free_alma
55 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 16:45
De la: deepsky, la data 2009-01-30 22:20:05De la: delu2001ro, la data 2009-01-28 16:49:09Nu dati in mine
nu imi fac reclama si nici nu vreau aplauze
nu am inselat si nici nu am sa insel (cred - ca totusi sunt om)
am avut oacazia ... dar am avut acel pitic pe icre care imi spune NU !!!
nu voi da niciodata "pasarica" din mana pe cioara de pe gard
motivul e simplu nu m-as mai putea intoarce la cea pe care ipotetic vorbind as insela-o, nu as mai avea respect fata de mine fata de ea si nici nu as putea sa o privesc in ochi ... si chiar daca m-ar ierta ea ... nu as fi eu capabil de asta, mereu as trai cu: "Cum am putut sa ii facu una ca asta?!" sau :" o sa imi faca si ea la fel"
prefer sa imi tin piticul calm, linistiti si impacat ca nu el este cel vinovat.Nu imi place sa ma joc cu sentimentele oamenilor
referitor la Topic - (e cam stupid - no offense )
si barbatii si femeile inseala in egala masura
(dar e posibil ca femiele sa o faca mai des - doar sunt mai multe ca numar decat masculii )
am amici care au prietena si iar in uichend are doua diferite ... si tot asa, sau care au 2 prietene - cu una deja are planuri de casatorie
fete care "testeaza piata" in cautarea "absolutului"
dar sunt si fete care au o ratiune, care se simt bine in bratele unui singur barbat
nu poti judeca oamenii fiecare face in asa fel sa se simta bine din pacate uneori partenerii sufera
Ma bucur sa aflu ca mai sunt barbati care gandesc asa ca tine, felicitari!
mdah,respect...
|
|
|
elena_25
17 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 16:50
De la: free_alma, la data 2010-04-12 16:45:17De la: deepsky, la data 2009-01-30 22:20:05De la: delu2001ro, la data 2009-01-28 16:49:09Nu dati in mine
nu imi fac reclama si nici nu vreau aplauze
nu am inselat si nici nu am sa insel (cred - ca totusi sunt om)
am avut oacazia ... dar am avut acel pitic pe icre care imi spune NU !!!
nu voi da niciodata "pasarica" din mana pe cioara de pe gard
motivul e simplu nu m-as mai putea intoarce la cea pe care ipotetic vorbind as insela-o, nu as mai avea respect fata de mine fata de ea si nici nu as putea sa o privesc in ochi ... si chiar daca m-ar ierta ea ... nu as fi eu capabil de asta, mereu as trai cu: "Cum am putut sa ii facu una ca asta?!" sau :" o sa imi faca si ea la fel"
prefer sa imi tin piticul calm, linistiti si impacat ca nu el este cel vinovat.Nu imi place sa ma joc cu sentimentele oamenilor
referitor la Topic - (e cam stupid - no offense )
si barbatii si femeile inseala in egala masura
(dar e posibil ca femiele sa o faca mai des - doar sunt mai multe ca numar decat masculii )
am amici care au prietena si iar in uichend are doua diferite ... si tot asa, sau care au 2 prietene - cu una deja are planuri de casatorie
fete care "testeaza piata" in cautarea "absolutului"
dar sunt si fete care au o ratiune, care se simt bine in bratele unui singur barbat
nu poti judeca oamenii fiecare face in asa fel sa se simta bine din pacate uneori partenerii sufera
Ma bucur sa aflu ca mai sunt barbati care gandesc asa ca tine, felicitari!
mdah,respect...
Raporteaza abuz de limbaj
|
augustinus
23 mesaje
Oras: Slobozia
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 11:24
O sa incerc sa dau eu un raspuns obiectiv: barbatii insala mai des datorita faptului ca femeile sunt mai numeroase dar femeile care insala sunt mai multe la numar tot datorita aceluiasi motiv(numar net superior)
Indescifrabil
|
9am148684
78 mesaje
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 18:42
De la: Greenie, la data 2009-01-22 16:00:32trebuia sa te abtii..
nimeni nu e perfect , nu cere prea multe de la mine, cum nici eu nu te judec pe tine.
kisssssses
Draga...esti o tipa tare..dar da un search pe goole la "Osho"
Citate filmulete..asculta putin..incerca sa intelegi..mai ales cand vorbeste despre "parteneri de viata"(aka "casatorie")....traim intr-o lume a barbatilor in care femeile detin puterea, si asta de vreo 2k ani incoace..
impletesc aburi
|
|
|
9am_3112
3507 mesaje
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 13:06
Asvreasieu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ti l-am gasit, hai scrie, ca abia stept sa aflu.
|
FABIAN
40 mesaje
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 19:40
|
zo_lee
117 mesaje
|
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 16:13
Eu nu ºtiu pe voi cine vã inºealã mai des, pe mine sigur femeile. Adicã în toate cazurile dacã ºi în care am fost înºelat asta a fost doar din partea unei femei.
Ar fi trist sã pot fi înºelat de un bãrbat. BRRR
|
|
|
zo_lee
117 mesaje
|
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 16:15
|