura prin care sa existe un om care sa-l reprezinte la fiecare sectie de vot.

La toate astea se adauga blocajul mediatic la care o sa fie supus, violenta atacurilor care o sa apara si eventualele bube reale din biografie care o sa fie fluturate ca un stindard. Plus lipsa unei echipe profesioniste care sa-l sprijine in deciziile pe care trebuie sa le ia. In cele trei luni pana la alegeri e posibil nici sa nu ajunga vestea candidaturii sale pana la urechile majoritatii electoratului.

Sa trecem la atuurile sale. Nu are legatura cu sistemul. E energic, daca te uiti la cate a organizat pana la cei 35 de ani pe care-i are e clar ca ajutat e capabil sa bantuie prin tara. Nu are probleme cu limba engleza.

Cat de bun comunicator e, cat de credibil, ce strategie o sa incerce pentru a sparge barajul mediatic, ce strategie are in abordarea contracandidatilor si multe altele raman o necunoscuta. Sa presupunem ca are toate calitatile de care are nevoie la un nivel superior lui Geoana sau Antonescu.

Sansa sa este Internetul. Si faptul ca trebuie sa intre in turul doi. Ca sa intre in turul doi are nevoie de 30 de procente din electoratul care participa la vot, sa zicem 45 de procente din intreg electoratul, adica 13.5 procente din total sau 2.4 milioane voturi. Cred ca sunt de ajuns 2 milioane. Asta inseamna ca trebuie sa aduca 2 milioane de cetateni care nu ar veni la vot in lipsa candidaturii sale.

Mai multe despre aceasta formatiune gasiti pe www.partidulverde.ro si despre Remus Cernea pe Youtube si Google. Cam atat, nu stiu mai mult.

All Things Grow With Love
costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 22:33

Desteptarea Romaniei !
costelcornea

35 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 17:04

Desteptarea Romaniei !
costelcornea

35 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 17:06

Desteptarea Romaniei !
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 22:05

In viata nu exista siguranta, singurul lucru sigur sunt miracolele !
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 00:31

......

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:39

www.plr.orgdominus.ro - 7000 de membrii .... se poate si mai mult ?!

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:43

De la: Anonima, la data 2010-01-27 17:39:10www.plr.orgdominus.ro - 7000 de membrii .... se poate si mai mult ?!

depinde de ce rasa sunt membrii...

Omerta Vision
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:56

De la: stejerean_vasile, la data 2010-01-27 17:43:10
De la: Anonima, la data 2010-01-27 17:39:10www.plr.orgdominus.ro - 7000 de membrii .... se poate si mai mult ?!

Mai romani si mai muncitori decat toti cei care stau in fotolii cu berea in mana si asteapta sa le pice din cer. Urasc un singur lucru pe lumea asta :
Idiotii ce nu fac nimic si totusi se iau de cei ce fac !!!
Gura mica !!!!

stejerean_vasile

672 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:00

De la: Anonima, la data 2010-01-27 17:56:36

Mai romani si mai muncitori decat toti cei care stau in fotolii cu berea in mana si asteapta sa le pice din cer. Urasc un singur lucru pe lumea asta :
Gura mica !!!!

imi cer scuze. eu nu beau bere si imi place ce faci... te intrebam doar sa nu fie si raufacatori printre cei buni...

Omerta Vision
Anonima

41 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:06

De la: stejerean_vasile, la data 2010-01-27 18:00:53

Gura mica !!!!

imi cer scuze. eu nu beau bere si imi place ce faci... te intrebam doar sa nu fie si raufacatori printre cei buni...

Incercam sa ii triem .... scuze de atac dar... cand te lovesti numai de atotcunoscatori....tinzi sa te plictisesti de ei .... am crezut ca esti unul din ei ... si daca m-am inselat imi cer scuze !!!!

stejerean_vasile

672 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:10

De la: Anonima, la data 2010-01-27 18:06:49
De la: stejerean_vasile, la data 2010-01-27 18:00:53

Gura mica !!!!

Incercam sa ii triem .... scuze de atac dar... cand te lovesti numai de atotcunoscatori....tinzi sa te plictisesti de ei .... am crezut ca esti unul din ei ... si daca m-am inselat imi cer scuze !!!!

nu e nici o problema... cum ajung si eu membru?...

Omerta Vision
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A luat nastere o organizatie tanara, ce promite sa schimbe ceva in tara asta...ce te-ar face sa te inscrii si sa ai incredere ?
Mergi la: