back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine inseala mai des femeia sau barbatul....?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:14

Salut,

Acum doua zile purtam o mica discutie cu cativa prieteni (fete si baieti)despre relatii serioase, inselat, etc...
Cand am ajuns la capitolul: cine inseala mai des si mai mult a iesit un adevarat razboi .........
Prin urmare va intreb si pe voi : CINE INSEALA MAI DES FEMEILE SAU BARBATII ????

eusidoaratat

42 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:19

De la: floriniv, la data 2009-01-22 11:14:48 Salut,

Acum doua zile purtam o mica discutie cu cativa prieteni (fete si baieti)despre relatii serioase, inselat, etc...
Cand am ajuns la capitolul: cine inseala mai des si mai mult a iesit un adevarat razboi .........
Prin urmare va intreb si pe voi : CINE INSEALA MAI DES FEMEILE SAU BARBATII ????

Daca intrebi femeile, or sa-ti raspunda ca : barbatii!
Daca intrebi barbatii, or sa-ti raspunda ca : femeile!
Deci....raspunsul e undeva la mijloc!

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:22

ei, asta-i buna!!! toti inseala in aceeasi masura... daca inseala... care inseala... ca nu toti inseala... adica nu conteaza daca esti femeie sau barbat...
numai ca, atunci cand se afla, de la femei se afla mai repede.
mai degraba o sa povesteasca femeia cu detalii ("si el a zis.. si eu am facut... si el statea... si m-a pus.... dar nu, nu ne-am tras-o") , decat un barbat care, daca zice, zice: "i-am tras-o!" , lucru care poate fi adevarat sau nu. so, femeia nu recunoaste, dar argumenteaza!

inseala oamenii care nu stiu ce vor (indiferent daca sunt femei sau barbati)

GELU1938

113 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:39

DA INSEALA CINE NUI SINCER,CU PROPEA LUI VEATA? ADICA;;;? E O MARE PROBLEMA SA INSELI SI DE A FI INSELAT? TE MIRI CU CINE?POATE CU PROPIUL TAU PRETEN SAU CUFOSTA TA PRETENA?

GHE NITULICA
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:44

stii ce-ar fi tare rau... sa te insele prietena actuala cu fosta ta prietena!!! asta da scenariu...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:46

De la: angel_demon10, la data 2009-01-22 11:44:14stii ce-ar fi tare rau... sa te insele prietena actuala cu fosta ta prietena!!! asta da scenariu...

nu, si mai tare ar fi sa te insele actualul prieten cu fostul prieten

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:48

De la: ayleen, la data 2009-01-22 11:46:20
De la: angel_demon10, la data 2009-01-22 11:44:14stii ce-ar fi tare rau... sa te insele prietena actuala cu fosta ta prietena!!! asta da scenariu...

eeeeeeh.. stii ca la faze d-astea femeile pot fi muuult mai diabolice...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:51

sau sa te insele prietena ta cu bunica-tu

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 12:09

De la: ayleen, la data 2009-01-22 11:51:44sau sa te insele prietena ta cu bunica-tu

sau prietena ta cu maica-ta...

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:15

De la: ayleen, la data 2009-01-22 11:46:20

sincer nu as fi deranjat...din contra poate am incerca si altceva

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:11

hai ma florineeee... ce naiba, mai e un topic cu tema asta, pffffffff.......

oricum, chiar e cazu sa dam vina unii pe altii????????

lalalalalal

si tu inseli
si eu insel
toti inselam unul pe altul, so??

de ce???? CU-RI-O-ZI-TA-TE

thats all im saying

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:35

De la: Greenie, la data 2009-01-22 14:11:01hai ma florineeee... ce naiba, mai e un topic cu tema asta, pffffffff.......

oricum, chiar e cazu sa dam vina unii pe altii????????

lalalalalal

si tu inseli
si eu insel
toti inselam unul pe altul, so??

de ce???? CU-RI-O-ZI-TA-TE

thats all im saying

ai spus cea mai mare prostie de pana acum....nu vroiam sa mai postez nimic pe yuppy dar nu m-am putut abtine
thats all im saying

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:00

trebuia sa te abtii..

nimeni nu e perfect , nu cere prea multe de la mine, cum nici eu nu te judec pe tine.

kisssssses

p_cosmyn

43 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:12

eu zic ca e egalitate

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:13

De la: bob007, la data 2009-01-22 16:12:11

eu zic ca e egalitate

dupa ultimele masuratori... si eu zic la fel

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:20

din cate stiu sunt 7 femei la barbat ..ca populatie....deci in concluzie barbatul pt ca are 7 comenzi de onorat

riimaruca

18 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:26

Barbatul ! pentru ca asa sta in firea lui si asa l-a creat mama natura :( din nefericire pentru noi, fetele :(
o nota de 10 ! de la voi ! si e buna ziua :) Thanks !
www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9116.html

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:27

toata lumea stie ca barbatii au o afiniatate mai mare pentru sex decat femeile. deci BARBATII o dau in bara mai des

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:39

De la: Greenie, la data 2009-01-22 16:00:32trebuia sa te abtii..

nimeni nu e perfect , nu cere prea multe de la mine, cum nici eu nu te judec pe tine.

kisssssses

pai cum sa inseli din curiozitate? trebuie sa fii curios rau de tot ca sa faci asta sunt o gramada de alte motive din care sa inseli dar nu cred ca , curiozitatea e unul dintre ele

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:42

eu zic ca si barbatul si femeia inseala la fel doar ca barbatul are tendinta sa se laude , femeia deobicei nu zice nimic

PS: apropo de tema asta , am dat la un momemnt dat de un studiu din care reiesea ca 30% din populatia globului , are ca si tata alta persoana decat cred ei (aici intra si persoanele adoptate )

burn baby, burn ...
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:56

De la: Azgard, la data 2009-01-22 16:42:00eu zic ca si barbatul si femeia inseala la fel doar ca barbatul are tendinta sa se laude , femeia deobicei nu zice nimic

PS: apropo de tema asta , am dat la un momemnt dat de un studiu din care reiesea ca 30% din populatia globului , are ca si tata alta persoana decat cred ei (aici intra si persoanele adoptate )

iarta-ma, dar imi permit sa te contrazic. barbatii se lauda, insa femeile povestesc doar "celei mai bune prietene" (si astea sunt vreo 5-6 la numar, de obicei)... care povesteste la randul ei la alte 5-6 prietene... si uite asa se duce vorba...
barbatul in cel mai rau caz zice: "am f..t-o p-aia", pe cand femeia ii spune prietenei ei: "fata, iti zic ceva, dar nu mai zici la nimeni, am fost aseara aks la ala, si am facut.. am baut.. am zis... dar nu ne-am tras-o!"
ei, astfel, barbatul "se lauda", dar femeia aduce toate argumentele... "desi.. nu s-a intamplat nimic"

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:07

De la: ayleen, la data 2009-01-22 16:56:11
De la: Azgard, la data 2009-01-22 16:42:00eu zic ca si barbatul si femeia inseala la fel doar ca barbatul are tendinta sa se laude , femeia deobicei nu zice nimic

iarta-ma, dar imi permit sa te contrazic. barbatii se lauda, insa femeile povestesc doar "celei mai bune prietene" (si astea sunt vreo 5-6 la numar, de obicei)... care povesteste la randul ei la alte 5-6 prietene... si uite asa se duce vorba...

barbatul in cel mai rau caz zice: "am f..t-o p-aia", pe cand femeia ii spune prietenei ei: "fata, iti zic ceva, dar nu mai zici la nimeni, am fost aseara aks la ala, si am facut.. am baut.. am zis... dar nu ne-am tras-o!"

ei, astfel, barbatul "se lauda", dar femeia aduce toate argumentele... "desi.. nu s-a intamplat nimic"

A da , tocmai mi-am adus si eu aminte de o prietena care face la fel : ca a fost nu stiu unde cu unu ,ca s-a sarutat cu ala , dar nu s-a culcat cu el ca e coleg , si nu se combina cu colegi....

dar de obicei chestia asta o fac fetele tinere ca dupa ce cresc putin invata , ca daca le scapa secretul la o prietena de a lor , ajunge peste tot... , inclusib la sot / iubit etc

burn baby, burn ...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:16

De la: nick_titi, la data 2009-01-22 16:39:42

kisssssses

pai cum sa inseli din curiozitate? trebuie sa fii curios rau de tot ca sa faci asta sunt o gramada de alte motive din care sa inseli dar nu cred ca , curiozitatea e unul dintre ele

of doamne, inseli din curiozitate si pace.
nu'i greu de inteles.
e usor de priceput sa subinteleg din toata discutia asta a noastra, ca tu nu ai inselat niciodata din curiozitate.
la nai-baaaa

aveam o relatie de 9 luni care se ducea pe duca, si pur si simplu, m'am facut frumoasa, am iesit din casa cu un alt tip, doar de curiozitatea de a ma testa pe mine, si anume, ma intrebam daca o pot duce pana la capat ?? sau pana la ce nivel pot ajunge intr'o asemenea situatie??

si'apoi ce s'a intamplat? ne'am oprit cand el mi'a raspuns ca nu are prezervativ.... si cam asta a fost tot.

a fost suficient sa'mi dau seama ca pot duce pana la capat fara nici o remuscare, chiar daca erau 9 luni minunate, erau pe duca de vreo 4... deci.. eram mica (scuza mea banala)

dar serios vorbind, acum, iti zic ca tot aveam o urma de remuscare pt idiotul cu care stateam, si ma ofticam pe mine insumi.. dar mi'a trecut
IM DONE HERE
si apoi am continuat fiecare pe drumul lui.

hoho, ce povesti..

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:20

De la: ayleen, la data 2009-01-22 16:56:11

buey, dac'ai facut-o, ai facut-o! la ce naiba sa mai negi...?!?! intr-adevar, barbatul zice simplu: "p'aia am dat-o!", femeia... daca zice, vorba voastra, o ia pe ocolite: "pai, am iesit la o cafea, apoi in club, am baut un pic, m-am ametit, ne-am sarutat, m-a privit nu-stiu-cum in ochi, m-a invitat la el, initial am refuzat, m-a convins (vezi Doamne) sa merg pana la urma... si au urmat 3 ore de hatza-hatza dupe care am luat un taxi s'am plecat acasa"

diferenta dintre cele doua "specii" este cum o zic.. finalul e acelasi. ok, ok, ca sunt si cazuri in care tipa se duce dar n-o face, e altceva... dar tipul daca se duce si n-o face.. e fraier raaau!!! asa zic prietenii! tipa daca se duce si n-o face, shushoteli apoi... "asta sigur a comis-o dar nu vrea sa recunoasca!"

mdeah...

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:38

Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.

Barbatul ii spune femeii: "Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!"

Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc

burn baby, burn ...
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:43

De la: Azgard, la data 2009-01-22 17:38:30Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.

Barbatul ii spune femeii: "Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!"

Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:56

De la: Greenie, la data 2009-01-22 17:16:18
De la: nick_titi, la data 2009-01-22 16:39:42

kisssssses

of doamne, inseli din curiozitate si pace.
nu'i greu de inteles.
e usor de priceput sa subinteleg din toata discutia asta a noastra, ca tu nu ai inselat niciodata din curiozitate.
la nai-baaaa

aveam o relatie de 9 luni care se ducea pe duca, si pur si simplu, m'am facut frumoasa, am iesit din casa cu un alt tip, doar de curiozitatea de a ma testa pe mine, si anume, ma intrebam daca o pot duce pana la capat ?? sau pana la ce nivel pot ajunge intr'o asemenea situatie??

si'apoi ce s'a intamplat? ne'am oprit cand el mi'a raspuns ca nu are prezervativ.... si cam asta a fost tot.

a fost suficient sa'mi dau seama ca pot duce pana la capat fara nici o remuscare, chiar daca erau 9 luni minunate, erau pe duca de vreo 4... deci.. eram mica (scuza mea banala)

dar serios vorbind, acum, iti zic ca tot aveam o urma de remuscare pt idiotul cu care stateam, si ma ofticam pe mine insumi.. dar mi'a trecut
IM DONE HERE
si apoi am continuat fiecare pe drumul lui.

hoho, ce povesti..

aaaaaa la curiozitatea aia te refereai asa mai merge vinovat si eu dar a fost la fel ca la tine era pe duca relatia

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:15

sal
femeia pune suflet, barbatul nu.
And thats all i have to say about THAT.

What's cookin`, good lookin`?
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:03

De la: berila, la data 2009-01-22 18:15:25sal
femeia pune suflet, barbatul nu.
And thats all i have to say about THAT.

berila, si tu cam ai dreptate. parerea mea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:17

intrebarea`i pusa ptr a realiza un sondaj k apoi sa rasturnam clasamentul? :D
mai bine renuntam la formalitatile relatiei, la denumire si obligatii in sine, apelam la `legaturi clandestine` :D si astfel tipa/tipul cu care suntem inselate/inselati, nu mai e dusmanca/dusman ci partenera/partener la un menage a trois. deci ptr a rezolva problema inselatului, scapam de relatii. cn se ofera? {{Nimic nu se pierde, totul se recicleaza}}

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine inseala mai des Femeia sau Barbatul....?
Mergi la: