Info
x
Cine inseala mai des femeia sau barbatul....?
|
9am060141 90 mesaje Membru din: 26/05/2009 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 13:21
Daca intrebi femeile, or sa-ti raspunda ca : barbatii! Daca intrebi barbatii, or sa-ti raspunda ca : femeile! Deci....raspunsul e undeva la mijloc! [/quote]
|
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:04
De la: floralex, la data 2009-02-05 11:05:22De la: LanceR, la data 2009-01-31 11:25:31De la: floralex, la data 2009-01-30 22:20:05De la: delu2001ro, la data 2009-01-28 16:49:09Nu dati in mine era defapt copii "inocenti" caci fiecare este vinovat cu ceva acum depinde cat de mustrati de propriul pitic referitor la comentariul tau ... traim intr-o tara libera (sau asa se zice) deci teoretic ai dreptul la libera exprimare te rog nu ma pupa ca sunt mai timid si fac rosu specific zodiei si se pare ca nu sunt singurul care gandeste asa Raporteaza abuz de limbaj
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 09:02
la fel de mult insala ambii(atat barbatul cat si femeia).Diferenta este doar ca femeile mai mult in imaginatie............
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 09:34
NU exista a insela mai mult sau mai putin !!!
Exista persoane care INSEALA si persoane care NU INSEALA! Nu existe ''Nu insel, doar imi imaginez ...'' Odata ce ai GANDIT, mai devreme sau mai tarziu O VEI FACE !!! GANDUL este SAMANTA unei viitoare ACTIUNI !!! Va mintiti pe voi insiva; n-aveti decat - serviti cat poftiti. Dar NU mai veniti cu TOT FELUL DE SCUZE! CINE inseala, inseala! Ca-i femeie sau barbat, n-are nici o importanta. Daca de mic te-ai obisnuit cu un anume fel de viata (MINCIUNA), ti se va parea ABSOLUT NORMAL/A - dar NU este normal/a !!! Tot asa vei continua TOATA VIATA; asta te caracterizeaza, asta-ti este firea. Si tot asa cum ii minti pe altii, la fel te minti si pe tine: ''Eh, deh, sunt si eu < barbat > si se accepta!'' sau ''Eh, deh, greseala este < omeneasca >!'' Esti la fel cu ceea ce te hranesti Astfel: daca alegi minciuna, duplicitatea, furtul ..., asta esti si NU are sa-ti ridice nimenea vre-o STATUIE in al sau suflet. Vei culege aceleasi PODOABE!
|
tajmi86 101 mesaje Membru din: 16/02/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 09:59
Dintr-o ultima statistica 55% dintre femei sunt infidele fata de 49% dintre barbati(deci oricum cifrele sunt apropiate).Ciudat este ca in ciuda procentajelor apropiate tot infidelitatea femeii este mai prost vazuta
...oare de ce ??...poate pt k femeile sunt vazute si ca potentile mame... Raporteaza abuz de limbaj |
|
tajmi86 101 mesaje Membru din: 16/02/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:05
De la: LanceR, la data 2009-02-16 17:04:52De la: floralex, la data 2009-02-05 11:05:22De la: LanceR, la data 2009-01-31 11:25:31De la: floralex, la data 2009-01-30 22:20:05De la: delu2001ro, la data 2009-01-28 16:49:09Nu dati in mine Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:13
Nu se pune problema, barbatii sau femeiele....e simplu inseala omul cu mai putina constiinta si care se gandeste mai mult la el decat la cel de langa el... plm dc chiar nu te poti abtine...te desparti si te culci cu cine vrei TU!!! De ce sa mai si iti bati joc de un om care poate ti-a vrut binele???
Chiar asta e buna....DE CE SA ITI SI BATI JOC DE ALTCINEVA INSELANDU-L CAND EXISTA MAI INTAI VARIANTA DESPARTIRII???
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:15
Scuze era femeile, nu "femeiele"....cred ca imi trebuie o cafea
|
|
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 12:18
e simplu,indiferent daca esti barbat sau femeie,poti insela,oriunde,oricand ,cu oricine...fem pot insela in gen din 2 motive:1.barbatul arata super(la fizic ma refer) 2. are o gandire care impresioneaza fem 3. face un gest sau spune ceva ce impresioneaza o femeie..,deci din acest pct de vedere fem ,daca e treaza,poate insela,la betie indiferent de fem sau barbat poti insela...cu oricine...esti beat(a) si nus e pune:P..barbatul e mai mult atras de fizicul fem decat de gandirea ei..el poate insela doar daca fem e mai frumoasa ca actuala lui...de aceea fem inseala maimult ca barbatii sunt atrase de mai multe variabile ale unui barbat pe cand barbatul e atras doar de frumusete..asta e din colectia idiotenii a la dasca777 ,nu ma bagati in seama:P
p.s. barbat sau fem ambii pot insela pt ca nu sunt satisfacuti de partener...sexual vb,in general...dar si din alte pct de vedere,,de aia inselam cred,,,sa completam ce nu gasim la partener sau diversitate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 12:22
hai sa dam cu banu! cine inseala mai des...
credeam ca s'a lamurit topicul.. OFF OFF OFF Raporteaza abuz de limbaj |
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 17:11
Bre...
Niciodata nu se va ajunge la o concluzie, poate la un amarat de compromis. Pentru ca noi spunem ca muierea inseala mai mult, iar ele dau vina pe flacai, vezi tu e un cerc vicios. Ei, cu toate astea si cu riscul de a deveni tinta pentru cateva kile de rosii stricate, propulsate de manute ingrijite de dama, RAMAN la parerea mea, ca femeia pune mai mult suflet. Fraticule la barbati e mai usor, se duce... baga-scoate a plecat acasa si nici nu se mai gandeste la asta, in schimb EA intotdeauna se va intreba daca nu cumva ar trebui sa`i acorde celuilalt mai multe sanse, daca a facut ea asta inseamna ca CEVA nu merge, si se chinuie sa caute, sa dezgroape tot gunoiul ca sa`si dea o scuza, un motiv pentru ce a facut samd pana umplu hardul de pagini virtuale cu motive, DESI poate nu a fost nimic mai mult de curiozitate? Nu stiu, mintea unei femei e ca un labirint si noi niste bieti soareci, ne ghidam dupa mirosul cascavalului doar ca sa sfarsim inapoi in cusca... Si apoi, hai sa luam actul in sine, in primul rand IDEEA ca si`a lasat altu treburile in ea ma scarbeste la culme, serios, dintr`un punct de vedere cat se poate homofob, de`aia nici nu concep ideea de menage a trois cu doi barbati. In fine, am deviat putin, dar subiectul asta ma arde pe retina! Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 08:33
De la: berila, la data 2009-02-19 17:11:06Bre... ai dreptate,dc un barbat inseala ,ambele fem pot ajunge sa tina la el,dar dc o fata inseala e considerata cu.va de ambii barbati...ciudat nu?:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:25
De la: dasca777, la data 2009-02-19 12:18:40e simplu,indiferent daca esti barbat sau femeie,poti insela,oriunde,oricand ,cu oricine...fem pot insela in gen din 2 motive:1.barbatul arata super(la fizic ma refer) 2. are o gandire care impresioneaza fem 3. face un gest sau spune ceva ce impresioneaza o femeie..,deci din acest pct de vedere fem ,daca e treaza,poate insela,la betie indiferent de fem sau barbat poti insela...cu oricine...esti beat(a) si nus e pune:P..barbatul e mai mult atras de fizicul fem decat de gandirea ei..el poate insela doar daca fem e mai frumoasa ca actuala lui...de aceea fem inseala maimult ca barbatii sunt atrase de mai multe variabile ale unui barbat pe cand barbatul e atras doar de frumusete..asta e din colectia idiotenii a la dasca777 ,nu ma bagati in seama:P dasca, e prima oara cand vad ca te balbai...ce naiba, asa face un inginer??? Zice doua motive si enumera 3??? Nu cumva te uiti in urma si iti amintesti ce nu ai vrea?! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 18:02
De la: dasca777, la data 2009-02-19 12:18:40e simplu,indiferent daca esti barbat sau femeie,poti insela,oriunde,oricand ,cu oricine...fem pot insela in gen din 2 motive:1.barbatul arata super(la fizic ma refer) 2. are o gandire care impresioneaza fem 3. face un gest sau spune ceva ce impresioneaza o femeie..,deci din acest pct de vedere fem ,daca e treaza,poate insela,la betie indiferent de fem sau barbat poti insela...cu oricine...esti beat(a) si nus e pune:P..barbatul e mai mult atras de fizicul fem decat de gandirea ei..el poate insela doar daca fem e mai frumoasa ca actuala lui...de aceea fem inseala maimult ca barbatii sunt atrase de mai multe variabile ale unui barbat pe cand barbatul e atras doar de frumusete..asta e din colectia idiotenii a la dasca777 ,nu ma bagati in seama:P Clar! Agentul777 are dreptate Insa pentru linistea sufleteasca a speciei masculine care inca nu s-a prind de cum sta treaba /sau/ cel putin are niste dubii ... eu confirm, intotdeauna femeia inseala mai mult
|
Elnada 54 mesaje Membru din: 1/11/2008 Oras: Focsani |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 04:55
"Virtutea unei femei sta in tacerea mai multor barbati"
Cine? Ei...ele...draq stie si mai ales sta sa ii numere si sa scoata si statistica din asta Ar fi de discutat care se prind mai repede ca sunt inselati???Ei sau ele? Si daca tot am afla raspunsul cui i-ar pasa de finalitate???Roga-te sa n-o patesti pe pielea ta si mergi mai departe ce tot atata tam tam ???
|
sorinbuzescu 13 mesaje Membru din: 29/01/2015 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 07:58
categoric FEMEILE.E mai multe
|
SLY 202 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 04:37
De la: riimaruca, la data 2009-01-22 16:26:44Barbatul ! pentru ca asa sta in firea lui si asa l-a creat mama natura :( din nefericire pentru noi, fetele :( ....foarte frumos dragalaso.....dar nedrept.....barbatul daca insala ....cu cine o face??????...si atunci revenim ....la intrebare ...cine o face mai mult.....raspuns....EU ...EA....EI....ELE....CLASAMENT....LA EGALITATE....
|
Mariah7 109 mesaje Membru din: 10/02/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:45
De la: tinuotin, la data 2009-01-30 22:03:13Cred ca raspunsul s-a dat pana acum. De inselat inseala ambele tabere dar se numeste inselat doar atunci cand esti prins........barbatul este prins mai des dupa parerea mea...dar daca stam si ne gandim si femeile mai sunt prinse depinde cu ce ,,destepti stau"
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:37
De la: Elnada, la data 2009-02-28 04:55:52"Virtutea unei femei sta in tacerea mai multor barbati" Cred ca nu trebuie sa spun mai multe... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
goghi 57 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 20:53
Tinind cont ca femeia mai are si probleme as zice barbatul
|
ginagini 17 mesaje Membru din: 30/01/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:45
Daca intrebarea e cat de des,atunci cu siguranta ca barbatii pentru ca ei cauta in sex o diversitate,un joc,ceva care sa alunge plictiseala,etc...Femeile inseala mult mai rar dar se implica mult mai tare.O femeie foarte rar inseala fara motivatie ca barbatii,sau pur si simplu avand doar sexul ca motivatie.Nu! De cele mai multe ori o fac pentru ca se indragostesc[cam 95%] din cazuri.Si cam de cate ori in viata poti sa te infragostesti??????
Raporteaza abuz de limbaj
[b][url=http://retete-culinare-diverse.ro]RETETE CULINARE DIVERSE[/url][/b]
|
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 06:58
Cateva concluzii pana acum : 1) Pt cine vrea un raspuns in procente sa verifice statisticile, desi nu stiu cat de exacte sunt. @LanceR a facut urmatorul rationament : "dar e posibil ca femiele sa o faca mai des - doar sunt mai multe ca numar decat masculii" GRESIT!!! (si nu ma refer la gramatica )Hai sa lucram cu un nr mai mic : 5 barbati si 7 femei => 5 cupluri si 2 femei pe dinafara, DAR au nevoie si ele sa fie "scarpinate" DECI barbatii sunt nevoiti sa calce stramb, logic nu ?! Concluzia aici e ca nu ai cum sa aflii EXACT cine inseala mai mult daca e sa vorbim de procente. (mult prea multe variabile de luat in calcul) 2) Daca se pune problema cine pune mai mult sentiment => categoric FEMEIA. Aici au adus atatea argumente @berila si @dasca777 nu e nevoie sa mai repet si eu. TOTUSI @dasca777 a zis : "ai dreptate,dc un barbat inseala ,ambele fem pot ajunge sa tina la el,dar dc o fata inseala e considerata cu.va de ambii barbati...ciudat nu?:P" -> daca privesti situatia din perspectiva evolutiei societatii si daca mai folosim si termenii : "sexul tare" si "sexul slab" ar trebui sa reiasa in mod logic de ce femeile sunt mai desconsiderate decat barbatii cand vine vorba de inselat. 3) Daca se pune problema cine are probabilitatea mai mare sa insele => categoric BARBATUL....@azalea a dat un exemplu bun dar a facut un rationament GRESIT. Ok acelasi exemplu dar dam niste numere : 1 femeie si 18 barbati si pe urma 1 barbat si 18 femei plus precizarea ca absolut toti fac parte dintr-un cuplu deja. In primul caz femeia dornica si barbatii nu intarzie => 1 femeie a inselat VS 18 barbati au inselat. Al 2-lea caz barbatul dornic si femeile.....aaaa... se pare ca nu prea dornice => 1 barbat a inselat VS 1,2,3.. femei au inselat. Concluzia aici e ca o femeie poate mai usor sa insele (ma refer la cat de repede isi gaseste pretendentul) DAR mai tentat e barbatul (sa mai punem in calcul si sportul : vizita la curbe ?!). Concuzia FINALA : ERROR, FILE NOT FOUND !!! ce a spus si @radhookoo dar i-a fost lene sa argumenteze (probabil).END. Raporteaza abuz de limbaj
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
denyss 37 mesaje Membru din: 11/03/2009 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 01:07
O pers isi inseala partenerul din mai multe motive,,din curiozitate,,ori nu isi mai iubeste partenerul,ori s-a plictisit de el|ea,a fost inselat|a la randul ei|lui si ii plateste cu aceasi moneda"..etc...cunosc astfel de cazuri,,sa zic asa am trait si traiesc astfel de experiente
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 02:36
CINE inseala? Oricine minte.
Ce-i asa o filozofie??? Cine MINTE, va si fura, va v-a INSELA Un om cinstit are lucruri mai BUNE de facut decat sa se vanda pe sine unui instrument; de a se fura pe sine insusi... !!! Oameni bolnavi, intr-o lume bolnava. Unde se sfarsesc toate acestea??? Pentru ce traiti? Eu cred in continuare ca Romanul mai are ceva minte in tigva-i, precum si sfintenie si ''frica'' de Dumnezeu in sufletu-i. Poate ca nu oricine-i, nu cu totii suntem PIERDUTI. Poate ca inca mai existe oameni, Romani, care sa nu te injunghie pe la spate! Caci absolut acelasi lucru-i a insela pe un altul, pe partenerul tau - o injunghiere in spate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 18:48
De la: Simply_i, la data 2009-03-12 02:36:29CINE inseala? Oricine minte. Corect, dar parca prea inclina spre latura religioasa...Pana la urma, credinta in Dumnezeu este in sufletul fiecaruia dintre noi, nu trebuie afisata, "cantata" sau impusa! Te poti duce la biserica doar pt a fi in ton cu "vremurile" iar in sinea ta sa fii un om meschin, fals, cu cutitul la brau, deci...o incercare (uneori reusita) de A INSELA, dupa cum, chiar daca ne rugam doar cand suntem "noi cu noi", se intampla sa fim cinstiti, si buni, si iubitori! Nu suntem cu totii pierduti, iar asta nu e o filosofie! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
publikm 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:52
De la: floriniv, la data 2009-01-22 11:14:48 Salut, - Cica barbatii inseala ... numai ca intrebarea este cu cine inseala? ... Nu tot cu femei? ... Deci, care este concluzia?? Raporteaza abuz de limbaj
Cine vrea sa realizeze ceva cauta mijloace ... cine nu - cauta scuze! ...
|
|
marinescu_aly 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:24
Ca sa fiu putin sarcastic... si scurt...
Barbatul exploreaza intotdeauna noi orizonturi... iar femeia este explorata intotdeauna de barbatii de la noi orizonturi. Cred ca este totusi o egalitate... dar acum variaza de la caz la caz... mai exista si factorul "iubire" ... in masura in care si acesta exista.
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:27
De la: Almighty1, la data 2009-03-14 21:24:20Ca sa fiu putin sarcastic... si scurt... Mda...se vede orizontul...in poza!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:08
De la: DMark, la data 2009-03-08 06:58:08 ma refeream strict cantitativ deci 5 nu este egal cu 7 Raporteaza abuz de limbaj
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
areku 7604 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:49
poi ...femeile..doar ca nu recunosc..sau spun ca o fac pt partener....deci bullshit
si nu e prea greu sa faci o mica demonstratie...aproape orice tipa ...care are o rel de peste 1 an...daca sti cum sa o iei..o sa ti pice la pat... iar pt cei care sunt mai "timizi" ajunge doar sa ascultati sau sa i faceti o farsa unei tipe...si o sa vedeti ce i poate pielea
live your life so u have nothing to regret
|
|
|
|

[/quote]
)
...oare de ce
... in masura in care si acesta exista.