Info
x
Ultimele zbateri ale lui geoana si antonescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 17:23
De la: camioneros70, la data 2010-01-20 15:25:23mai 9am178... Geoana saracul si Antonescutu` tau iubit .... O SA SE DUCA DRACULUI !!! PRICEPI ??? stii cum e chestia asta,de'o spui ? e ca si cum tu ai o fata si ea se-ncurca c'un tigan borit si eu iti urez sa te impaci cu gindul ca ,asta e ! p'asta l-a iubit ; p'asta l-a vrut si l-a luat ! si cind ti s-o umple casa de puradeli cu mucii la nas ,eu te voi bate pe umar sfatos, spunindu-ti ca e cazul sa nu mai faci atita scandal....obisnuieste-te ! |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 17:54
De la: camioneros70, la data 2010-01-20 15:25:23mai 9am178... Geoana saracul si Antonescutu` tau iubit .... O SA SE DUCA DRACULUI !!! PRICEPI ??? Ce, n-ai stomac sa auzi cum impostorul de la Cotroceni isi aude de la cetateni ? Pai da, sa tacem ce ne mai trebuie!!!!!!!!!!!!!! Sa taci tu, ca gurul tau e cel care face la porcarii vesnic, nu-mi spune mie sa tac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-si dea un pumn in gura base al tau, ca se pricepe, am vazut ca stie sa loveasca, mai ales copii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Antonescu este omul viitorului in politica romaneasca oricat l-ai balacari, vei vedea c-o s-ajungi sa-ti dai pumni in gura tu singur. base al tau merge spre distrugere rapid si sigur, poti sa ti-l tot pupi!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:49
De la: 9am178165, la data 2010-01-20 17:54:11De la: camioneros70, la data 2010-01-20 15:25:23mai 9am178... Geoana saracul si Antonescutu` tau iubit .... O SA SE DUCA DRACULUI !!! PRICEPI ??? pruri cu post combustie Pervers al naibi' Aliod'ron, Cnd clmpne din neuron. Se-prinde flacra albastr i Geoan pic din fereastr! La naiba cu Aliod'ron, Ce m-ndemna la terapie Cu stri vibrante de hrtie... Ufff !..ct am fost de prostnac, Acum n plrie-o s m cac !... Adio tu, preedinie... Adio tu, partid iubit... Tu ,vin' la mine plpire, n albastra-mi devenire.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 21:15
De la: 9am178165, la data 2010-01-20 11:37:05De la: barzucelmare, la data 2010-01-20 11:11:22daca ar fi sa i analizam pe cei trei:geoana,antonescu si basescu,s ar intrevede clar superioritatea vaporeanului.pt.orice om normal geoana ar trebui sa iasa din discutie.este rosu pana n maduva oaselor si ar reprezenta intoarcerea romaniei catre trecut.mai departe avem de a face cu 2 rele:reprezentantii unor partide care s au facut frate cu dracul pt.ciolan.antonescu este pe fata cu neocomunistii,iar basescu vreau sa cred ca a fost impins de catre prefacutii colegi de partid sa accepte alianta contra firii. De fraudulosul care nu stia cum sa mai introduca la calupuri de buletine de vot in urnele mobile, pe la sectiile de votare din strainatate: Paris, Chisinau!!!!!!!!!!!!!!! De complicele fratelui sau Mircea basescu, cand se ocupau de "afacerea familiei" cu traficul de armament!!!!!!!!!!!!!!!! De intrigantul care si-a aservit Curtea Constitutionala prin santajarea tuturor magistratilor ce o alcatuiesc!!!!!!!!!!!!!! Si printre altele, sa stiti ca m-am prins de ce ii trebuiau atatia bani pentru "institutia presedintelui" de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!! Pentru ca se marita fiica-sa, ca vrea sa ia Sida, si are nevoie de bani pentru nunta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu camionagiule care trebuie sa fii vreun SPP-ist sau STS-ist ca prea ai sarit ca ars, vei avea sigur grija de prezidential si veti sta tu in dreapta si Aliodor fermecatorul in stanga. Nu?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:37
C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei
... un subiect uitat !! Dar....Geoan este terminat , a la standing ovation !!Urmeaz cealalt "minte ascuit" a puliticii romne !! antoaneta...staaa ... antonescu , scuze ! Asta ca s v art c am i talente paranormalo-predicive Adistradamus , m numesc ! ncntat !! Voi cine este ???Mooooam ce stil smuls am .... de comentarii !!!
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:53
Pfoai, mai Adi, acu' sa vezi discursuri antiBasescu, si mai ales antiMacovei dinspre Mickey Mouse...
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:18
De la: xzy, la data 2010-02-21 14:53:16Pfoai, mai Adi, acu' sa vezi discursuri antiBasescu, si mai ales antiMacovei dinspre Mickey Mouse...
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:22
De la: camioneros70, la data 2010-02-21 15:18:52De la: xzy, la data 2010-02-21 14:53:16Pfoai, mai Adi, acu' sa vezi discursuri antiBasescu, si mai ales antiMacovei dinspre Mickey Mouse... Va placut cu l-am lucrat pe Gioana ?Doar cu 80 de voturi din care vreo 5 anulate intentionat. Sa vedeti mai departe ! Raporteaza abuz de limbaj
Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:30
Tu m ??? Hai c devi interesant ....! Biiii lucrtorule !!!
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:15
AUZI AMICE, VEZI CA AI GRESIT NUMELE TOPICULUI, CORECT ERA, ULTIMELE ZBATERI ALE NELEGITIMULUI DE LA COTROCENI, ALE INCAPABILULUI BOC, SI A HOTILOR PD-L-ISTI!!!!!!!!!!!!
Pai ce amice, dupa gandirea ta ar trebui sa facem parte toti din partidul: da, sa traiti???????? Din partidul care intr-o singura noapte a trecut de la stanga la dreapta pentru ca UNEI SINGURE SI AUTORITARE persoane i-a venit cheful sa fie de dreapra? Pai ma` camionagiule, daca PD-L-ul asta avea ca membrii oameni de caracter, pai o buna parte dintre ei ar fi demisionat in clipa aceea. Da` la voi nu gasesti asa ceva, pe voi va poate si scuipa fraudulosul no problem, atata vreme cat va da o leafa, o functie, un os de ros, ceva.........!!!!!!!!!! Uita-te si tu din ce fel de marfuri sunteti alcatuiti: parveniti, hoti, talhari, lenesi, criminali (diavolul de Seitan care urmareste sa fure banutul copiilor), muieri bune, tradatori care au muscat mana partidului care i-a crescut, si au plecat la voi s-apuce si ei la ciolan!!!!!!!!!!!! ASTIA SUNT PD-L-ISTII, SI DE ACEEA CAMIONAGIULE SA NU ZICI CA NU TE-AM PREVENIT!!!!!!! REVIZUIESTE-TI ATITUDINEA PENTRU CA IDOLII TAI SE VOR DESFIINTA CURAND CA PARTID, SI MULTI DINTRE MEMBRII IN FRUNTE CU IMPOSTORUL TRAIAN BASESCU VOR INFUNDA PENITENCIARELE PENTRU SARACIREA SI DISTRUGEREA ROMANIEI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:22
FRAUDAAAAAAAAAAA NELEGITIMULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:22
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:08
Acum vom vedea cum mai zburda Basescu
Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:37
De la: VANGHELIED, la data 2010-02-21 18:08:29Acum vom vedea cum mai zburda Basescu La inchisoare cu traian basescu, acolo este locul lui!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 11:10
Adi, nu ma pot abtine sa bag scrisoarea Adrianei catre Adrian, e absolut savuroasa si ucigatoare...
''Draga domnule Nastase, Noi acum sintem colegi. Scriem la acelasi ziar, sintem platiti de acelasi mogul. Ce ironie, nu-i asa? Va amintiti ca acum citiva ani, cind erati prim-ministru si presedinte de partid-stat, m-ati tirit prin tribunale pentru ca am scris ca PSD are o alianta subterana cu PRM? Si imi cereati 4 miliarde de lei daune? Si ca doi ani de zile, din ordinul dumneavoastra, nu am avut voie sa calc in sediul PSD? Si ca din ordinul dumneavoastra, la o sedinta de la Snagov, prin 2003, Dorina Mihailescu a adunat vreo 160 de semnaturi de la ministri si parlamentari pe o petitie catre redactorul sef al ziarului National, caruia ii cereati sa ma concedieze si sa aduca in locul meu un ziarist mai corespunzator? Probabil ca nu va amintiti. Eu, da. (Si, din pacate pentru dumneavoastra, cred ca niciunul dintre ziaristi nu a uitat cam ce ii patea pielea cind devenea indezirabil in regimul Nastase). Dar nu va scriu pentru a va cere socoteala pentru aceste amintiri, de altfel placute (pentru ca toate incercarile dumneavoastra de a-mi face viata amara mi-au adus la vremea respectiva o marire de leafa si ceva publicitate personala), ci pentru a va intreba daca ati uitat cumva cam cum se desfasurau alegerile interne la PSD atunci cind erati dumneavoastra presedinte. Ati uitat, nu-i asa? Cred ca da, pentru ca altfel nu-mi explic cum sustineti acum ca votul pe lista inchisa la Congres este nedemocratic si va duce la ruperea partidului. Dati-mi voie sa ma improspatez memoria. In PSD NU existau alegeri. Veneati dumneavoastra la tribuna si citeati o lista de nume si gata, asta era tot. Aia din sala, care tremurau numai cind va vedeau, ridicau mina si citeau pe urma prin ziare cine sint noii lideri de pe lista aia. A, si sa nu uit, prin iulie 2004, ati ras Delegatia Permanenta si v-ati plantat in functii oamenii de casa, cei din grupul Bejinariu-Oprea. Ah, ce de ironii are viata asta, Gabi Oprea este acum ministrul lui Basescu, parca Cam atit am avut sa va spun. Sper sa nu va suparati pe mine si sa avem in continuare o colaborare fructuoasa, in calitate de colegi. Cu stima, Adriana Dutulescu'' Si cand ziceam pe la 'basescu' ca pe vremea lui Nastase nu misca nimeni in front, nu exista libertatea presei...vroiau sa ma sfasie...
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:45
De la: xzy, la data 2010-02-22 11:10:24 Adi, nu ma pot abtine sa bag scrisoarea Adrianei catre Adrian, e absolut savuroasa si ucigatoare...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:51
pt. Mariana.
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:53
De la: xzy, la data 2010-02-22 14:51:19si eu
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 16:43
De la: 9am178165, la data 2010-02-21 17:15:34AUZI AMICE, VEZI CA AI GRESIT NUMELE TOPICULUI, CORECT ERA, ULTIMELE ZBATERI ALE NELEGITIMULUI DE LA COTROCENI, ALE INCAPABILULUI BOC, SI A HOTILOR PD-L-ISTI!!!!!!!!!!!! Imi pare rau dar puscaria va mananca portocaliilor!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 17:20
De la: camioneros70, la data 2010-02-21 14:37:23C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei stilul tau nu-i smuls,e aruncat ! arunci cu vorbe si si astepti sa vezi ce iese ! n-ar fi exclus ca si Antonescu sa plece ,dar atunci inseamna ca Visul unui partid Unic si o modificare de Constitutie ,in sensul unei Republici Prezidentiale , incepe sa prinda contur.....adica,tot ce va spuneam si eu si alti citiva ca, Baselului i-e dor de'o dictatura personala ! si sa ne fereasca Dumnezeu de asta.....da' parca ne-o cautam cu luminarea !
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 17:36
De la: gabigabi, la data 2010-02-22 17:20:14De la: camioneros70, la data 2010-02-21 14:37:23C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei M-am saturat cat am explicat, cate argumente am adus, cat de frumos am enuntat, totul in numele adevarului si al corectitudinii, si ce folos? Sunt citata, iar jos sub postarea mea atat de frumos argumentata e trantita o grosolanie pe doua randuri. De ce crezi ca am inceput sa trantesc si eu sentinte scurt si dur ?!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 17:42
De la: gabigabi, la data 2010-02-22 17:20:14De la: camioneros70, la data 2010-02-21 14:37:23C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei Gabri , ti c i port o dragoste etern , de aceea nu m pot .... desfura n a-i rspunde tumultos !!! Dar pot pentru ca s m exprim i , s te lmuresc c eu nu arunc la ghici remarci i nici nu postez de dragul de a m comenta alii !!! Dup cum ti nu sunt ziarist , prin urmare nu m autoflatez dnd o replic !! Ci eu , n nimicnicia mea , m chinui ca i voi s mai dau cu replica pe forum... Dac eram un exhuberant analist gen Dorinel , v ddeam aici i blogul meu i ... alte chestii , dar eu m delectez aci , pe forum ! mi place aci i gata , ce vrei ? Deeeeci , m delectez , nu fac altceva !! Clar ? Nu ??? Pi mai zii , c te lmurete tata , doar ti !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:01
De la: 9am178165, la data 2010-02-22 17:36:21De la: gabigabi, la data 2010-02-22 17:20:14De la: camioneros70, la data 2010-02-21 14:37:23C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei ai si tu dreptateata,dar gindeste-te ca asta si urmaresc : sa te scoata din minti si sa capotezi ! sa raspunzi cu aceeasi moneda....nu fac pe lupul moralist,ptr. ca si eu am mai scapat friul ,am regretat si de aceea stiu ce spun : nu te lasa atrasa in acest fel de a discuta,ptr. ca le dai satisfactie ! fii picatura chinezeasca : pic....pic....pic !
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:08
De la: 9am178165, la data 2010-02-22 17:36:21De la: gabigabi, la data 2010-02-22 17:20:14De la: camioneros70, la data 2010-02-21 14:37:23C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei Bi fata lu' tata !!! Tu ai o problem mare !! Eti setat pe "jos Bsescu ! "... i gata . Ce frumos i ce argumentri ???? Ia i-a tu la lins propriile tale postri i analizeazle ... la rece , ia vezi ce rezultat i d ?? Ct sau denmulit ??? Punct !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:16
De la: camioneros70, la data 2010-02-22 18:08:19De la: 9am178165, la data 2010-02-22 17:36:21De la: gabigabi, la data 2010-02-22 17:20:14De la: camioneros70, la data 2010-02-21 14:37:23C vrei voi sau nu , scot din rna rafturilor istoriei atunci,fii sincer cu tine insuti si recunoaste ca tu esti setat pe "sus Basescu " ! pina la urma suntem la fel de rai si-n exprimare,ca si in pareri....doar ca sunt contrare ! voi SUS, noi JOS ! si el, saracu (bas'adica ) ,e ca liftul defect : cind sus,cind jos ....usile nu-i se mai deschid ....opreste-ntre etaje si tot asa !
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:19
smechereeee ! n-ai raspuns la problema de fond : se pune d'un partid UNIC s.a.m.d ?
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:21
De la: gabigabi, la data 2010-02-22 18:19:08smechereeee ! n-ai raspuns la problema de fond : se pune d'un partid UNIC s.a.m.d ? Aaaaaadic ?????
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:26
i nu sunt setat pe nimic !!! Pur i simplu eu am auzit , am vzut , am ales ! Punct !!
Ce fac eu ?? Sper ... sper n mai bine !! Pentru mine , pentru tine , pentru toat Romnia !!... dar tu n-ai cum s nelegi , pentru c mesajele mele tu le vezi pro Bsescu ci nu o contr asupra postarii tale antibsesciene !!! Nu , nu te contrez cu sus bsescu dac tu zici vice-versa !!! Unde ai vzut tu asta la mine ???
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:42
De la: camioneros70, la data 2010-02-22 18:26:49i nu sunt setat pe nimic !!! Pur i simplu eu am auzit , am vzut , am ales ! Punct !! in tot ce-ai scris pina acum ! ia si tu la "lins" trecutele-ti postari si de poti sa le citesti detasat, ai sa vezi ca am dreptate !.....macar eu nu sustin,ca tine-pro, ca n-am postat anti si asta ptr. ca o iubita inselata poate deveni cel mai aprig acuzator : am spus ca l-am VOTAT ! si ptr. primar-general de 2 ori si mi-a tras clapa,mie alegatorul ; si ca Presedinte in 2004 si iar mi-a tras clapa ! eu te-am mai intrebat o data,mai pe la inceputul " activitatii "tale pe forum : de cite ori te lasi inselat de un partener de afaceri,caci asa se pune problema,pina la urma ...este un contract intre mine "clientul" ,care doreste ceva si el ,cel care cistiga "licitatia " la care au participat mai multi ofertanti si din care, macar teoretic, cistiga cel mai bun ; cu oferta cea mai apropiata de dorinta clientului , ei si ? eu,dupa 3 pacaleli , spun ca "firma" lui da tzepe....tu continui sa crezi ca-i cea mai buna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:48
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
|
|

... un subiect uitat !! Dar....
FRAUDAAAAAAAAAAA
pt. Mariana.
si sa ne fereasca Dumnezeu de asta.....da' parca ne-o cautam cu luminarea !
atunci,fii sincer cu tine insuti si recunoaste ca tu esti setat pe "sus Basescu " ! pina la urma suntem la fel de rai si-n exprimare,ca si in pareri....doar ca sunt contrare ! voi SUS, noi JOS ! si el, saracu (bas'adica ) ,e ca liftul defect : cind sus,cind jos ....usile nu-i se mai deschid ....opreste-ntre etaje si tot asa !