Info
x
Biserica ascunde tot mai multi hoti,homosexuali,pedofili,pericol
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 00:02
Biserica sau mai bine zis "angajatii" ei au fost intotdeauna in afara legii.Orice angajat al Bisericii daca are un prieten sus-pus poate face orice de la prostitutie pana la trafic de droguri, carne vie etc.
La renumitele manastiri moldave se fac afaceri cu masini de ani buni, se fac afaceri cu "ajutoarele" primite din diverse tari europene pentru cei cu dizabilitati, cu handicapuri locomotorii s.a.m.d. |
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:44
Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro
|
|
elena1279 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 23:16
Stimate domn, in Romania nu este nevoie ca hotii, criminalii, spagarii, homosexualii sau pedofilii sa se ascunda in vreo forma sau alta sau in vreo institutie sau alta! In Romania poti face ORICE e rau si periculos si antisocial 'pe fata' si magistratii nostrii te vor mangaia pe crestet spunand ca nu sunt suficiente dovezi...deci esti liiiber! Bineinteles, atata timp cat ai savarsit ceva cu adevarat 'mare'.Daca furi un ou, o sa faci puscarie mai mult decat un talhar!
Legile noastre sunt facute de hoti, pentru hoti! Ca dovada epidemia de jafuri ARMATE din ultima perioada si unde...nu sunt probe suficiente...Ca si in cazul marilor corupti, de altfel... Desteptarea! |
|
valina95 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 00:13
Parerea mea e ca nu exista niciun Dumnezeu, nici Sfinti,nici preoti cu har care fac minuni, astea sunt inventiile unora pentru a profita de naivi. Asa ca eu nu cred in nimic, totul se plateste aici , pe Pamant, aici e Iadul.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:31
A nu se confunda religia cu Dumnezeu. Dumnezeu nu a lasat religii pe Pamant ci doar credinta.Religiile sunt inventii omenesti pentru ai conduce mai usor pe "cei multi". Ca exista homosexualitate, perversitate si mai stiu eu ce ...itate, astea sunt pacatele celor care le practica, daca or fi un pacate, sa judece Dumnezeu. Importanta este cerdinta in Dumnezeu si ea este in sufletul nostru, daca este, daca nu este poate ca veni, poate se va trezi in noi. Doua lucruri are omul de indeplinit in aceasta viata: unul este procreerea, adica pepetuarea speciei si al doilea este cunoasterea, celelalte sunt doar trairi, lucruri de mai mica importanta. Daca cineva ma provoaca, putem discuta.
Georges |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 11/02/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:40
De la: liliana_b2007, la data 2009-02-11 19:48:02`se spun vorbe reale aici....din surse sigure am aflat cu lux de amanunte cum ca, in manastirea Neamtului zac infractori si homosexuali,iar un calugar ia fost batut gonit din manastire.... cand s-a dus la staret ca reclame ce fac netrebnicii de golani calugariti peste noapte...surpriza a fost mare..staretul el insusi era homosexual! BRAVO DRAGA FATA ,FRUMOS RASPUNS
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 11/02/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:43
SA-MI SPUNA SI MIE CINE STIE DE UN POPA GAY CARE ESTE IN PLOIESTI,PLOIESTIUL ESTE SI VA FII UN ORAS CURAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,ASA CA CEI CARE VB DE PREOTI BISEXUALI SAU GAY SA SPUNA SI DE UNDE SUNT ,CA ORAS ,IN REST NUMAI BINE
|
|
www_rosk_marian0 45 mesaje Membru din: 27/01/2009 Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 17:14
De la: valina95, la data 2009-03-28 00:13:36Parerea mea e ca nu exista niciun Dumnezeu, nici Sfinti,nici preoti cu har care fac minuni, astea sunt inventiile unora pentru a profita de naivi. Asa ca eu nu cred in nimic, totul se plateste aici , pe Pamant, aici e Iadul. pentru ignoranti si fricosi exista dumnezeu le e frica fara dumnezeu ce s-ar face ei eu zic ca ei sunt intrun somn continuu trezitiva oameni buni
|
|
|
|
|
clau_claudia89 19 mesaje Membru din: 17/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 13:32
Exista Dumnezeu , doar ca vezi tu sunt multi care nu vor sa deschida ochiii , dak tu ai citi doar ultima carte din Biblie , Apocalipsa vei vedea ca sunt multe lucruri care acum se implinesc , e doar un sfat .Multa sanatate si fericire iti doresc in aceasta viata pe care tu o condideri iad , dar mai mult decatt atat iti doresc sa deschizi ochii pentru a putea avea viata vesnica.Numai bine tie si familiei tale!
|
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 13:34
De la: nicodinmunteanu, la data 2008-12-14 03:33:47 In anii care au trecut de la REVOLUTIA din decembrie 1989,tot mai multi infractori au ajuns sa imbrace sutana preoteasca.Astfel fostii detinuti de drept comun,homosexualii,pedofilii se regasesc in rindurile preotilor si calugarilor,pentru a opera mai usor .Procedeul este folosit si in politica,daca esti infractor ,te faci politician si ai imunitate,sub masca de demnitar poti desfasura activitatile infractionale fara sa fii pedepsit,la fel si cu biserica ,unde se ascund toti raufacatorii. Mata esti printre ei de sti...? De ce spui ceva ce nu sti sigur? A tu esti cine declari ca sunt alti? Grija sa nu cazi in pacat. Nu dori altora cea ce nu iti doresti tu tie. Loitura de stat din dec.1989 mai sigur decat ai scris tu mai sus. |
|
www_rosk_marian0 45 mesaje Membru din: 27/01/2009 Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:58
De la: MAMITZA, la data 2009-01-22 21:59:57NICODINE, NICODINE, NU HULI SI NU ARUNCA VORBE GRELE LA ADRESA BISERICII ! INAFARA DE PARINTI, E SINGURUL LUCRU SFANT DIN VIATA NOASTRA ! RAPORTATE LA NUMARUL FETELOR BISERICESTI EXISTENTE, ACESTE NENOROCITE EXCEPTII SUNT FOARTE PUTINE ! EXISTA LEGI, EXISTA TRIBUNALE, SPITALE ....SI BISERICII II TREBUIE VREME SA SE "PRIMENEASCA"! viva che guevara |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:16
Desi nu stim de care Biserica este vorba, oricare ar fi aceasta este imposibil sa se probeze o asemenea afirmatie. Este posibil sa existe un exemplu izolat din cele pomenite dar in nici-un caz nu putem admite un caz general pentru tema din topic indiferent de cultul de care ar putea fi vorba. Autorul topicului ori s-a exprimat neglijent ori are interes sa semene dezinformare in randul participantilor pe FORUM despre aceasta problema. Daca exista un program concret si constient din partea unui cult, din cele legal recunoscute in Romania, spre astfel de manifestari atunci sa se prezinte probe si apoi putem discuta. Logos.
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 12:39
si clasa politica ascunde asa exemplare, si politia, si justitia apara asa ceva....cum sa-i mai pedepsesti daca trebuie sa le vorbesti cu ,,domnule" si sa ai grija sa nu-si rupa capu' cand se urca in duba?
unde esti tu, Tepes, Doamne? |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 22:01
AU FOST SI VOR FI ELEMENTE REFRACTARE IN ORICE PARTID 'BISERICA'!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 22:03
Nu avem de ales!
Trebuie scosi la careul de seara si sa le luam gradele! |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 19:52
Biserica a luat-o razna in general. De dimineata auzeam la stiri ca la o manastire din Tulcea lumea pupa moashte false (oase de animale). Rusine!!!
|
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 19:55
astia nu sunt preotzi....sunt draci |
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:04
Pupatzi-ash manushitzele parinte |
|
9am048331 3 mesaje Membru din: 9/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:05
Este pacat de ceea ce se intampla, in general, cu tot ce este legat de biserica! Cei ce n-au chemare pentru cele sfinte , ar trebui sa se gandeasca bine ce fac! Sunt multi care au transformat preotia si religia -atentie- indiferent de orientarea religioasa, intr-o afacere. Cunosc cazuri de preoti care faptuiau lucruri nu prea ortodoxe sau din alte culte religioase, care numai iubire de aproape aratau prin ceea ce faceau!!!Dar toate au un echivalent, asa ca .........vor da raport de activitate!
|
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:08
Pai...sa-i mai pupi manutzele lui popa asta nebun? |
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:12
Scuipati in san! Un preot din Cernavoda face sex pe Internet
|
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:16
|
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:22
Cameliaaa... Sunt si ei oameni... au dorintze si acces la internet
preotesele sunt si ele cum stim... Conteaza ceea ce avem in suflete... nu in biserica!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 08:15
De Boboteaza , cand mi-a cerut popa bani pentru biserica dupa ce a stropit in stanga si-n dreaptra de cateva ori...i-am cerut sa-mi elibereze chitanta
Sa vezi ce figura mi-a facut Noi, pentru fiecare leutz produs trebuie sa dam o gramada de impozit la stat, iar ei fac bani cu carul
|
|
SOFIA 1 mesaj Membru din: 26/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:05
DACA ATI SIMTI MACAR UN MINUT PACEA SI MANGAIEREA DUHULUI SFANT, ATI INTELEGE CE INSEAMNA SFANTA BISERICA! BISERICA E O INSTITUTIE DIVINO-UMANA, IN CARE DUMNEZEU SI OMUL SE UNESC TEANDRIC - DIVINO-UMAN. IAR BISERICA ESTE SFANTA PENTRU CA IN EA SE REVARSA HARUL DUMNEZEIESC SFINTITOR, PUTEREA DATATOARE DE VIATA A SFINTEI TREIMI. IN BISERICA OMUL ESTE RENASCUT IN DUHUL SFANT SI IN ADEVARUL ADUS NOUA DE MANTUITORUL IISUS HRISTOS, ESTE FACUT PARTAS AL VIETII DE SFINTENIE A SFINTEI TREIMI. CE DAR MAI SUBLIM AR PUTEA PRIMI OMUL, DECAT ACELA DE A FI INFIAT PRIN HAR, DE A PRIMI IN FIINTA LUI, LUMINA SLAVEI DUMNEZEIESTI? TOTI CEI CARE SE HRANESC CU HARUL SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU, TRAIESC ACEASTA EXPERIENTA A TRANSFIGURARII, ADICA A LEPADARII DE OMUL CEL VECHI, AL PACATULUI - AL RAUTATII, ANIMALITATII SI, IMPLICIT, AL FRICII SI ANGOASEI EXISTENTIALE SI A INVIERII IMPREUNA CU HRISTOS, IN IUBIREA, SMERENIA SI CURATIA SA. "FERICITI CEI CURATI CU INIMA, CACI ACEIA VOR VEDEA PE DUMNEZEU" NE SPUNE MANTUITORUL IN PREDICA DE PE MUNTE. DOMNUL IISUS HRISTOS S-A JERTFIT PENTRU NOI TOTI, CA SA NE RIDICE LA DEMNITATEA DE FAPTURI INDUMNEZEITE PRIN HAR. NE-A IMBRATISAT PE TOTI CU IUBIREA SA INFINITA, DAR E NEVOIE CA NOI SA RASPUNDEM IUBIRII SALE, RENUNTAND LA RAUTATEA SI INGAMFAREA NOASTRA. SA NE GANDIM LA APOSTOLI: TOTI ERAU LANGA DOMNUL, PE TOTI II IUBEA SI II LUMINA LA FEL DE MULT, DAR, CU TOATE ASTEA, IUDA ISCARIOTEANUL A RAMAS IN INTUNERIC, A RESPINS IUBIREA DOMNULUI! CE L-A TINUT IN INTUNERIC? ...MANDRIA, LACOMIA, RAUTATEA...TOATA POVARA DE RAUTATI A OMULUI EGOIST! ASTFEL DE OAMENI, CARE PRIMESC LUMINA, IUBIREA, AJUTORUL SI PACEA BUNULUI DUMNEZEU, DAR LE RESPING, PREFERAND SA RAMANA IN RAUTATEA LOR - CARE, IN FINAL, NU LE ADUCE NICI UN CASTIG, CI DOAR SUFERINTA - EXISTA INTOTDEAUNA, SI PRINTRE CREDINCIOSII MIRENI, SI PRINTRE PASTORII LOR. DAR, GANDITI-VA!...DACA ESTE O ZI INSORITA, SUPERB LUMINATA SI AVETI OCHII SANATOSI, DAR IN JURUL VOSTRU EXISTA ORBI, CARE NU POT SA VADA LUMINA, CUM PROCEDATI? REFUZATI SA VA BUCURATI DE LUMINA, DOAR PENTRU CA UNII SUNT ORBI SI NU O VAD? CU SIGURANTA, NU VA ORBITI SI VOI, DIN CAUZA LOR, CI II COMPATIMITI PE EI, IAR VOI VA BUCURATI DE LUMINA. SPRE BINELE VOSTRU, INCERCATI SA PROCEDATI LA FEL SI CAND E VORBA DE ORBIREA SPIRITUALA A UNORA, INDIFERENT CE FUNCTIE AU IN BISERICA - MIRENI, CU DIVERSE PROFESII, SAU PREOTI. DACA VEDETI CA RESPING LUMINA, PENTRU CA OCHII LOR SUFLETESTI SUNT ORBITI DE RAUTATE, MANDRIE, SAU DE INSTINCTE ANIMALICE, COMPATIMITI-I! FIE-VA MILA DE FRATII VOSTRI, CARE SE LIPSESC DE IUBIREA SI DE INTELEPCIUNEA DUMNEZEIASCA, AU RATAT TOCMAI IMPLINIREA SI FERICIREA LOR PROPRIE! IAR VOI INCERCATI SA VA IMPARTASITI CAT MAI MULT DE DARURILE DUHULUI SFANT, DE IUBIREA SI DE INTELEPCIUNEA DUMNEZEIASCA! "PACAT", IN LIMBA GREACA, SE NUMESTE "AMARTIA" CARE INSEAMNA ESEC. PACATUL NU ESTE ALTCEVA DECAT INRADACINAREA OMULUI IN RAUTATE SI ANIMALITATE, STARE IN CARE OMUL RATEAZA TOCMAI UMANIZAREA LUI, IMPLINIREA LATURII UMANE DIN EL, A CAPACITATII LUI DE A FI O FIINTA CONSTRUCTIVA, ADUCATOARE DE BINE, PACE, ARMONIE, FERICIRE SI CUNOASTERE SUPERIOARA, IAR NU DISTRUCTIVA, ADUCATOARE DE HAOS SI SUFERINTA! PACATUL ESTE, DE FAPT, UN ESEC EXISTENTIAL. FERITI-VA, ASADAR, DE ESEC SI CAUTATI IMPLINIREA, NTELEPCIUNEA, LUMINA!
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:22
INCA O DATAA SATANA LUCREAZA! ARUNCATI CU NOROI IN BISERICA ORTODOXA SI CELOR CARE SLUJESC MAI MULT SAU MAI PUTIN.IPORTANT ESTE CEA CE SPUNE PREOTUL NU CE FACE PT CA SUNT OAMENI SI GRESESC SI EI. SA NU GENERALIZAM PENTRU CATEVA CAZURI IZOLATE IN CARE SLUJITORI AI BISERICII SAVARSESC FARADELEGI .OAMENII VAZAND FARADELEGILE LOR POT RENUNTA LA CREDINTA LOR DE FAPT ACESTA ESTE SI SCOPUL SATANEI DECI FITI CREDINCIOSI!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:28
De la: 9am072996, la data 2009-07-09 14:22:36INCA O DATAA SATANA LUCREAZA! ARUNCATI CU NOROI IN BISERICA ORTODOXA SI CELOR CARE SLUJESC MAI MULT SAU MAI PUTIN.IPORTANT ESTE CEA CE SPUNE PREOTUL NU CE FACE PT CA SUNT OAMENI SI GRESESC SI EI. SA NU GENERALIZAM PENTRU CATEVA CAZURI IZOLATE IN CARE SLUJITORI AI BISERICII SAVARSESC FARADELEGI .OAMENII VAZAND FARADELEGILE LOR POT RENUNTA LA CREDINTA LOR DE FAPT ACESTA ESTE SI SCOPUL SATANEI DECI FITI CREDINCIOSI! Asa e. Dar unde e reactia bisericii. Preotul asta e homo si biserica nu spune nimic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:29
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:31
cazuri izolate,nu mestere,stai si te uita ca bou,astazi maine si poimaine,imbecilule,voi posta azi toata ziua numai pt.talica niste ,,cazuri izolate''
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:32
999
|
|
|
|

Atentie la copii ,la baietii si fetitele minore ,sub sutana preoteasca se ascund homosexualii pedofili,traficantii de femei,hoti de toate felurile.
Biserica a luat-o razna in general. De dimineata auzeam la stiri ca la o manastire din Tulcea lumea pupa moashte false (oase de animale).
Conteaza ceea ce avem in suflete... nu in biserica!
Noi, pentru fiecare leutz produs trebuie sa dam o gramada de impozit la stat, iar ei fac bani cu carul