back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 15:34

Nu-mi vine sa cred,de o vreme incoace, ca tot ce se intimpla in politicul pesedist si penelist , vorbind aici de virfurile piramidelor, adica ESEC pe toate planurile, este vina d-lui presedinte Basescu !! Este culmea ironiei sa dai vina pe Basescu si pe toata lumea din jurul tau , ptr. toate esecurile , dar sa nu vezi (SI SE VEDE DE LA O POSTA) ca tu esti principalul vinovat. Este o virtute sa recunosti,afandu-te intr-un razboi, ca ai fost invins ! Diplomatii din politica stiu sa castige, dar stiu si sa piarda. In ambele cazuri ei o fac cu onoare . In cazul distinsilor conducatori de partide(psd. si pnl.) dau dovada de infantilism cras !! Si zice un proverb romanesc , prostul pana nu e si fudul parca nu e prost destul !! Inclinam sa cred ca in partidele astea care acum sunt in opozitie, se pun in frunte oameni inteligenti capabili sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute care tin de politica...M-am inselat amarnic !! Daca si in continuare acesti bravi conducatori o sa faca opozitie, halal...Democratia presupune dezbatere intre putere si opozitite a problemelor cu care se confrunta obstea. La noi o sa fie dezbaterea problemelor personale ale lui geoana si antonescu(plus sustinatorii) si domnul Basescu...Domnule presedinte Basescu , stati linistit , astia se bat singuri !! E de ajuns sa-i privesti si sa-i asculti , si te buseste un ras de cazi pe jos. Parerea mea personala este ca nu Basescu o sa-i nenoroceasca pe mircica si crinica , ei singuri si-au croit-o ci mana lor Inchei si spun: domnule geoana , domnule antonescu , scutiti-ne de spectacolul deplorabil pe care ni-l prezentati zilnic , faceti loc altora mai buni si nu in ultimul rand , salvati-va imaginea si recunoasteti barbateste ,macar in ultima clipa , ca v-ati batut singuri in campanie...! PS.Basescu a cules, si culege in continuare , fructele esecurilor voastre...si bine face !!! Eu va urez un CRACIUN FERICIT !

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 15:54

Apreciez postarea lui camioneros70 si-i impartasesc aceleasi pareri. Cei doi au fost intelesi de la motiunea de cenzura, sa cada guvernul Boc 1, iar apoi sa se sustina unul pe altul in turul doi a alegerilor prezidentiale, sa-l elimine pe Basescu din scena politica .De cand un partid de dreapta da mana cu stg., cu opinii diametral opuse fara sa aibe un scop precis de interese.Dar fiind si sarbatoare Dumnezeu a vegheat , iar ei s-au inselat si bucurat anticipat degeaba.Acum nu stiu cum sa franeze mersul firesc a problemelor tarii. Persoana lor este totul iar restul este nimic in opinia lor. Rusine sa le fie si sa faca bine sa se potoleasca . La toti cititorii la doresc un CRACIUN FERICIT !alaturi de cei dragi si LA MULTI ANI 2010 !

GINA
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:21

La multi ani ! Nu pot sa ma abtin sa nu comentez ceva , chiar daca este Sfanta Sarbatoare ! Cu deosebita stima ptr. toti membrii 9 am. , as vrea sa fac un mic comentariu ! Fratilor , avem viata inainte si daca o sa stam cu mainile in mana toata viata n-o sa putem schimba ceava in bine in tara noastra...Nu uitati , fratilor , ca occidentul ala la care toti visam inca din `89 , occidentalii l-au faurit prin legi si prin respectarea legilor...Adica daca arunci gunoi pe strada - platesti amenda, daca nu-ti cureti in fata casei sau a blocului - platesti amenda , daca nu-ti repari gardurile gospodariei si a proprietatlor tale - platesti amenda , daca nu-ti duci masina la ctrl tehnic sau iesi cu ea murdara de noroi in strada - platesti amenda...si asta indiferent daca esti cineva oarecare "din popor" , sau daca esti fiu de ministru sau fiu de senator , caci la ceilalti , fratilor , legea se cam respecta chiar de TOATA lumea... Dar , vreau totusi sa va spun ca ceilalti oameni din jurul tau , daca te vad ca incalci legea , iau atitudine , cheama pe cine trebuie ca sa te puna la punct ! Noi , aici in Romania , ne-am obisnuit sa dam vina pe Politie ca nu-si face treaba...Fratilor , dar politia nu are de unde sa viseze ca cineva incalca legea daca nu e sesizata... Sau politia comunitara, care , sunt sigur ca putina lume stie care sunt indatoririle ei... sau politia veterinare...sau politia economica ...sau etcetera... Asa ca si noi la randul nostru trebuie sa contribuim la o schimbare in viata noastra...De exemplu , nu am auzit pe nimeni din politica , ziaristi sau opinie publica sa zica ceva de faptul ca noi , cei ce platim impozite si taxe statului roman , stam la cozi interminabile , iar angajatii statului se plang ba ca nu au personal , ba ca nu au bani , bla-bla-bla , dar nici unul nu-si pune capul ala destept( ca de-aia lucreaza la stat ) la contributie sa gaseasca o solutie in folosul cetateanului...S.A.M.D. ...Deci , ca o concluzie , toata suflarea romanesca ar trebui sa participe la o schimbare a ceea ce traim zi de zi ...Intr-un fel sau altul... e putin cam ca la voare... oricine conteaza , orice om , OM am spus ! Restul nu mai conteaza...UN AN NOU CU BINE.....! toti impreuna , putem schimba ceva...!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:21

CA GEOANA ARE O PERSONALITATE MOALE TREBUIE SA RECUNOASTEM SI E PACAT DOM`LE CAND AI PARTID PUTERNIC IN SPATE SA RATEZI, SA AJUNGA BADARANI DE TEAPA LUI BASESCU PRESEDINTI. SA NU MA CONTRAZICA CINEVA CA ACELA NU-I BARBAT. SAU PROBABIL CA E BOMBONEL SA DEA PUMNI IN GURA LA COPII( HALAL COMPORTAMENT!), SI APOI SA LACRIMEZE CA O DAMA NEGLIJATA. DAR ANTONESCU E BARBAT OAMENI BUNI, NENOROCIREA E CA A APUCAT TOT GURUBASE O HALCA BUNA DIN PNL PRIN SERVITORUL STOLOJAN, SI N-A AVUT PARTIDUL LUI DESTULA FORTA. CE REPLICI A AVUT DOMNUL ANTONESCU IN CONFRUNTAREA CU MALEFICUL DE LA COTROCENI, CE ATITUDINE, CE SPONTANEITATE, CE SPIRIT SUPLU SI INTELIGENT!!!!!!!!!!!! DACA AJUNGEA IN TURUL 2, GURUL SECTEI PD-L AR FI FOST DISTRUS, PENTRU CA IN AFARA DE O VICLENIE NATIVA SI O BUNA EDUCATIE KGB, BASE E FOARTE SLAB INTELECTUAL, NOROC CA POPORUL NOSTRU CIORBAR SI MITICAR NU PRICEPE PREA MULT. E GROAZNIC SA NE REPREZINTE UN UN OM ATAT DE LIMITAT!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:03

As vrea sa va raspund ...intr-un fel, opiniilor dvs. , care, la drept vorbind , nu sunt cu totul lipsite de adevar.! Campania gresita a lui geoana si , bineinteles pasii gresiti , lipsiti de strategie politica a lui antonescu , au facut ca dl. basescu sa castige aceste alegeri...Dar , haideti sa vedem ce au facut fiecare de vreo 2-3 ani incoace...Raspunsurile cred ca ar veni pe banda rulanta din toate trei partile...Problema ce ne-o punem cei indecisi ...era : daca schimbam ceva , CE REPREZINTA ACEL CEVA ?? Din doua parti am inteles ca : JOS BASE !! Iar din cealalta parte veneau mesaje , daca nu clare pentru unii , concrete pentru altii...Si asta, dragilor , a facut diferenta intr-o oarecare masura ! Acum , cat de benefic ne va fi noua , romanilor , dupa 1 ianuarie , vom vedea...Si ca Base sa aiba o opozitie puternica in urmatorii 5 ani fiti de acord cu mine si spuneti : reforma psd., reforma pnl. ... si veti avea surpriza ca lucrurile vor incepe sa se miste pe toate planurile...Dar , atata vreme cat politicul nu va da mana libera JUSTITIEI din Romania , putine lucruri vor fi rezolvate ...
PS. Si nu se poate sa nu observati (asta doar daca nu sunteti in mijlocul evenimentelor ) ca toata vanzoleala asta cu anti-base , este din cauza unor dosare...! Putintica rabdare si va veti lumina peste foarte putin timp... Cu respect !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:04

'ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu'------- neicusorule,sti ceva ce nu stim noi??? nu ne fierbe,zi-ne cand o punem de-un parastas sau macar o pomana,ceva acolo???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:11

ha ha ! Imi plac dizertatile...! Imbinam utilul cu placutul...O iluminare , chiar ea si tarzie , tot o REALIZARE este in viata... Eu nu as vrea acuma , ca cineva sa creada ca le stie pe toate...ca vorba aia invata omu` , invata si cand moare tot ,,, Ne dam si noi cu parerile , sefu`...!

dana17

24 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 00:39

SARBATORI FERICITE!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 00:49

AN NOU FERICIT, SA V-ADUCA DOAR BUCURII !!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:54

Desi Crin Antonescu a declarat ca Alianta PSD cu PNL nu este in vigoare dupa ce s-au validat alegerile, Ei cei doi , adica Crin Antonescu cu Mircea Geoana, au ramas prieteni si consecventi in idei impotriva presedintelui.Ambii au sfatuit membrii de partid sa nu voteze cabinetul Boc.Unii din parlamentari chiar nu au ascultat de sfatul lor si chiar au votat Guvernul.

GINA
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 23:13

aveti dreptate ! s-au facut de ras in campanie , se fac dupa alegeri , eu nu stiu ce sa mai zic ...geoana crede cu tarie , in primul rand ca l-au votat 5 milioane si in al doilea rand ca l-au fraudat...Pai singurel nu strangea el 5 milioane nici in ruptul capului , la ce lupta e in psd de cam multisor... Iar faza asta cu frauda repetata la nesfarsit cam plictiseste... Nici un cuvant , insa , de faptul ca a vrut sa cucereasca scharmant Timisoara , nici un cuvant despre vizite la miezul noptii , sau in moscow... . Nu stiu ce sa zic , si baietii astia de pe forum care nu se mai satura sa dea in pdl ,boc,base chestiile astea nu ...aaaa astea nu intra in sfera lor de preocupari... . Ma lasa nervii cateodata...da` imi trece repede

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 00:22

Repun in discutie acest topic , casa-i fac in ciuda cuiva...
Intrebat de ziaristi azi Geoana, cum comenteaza declaratiile lui ion fedeorovici ilieskov cum ca il va sustine pe Nastase in cursa ptr.scaunul presedintiei PSD , Geoana a raspuns ca el nu stie de o asemenea declaratie

BAI GEOANA , NENICULE , DAR TU CE...........-TII STI , MAI DRAGA ???????

Sti sa faci timisorenii sa linseze lideri politici !!! Sti sa faci sauna la 12 noaptea !!! Sti sa iei bani in biroul presedintelui partidului.... Sti sa fi facut prostanac in plenul senatului....

BAAA , DA` MULTE MAI STI MAI NEICUSORULE !!!

Si , scuze ca va intreb , de antonescu asta mai stie cineva ceva ????
Ca l-am intrebat pe d-ul Fenechiu de el si mi-a raspuns asa : " Care , compotu` ala de prune ???" ... cu o voce grava ,baritonala !!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 10:27

ORICE ATI SPUNE, GEOANA SI ANTONESCU SUNT COPILASI PE LANGA MAESTRUL LA SEMANAREA VRAJBEI, A DEZBINARII, A URII NATIONALE.
STITI CARE ESTE ASEMANAREA DINTRE IMPARATUL CALIGULA SI BASESCU?
CALIGULA SI-A FACUT CALUL SENATOR, IAR BASESCU AMANTA, MINISTRU!!!!!!!!!!!!!!
DESI, CALUL SI AMANTA IN SINE AU O INTREBUINTARE DESTUL DE ASEMANATOARE, EU ZIC CA AR FI FOST MAI BINE SA FIE FOLOSITI LA DESTINATIA PENTRU CARE AU FOST UTILI DAR UITE NISTE GANDIRI BOLNAVE DE CONDUCATORI DE STATE CE-AU PUTUT REALIZA!!!!!!!!!!!!!!!!
SI MACAR CALUL LUI CALIGULA SI-A IUBIT STAPANUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:58

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 10:27:10ORICE ATI SPUNE, GEOANA SI ANTONESCU SUNT COPILASI PE LANGA MAESTRUL LA SEMANAREA VRAJBEI, A DEZBINARII, A URII NATIONALE.
DESI, CALUL SI AMANTA IN SINE AU O INTREBUINTARE DESTUL DE ASEMANATOARE, EU ZIC CA AR FI FOST MAI BINE SA FIE FOLOSITI LA DESTINATIA PENTRU CARE AU FOST UTILI DAR UITE NISTE GANDIRI BOLNAVE DE CONDUCATORI DE STATE CE-AU PUTUT REALIZA!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai fatuca , dar sigur , de unde sti tu ca Basescu are amanta ministru ???? Ai inceput sa tii lumanarea ???? Aaaa , ai citit in can-can !!! Ziarul in care parasutele devin vedete
Ce sa faci si tu ... mai mult nu poti !!!... Te inteleg....

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:09

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 16:58:38
De la: 9am178165, la data 2010-01-18 10:27:10ORICE ATI SPUNE, GEOANA SI ANTONESCU SUNT COPILASI PE LANGA MAESTRUL LA SEMANAREA VRAJBEI, A DEZBINARII, A URII NATIONALE.

Mai fatuca , dar sigur , de unde sti tu ca Basescu are amanta ministru ???? Ai inceput sa tii lumanarea ???? Aaaa , ai citit in can-can !!! Ziarul in care parasutele devin vedete
io nu citesc can-can,sunt abonat la forumul 9am si mi-e de ajuns,ca-i tot un drac

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:13

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 16:58:38

Tuuu, vorbesti serios? nu stii nimic despre asta? Dar de Mos Craciun ai aflat?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:17

Eu stiu ca , unii cu orice pret , vor sa-l transforme intr-un Bill Clinton !!!
Marele neajuns in povestea asta este ca Base ... nu canta la saxafon

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:20

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 17:17:54

Eu stiu ca , unii cu orice pret , vor sa-l transforme intr-un Bill Clinton !!!
Marele neajuns in povestea asta este ca Base ... nu canta la saxafon

Nu ma provoca cu saxafonu' ala, ca mi-ai dat o gramada de idei pe care nu le suporta tiparul

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:45

Pai stiu ca ai "naturelu` simtitor " si de-aia te provoc....
Dar da-ti drumul , nu fi sfios !! Ca aici toti pacientii sunt vaccinati (nu contra a1nh1!!)

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:50

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 17:45:31Pai stiu ca ai "naturelu` simtitor " si de-aia te provoc....
Dar da-ti drumul , nu fi sfios !! Ca aici toti pacientii sunt vaccinati (nu contra a1nh1!!)

Neee, sunt lord, trebuie sa ma strofoc ca sa te balacaresc

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:50

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:58

Ataaaaaat ????

Mooaaamaaa , pai eu deja eram in armura si mi-am pus si coiful de ceremonie !!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:03

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 17:58:26Ataaaaaat ????

Sorry, chiar n-am chef sa ma enervez pe politica, nu vad rostul! aaa nu erai tu ala care-i promis ca apari nud?
Da-oncolo de armura, fa-le fetelor placerea

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:06

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-18 18:03:44

Sorry, chiar n-am chef sa ma enervez pe politica, nu vad rostul! aaa nu erai tu ala care-i promis ca apari nud?

Io m-is !! Dar prima , sa vad felina !!!
P-orma , vin eu cu nud !!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 19:51

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 18:06:42
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-18 18:03:44

Io m-is !! Dar prima , sa vad felina !!!
P-orma , vin eu cu nud !!
mai bine bea o bere

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 10:34

Antonescu nu se zbate, Antonescu e pe val!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A facut o figura frumoasa prin consecventa si taria de caracter de care a dat dovada, nu s-a dovedit un oportunist, stiti foarte bine cat de dezgustati suntem cu totii de indivizii astia care si-ar vinde si mama pentru bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geoana in schimb va fii destul de contestat mai ales de colegii lui de partid. Multi dintre ei ii atribuie esecul din alegeri in exclusivitate desi nu e chiar asa, pentru ca au pierdut o halca buna de avantaje si asta nu se inghite usor.

barzucelmare

5 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:11

daca ar fi sa i analizam pe cei trei:geoana,antonescu si basescu,s ar intrevede clar superioritatea vaporeanului.pt.orice om normal geoana ar trebui sa iasa din discutie.este rosu pana n maduva oaselor si ar reprezenta intoarcerea romaniei catre trecut.mai departe avem de a face cu 2 rele:reprezentantii unor partide care s au facut frate cu dracul pt.ciolan.antonescu este pe fata cu neocomunistii,iar basescu vreau sa cred ca a fost impins de catre prefacutii colegi de partid sa accepte alianta contra firii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:16

De la: barzucelmare, la data 2010-01-20 11:11:22daca ar fi sa i analizam pe cei trei:geoana,antonescu si basescu,s ar intrevede clar superioritatea vaporeanului.pt.orice om normal geoana ar trebui sa iasa din discutie.este rosu pana n maduva oaselor si ar reprezenta intoarcerea romaniei catre trecut.mai departe avem de a face cu 2 rele:reprezentantii unor partide care s au facut frate cu dracul pt.ciolan.antonescu este pe fata cu neocomunistii,iar basescu vreau sa cred ca a fost impins de catre prefacutii colegi de partid sa accepte alianta contra firii.

esti MAAAAARE,dom'le ! deci Vaporeanul,saracu,impins de la spate si impotriva Vointei lui e prima oara cind cineva il pune in relatie cu lipsa de vointa, face aliante contra firii....da' ramine cel mai BUN , ONEST, ANTICOMUNIST si FAMILIST convins ucigator !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 11:37

De la: barzucelmare, la data 2010-01-20 11:11:22daca ar fi sa i analizam pe cei trei:geoana,antonescu si basescu,s ar intrevede clar superioritatea vaporeanului.pt.orice om normal geoana ar trebui sa iasa din discutie.este rosu pana n maduva oaselor si ar reprezenta intoarcerea romaniei catre trecut.mai departe avem de a face cu 2 rele:reprezentantii unor partide care s au facut frate cu dracul pt.ciolan.antonescu este pe fata cu neocomunistii,iar basescu vreau sa cred ca a fost impins de catre prefacutii colegi de partid sa accepte alianta contra firii.

Mai ce judecata, sa lesini nu altceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geoana e un om cumsecade, dar prea moale, sincer, nu este un lider, era mult mai potrivit ca diplomat sau consilier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar ca sa susti ca basescu e un om superior? CINE?
Talharul de la Cotroceni? Jefuitorul de ziariste?
Lasul care pocneste copii?
Hotul care ia cu japca o intreaga flota nationala?
Betivul care conduce baut?
Agresivul care arunca cu sticle in multime?
Misticul care tine descantatori prin preajma de inspaimantat ce e, ca stie ca multa lume ii poarta sambetele, si ignorantul se simte mai aparat!!!!!!!!!!!!!!!!!
De intrigantul si fabricantul de dosare, de politie politica pentru cei mai varstnici sau de coruptie pentru cei mai tineri?
De cel caruia i se rupe de ROMANIA si de reputatia ei, daca o trimite pe gasculita de fica-sa la Bruxelles, pentru a avea succesuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De cel ce pune frumuseti ca ministri in functie de talentul printeselor la facutul cafelutei?
De cel ce si-a aservit justitia, ca nu mai exista instante impartiale in ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!
De cel ce domina total Parchetul General al ROMANIEI, si care a inceput cu numirea procurorilor?
De vulgarul si mitocanul care se exprima la nivel de gaozar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De cel ce are grija de augustul sau posterior repartizandu-si mult mai mult din buget pentru Cotroceni!!!
De cel ce tine o gramada de servicii secrete inutile in functie, e vorba de mii de oameni!!!!!!!!!!!!!!! Ce fac oamenii astia, pentru ce-si iau leafa cei de la SRI, SIE, DIE,STS? Ca ROMANIA nu mai are nici nu secret, nu mai are de aparat nimic, e jefuita si abuzata sistematic. Ce fac oamenii astia, si ce rezultate au inregistrat, la ce sunt folositi?
ASTA E OMUL TAU CAPABIL, ASTA E CEL CA DISTRUGE ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 15:25

mai 9am178... Geoana saracul si Antonescutu` tau iubit .... O SA SE DUCA DRACULUI !!! PRICEPI ???
Iar idolul tau Basescu , ca vrei tu sau nu , tot Presedintele Romaniei o sa fie ... muuuuulti ani de-acum
incolo... Zgarie-te pe ochi , da-ti un pumn in gura.... fa dracului ceva , dar revino-ti !!! Este imperios necesar pentru farama aia de minte pe care... o mai ai ????

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu
Mergi la: