back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Biserica ascunde tot mai multi hoti,homosexuali,pedofili,pericol

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 03:33

In anii care au trecut de la REVOLUTIA din decembrie 1989,tot mai multi infractori au ajuns sa imbrace sutana preoteasca.Astfel fostii detinuti de drept comun,homosexualii,pedofilii se regasesc in rindurile preotilor si calugarilor,pentru a opera mai usor .Procedeul este folosit si in politica,daca esti infractor ,te faci politician si ai imunitate,sub masca de demnitar poti desfasura activitatile infractionale fara sa fii pedepsit,la fel si cu biserica ,unde se ascund toti raufacatorii. Atentie la copii ,la baietii si fetitele minore ,sub sutana preoteasca se ascund homosexualii pedofili,traficantii de femei,hoti de toate felurile.

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 03:50

Problema este cunoscuta,in AMERICA toti preotii sint homosexuali,iar romanii care se intorc din America pot sa confirme.La romani preotii ademenesc fetitele la spvedanie si pe femeile tinere si proaste le mai incaleca si in altar

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 06:58

De la: buldogul, la data 2008-12-14 03:50:37Problema este cunoscuta,in AMERICA toti preotii sint homosexuali,iar romanii care se intorc din America pot sa confirme.La romani preotii ademenesc fetitele la spvedanie si pe femeile tinere si proaste le mai incaleca si in altar

In judetul Constanta functioneaza o manastire de maici(nu voi da nume,nu suntem la tribunal),in care preacuRvioasele ''maicute'' practica prostitutia,patronate fiind de inalte fete bisericesti,dintre cele pe care le puteti vedea uneori blagoslovind trupele de zelosi indobitociti,la televizor.
Notabili din lumea politica locala si nu numai,inalti functionari din diverse aparate de stat si tot felul de potentati,parveniti cu conturi grase in banci,profita de ''maicute'' contra cost.E un bordel in toata legea,ce sa mai...
Mai grav este insa ca unele dintre fete nu au varsta legala pentru a putea intretine relatii sexuale.

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 09:24

DARKone...stire veche,sa dat la stiri,sa filmat in mai multe biserici....BIVOLARU &CO.....cele mai sexy fetite din IAD...

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 12:47

De la: symy, la data 2008-12-14 09:24:05DARKone...stire veche,sa dat la stiri,sa filmat in mai multe biserici....BIVOLARU &CO.....cele mai sexy fetite din IAD...

Well,eu nu stiam ca s-a dat la stiri.. ..Dar am dormit acolo 2 nopti,gazduit dupa toate regulile,pentru ca sora unui amic este maicuta in acea institutie.Ca sa preintampin intrebarile stupide,voi adauga ca NU,nu am beneficiat si eu de ''tratamentul'' casei,nefiind nici notabilitate locala,nici vre-un magnat si in principiu pentru ca nu tin neaparat sa ma cobor la un nivel atat de jos.
Stirea o fi veche,dar e de actualitate,symy.. ..Daca s-a dat la stiri,parerea ta este ca nu trebuie sa mai vorbim despre asta,chiar daca fenomenul continua? ..Mai-mai...Interesant punct de vedere ai..

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:11

inca un motiv din care rezulta ca religia ,la fel ca si politica au fost creiate pentru exploatarea celor multi si naivi,cu scopul de ai mentine in intuneric.tot felul de fosti regi,imparati,conducatori de osti ,au promovat religia si politica in scopul mentinerii in stapinirea a prostimii supuse si nestiutoare.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:30

asa ca dragele mele surate ,in popa,doctor,politist,judecator,procuror,senator,deputat ,presedinte,etc.nu va incredeti orbeste,pastrati distanta si studiati bine orice individ care doreste sa va cistige increderea pentru a va exploata.
mai ales in povestile occidentale sa nu credeti,pretutindeni in lume foamea de bani primeaza,cei pe care-i vedeti in lux cu masini moderne ,miliardarii de carton ,au dobindit totul prin inselaciune si prostirea multimii,nu prin munca,cei care se erijeaza in conducatori ,sint oameni falsi,cu suflet negru si intentii ascunse,profitori,oameni de cea mai joasa speta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:35

Darkone....NU face ce fac eu......FA mai mult si mai BINE....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 20:56

Da ce popa nu este si el om? ca sint unii si pe invers aceia sint avansati in grad,oricum sint multe secrete sexuale ascunse de religie

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 18:36

Vorbe, vorbe ... povesti.
De unde stiti voi toate aceste balade mai baieti ?
Eu cred ca n-ai de unde sa sti aceste lucruri decat din interior. Or voi nu sunteti din interior ... Bateti din gura ca si pe alte teme doar asa ca sa va dati informati....
Sa zicem ca ar fi asa ... ce treaba aveti voi cu povestea asta ? De-aia nu puteti voi sa credeti in Dumnezeu, sa va inchinati in fata lui, sa fiti spasiti si sa va dati seama de locul vostru pe lumea asta ?
E pacatul vostru sau al lor ? Sau sunteti si voi homo si nu v-au bagat in seama ?

Mai plimbati ursul ... cu basmele voastre cu tot ...

Acum nu e momentul !
guru_valabil

6 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:03

hai mai mai terminato cu toate prostiile astea .............poate or fii dar de acum sa nu generalizam ca, nu va place cand auziti la televizor ca se spune despre romani cas toti hoti atunci sa nu vorbim asa despre totti ca si eii is oameni si au dreptul sa greseasca la fel ca toti ceilalti, si cum mai zicea cineva de mai sus ca protii sunt la fel ca politicienii, ne cred aceasta aberatie ca doar sunt 2 meserii total diferite
P. S. sa nu jedecam ca sa nu fim judecati

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:40

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-24 18:36:35Vorbe, vorbe ... povesti.
Eu cred ca n-ai de unde sa sti aceste lucruri decat din interior. Or voi nu sunteti din interior ... Bateti din gura ca si pe alte teme doar asa ca sa va dati informati....
Sa zicem ca ar fi asa ... ce treaba aveti voi cu povestea asta ? De-aia nu puteti voi sa credeti in Dumnezeu, sa va inchinati in fata lui, sa fiti spasiti si sa va dati seama de locul vostru pe lumea asta ?
E pacatul vostru sau al lor ? Sau sunteti si voi homo si nu v-au bagat in seama ?

Bine zis. Felicitari. Multi dintre cei care posteaza au uitat ca sunt botezati si fac parte din biserica, deci fiind de acord cu afirmatia isi aduc lor acuzatii.
E simplu de inteles ca persoana care a propus tema aceasta are o preocupare: greselile altora. Fiecare dintre noi avem greseli. Ce bine ar fi sa ne vedem fiecare de greselile lui. Poate nu le-am vedea pe ale altora si nu am mai face astfel de afirmatii care nu aduc nimic bun. Sau nu suntem constienti ca vorbind de greseala altuia ne facem jucecatorul aceluia? O sa fie vai si amar de noi...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:03

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-24 18:36:35Vorbe, vorbe ... povesti.

Bine spus !

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:06

Botezat, nu inseamna redus mintal.
Atata vreme, cat preotii se ocupa de afaceri, camata, iar la nivel de varf, manevreaza numirile din viata politica, cum ar trebui sa functioneze biserica ?
Exact asa cum functioneaza, parohiile si avansarea se fac dupa spaga impinsa pe scara ierarhica.

MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:59

NICODINE, NICODINE, NU HULI SI NU ARUNCA VORBE GRELE LA ADRESA BISERICII ! INAFARA DE PARINTI, E SINGURUL LUCRU SFANT DIN VIATA NOASTRA ! RAPORTATE LA NUMARUL FETELOR BISERICESTI EXISTENTE, ACESTE NENOROCITE EXCEPTII SUNT FOARTE PUTINE ! EXISTA LEGI, EXISTA TRIBUNALE, SPITALE ....SI BISERICII II TREBUIE VREME SA SE "PRIMENEASCA"!

ORICUM, DEJA ESTE PE PRIMUL LOC IN INCREDEREA ROMANILOR ! DACA PRIN DISCUTIILE NOASTRE PE FORUM, AMPLIFICAM ACESTE ANOMALII, CU VORBE SCRISE AIUREA, NU AJUTAM PE NIMENI ! BISERICA TOT STRALUCITOARE VA RAMANE, FIINDCA E A LUI DUMNEZEU ! NOAPTE BUNA ! SCHIMBA TEMA, RISTI SA PICI IN RIDICOL !

DDR
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:16

Nicodin a aruncat cu noroi si a disparut in ceata
Toti nebunii au impresia ca pot intuneca stralucirea Bisericii

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 19:41

Peste tot sunt pacatosi, societatea ii izoleaza si dumnezeu ii pedepseste in cele din urma. Nu trebuie sa generalizam, exceptiile nu fac regula. Este adevarat ca Biserica lupta mai greu astazi, dar si societatea la fel. Nicicand nu s-au pomenit atatea faradelegi ca astazi tocmai pentru ca morala crestina este in suferinta, scoala este in suferinta, tara toata sufera. Noi nu trebuie sa judecam atat de primitiv slujitorii bisericii, sa exageram ceea ce auzim doar si sa nu ne bucuram de astfel de fapte pentru ca toti vom avea de suferit. Sa lasam instantele monahale sa se ocupe de ordinea in lacasuri si noi sa ne vedem de ale noastre, ca avem destule pacate proprii de mantuit si nu trebuie sa ne ocupam si de ale altora. Doamne fereste ! Logos.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 20:24

Biserica este cel mai sfânt?????
Eu credeam că doar Dumnezeu este sfânt în adevăratul sens al Cuvântului.
Mă rog....fiecare are dreptul său la opinie....dar oriunde îmi întorc eu capul nu văd nimic sfânt! Doar profitori și proști de pe urma cărora se profită!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:05

De la: nicodinmunteanu, la data 2008-12-14 03:33:47 In anii care au trecut de la REVOLUTIA din decembrie 1989,tot mai multi infractori au ajuns sa imbrace sutana preoteasca.Astfel fostii detinuti de drept comun,homosexualii,pedofilii se regasesc in rindurile preotilor si calugarilor,pentru a opera mai usor .Procedeul este folosit si in politica,daca esti infractor ,te faci politician si ai imunitate,sub masca de demnitar poti desfasura activitatile infractionale fara sa fii pedepsit,la fel si cu biserica ,unde se ascund toti raufacatorii. Atentie la copii ,la baietii si fetitele minore ,sub sutana preoteasca se ascund homosexualii pedofili,traficantii de femei,hoti de toate felurile.

nu esti sanatos la cap...in mod sigur....

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:06

De la: nicodinmunteanu, la data 2008-12-14 03:33:47 In anii care au trecut de la REVOLUTIA din decembrie 1989,tot mai multi infractori au ajuns sa imbrace sutana preoteasca.Astfel fostii detinuti de drept comun,homosexualii,pedofilii se regasesc in rindurile preotilor si calugarilor,pentru a opera mai usor .Procedeul este folosit si in politica,daca esti infractor ,te faci politician si ai imunitate,sub masca de demnitar poti desfasura activitatile infractionale fara sa fii pedepsit,la fel si cu biserica ,unde se ascund toti raufacatorii. Atentie la copii ,la baietii si fetitele minore ,sub sutana preoteasca se ascund homosexualii pedofili,traficantii de femei,hoti de toate felurile.
Dar pana in 1989 cine imbraca sutana preoteasca(exceptandu-i pe sfintii securisti)?I-ai numarat tu pe homosexualii si pedofilii apartinatori ai bisericii si ti-au iesit mai multi decat inainte de 1989?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:02

De la: cla03, la data 2009-01-22 23:16:02Nicodin a aruncat cu noroi si a disparut in ceata
Toti nebunii au impresia ca pot intuneca stralucirea Bisericii

Clau, biserica nu are nici o stralucire ...
Nebunii se duc la biserica sa faca pe controlorii, pe inchizitorii ...
Eu ma duc pentru sufletul meu, ca sa stau de vorba cu Dumnezeu, desi faca asta oriunde. La biesrica ma duc pentru liniste si pace. E un loc unde linistea si pacea e la ea acasa. Nu ma intereseaza ce faca preotii acolo, daca suunt falsi sau pacatosi. Ii ascult si, daca au har, revin si ma straduiesc sa inteleg pildele despre care imi vorbesc si sa le urmez in viata de zi cu zi.
E posibil ca biserica sa ascunda cine stie ce pacatosi ca cei descrisi in titlul temei ...
Si ce daca ?
Ce-mi pasa mie despre asta ?
Sunt eu Dumnezeu sa-i pedepsesc ?
Sa-si vada fiecare de chiria casei lui !

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:10

Ai dreptate, eu tocmai asta numesc "stralucirea" Bisericii : toti oamenii care merg sa se roage in pace, toti oamenii care merg la biserica pentru Dumnezeu si nu pentru a judeca ceea ce fac sau nu fac altii

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 22:00

Nu vreau sa intru in disputa cu tine, Clau, dar biserica nu trebuie ridicata in slavi, ca institutie, pentru ca e compusa si condusa de oameni si oamenii sunt semeti, usor isi pierd ratiunea, usor vor sa devina Dumnezeu.
Nici injurata nu trebuie sa fie, chiar daca are figuri sinistre in randurile ei.
Am serioase dubii ca cei care vorbesc despre homosexualism in cadrul bisericii si-ar putea dovedi spusele. E vorba mai degraba de dorinta de a spune ceva ce i se pare ca e de senzatie ...

Acum nu e momentul !
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 22:06

De la: cla03, la data 2009-01-27 14:10:37Ai dreptate, eu tocmai asta numesc "stralucirea" Bisericii : toti oamenii care merg sa se roage in pace, toti oamenii care merg la biserica pentru Dumnezeu si nu pentru a judeca ceea ce fac sau nu fac altii

... ... intotdeauna trebuie ridicata in slavi ... in asa incit si unii dinauntru sa simta ca au o datorie ...

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:03

Nu biserica ascunde , ci clasa preoteasca . Se stie ca imensaq majoritate a popilor ortodoxi sunt turnatori la secu . Biserica nu are nici o vina . Vinovati suntem noi .

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:25

Nu. Nu putem afirma ca Biserica ascunde cei mai multi hoti,homosexuali,pedofili,pericol.
- ascunde hoti,nu din sanul ei,deoarece nu-si fura icoanele,odajdiile,ascunde hoti in lacasul ei,care iau rugaciunea drept ritual amestecandu-se printre cei
care sincer cred in Dumnezeu.
- ascunde probabil in sanul ei si ceva homosexuali si pedofili dar si pe acestia
care vin sa se roage convingand pe altii de credinciosia lor.
-Biserica nu este un pericol,ea are rolul educativ in masura in care poate fi un exemplu dat enoriasilor sai.

ANELY

11 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:44

ESTE EVIDENT CA S-AU SEMNALAT CAZURI REALE PRINTRE FETELE PREOTESTI CE NU LE FAC CINSTE , DIMPOTRIVA. EU CRED CA NU TREBUIE SA GENERALIZAM , ORICE PADURE ARE USCATURI. DA , SUNT PERFECT DE ACORD CA RAUL TREBUIE EXTIRPAT DE LA RADACINA SI TREBUIE SA AVEM SI SA LUAM ATITUDINE PENTRU CA ACESTE ELEMENTE -PARIA ALE SOCIETATII SA NU INTINEZE CONCEPTELE DESPRE PURITATE SUFLETEASCA ,CREDINTA SI PENITENTA. TREBUIE ARATATI CU DEGETUL SI
"CONSTIENTIZATI" NU AVEM DREPTUL SA FIM INDIFERENTI.

ANELY
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:30

de ce nu veniti cu informatii concrete?orice bou poate improsca cu noroi pe oricine

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 21:04

Un parinte a spus unora care vorbeau aceleasi prostii ca si voi (numai ca nu se ascundeau sub umbrela anonimatului),ca preotii nu vin din alta parte,ci din popor,si daca vreti preoti mai buni,cresteti-va voi copiii mai bine si faceti preoti mai buni.Vai de capul celor care denigreaza Biserica numai pentru a face rating si a se da importanti pe forumuri.Acestora din urma le spun un singur cuvant:MARS!

liliana_b2007

6 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 19:48

`se spun vorbe reale aici....din surse sigure am aflat cu lux de amanunte cum ca, in manastirea Neamtului zac infractori si homosexuali,iar un calugar ia fost batut gonit din manastire.... cand s-a dus la staret ca reclame ce fac netrebnicii de golani calugariti peste noapte...surpriza a fost mare..staretul el insusi era homosexual!
`ca sa scape de calugarul care isi vedea de treburile lui si isi duce viata linistit asa cum si-a ales-o l-au batut ,au vrut sa ii dea foc in chilie si pana la urma l-au inchis intr-un beci,unde dormea pe un pat de lemn cu paie si o patura murdara,poate asa o sa moara...Nu retin in ce imprejurare a fost scos de acolo si dus intr-un spital TBC din IASI ...Calugarul a scapat teafar si a renuntat la calugarie unde era de copil si traieste simplu intr-un sat din romania...Varsta lui e de 35..36 ani acum....deci:se intampla in ROMANIA

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BISERICA ASCUNDE TOT MAI MULTI HOTI,HOMOSEXUALI,PEDOFILI,PERICOL
Mergi la: