Info
x
Ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 09:08
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 00:48:24De la: 9am178165, la data 2010-03-07 22:55:10De la: camioneros70, la data 2010-03-07 14:43:18Tu mi anonimo de te dai liberal pn la mbolnvire de nervi , dar nu ai citit, auzit, de declaraiile Patriciului tu iubit i imaculat apropos de butoane ??? Sigur nu !!! Prietene camioneros, adevaratele lady-es and gentlemans, MARCA PNL, never ever nu toarna pe nimeni, nu parasc, pentru este sub demnitatea lor un asemenea comportament. Prin urmare, faptul ca te-am "mirosit" ramane secretul nostru si al amicilor combatanti de ambele tabere de pe topic. Si mai gandeste-te putin, ce anturaj social si politic iti doresti cu adevarat? Auditori de muzica clasica, amatori de arta, savanti, profesori, informaticieni, cercetatori, muncitori "iluminati si cu gene bune", prin urmare intelectuali chiar daca nu sunt doldora de bani, oameni modesti, plini de respect fata de oameni si iubitori de democratie si de o societate occidentala adevarata, AM ENUMERAT AICI PE CEI CARE NATURAL SE REGASESC IN DECENTA PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL, sau cealalta optiune, pietarii, oamenii grataraselor si mititeilor de toata vara, care impanzesc spatiile verzi din jurul oraselor vara, care racnesc, vorbesc foarte tare, dau maneaua puternic tata meu, se mangaie pe burdihanul rotunjit de la berea rece si buuuuna, scot fumu` gros de la mici, ca poate comenteaza careva mancati-as, ca poate le pisc una de-o sa vada pe muma-sa-n culori!!!!!!!!! Si gastile astea pestrite n-ar duce cu ei un sac menajer de 60 de litri nici sa-i picuri cu ceara, sa faca ei efortu` sa menajeze mediu`, sa-si adune resturile si peturile si tavile de mititei si ambalajele de la chipsuri, las` ca-i bine dom`le, ca acu` e burta plina si nu ma pot misca, tre` sa diger nu sa ma misc. Pai sa juri ca-s PD-L-isti, ca PD-L-ului i se falfaie de mediu, de amenajarea parcurilor, de sistematizarea Bucurestiului, de orice masuri de prevenire si ingrijire a vietii cotidiene. Asta este atitudinea PD-L: Las`-o dom`le ca-i bine oricum, noi ACUMA SA TRAIM CA O VIATA AVEM, SA NE UMPLEM STOMACURILE SI PORTOFELELE CA NU STIM CAT MAI SUNTEM LA PUTERE, IA ROMANIA SA SE DUCA PA PUSTII, MULT NE DOARE PE NOI DE EA!!!!!!!!!!! CE SPUI TU, FURTUNOSUL MEU COMBATANT DE ATITUDINILE ASTEA? CAM UNDE SIMTI TU CA TE REGASESTI? UNDE SIMTI CA TE TRAGE ATA? INTRE GENTLEMANI SAU INTRE PIETARI? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 15:42
@178 - esti o doamna de toata cinstea si ai dreptate cit cuprinde ! LA MULTI ANI de 8 Martie si sa fii iubita,pnl.ista mea cea draga !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:45
De la: gabigabi, la data 2010-03-08 15:42:16@178 - esti o doamna de toata cinstea si ai dreptate cit cuprinde ! LA MULTI ANI de 8 Martie si sa fii iubita,pnl.ista mea cea draga ! Gbia , subscriu !! E o ...ce-ai zis tu pe cinste !!! LA MULI ANI , ORICE NUME AI AVEA ... ....Azi , c mine ncepem ...meciul !!!
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 20:00
De la: 9am178165, la data 2009-12-26 21:21:19CA GEOANA ARE O PERSONALITATE MOALE TREBUIE SA RECUNOASTEM SI E PACAT DOM`LE CAND AI PARTID PUTERNIC IN SPATE SA RATEZI, SA AJUNGA BADARANI DE TEAPA LUI BASESCU PRESEDINTI. SA NU MA CONTRAZICA CINEVA CA ACELA NU-I BARBAT. SAU PROBABIL CA E BOMBONEL SA DEA PUMNI IN GURA LA COPII( HALAL COMPORTAMENT!), SI APOI SA LACRIMEZE CA O DAMA NEGLIJATA. DAR ANTONESCU E BARBAT OAMENI BUNI, NENOROCIREA E CA A APUCAT TOT GURUBASE O HALCA BUNA DIN PNL PRIN SERVITORUL STOLOJAN, SI N-A AVUT PARTIDUL LUI DESTULA FORTA. CE REPLICI A AVUT DOMNUL ANTONESCU IN CONFRUNTAREA CU MALEFICUL DE LA COTROCENI, CE ATITUDINE, CE SPONTANEITATE, CE SPIRIT SUPLU SI INTELIGENT!!!!!!!!!!!! DACA AJUNGEA IN TURUL 2, GURUL SECTEI PD-L AR FI FOST DISTRUS, PENTRU CA IN AFARA DE O VICLENIE NATIVA SI O BUNA EDUCATIE KGB, BASE E FOARTE SLAB INTELECTUAL, NOROC CA POPORUL NOSTRU CIORBAR SI MITICAR NU PRICEPE PREA MULT. E GROAZNIC SA NE REPREZINTE UN UN OM ATAT DE LIMITAT!!!!!! La cat de TARE e Basescu si la cata hotie si frauda a stopat in tara asta de 6 ani, n-ai cum sa nu te intrebi LA CE-TI MAI TREBUIE UN PRESEDINTE PITBUL ? Nu cumva nu asta este conditia obligatorie si necesara pentru a fi un bun presedinte ? Dupa cum se vede, un presedinte tare nu ne-a facut prea mult bine ci a fost doar garantia bunastarii grupului din care face parte si asigurarea suprematiei lor asuprta noastra a tuturor chiar si incalcand constitutia unui stat de drept (vezi demersul din parlament de inlaturare a lui Geoana). Daca eram nehotarata pana cum, de-acum stiu sigur ca un presedinte trebuie sa fie un om spalat din punct de vedere moral si nu unul tare, lipsit de scrupule si constiinta. E tare pen' ce ? Pen' cine ? De sase ani abia anul trecut au aflat si i-am auzit si noi facand vorbire depre amaratii cu pensii de 10 Ron care traiau din mila vecinilor si a familiei ca vai de ei. Domnii de la putere erau prea coupati cu propriile afaceri si invartirea banilor prin conturile apropiatilor si nu in ultimul rand cu promovarea si plasarea acestora pe posturi inalte in societate dar necuvenite in mod firesc. S-au terminat oamenii de calitate din tara de ne tot calca pe grumaz unii care abia au invatat sa se spele de cativa ani incoace ca deh' le cerea pozitia. Prostia si mitocania ridicata la rang de lege in tara. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 23:16
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:45:25De la: gabigabi, la data 2010-03-08 15:42:16@178 - esti o doamna de toata cinstea si ai dreptate cit cuprinde ! LA MULTI ANI de 8 Martie si sa fii iubita,pnl.ista mea cea draga ! Si eu te iubesc scumpa gabi, tu esti din totdeauna o stilata si o delicata, eu recunosc mai fac pacatul sa mai rup cate o mana sau cate un picior din tabara adversa, ce sa-i faci fire pasionala!!!! La multi ani scumpa mea si toata fericirea de pe lume, sa fii iubita si rasfatata de cine iti doresti!!!!!!!!!! Iar tie camarade camioneros, multe multumiri pentru frumoasele urari!!!!! Noi doi cred ca avem o relatie latino, asa cam prea plina de antren si nabadai. Eu spun ca e bine ca relationam doar pe topic, ca altfel mama-mama ce foc de artificii, bucati te-as face ( fii pe pace, numai uneori!). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 18:27
De la: 9am178165, la data 2010-03-08 23:16:49De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:45:25De la: gabigabi, la data 2010-03-08 15:42:16@178 - esti o doamna de toata cinstea si ai dreptate cit cuprinde ! LA MULTI ANI de 8 Martie si sa fii iubita,pnl.ista mea cea draga !
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 13:51
ACUM SE VA FACE PROBA SUPREMA PRIN CARE SE VA DEMONSTRA CA BASESCU ESTE UN DICTATOR, CARE VREA SA TREACA ROMANIA DE LA STATUL AUTORITAR LA CEL TOTALITAR. CUNOASTETI CA VOR SA SCAPE DE GEOANA DE LA PRESEDINTIA SENATULUI, SI DEOCAMDATA SE AFLA IN IMPAS PENTRU CA CEREREA DE REVOCARE FIIND NECONSTITUTIONALA, GEOANA CA PRESEDINTE ARE DREPTUL SA O SCOATA D PE ORDINEA DE ZI. CE VA FACE PD-L-UL? CE VA FACE BASESCU? VA ORDONA SCOATEREA CU FORTA DE CATRE FORTELE DE POLITIE A LUI MIRCEA GEOANA? DACA SE VA INTAMPLA ASA CEVA, ROG TOTI SENATORII OPOZITIEI SA SE RIDICE UNUL LANGA CELELALT, SI SA FACA UN SCUT UMAN IN FATA LUI GEOANA. SA VEDEM DACA POLITIA VA IMBRANCI PE SENATORI, SI II VA LOVI, PENTRU CA INTREAGA LUME SA VADA CA ROMANIA ESTE O DICTATURA, CA STATUL TOTALITAR REAPARE, SI PRIN URMARE, VA REINCEPE IZOLAREA INTERNATIONALA, INCHIDEREA GRANITELOR, EXCLUDEREA DIN UNIUNEA EUROPEANA, PIERDEREA ORICAROR IMPRUMUTURI INTERNATIONALE. OAMENI BUNI IESITI CU SUTELE DE MII IN FATA COTROCENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENATORI BLOCATI CU TRUPURILE VOASTRE ACCESUL POLITIEI SPRE GEOANA SI NU PERMITETI RIDICAREA SI POATE EXECUTAREA ACESTUIA. MAI SPUNE VREUNUL DIN VOI CA EXAGEREZ? NU CRED, PENTRU CA TOT CE-AM PROGNIZAT S-A IMPLINIT. NU PERMITETI INCEPEREA UNEI ALTE LUNGI NOPTI SECURISTE IN ROMANIA, TREZITI-VA SI VEDETI CA BASESCU ESTE UN CRIMINAL CARE VREA SA NE UCIDA PE TOTI CU FOAMEA. Vreti sa terminam cu lumea civilizata? Vreti sa nu va mai vedeti in veci rudele de afara? Vreti sa vedeti senatorii imbranciti si molestati de securisti lui basescu? AVETI GRIJA, BASESCU VREA SA NE OMOARE PE TOTI, HAIDETI SA PROTESTAM IN MARI PROPORTII, SITUATIA ESTE FOARTE GRAVA!!!!!!!!!! HAIDETI SA APARAM DEMOCRATIA IMPOTRIVA SECURITATII LUI BASESCU, OMUL ACESTA NE VA UCIDE!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 00:02
De la: 9am178165, la data 2010-03-10 13:51:44 deci eu , la viaa mea am vzut , Mi Gbia oameni ... buni , dar ca ea ... mai rar !!!!!
|
|
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 12:04
De la: 9am178165, la data 2010-03-10 13:51:44 Mersi amice pentru laude, chiar ca sunt buna!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 18:42
Sunt siderat de ... buntatea ta !!!
Uneori m ntreb cine o fi prinii ti ??? Bun.... bun................................................. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 19:00
De la: camioneros70, la data 2010-03-11 18:42:23Sunt siderat de ... buntatea ta !!! Niste oameni de isprava sa stii, n-ar supara pe cineva Doamne fereste, poate prea simtiti!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 21:56
Cu ultimele ... mele zbateri , l cutam pe Antonescu ........
Iar azi l-am gsit !!! Iar s-a fcut de rsul lumii .... Super conductor de partid !!! ine-o tot aa , brav conductor !....
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 16:17
De la: camioneros70, la data 2010-05-03 21:56:27Cu ultimele ... mele zbateri , l cutam pe Antonescu ........ hai lasa, nu te mai strofoca atit....mai de ris se facu boculetul tau cu guvernul lui de 20 bani,in felul in care gestioneaza el criza ....problema e ca ne-am facut cu toti de rahat !
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:45
De la: gabigabi, la data 2010-05-04 16:17:10De la: camioneros70, la data 2010-05-03 21:56:27Cu ultimele ... mele zbateri , l cutam pe Antonescu ........ De rs de ners Gbio , Boculeul meu guverneaz , iar Anto ... st de se uit !! mai zice i el una pe lun de rd i curcile-n ograd , dar ... st !!!
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 14:36
De la: camioneros70, la data 2009-12-24 15:34:47Nu-mi vine sa cred,de o vreme incoace, ca tot ce se intimpla in politicul pesedist si penelist , vorbind aici de virfurile piramidelor, adica ESEC pe toate planurile, este vina d-lui presedinte Basescu !! Este culmea ironiei sa dai vina pe Basescu si pe toata lumea din jurul tau , ptr. toate esecurile , dar sa nu vezi (SI SE VEDE DE LA O POSTA) ca tu esti principalul vinovat. Este o virtute sa recunosti,afandu-te intr-un razboi, ca ai fost invins ! Diplomatii din politica stiu sa castige, dar stiu si sa piarda. In ambele cazuri ei o fac cu onoare . In cazul distinsilor conducatori de partide(psd. si pnl.) dau dovada de infantilism cras !! Si zice un proverb romanesc , prostul pana nu e si fudul parca nu e prost destul !! Inclinam sa cred ca in partidele astea care acum sunt in opozitie, se pun in frunte oameni inteligenti capabili sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute care tin de politica...M-am inselat amarnic !! Daca si in continuare acesti bravi conducatori o sa faca opozitie, halal...Democratia presupune dezbatere intre putere si opozitite a problemelor cu care se confrunta obstea. La noi o sa fie dezbaterea problemelor personale ale lui geoana si antonescu(plus sustinatorii) si domnul Basescu...Domnule presedinte Basescu , stati linistit , astia se bat singuri !! nu-mi vine sa cred ca n-au trecut decit 4 luni de la aceasta postare orgolioasa si indemnul tau a devenit valabil ptr. voi PDL.istilor ,in frunte cu sefii vostri : " Scutiti-ne de de spectacolul deplorabil pe care ni-l prezentati zilnic ,faceti loc altora mai buni si nu in ultimul rind ,salvati-va imaginea si recunoasteti barbateste ,macar in ultima clipa ,ca v-ati batut singuri " s-ati nenorocit poporul roman ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:28
Are niste copii pe care vrea sa-i creasca in tara asta. E o mama responsabila si constienta. Felicitari !
Eu stiu ce inseamna sa dormi pe tine in ce priveste viata politica, sa nu stii ce se intampla in jurul tau, sa nu stii daca vrei sa mergi la vot iar daca mergi sa nu stii pe cine votezi. Am fost in situatia asta pana anul trecut cand a inceput "documentarea". Macar stiu pe ce lume traiesc si tot e ceva. Ei cum n-or sti ? Titlul e unul obraznic si ma intreb. La ce foloseste ca ii faci de cacao pe toti ceilalti ? Asta nu te face pe tine mai competent, mai destept, mai frumos, mai drept. Nu schimba ceea ce faci si ce esti. Asta e solidaritate si decenta de care se face vorbire la portocalii ? Sa ramana la denumirea de PD. Sa-si stearga L-ul ca n-au ce face cu el. Pe cine mai mint cu cioara vopsita ?
Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:02
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-06 20:28:22Are niste copii pe care vrea sa-i creasca in tara asta. E o mama responsabila si constienta. Felicitari ! Ce legtur puternic vezi tu ntre creterea copiilor i "L" de la PDL ???? Dac o dai dintr-una ntr-alta ... m faci s intru la bnuieli !... Stai bine d.p.d.v. al sntii mentale ??? Nu tiu dac trieti n Romnia sau nu , dar mi voi permite s i aduc aminte : Guvern - Boc !! Pn la proba contrarie , asta este realitatea ... Iar criza economic mondial nu a trecut .... Bsescu Preedintele TUTROR ROMNILOR !! nelegi ceva din ce am scris , sau din frustrare nu prea nelegi ?.... . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:22
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-06 22:02:49De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-06 20:28:22Are niste copii pe care vrea sa-i creasca in tara asta. E o mama responsabila si constienta. Felicitari ! Trebuia sa-l citez pe camioneros ca sa se inteleaga. Spunea mai sus ca nu a vazut o femeie mai rea..ceva de genul asta. Era vorba de doamna @178. Nu l-am citat fiindca banuiam ca raspunsul meu va aprea imediat dupa al lui camioneros dar iata ca au mai intervenit altele intre iar al meu a fost ca nuca in perete. Am observat ca se intampla frecvent. Vrem sa economisim spatiu si nu mai citam mesajul care ne determina comentariul. Pe scurt, de la camioneros care spunea ca n-a vazut o femeie mai rea (admirativ banuiesc), de la @178 despre la care se referea, am ajuns la PD si in continuare la L. Cam asa ceva. Ideea era ca portocaliii in cauza sunt orice altceva dar nu liberali. N-au cum. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:16
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-07 11:22:33De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-06 22:02:49De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-06 20:28:22Are niste copii pe care vrea sa-i creasca in tara asta. E o mama responsabila si constienta. Felicitari ! n primul rnd , cred c tu ai o problem !! Sincer ! n scurta obs. ctre Gabi , fceam referire la un pasaj din msj. anterior al duduii revoltate de crimele odiosului , infractorului , fraudulosului , etc. ... " oameni buni ... ieii cu miile .. bla-bla "... Nu am zis c e rea !! Niciodat !! Disputa politic , nu m-a mpiedicat ns s o felicit pentru aducerea pe lume a unei comori de copila !! Dar ce s neleag frustrarea din tine ?
|
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:50
@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza !
|
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:56
De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! Gabrieloooo . eti praf maic !! i rspundeam Broscuei !! ...No comment !!Nu postez s intereseze pe cineva !!... Iar tu oricum . eti o ... pregtit ... la toate capitolele !! Dup cumk nelegi i postrile... Pr Mario !!
|
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:13
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 15:56:21De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! mai fraticule, la felul in care scrii ,fara subiect si predicat, nici nu-i greu sa nu inteleaga omul ce vrei sa spui ....dar, ramine asa cum am vorbit : nu prea ma mai intereseaza ce postezi,caci n-ai nimic de zis....textele tale le aud in direct de la Basescu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:29
De la: gabigabi, la data 2010-05-09 17:13:57De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 15:56:21De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! ... Nu voi fi mojic , s merg la arhiv s i readuc la cunotin un mesaj postat de tine !!! ti de ce ? Mi-e mil !
|
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:38
bine mai Milostivule !
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 23:45
De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! @gabi, cred ca pe mine ma facea frustrata. Nu-i nimic .....ca nu sunt. Non idem si duo dicunt idem..cam asa ceva. Trebuie sa fie adevarat ceea ce sustin unii sau altii despre noi ? Noi stim ce si cum suntem. Mai stiu si altii. Ne e suficient. Mie cel putin mi-e suficient sa stiu asta. Daca cineva este obiectiv si bine intentionat intelege lucrurile asa cum sunt iar daca cineva este de rea credinta nu va intelege oricate explicatii ai avea. E inutil.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 23:49
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 15:56:21De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! vai domnule draga,va goliti matele asa in direct ? Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 14:43
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-10 23:45:01De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! asa-i, broscuta mea cea draga,tie ti s-a adresat si nu mie,dar :ori am avut eu o eclipsa de intelegere,ori el se exprima usor alandala....in inconcluzie : am gresit eu de data asta ! dar numai de data asta sper ca s-a-nteles ca am glumit !@radu mamii - am si eu un Radu mamii acasa pe care-l iubesc de nu mai pot !
|
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:44
De la: gabigabi, la data 2010-05-11 14:43:09De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-10 23:45:01De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:50:43@ adisor : frustrata de mine crede ca ai incurcat adrisantul ....mai cerceteaza cine ce a zis....sau ,sti ceva ? nu mai cerceta ca nu ma intereseaza ! .... ... Te iert Gbio , dac promii c dai o bere ... sptmna viitoare !!...
|
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:52
da ' ce-i saptamina viitoare ,ca ziua mea nu-i !
o fi a ta ? daca-i a ta, tu dai berea ,nu ti-e clar ?
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 00:54
Deci , bei saunu bei ??? Nu mai fattea nazuri !!! Scurt !! Da !!!! ...sau... Nuuu !!
Cine plteteeee .... ne certm la plecare !! Zi .
|
|
|

... pe lng vreun pnl-ist de frunte care citete mesajele tale.....
PS.Basescu a cules, si culege in continuare , fructele esecurilor voastre...si bine face !!! Eu va urez un CRACIUN FERICIT !
Titlul e unul obraznic si ma intreb. La ce foloseste ca ii faci de cacao pe toti ceilalti ? Asta nu te face pe tine mai competent, mai destept, mai frumos, mai drept. Nu schimba ceea ce faci si ce esti. Asta e solidaritate si decenta de care se face vorbire la portocalii ? Sa ramana la denumirea de PD. Sa-si stearga L-ul ca n-au ce face cu el. Pe cine mai mint cu cioara vopsita ?