back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine inseala mai des femeia sau barbatul....?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:18

si barbatul se implica cand e vorba de niste tzatze mishto, iar femeia cand aude se shopping. care castiga in razboiul tzatze vs bani? niste sani mishto au sansa sa `prinda` o finantare frumoasa, dar sa nu uitam k silicoane fara finantze nu exista.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 01:32

De la: floriniv, la data 2009-01-22 11:14:48 Salut,

Acum doua zile purtam o mica discutie cu cativa prieteni (fete si baieti)despre relatii serioase, inselat, etc...
Cand am ajuns la capitolul: cine inseala mai des si mai mult a iesit un adevarat razboi .........
Prin urmare va intreb si pe voi : CINE INSEALA MAI DES FEMEILE SAU BARBATII ????

n-ai cum sa faci statistici.

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 01:43

dc el e gay si sta cu una,sg o sa o insele cu unu,si nush dc se pune asta la ideea de inselat,la fel si pt ea,dc el o insela cu mai multe odata,at baitul se perfectioneaza in arta sexului,invers, ea e o curba penala,dc baiatu o inseala cu "manuela" e k,dc ea il inseal cu m"manuel"(vibrator),ar tb arsa pe rug,deci pana la urma...dc fata sp si fce sex cand vrea barbatul e k...fetelor le dedic: gainusa muta-ti cuibul si sari de pe gard/sa iti dea nebynu in cap cu un bard(canataret sau poet in trecut)/...macar are rima:P

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 02:08

De la: dasca777, la data 2009-01-23 01:43:42dc el e gay si sta cu una,sg o sa o insele cu unu,si nush dc se pune asta la ideea de inselat,la fel si pt ea,dc el o insela cu mai multe odata,at baitul se perfectioneaza in arta sexului,invers, ea e o curba penala,dc baiatu o inseala cu "manuela" e k,dc ea il inseal cu m"manuel"(vibrator),ar tb arsa pe rug,deci pana la urma...dc fata sp si fce sex cand vrea barbatul e k...fetelor le dedic: gainusa muta-ti cuibul si sari de pe gard/sa iti dea nebynu in cap cu un bard(canataret sau poet in trecut)/...macar are rima:P

foaie verde barabula,
stau in apa pan' la brau...

OFF TOPIC (da de importanta majora, cam ca scandalu dintre israel si palestina):
planu e simplu: VOTATI PE CINE CUNOASTETI! nu de alta dar am senzatia ca moderatorii site-ului vor camera. si ei pot sa injecteze voturi direct in baza de date. :P pentru ca au posibilitatea sa bage numele oricarui utilizator la recomandare. :)

asadar, NU MAI VOTATI PE CINE NU CUNOASTETI!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 02:32

adjudecat raduculeeeeeeeeee

mor de somn, noapte buna!!!

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 02:46

De la: radhookoo, la data 2009-01-23 02:08:52 VOTATI PE CINE CUNOASTETI!

Cretu (23.01.2009 01:38:30): : www.antiproxy.org/proxysearch.php

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:49

Nu dati in mine
nu imi fac reclama si nici nu vreau aplauze
nu am inselat si nici nu am sa insel (cred - ca totusi sunt om)
am avut oacazia ... dar am avut acel pitic pe icre care imi spune NU !!!
nu voi da niciodata "pasarica" din mana pe cioara de pe gard

motivul e simplu nu m-as mai putea intoarce la cea pe care ipotetic vorbind as insela-o, nu as mai avea respect fata de mine fata de ea si nici nu as putea sa o privesc in ochi ... si chiar daca m-ar ierta ea ... nu as fi eu capabil de asta, mereu as trai cu: "Cum am putut sa ii facu una ca asta?!" sau :" o sa imi faca si ea la fel"
prefer sa imi tin piticul calm, linistiti si impacat ca nu el este cel vinovat.Nu imi place sa ma joc cu sentimentele oamenilor

referitor la Topic - (e cam stupid - no offense )

si barbatii si femeile inseala in egala masura
(dar e posibil ca femiele sa o faca mai des - doar sunt mai multe ca numar decat masculii )
am amici care au prietena si iar in uichend are doua diferite ... si tot asa, sau care au 2 prietene - cu una deja are planuri de casatorie

fete care "testeaza piata" in cautarea "absolutului"
dar sunt si fete care au o ratiune, care se simt bine in bratele unui singur barbat

nu poti judeca oamenii fiecare face in asa fel sa se simta bine din pacate uneori partenerii sufera

„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
flory86

4 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:23

I was a player ...i cheated more pana mi-am gasit ...inca o fac.Raspunsul meu ....:femeile destepte...ca alea prostute ( sa nu le numesc proaste) end up prinse .Cat despre contstiinta despre care vb unii pe aici...GET A LIFE !! e doar sex....sau alta companie....si nu minti persoana iubita,doar ca nu ii spui,pt ca nu te intreaba niciodata unde ai fost avand incredere in tine,sau pt ca un pic prea departe
Si NICI NU PUNEM SUFLET...e mult mai usor pt o femeie sa nu se ataseze...va tratam doar ca pe niste obiecte sexuale ( no offence) .

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:38

De la: Mialeehappy, la data 2009-01-30 11:23:43I was a player ...i cheated more pana mi-am gasit ...inca o fac.Raspunsul meu ....:femeile destepte...ca alea prostute ( sa nu le numesc proaste) end up prinse .Cat despre contstiinta despre care vb unii pe aici...GET A LIFE !! e doar sex....sau alta companie....si nu minti persoana iubita,doar ca nu ii spui,pt ca nu te intreaba niciodata unde ai fost avand incredere in tine,sau pt ca un pic prea departe
Si NICI NU PUNEM SUFLET...e mult mai usor pt o femeie sa nu se ataseze...va tratam doar ca pe niste obiecte sexuale ( no offence) .

si voi , sunteti doar niste scule. no offence, right???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:46

De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:38:17
De la: Mialeehappy, la data 2009-01-30 11:23:43I was a player ...i cheated more pana mi-am gasit ...inca o fac.Raspunsul meu ....:femeile destepte...ca alea prostute ( sa nu le numesc proaste) end up prinse .Cat despre contstiinta despre care vb unii pe aici...GET A LIFE !! e doar sex....sau alta companie....si nu minti persoana iubita,doar ca nu ii spui,pt ca nu te intreaba niciodata unde ai fost avand incredere in tine,sau pt ca un pic prea departe

de fapt, femeia era definita ca "obiectul de care te tii cand fu.i" iar barbatul ca "prelungirea inutila a pu.ii"

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:49

De la: ayleen, la data 2009-01-30 11:46:31

de fapt, femeia era definita ca "obiectul de care te tii cand fu.i" iar barbatul ca "prelungirea inutila a pu.ii"

ahahahahaha..... am un deja-vu!!

acu IO te PUP!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:22

De la: ayleen, la data 2009-01-30 11:46:31

mai era una : femeia este carnea din jurul pi..i. astept si pe a doua despre barbati.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:25

la dracu. tot timpul uit. ON TOPIC : cel mai mult inseala femeia sau barbatul indeajuns de inteligent/a incat sa nu fie prins/a.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:03

Cred ca raspunsul s-a dat pana acum. De inselat inseala ambele tabere dar se numeste inselat doar atunci cand esti prins.
Deci intrebarea noua este: Cine este prins inseland mai des, femeia sau barbatul?

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:20

De la: delu2001ro, la data 2009-01-28 16:49:09Nu dati in mine

motivul e simplu nu m-as mai putea intoarce la cea pe care ipotetic vorbind as insela-o, nu as mai avea respect fata de mine fata de ea si nici nu as putea sa o privesc in ochi ... si chiar daca m-ar ierta ea ... nu as fi eu capabil de asta, mereu as trai cu: "Cum am putut sa ii facu una ca asta?!" sau :" o sa imi faca si ea la fel"
prefer sa imi tin piticul calm, linistiti si impacat ca nu el este cel vinovat.Nu imi place sa ma joc cu sentimentele oamenilor

(dar e posibil ca femiele sa o faca mai des - doar sunt mai multe ca numar decat masculii )
am amici care au prietena si iar in uichend are doua diferite ... si tot asa, sau care au 2 prietene - cu una deja are planuri de casatorie

dar sunt si fete care au o ratiune, care se simt bine in bratele unui singur barbat

nu poti judeca oamenii fiecare face in asa fel sa se simta bine din pacate uneori partenerii sufera

Ma bucur sa aflu ca mai sunt barbati care gandesc asa ca tine, felicitari!

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:39

cel mai des inseala tradatorii , acestia sunt asexuali

berila , esti asa de sec cate odata , dureros de sec , si dureros de multa dreptate

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 01:28

De la: Haps, la data 2009-01-22 16:27:39toata lumea stie ca barbatii au o afiniatate mai mare pentru sex decat femeile. deci BARBATII o dau in bara mai des

nu e asa. si lor le place sexul cum ne place si noua. doar ca genetic, ele simt nevoia unei protectii.

adica ele nu fac un copil pe care sa-l creasca singure, in opozitie cu barbatul care-si imprastie samanta unde poate, fara sa se gandeasca la progenitura. GENETIC. deci ele pun suflet pentru ca tre sa se bazeze pe el. atata vreme cat el poate sa tina 2 e ok si cu ele si se vor lua de par intre ele. :D pt "felia" mai mare

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:18

De la: radhookoo, la data 2009-01-23 02:08:52
De la: dasca777, la data 2009-01-23 01:43:42dc el e gay si sta cu una,sg o sa o insele cu unu,si nush dc se pune asta la ideea de inselat,la fel si pt ea,dc el o insela cu mai multe odata,at baitul se perfectioneaza in arta sexului,invers, ea e o curba penala,dc baiatu o inseala cu "manuela" e k,dc ea il inseal cu m"manuel"(vibrator),ar tb arsa pe rug,deci pana la urma...dc fata sp si fce sex cand vrea barbatul e k...fetelor le dedic: gainusa muta-ti cuibul si sari de pe gard/sa iti dea nebynu in cap cu un bard(canataret sau poet in trecut)/...macar are rima:P

foaie verde barabula,
stau in apa pan' la brau...

OFF TOPIC (da de importanta majora, cam ca scandalu dintre israel si palestina):
planu e simplu: VOTATI PE CINE CUNOASTETI! nu de alta dar am senzatia ca moderatorii site-ului vor camera. si ei pot sa injecteze voturi direct in baza de date. :P pentru ca au posibilitatea sa bage numele oricarui utilizator la recomandare. :)

asadar, NU MAI VOTATI PE CINE NU CUNOASTETI!

haaaaa haaa haa !! asta fuse tare nenica!! apai mai radule pe cine cunoastem noi pe aici?? eu personal nu cunosc pe nimeni.. tot ce cunosc pe aici sunt niste poze de avatar care posteaza... unele mai prost, altele mai bine (pozele) dar cine sunt eu sa judec..
deci: sfatul tau ar fi sa nu votam decat ce cunoastem nu??

eu cu cine sa votez?? ca nu cunosc pe nimeni..

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:25

De la: floralex, la data 2009-01-30 22:20:05

cine a zis ca sunt barbat -

era o zicala
fetele se maturizeaza undeva pe la 20-22 de ani
barbatii se maturizeaza pana mor
deci suntem niste copii inocenti

„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:49

cine cu cine inseala? o femeie daca vrea sa insele e destul sa-si manifeste disponibilitatea. gaseste imediat pretendenti. un barbat oricat isi arata disponibilitatea, trebuie sa gaseasca si cu cine.

a fost un documentar pe NG. un barbat superb aborda cu un text f lucrat mai multe femei intr-un campus studentesc, propunandu-le o partida de sex. dupa 2 ore nu gasise nici macar una care sa vrea.
acelasi lucru l-a facut si o femeie superba. dupa 2ore nu gasise un barbat care s-o refuze. toti o vroiau.

ca o concluzie, totul tine de femeie. daca ea vrea, atunci se intampla. si femeile si barbatii inseala la fel. exceptie de la regula fac aici cei care inseala cu persoane de acelasi sex. ei cam strica statisticile.

blu3_sky

76 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:15

ce tare e fata asta...spune ca a fost un jucator,dar si-a gasit iubirea,dar ea inca nu ns-a lasat de vechile obiceiuri...cum dracu poti sa zici ca ti-ai gasit iubirea,cand tu inca umbli din foare in floare (in cazul nostru din p..a in p..a)...oare sti ce inseamna sa gasesti dragostea adevarata...vorbesti de femeile inteligente cand tu dai dovada de o prostie iesita din comun..macar taceai dracu cu cel true love,si imi faceam o imopreise cum ca, "iti place viata"..tot ce ma deranjeaza in comentul tau este acel "true love" care este opusul inselatului,deci nu ai fost prea "inteligenta" ca ai postat...prin urmare eu cred ca ti-e frica sa te implici intr-o relatie,sau candva ti-a fost calcat orgoliul feminin,de aceea commentul tau este o mare minciuna (si nu ma refer aici la poftele carnale ci la dragostea adevarata)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:51

BARBATUL , femeia nu are voie . '' FEMEIA NU ARE VOIE SA GRESEASCA '' de aia e femeie sa rabde . daca te-a inselat las-o , alta , are balta peste , sant mai multe ca noi ,avem de unde alege .

jojo_18_4u

3 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 12:47

mi se pare o idiotenie asta cu "femeia nu are voie sa insele", dar barbatul de ce ar avea voie? cu e mai presus un barbat fata de o femeie? ei...uite k va zic eu: CU NIMIC!maturizati-va...femeia la fel ca barbatul inseala pt k nu are curaj sa termine relatia din care putine lucruri o/il mai multumesc si/sau poate alte lucruri...poate e un cretin/cretina si nu-i ajunge sau poate vrea sa mai experimenteze si altceva pe suferinta celuilalt...by the way...dak inseli inseli,nu e adevarat cum spunea cineva pe aici k se considera k ai inselat doar knd te-a prins(NO WAY).Daca te-a prins...asta e,nu ai stiut sa te ascunzi indeajuns de bine...adik next time fii mult mai ateent knd vrei sa inseli

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 11:05

De la: LanceR, la data 2009-01-31 11:25:31

cine a zis ca sunt barbat -

era o zicala
fetele se maturizeaza undeva pe la 20-22 de ani
barbatii se maturizeaza pana mor
deci suntem niste copii inocenti

copii inocenti... cu siguranta, insa nu intotdeauna inocenti...
nu stiu cat de 'copil' esti, dar cred ca gandesti bine, iar eu
mi-am permis sa comentez... numai bine

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
NuStiuNimic

226 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 11:20

parerea mea la acest topic shi probabil shi a majoritatzii...e ca :

nu INSELI nu TRAIESTI

Fosta membra 9am.ro

151 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 11:23

De la: LanceR, la data 2009-01-31 11:25:31

:) Gandesc la fel.

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:10

De la: Azgard, la data 2009-01-22 16:42:00eu zic ca si barbatul si femeia inseala la fel doar ca barbatul are tendinta sa se laude , femeia deobicei nu zice nimic

PS: apropo de tema asta , am dat la un momemnt dat de un studiu din care reiesea ca 30% din populatia globului , are ca si tata alta persoana decat cred ei (aici intra si persoanele adoptate )

si femeile se lauda, si culmea, ca celor mai mai bune prietene care stiu totul si se uita la saracul partener al prietenei cu asa o mila cand il intalneste de parca ar vrea sa ii faca un bine, si de multe ori ii face. se aplica regula aia a femeilor: daca tu nu il vrei, il vreau eu ca imi place si mie mai ales dupa cate reclama a avut parte

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:15

De la: nick_titi, la data 2009-01-22 16:39:42
De la: Greenie, la data 2009-01-22 16:00:32trebuia sa te abtii..

nimeni nu e perfect , nu cere prea multe de la mine, cum nici eu nu te judec pe tine.

kisssssses

pai cum sa inseli din curiozitate? trebuie sa fii curios rau de tot ca sa faci asta sunt o gramada de alte motive din care sa inseli dar nu cred ca , curiozitatea e unul dintre ele

s-a exprimat gresit.. barbatii inseala pt diversitate. e ceva natural cand nu iubesc persoana de alaturi .
in schimb femeile din cate vad eu la prietenele mele, poti sa fii cat de bun din multe puncte de vedere, dar cand intalnesc pe cineva care se da interesant si mai are si "posibilitati", se duc ca oile la apa. nici noi femeile nu ne putem abtine. doar ca motivele sunt diferite.

raspunsul meu la intrebarea cine inseala mai des este ca insela cine are mai des posibilitatea

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:20

De la: catalin1965, la data 2009-02-02 18:51:07BARBATUL , femeia nu are voie . '' FEMEIA NU ARE VOIE SA GRESEASCA '' de aia e femeie sa rabde . daca te-a inselat las-o , alta , are balta peste , sant mai multe ca noi ,avem de unde alege .

MISOGINULE culmea ironiei, tocmai pt ca gandesti asa , ai sa fii inselat , statistic vorbind, cu cateva procente in plus fata de restul barbatilor

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:45

concurs de inselat femei cu barbati,barbati cu femei,femei cu femei,barbati cu barbati,femei cu caini,cai,magari....

david...romantic incurabil
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine inseala mai des Femeia sau Barbatul....?
Mergi la: