back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 09:34

ti-au intrat chilotii-n fund ,de esti atit de excitat ? stai blind, ca nu mor caii cind vor ciinii !
p.s. si voiculescu a fost chemat la DNA si a dat cu subsemnatu' !....da' eu nu te inteleg de ce esti atit de suparat pe colegul de PCR si de Securitate a Sefului ?!

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 09:51

De la: gabigabi, la data 2010-07-03 09:34:00 ti-au intrat chilotii-n fund ,de esti atit de excitat ? stai blind, ca nu mor caii cind vor ciinii !
p.s. si voiculescu a fost chemat la DNA si a dat cu subsemnatu' !....da' eu nu te inteleg de ce esti atit de suparat pe colegul de PCR si de Securitate a Sefului ?!

"Cnd pisica nu mai ajunge la ......... ! " ... e un proverb , poate i ti continuarea . Poate... , dau cu presupusul , ... poate ... se potrivete cuiva , persoan cunoscut ie ???

PS . i vnd un pont : uite-te-n oglind !!!! BAU !!...

Raporteaza abuz de limbaj
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 09:56

DDD

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 23:42

De la: symy1, la data 2010-07-03 09:56:01 DDD

Ma perche ridi ??? ....... Simo' ...
Non e vero ? ....

alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 23:48

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-04 23:42:18

Non e vero ? ....

Bad è già abbastanza grave, se non è arrogante

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca romnii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 17:20

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-30 20:59:36
De la: 9am178165, la data 2010-06-29 08:21:09
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-28 23:26:05Fantome ....

Bu -hu - hu - huuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!

Asta e noul salut de la "unitate"?
Atentie ca si Apex a inceput asa, si daca ma asculta si incepea tratamentul mai din timp, nu era acu` cazat la salon alb, usi capitonate si socuri electrice!!
Daca-ti vin asa, niste tulburari sau auzi voci spune-ne ca noi te ajutam!!

Nuuuuu , drgu !
sta e noul tu imn naional !
Un imn ce-i va bntui nopile !!
Impus de stiritii ti de serviviu , n frunte cu CeTPe ... de-ge-rateeee !!
Halal "jurnalism" ..... ... bleeeaaaaaaaaaak !!!

Mama ce asemanare cu Apex idioten, ca blestema si spumega bietul de el ca patru brancardieri zdraveni abia-l tineau!!!!
Serios, ai grija si nu te mai inchina la diavol, ca trebuie sa chemem si exorcisti! Stii ce? Fa-ti un bine si spune-ne ce religie ai, ca sa stim ce sa chemam: un preot ortodox, unul catolic, un paranormal, vreo preoteasa voodoo, un saman, pe Aliodor fermecatorul sau, acu` nu te rusina, poate vreo piranda mai stralucitoare?!!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:00

Eu m-nchin cui vreau eu , cum vreau eu , cnd vreau eu !!!
NU trebuie mie s-mi spun nimeni ce s fac cu viaa mea !!!
Nu sunt sclav i n-am avut niciodat o atitudine ceretoreasc , ... cum ai tu mereu !!!
SUNT UN OM LIBER !!
Spre deosebire de tine , o sclav !! Sclava "propriilor convingeri " ... sugerate de mircea badea - un prost , frustrat , virgin( !! )- ....
S zici MERSI dumnezeilor m ... ti , c nu doare prostia , imbecilitatea , netiina , semianalfabetismul , idioenia , cretinismul ideilor , precaritatea gndirii ...
...deoarece mai mult ca sigur , ai muri n chinuri ..... i ar fi ... neinteresant ? ...

You the one !!
Cheep it up !! ...

Fosta membra 9am.ro

482 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:14

De la: salvatorul, la data 2010-07-04 23:48:53

Non e vero ? ....

Asa e ...gila din dodoasca!

Lumea e greu de mulumit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:22

De la: d_IPU, la data 2010-07-05 18:14:01
De la: salvatorul, la data 2010-07-04 23:48:53

Non e vero ? ....

Asa e ...gila din dodoasca!

Mezu de kurtosh ...

Mil s-avei !! n rest , numai de bine !!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:36

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-05 18:00:43Eu m-nchin cui vreau eu , cum vreau eu , cnd vreau eu !!!
Nu sunt sclav i n-am avut niciodat o atitudine ceretoreasc , ... cum ai tu mereu !!!
SUNT UN OM LIBER !!
Spre deosebire de tine , o sclav !! Sclava "propriilor convingeri " ... sugerate de mircea badea - un prost , frustrat , virgin( !! )- ....
S zici MERSI dumnezeilor m ... ti , c nu doare prostia , imbecilitatea , netiina , semianalfabetismul , idioenia , cretinismul ideilor , precaritatea gndirii ...
...deoarece mai mult ca sigur , ai muri n chinuri ..... i ar fi ... neinteresant ? ...

You the one !!
Cheep it up !! ...

Si ce-am cersit eu bezmeticule? Ce? Bun simt si competenta in materie de politica? Da, atunci accept sa fiu considerata cersetoare?!!!!
In schimb sclavul basescian esti cu siguranta tu!!! Tu esti cel care percuteaza cand isi vede stapanul, cu siguranta ca tremuri tot de bucurie ca-ti arunca niste bancnote pricajite!!!!
Si mai tine minte mai virginule, ala limitatul esti tu ma`, vai si amar de mama ta ca s-o fii chinuit rau saraca daca n-ai putut vorbi pana la 5 ani!!
Am inteles ca ai fost putin cam autist sarmane!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 09:26

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-05 18:00:43Eu m-nchin cui vreau eu , cum vreau eu , cnd vreau eu !!!
SUNT UN OM LIBER !!

You the one !!
Cheep it up !! ...

IHIM ! curat Liber,coane camioneros ! ...mai ODA-i lui Bas' ? ....ai grija cum o faci, ca-i cam Nevricos .....boborul a inceput sa-i ceara socoteala si nu-i place !

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:51

De la: gabigabi, la data 2010-07-06 09:26:55
SUNT UN OM LIBER !!

You the one !!
Cheep it up !! ...

IHIM ! curat Liber,coane camioneros ! ...mai ODA-i lui Bas' ? ....ai grija cum o faci, ca-i cam Nevricos .....boborul a inceput sa-i ceara socoteala si nu-i place !

Bineneles c ie cuvntul LIBER i este necunoscut !! Dar nu din neglijen , uitare , omitere . Nu . E pentru c nu exist n vocabularul tu ... bogat ( n servilisme i plecciuni !!)
Eu in cu Bsescu !!!
Am direcie , tiu ce vreau !! n primul rnd de la mine !!!
Nu sunt uor influenabil , pentru c nu m las dus de nas uor !! Ca tine !!
Asta ar demonstra o dovad crystal-clear( i traduci tu mine , pe net !! ) de PROSTIE !!
Atunci da , a fi un "nu conteaz" ... efemer !! Un numr ntr-o gloat !!
Dar eu am pretenii de la mine , ftuc !!
Nu m mulumesc cu puin , nici nu clachez la prima "strigare" !! Ca tine !!!

Ca tine , o debusolat !!
O atotnetiutoare !!
...
Toate "interpelrile" tale politice , pe acest forum , au fost subiectele antenitilor , sau irealitilor ...
Nite nejurnaliti de nota 10 !!!
Dac ia , au reuit s te influeneze , n aa hal (unde le susii inepiile cu o nverunare ieit din comun , ce te face s ari ru n ochii lumii .....) ce pot eu s-i mai spun ?
Tu deja ... "LE TII PE TOATE !!! " ...

Mi fat , totui ..... uite , nu pot s te las n aa o letargie crunt !!!... i spun franc ce cred eu !!
i crede-m , am but vreo 2 damigene nainte , s-mi fac CURAJ !!!!!!!....
Tuuu , ai confundat nsemnele de pe ueee .... Tu n loc de GERIATRIE , ai intrat fr s vrei la ...DEONTOLOGIE ... Vai de capul tu ... i-al nostru !!! Las politica , te rog eu !! Ai mil de apropiaii ti , care , presupun , nc , te mai iubesc .... aa cum eti .....

..... pcat .....

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:59

De la: 9am178165, la data 2010-07-05 19:36:57
SUNT UN OM LIBER !!

You the one !!
Cheep it up !! ...

Si ce-am cersit eu bezmeticule? Ce? Bun simt si competenta in materie de politica? Da, atunci accept sa fiu considerata cersetoare?!!!!
In schimb sclavul basescian esti cu siguranta tu!!! Tu esti cel care percuteaza cand isi vede stapanul, cu siguranta ca tremuri tot de bucurie ca-ti arunca niste bancnote pricajite!!!!
Si mai tine minte mai virginule, ala limitatul esti tu ma`, vai si amar de mama ta ca s-o fii chinuit rau saraca daca n-ai putut vorbi pana la 5 ani!!
Am inteles ca ai fost putin cam autist sarmane!!!!!!

Tu , pentru c , aa deteapt . te-ai nscut greit , n acest secol .... propun , pentru binele , n primul rnd al tu , pe urm a tuturor .... s-i faci un sepuku ... pentru deschiderea ceakrelor i ajungerea la cunoaterea ADEVRATEI FERICIRI !!!
Pe urm , jur , c voi sta de vorb numai cu tine !!! Happy ???

Pn atuci , du-teeeeeeee .... miculio i vezii naibii de lungul nasului !!
De unde dracului i s-a urcat la cap , c eti vreo uimire , vreun miracol ??? Eti o loaz , c i pmntului e ruine pe unde calci tu !!
Apropos , nu eti vreo oarb , s-i dau dracului cinci mii , s cni la alt mas !!!... c aa fr handicap , mi vine s te scuip .....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 19:08

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-06 18:51:12
De la: gabigabi, la data 2010-07-06 09:26:55
SUNT UN OM LIBER !!

You the one !!
Cheep it up !! ...

Bineneles c ie cuvntul LIBER i este necunoscut !! Dar nu din neglijen , uitare , omitere . Nu . E pentru c nu exist n vocabularul tu ... bogat ( n servilisme i plecciuni !!)
Eu in cu Bsescu !!!
Am direcie , tiu ce vreau !! n primul rnd de la mine !!!
Nu sunt uor influenabil , pentru c nu m las dus de nas uor !! Ca tine !!
Asta ar demonstra o dovad crystal-clear( i traduci tu mine , pe net !! ) de PROSTIE !!
Atunci da , a fi un "nu conteaz" ... efemer !! Un numr ntr-o gloat !!
Dar eu am pretenii de la mine , ftuc !!
Nu m mulumesc cu puin , nici nu clachez la prima "strigare" !! Ca tine !!!

Ca tine , o debusolat !!
O atotnetiutoare !!
...
Toate "interpelrile" tale politice , pe acest forum , au fost subiectele antenitilor , sau irealitilor ...
Nite nejurnaliti de nota 10 !!!
Dac ia , au reuit s te influeneze , n aa hal (unde le susii inepiile cu o nverunare ieit din comun , ce te face s ari ru n ochii lumii .....) ce pot eu s-i mai spun ?
Tu deja ... "LE TII PE TOATE !!! " ...

Mi fat , totui ..... uite , nu pot s te las n aa o letargie crunt !!!... i spun franc ce cred eu !!
i crede-m , am but vreo 2 damigene nainte , s-mi fac CURAJ !!!!!!!....
Tuuu , ai confundat nsemnele de pe ueee .... Tu n loc de GERIATRIE , ai intrat fr s vrei la ...DEONTOLOGIE ... Vai de capul tu ... i-al nostru !!! Las politica , te rog eu !! Ai mil de apropiaii ti , care , presupun , nc , te mai iubesc .... aa cum eti .....

..... pcat .....

ti-am zis bine mai zile trecute : ti-au intrat chilotii-n fund si te-ai ales cu o excitatie "intelectuala" si deontologica de zile mari ! amesteci Libertatea cu dragostea ta fata de BAS' ; ii inchini ODE in care-i spui ca-i cel mai mare : un OM ....un Creier ....dar, iti spun un secret....e cam ca al lui Polochinelli secretul asta ,e drept - te uiti pe net sa vezi ce marca de bere e asta --- ca, SEFU ' se mai afla din cind in cind sub influenta bauturilor alcoolice ....a recunoscut cu gurita dumisale si trebuie sa-l iertam macar pe jumatate ptr. asta....ceea ce vreau sa spun esta ca hotaririle luate de un Creier imbibat de alcool sunt un dezastru si dauneaza grav sanatatii natiunii romane !

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 20:07

Vorbeti foarte frumos !!
Intelectual !! ( semeni cu Vanea - numai el este logic i vb. articulat .... )

... Ne ari aici c ai neles un mesaj ( a mia oar ) ca nuca .....
i , cred eu , c bei mai mult ca mine ....
Furnir eti !! Praf !!

Mai citete i tu ceva s te detepi , c te-a ndobitocit televizorul la !!!

Hai , pai c deja plictiseti cu ... bta-n balt permanent ....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 08:13

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-06 20:07:19Vorbeti foarte frumos !!

Furnir eti !! Praf !!

bine, Domnisoara Secretara camioneros, am inteles sa traiti ! nu va mai deranjez draga Domnisoara ,ca vad ca nu rezistati ....aveti naturelul simtitor si va basicati ! pupici !

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:35

De la: gabigabi, la data 2010-07-07 08:13:08
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-06 20:07:19Vorbeti foarte frumos !!

Furnir eti !! Praf !!

bine, Domnisoara Secretara camioneros, am inteles sa traiti ! nu va mai deranjez draga Domnisoara ,ca vad ca nu rezistati ....aveti naturelul simtitor si va basicati ! pupici !

Ppu , bicat me ???
Pardon ! Wrong !!
Poate ... plictisit ?????
?? Ce zici ??

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:49

AIUREA , asta zic ! te basici de numai poti !

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:54

De la: gabigabi, la data 2010-07-07 09:49:21 AIUREA , asta zic ! te basici de numai poti !

... i muierile se bic acuma ???...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 18:34

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:54:10
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 09:49:21 AIUREA , asta zic ! te basici de numai poti !

... i muierile se bic acuma ???...

ohoho ! se basica si le maninca, asa ca pe tine in fata lui Bas ' !

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:47

Gabrieloo , se vede frustrarea , de la Constantinopol , ... pe faa ta ! ...

Dar s ti c mi-e mil , totui !!
Eu am suflet bun , nu m las inima ...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:35

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:47:36Gabrieloo , se vede frustrarea , de la Constantinopol , ... pe faa ta ! ...

Bai Nero, de ce iti pierzi tu vremea pe topicele astea, ca de fapt nu ai nimic a spune?!!!!
Mai bine a-i pune osul si a-i munci ceva, fie si la sapat de gradina, ca la miezul gandirii din postarile tale pot ajunge si nevertebratele!!!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 11:22

Prostia , dac ar durea , cifrele s-ar zbate n chinuri !!!

Chestia tare este c , dei suferina creeaz mil , vznd-o la unele exemplare de ras de pe-aici , ar provoca mori convulsionate de rs ....

Ma vai a cagare , stupidissima !!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 12:21

De la: 9am178165, la data 2010-07-08 10:35:23
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:47:36Gabrieloo , se vede frustrarea , de la Constantinopol , ... pe faa ta ! ...

Bai Nero, de ce iti pierzi tu vremea pe topicele astea, ca de fapt nu ai nimic a spune?!!!!
Mai bine a-i pune osul si a-i munci ceva, fie si la sapat de gradina, ca la miezul gandirii din postarile tale pot ajunge si nevertebratele!!!

Ce v-am spus? Nero spune: A, A, A, ANA A..A...A...ARE MERE.
Cine are mere? Vaai, vaaai, oare cine? Aha, sunt fericit stiu, ........A, A, A, ANA ARE MERE!!!!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:14

Dac ai fi n faa mea acum , te-a scuipa !!!
Pe urm , imediat i-a face i factur pe scuipat !!
S nelegi i tu n nemernicia ta de cea turbat , ct cost !! ... metummtemet !!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:24

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 14:14:34Dac ai fi n faa mea acum , te-a scuipa !!!
Pe urm , imediat i-a face i factur pe scuipat !!
S nelegi i tu n nemernicia ta de cea turbat , ct cost !! ... metummtemet !!!

O dar linisteste-te, fii caaaalm, potolit si ffffoarte, fffffoarte intelegator!!!
Viata e frumoasa, afara e soare, pasarelele ciripesc si tuu, tu..... micule Nero esti multumit, zambesti, tot zbuciumul si toata forfota din sufletelul tau au incetat!!!! Asa, asa, un zambet mic vreau sa primesc, e mai bine, mult mai bine............................offfffff!
Ei, ce zici, te-a mai linstit mica mea sedinta de sugestie? Te-ai mai linistit? Mersi oricum, te voi mai ajuta si altadata!!
Oricand draga Nero, oricand!!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:28

Cnd o s poi vreodat , s te ridici din ... , de unde zaci ... nepstoare .

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu
Mergi la: