Info
x
Coruptia in romania
|
catel 32 mesaje Membru din: 5/07/2009 |
Postat pe: 26 August 2009, ora 22:08
aici ma refeream " cand vine vb de spaga eu zic ca e buna cand te opreste politia scapi mai ieftin si nici nu primesti puncte. la medic cand esti bolnav nu mai conteaza faci orice sa te vindeci.si multe altele. dar eu ma gandesc ca ii investesc pt ca dupa mai poti sa le spargi parbrizul las masina le poti rupe capul cand pleaca de la servici si sa le iei si banul asta daca ai sange in instalatie. daca nu stai si inghiti."
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 August 2009, ora 08:30
De la: nastasemihail, la data 2009-06-15 06:40:55Eu nici la copii nu le dau nimic cind cer, mai ales la ai care cer insistent. Maninc in fata lor si nu le dau...asa...ca sa nu fiu luat drept corupt....
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 15:41
SARACIA GENEREAZA CORUPTIE Doamne ai grija de romani ./
|
|
9am176521 4 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:56
Coruptia se practica si in alte medii care de fapt se doresc a fi ciini de paza ai societatii si doar incerca sa-si plateasca polite sau sa isi atraga simpatii de moment pentru asi rezolva interesele nici de cum nu fac activitati de prevenire a coruptiei sitoate incep de la centru si doar pentru cei de la centru
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:30
De la: Ebony, la data 2009-08-27 08:30:04Dupa care li se face o foame, ca imi iau cu forta mincarea...si o rezolv cu coruptia. Incep sa-si cistige existenta....cinstit.De la: nastasemihail, la data 2009-06-15 06:40:55Eu nici la copii nu le dau nimic cind cer, mai ales la ai care cer insistent. Maninc in fata lor si nu le dau...asa...ca sa nu fiu luat drept corupt....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 18:04
De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 16:30:47De la: Ebony, la data 2009-08-27 08:30:04Dupa care li se face o foame, ca imi iau cu forta mincarea...si o rezolv cu coruptia. Incep sa-si cistige existenta....cinstit.De la: nastasemihail, la data 2009-06-15 06:40:55Eu nici la copii nu le dau nimic cind cer, mai ales la ai care cer insistent. Maninc in fata lor si nu le dau...asa...ca sa nu fiu luat drept corupt.... maaa,voi nu sinteti normali!!! |
|
dan1957 57 mesaje Membru din: 13/12/2009 |
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 10:33
ce cuvant e asta fratilor??? eu nu am auzit de el, zau!
pai la noi totul e ok! dac nu dai, nu ai... nici nu exista cuvantu asta in dex, cand romanii dadea spaga... asa ca, nu mai incercati VOI sa eliminati spaga, pt ca ea exista in gena romanului... romanul daca nu da EL ceva acolo... ospatarului, receptionerului, bibliotecarei, fun,ctionarului de la ghiseu, etc,ca sa fie "rezolvat" mai "in fata", nu se simte bine. asta e adevarata coruptie, nu ce fac "alesii nostri"; deh! o flota; un Petrom-cih!; un bancorex... un FNI... sitemul energetic national...astea sunt mizilicuri. uite ce-au facut astia 20 de ani cu imprumuturile de la bancile externe si interne! eeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! asta da! lasa ca platesc prostii pentru campania electorala (la anu' ca acum nu mai e timp)
rebel
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:54
De la: crio, la data 2009-12-08 18:04:08asa se eradica coruptia. Nu dai nimic...nu iei nimic. Intri in casa, te baricadezi si stai de paza sa nu....nimic. Din cind in cind scoti capul pe usa sa vezi daca e curat...afara. Toata lumea izolata si ...gata coruptia.De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 16:30:47De la: Ebony, la data 2009-08-27 08:30:04Dupa care li se face o foame, ca imi iau cu forta mincarea...si o rezolv cu coruptia. Incep sa-si cistige existenta....cinstit.De la: nastasemihail, la data 2009-06-15 06:40:55Eu nici la copii nu le dau nimic cind cer, mai ales la ai care cer insistent. Maninc in fata lor si nu le dau...asa...ca sa nu fiu luat drept corupt.... Nu vezi ca la asa ceva ne duc astia cu propaganda anticoruptie. E o alienare, o obsesie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:20
Avocat in “Baroul Bota” trimis in judecata pentru trafic de influenta
18 Decembrie 2009 - Juridice.ro stiri.juridice.ro/93600/avocat-in-baroul-bota-trimis-in-judecata... Procurorii din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie au dispus trimiterea în judecatã a inculpaþilor: PRODAN GRIGORE-IOAN, comisar general al Comisariatului pentru Societatea Civilã (organizaþie neguvernamentalã) ºi înscris ca avocat în Baroul Bota, în sarcina cãruia s-au reþinut douã infracþiuni de trafic de influenþã, ambele în formã continuatã, MINCÃ REMUS, MARIN SIDONIA, LIDER ANDREA-CRISTINA-THEODORA ºi LIDER MIªU în sarcina cãrora s-a reþinut infracþiunea de cumpãrare de influenþã. Potrivit unui comunicat al DNA: “in rechizitoriul întocmit, procurorii au reþinut urmãtoarea stare de fapt: În perioada aprilie – mai 2009, inculpatul Prodan Grigore Ioan a pretins de la inculpaþii Mincã Remus, Marin Sidonia ºi Lider Andrea-Cristina-Theodora suma totalã de 45.000 euro ºi un autoturism de lux pentru a interveni pe lângã magistraþi din cadrul Tribunalului Bucureºti ºi ai Judecãtoriei Sectorului 5 Bucureºti ºi pentru a-i determina sã dispunã punerea în libertate a douã persoane arestate preventiv. La data de 29 aprilie 2009, Prodan Grigore Ioan a primit autoturismul menþionat de la ceilalþi patru inculpaþi. De asemenea, în perioada aprilie – octombrie 2008, inculpatul Prodan Grigore Ioan a pretins ºi primit de la un denunþãtor suma totalã de 27.000 euro, promiþând cã în schimbul banilor va interveni pe lângã lucrãtorii de poliþie cu funcþii de conducere din cadrul Inspectoratul General al Poliþiei Române ºi ai I.P.J. Maramureº pentru a nu fi pus în executare mandatul de arestare emis pe numele denunþãtorului. De asemenea, inculpatul a mai promis cã va interveni ºi pe lângã un procuror din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Maramureº care instrumenta dosarul penal în care denunþãtorul avea calitatea de inculpat, pentru a adopta o soluþie favorabilã. Procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurãtor asupra bunurilor imobile aparþinând inculpatului Prodan Grigore Ioan pânã la concurenþa sumei de 52.000 euro. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalului Bucureºti.” Precizãm cã aceastã etapã a procesului penal reprezintã, conform Codului de procedurã penalã, finalizarea anchetei penale ºi trimiterea rechizitoriului la instanþã, spre judecare, situaþie care nu poate în niciun fel sã înfrângã principiul prezumþiei de nevinovãþie.'' PRODAN GRIGORE-IOAN, comisar general al Comisariatului pentru Societatea Civilã, vs CAZUL MIHALCEA E-mail-ul adresat de Mihalcea Olavi d-lui comisar general al Comisariatului pentru Societatea Civila, Prodan Grigore Ioan, in 12/11/07, orele 11:29. ''Domnule comisar general, Ioan Grigore Prodan. Ma numesc Mihalcea Olavi si locuiesc in Petrosani, str Aviatorilor, Bl 66/25 sc. 2, et 3, judetul Hunedoara. In data de 04-09-2007 am fost impreuna cu d-na avocat Ana Suciu Mocanu la sediul Comisariatului Societatii Civile, unde am discutat cu dumnevoastra cazul nostru si al fiului nostru, Mihalcea Andrei. Era vorba despre un caz penal , in care s-au savarsit nenumarate ilegalitati si fapte de coruptie,de catre politie, parchet si justitie. Atunci v-am lasat si o serie de documente si inregistrari audio care dovedesc cele afirmate. Dumneavoastra mi-ati spus ca pentru a putea sa dati ajutorul trebuie sa va platesc suma de 500 RON (cinci milioane lei ). Nu am avut acea suma la mine,dar am venit a doua zi, (05-09-2007) si am adus suma respectiva. Pe dumneavoastra nu v-am gasit pentru ca erati plecat la Constanta, in schimb am vorbit cu dl secretar general Adrian Valeriu Samoil . Domnului Samoil i-am dat acei bani si in prezenta dansului am completat o adeziune. In schimbul acelor bani am obtinut doua chitante si promisiunea ca la termenul urmator (14-09-2007) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va fi cineva in sala de judecata,din partea CSC. La termenul urmator, mentionat, nu a fost nimeni la ICCJ, din partea CSC . Dupa sedinta de judecata am venit la sediul CSC, sa vad care a fost motivul pentru care nu a fost nimeni din partea comisariatului. Nu v-am gasit nici pe dvs si nici pe dl Samoil, in schimb am luat legatura cu dl avocat Bogdan Matei ,caruia i-am mai lasat niste documente doveditoare ale ilegalitatilor savarsite de catre institutiile statului . La termenl din 14-09-2007, procesul a fost amanat din lipsa de procedura. Termenul urmator a fost dat la data de 24-10-2007. La discutia avuta cu dl avocat Bogdan Matei, am intrebat de ce nu a fost nimeni din partea CSC, in sala de judecata, asa cum mi s-a promis . Dansul mi-a raspuns ca timpul a fost foarte scurt pentru a se pregati o aparare corespunzatoare, dar pana la urmatorul termen este timp destul pentru pregatirea apararii si la acel termen va fi cineva de la CSC, in sala de judecat de la ICCJ. Pe 24-10-2007s-a judecat procesul fiului meu . I s-au dat 3 ani cu suspendaere sub supraveghere , Supravegherea este pe 6 ani . NU suntem multumiti de aceasta hotarare a judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Fiul nostru este nevinovat de faptele de care a fost acuzat si condamnat. Nici pe data de 24-10-2007, din partea CSC nu a fost nimeni in sala de judecata. ACESTA ESTE ADEVARUL si pentru acest ADEVAR vom lupta in continuare. Vreau sa va intreb, pentru ce mi-ati cerut acei 500 RON ? Pentru o intrevedere de cateva minute, pe care eu si d-na avocat am avut-o cu dvs in birou ? Nu credeti ca este cam mult pentru acele cateva minute de discutii ? Nu suntem bogati, iar acest proces, care dureaza de aproape 3 ani ne-a sacatuit financiar . CAND AM APELAT LA CSC, AM FACUT-O PENTRU A NE AJUTA SA SCOATEM ADEVARUL LA IVEALA . ACEST SCOP L-AM AVUT CAND AM APELAT SI LA ALTE ORGANIZATII SI LA INSTITUTIILE ABILITATE ALE STATULUI ROMAN . Nimeni insa nu ne-a ajutat. Am primit in schimb numai sfaturi, cu privire la faptul ca trebuie sa urmam caile legale prevazut de lege . In data de 15-11-2007, la Curtea de Apel Alba Iulia se va judeca dosarul 1213/57/2007,dosarul politistilor corupti, pe care i-am acuzat de abuz in serviciu (art 246 Cp ) pentru ca nu au efectuat nici un fel de cercetari si verificari in acest caz si au masluit acest caz in interesul celor trei infractori, care ne-au batut pe toti membrii familiei Mihalcea, fara sa aibe vreun motiv anume. In curand va incepe si procesul martorilor mincinosi din acest caz . Doi dintre martorii mincinosi sunt chiar complicii liderului grupului infractional, pe care Politia Petrosani si justitia romana nu i-au tras la raspundere pentru vatamarile aduse lui Mihalcea Andrei si subsemnatului . Iar cu privire la loviturile de bata date intentionat sotiei mele, in cap ,de catre Argeseanu Valeriu, politia si justitia au ascuns acest fapt, cu toate ca certificatul medico-legal si actele medicale ale sotiei mele atesta ca aceasta a fost lovita in zona temporala stanga, iar datorita acestor loviturii a urmat si urmeaza tratament, suferind de un sindrom cefalezic. Tinand cont de cele intamplate familiei mele ,tind sa cred ca in Romania primeaza intereselor celor cu bani si cu relatii, iar ADEVARUL si DREPTATEA nu mai au nici o valoare in aceasta tara . Cu stima, Mihalcea Olavi '' |
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:15
Unde ne esti tovule/ tu esti singurul care ai luptat cu aceasta plaga a saraciei.de ce nu mai dai nici un sema de viata ori cumva esti si tu din aceasta categorie ///LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA.../
|
|
9am178069 2 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 12:49
lucrez in politie iar cine spune ca exista coruptie in acest sistem are perfecta dreptate.DOAMNE SI CATA DREPTATE ARE!!Mi e scarba sa spun ca sunt politist !!!toate jegurile si gunoaiele societatii romane s au adunat in sistem!!!RUSINE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 12:55
De la: 9am178069, la data 2010-02-06 12:49:00lucrez in politie iar cine spune ca exista coruptie in acest sistem are perfecta dreptate.DOAMNE SI CATA DREPTATE ARE!!Mi e scarba sa spun ca sunt politist !!!toate jegurile si gunoaiele societatii romane s au adunat in sistem!!!RUSINERaporteaza superiorilor tai aceasta~ asa e normal~ nu te lamenta pe forum daca esti cine pretinzi ca esti.Noi nu putem actiona in virtutea unei postari anonime, dar tu ai puterea asta, Fa-o si vei dobandi atat respectul de sine , cat si respectul celorlalti. CURAJ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:02
De la: rodik_mi, la data 2010-02-06 12:55:08De la: 9am178069, la data 2010-02-06 12:49:00lucrez in politie iar cine spune ca exista coruptie in acest sistem are perfecta dreptate.DOAMNE SI CATA DREPTATE ARE!!Mi e scarba sa spun ca sunt politist !!!toate jegurile si gunoaiele societatii romane s au adunat in sistem!!!RUSINERaporteaza superiorilor tai aceasta~ asa e normal~ nu te lamenta pe forum daca esti cine pretinzi ca esti.Noi nu putem actiona in virtutea unei postari anonime, dar tu ai puterea asta, Fa-o si vei dobandi atat respectul de sine , cat si respectul celorlalti. CURAJ ce sa raporteze superiorilor sai? ca si aia fac acelasi lucru sau inchid ochii cand vad subalternii practicand "sportul' asta..... daca s-ar duce ea sa raporteze un act de coruptie din sectorul ei ar ajunge cu siguranta , in cel mai fericit caz intrun sat uitat de lume, la vanat de gainari, sau mai rau, la spalat scarile politiei, ca sa nu mai aiba timp sa vada coruptia din sistem..... atata timp cat sefii dau startul nici sa nu ne miram ca nu se intampla nimic ..... o ruda foarte apropiata mie era ofiter in politie.... s-a lasat de meserie pt. ca a fost nevoit sa inchida ochii la infractiunea unui smecher ce avea buzunarele sparte de bani.....cazul s-a rezolvat mai sus cum era de asteptat..... un redactor de la un ziar spunea ca asta se numeste "adaptare la mediu"! ... iar noi astia neadaptatii, probabil vom sfarsi prin a ingrosa randurile adeptilor lui don quijote....
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 11:00
DAR CE AI FACUT? DE CE AI FOST ARESTAT?
GHE NITULICA
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 11:09
De la: herra, la data 2010-02-06 14:02:54De la: rodik_mi, la data 2010-02-06 12:55:08De la: 9am178069, la data 2010-02-06 12:49:00lucrez in politie iar cine spune ca exista coruptie in acest sistem are perfecta dreptate.DOAMNE SI CATA DREPTATE ARE!!Mi e scarba sa spun ca sunt politist !!!toate jegurile si gunoaiele societatii romane s au adunat in sistem!!!RUSINERaporteaza superiorilor tai aceasta~ asa e normal~ nu te lamenta pe forum daca esti cine pretinzi ca esti.Noi nu putem actiona in virtutea unei postari anonime, dar tu ai puterea asta, Fa-o si vei dobandi atat respectul de sine , cat si respectul celorlalti. CURAJ legea junglei este in floare :daca nu esti cu mine automat esti impotriva mea ........de o parte cu tine....(traiasca democratia)
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 11:09
De la: herra, la data 2010-02-06 14:02:54De la: rodik_mi, la data 2010-02-06 12:55:08De la: 9am178069, la data 2010-02-06 12:49:00lucrez in politie iar cine spune ca exista coruptie in acest sistem are perfecta dreptate.DOAMNE SI CATA DREPTATE ARE!!Mi e scarba sa spun ca sunt politist !!!toate jegurile si gunoaiele societatii romane s au adunat in sistem!!!RUSINERaporteaza superiorilor tai aceasta~ asa e normal~ nu te lamenta pe forum daca esti cine pretinzi ca esti.Noi nu putem actiona in virtutea unei postari anonime, dar tu ai puterea asta, Fa-o si vei dobandi atat respectul de sine , cat si respectul celorlalti. CURAJ legea junglei este in floare :daca nu esti cu mine automat esti impotriva mea ........de o parte cu tine....(traiasca democratia)
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 09:34
De la: silena, la data 2008-07-18 14:02:40Bun...ni s-a confirmat inca o data ca suntem de rasul lumii...peste numai despre corputia clasei politice...coruptia din spitale...coruptia din invatamant...coruptia din Politie...da' noi, ce facem pentru a lupta cu aceasta coruptie? TARA LUI BASE CHIORU INFRACTORU www.youtube.com/watch?v=lIBnTjh2Rh4 De 20 de ani romania este atacata, jefuita si distrusa de gds si europa libera cu lozinci SIONISTE criminale si teroriste: JOS COMUNISTI FARA COMUNISTI Gargara si vrajeala SIONISTA pentru a subjuga si distruge romania si extermina poporul roman. Romania este distrusa din interior de clasa politica subordonata SIONISMULUI CRIMINAL SI TERORIST AMERICAN - FMI. www.youtube.com/watch?v=lIBnTjh2Rh4 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 11:06
Coruptie exista datorita celor mai nenorocite , infecte partide PDL-UDMR care au ajuns in mod fraudulos la condcere impreuna cu terminator Boc, ca asa au vrut americanii, acesti mafioti infecti ai lumii !!!
Ticu
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 11:09
De la: Tycu, la data 2010-04-17 11:06:42Nea Tycu, la Tulcea nu a ieºit soarele azi ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
dan1957 57 mesaje Membru din: 13/12/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 12:54
hmmm!...unde vedeti voi coruptie, oameni buni??? ca doar de-asta a castigat Base alegerile, ca sa starpeasca coruptia... eu chiar nu mai vad corupti;ingerasii de Videanu, Berceanu, Boureanu, Solcanu (iata ca toti se termina la fel... )alaturi de Vladescu, Diaconescu, Iordanescu (si-astia se termina tot la fel) ,mucenitele Udrea si Ritzi in frunte cu seful Boc boboc bondoc??? nu se poate domne' ei sunt desemnatii alesului nostru (n-ar mai avea liniste pe lumea asta si pe cealalta cei care ni l-a bagat pe gat!...)
rebel
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:11
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 11:09:29De la: Tycu, la data 2010-04-17 11:06:42Nea Tycu, la Tulcea nu a ieºit soarele azi ? Nu , n-a iesit , poate duminica, dar de ce ? asta e adevarul ,Coruptie exista , saracie exista, mafie exista si toate acestea datorita acestor nenorocite partide PDL-UDMR . Si eu ca un antiamerican convins , vad influenta nenorocita a americanilor !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 19:27
Priveste conducerea pdl si vei vedea adevarata fata a coruptiei /
basescu dosare cite vrei udrea avocatul primariei capitalei are bani si acum de inapoiat pentru servicii neprestate / berceanu /copilas neprihanit ....de ar vorbi craiova / videanu .......sarac vai mama ...noroc cu arhiepiscopia ca dormea pe drumuri..... Ce mai dau si ei o lege acolo sa multumeasca gasca si ceilalti nu vor sa o treaca ...sa le fie rusine/
|
neinfricatul 19 mesaje Membru din: 21/07/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 19:57
cred ca aici a vrut sa ti spuna : ""curaj gaina ca te tai""
|
Larilori15 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 10:01
nu am nimic cu cei care primeste 10 ron dar cei care ia mil de euro i-as da inchisoare pe viata sa traiasca bine dupa gratii sa se bucure de bani sau daca tot primeste sa dea si la cei saraci dar cine da traim in romania si asta ne ocupa tot timpul Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 11:32
De la: Larilori15, la data 2010-04-18 10:01:14 tu esti sora lui MB?...ia corupe-ma si pe mine cu100000 de euro... si vezi ca sint modesta
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:17
De la: Larilori15, la data 2010-04-18 10:01:14Vezu ca te aude MIRCEA BADEA si te da in judecata cq folosesti zicala lui pentru care nu ai licenta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 16:59
De la: 9am045616, la data 2010-04-19 11:17:50N-a inregistrat-o la OSIM asa ca o poate folosi oricine fara a cere permisiune!De la: Larilori15, la data 2010-04-18 10:01:14Vezu ca te aude MIRCEA BADEA si te da in judecata cq folosesti zicala lui pentru care nu ai licenta Raporteaza abuz de limbaj |
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 11:28
De la: Larilori15, la data 2010-04-18 10:01:14 din cauza asta exista mita in romania pentru ca acceptam sa dam ..." ai ma dai si lui 100 roooon ce draqu maaaaa" ala ia 100 ron de la 100 de persoane intr-o luna si da din suma de 10 000 de ron ( cam 2500 de euro) pe care o culege linistit si sefului 1 000 de euroi .....sefu are si el sef da? din cei 50 de zlujbasi verois aduna 50 000 de coco din care da la judet 20 000 da? ori aia de la judet au si ei sefi nu ? asa ca la bucale ajunge din 40 de judete a cate 20 000 suma de ati ghicit 800 000 de coco !!!!!!!!!!!!! / pe luna ieri intamplator eram la romana si la cafeneaua aia chic din colt cu bcr a iesit un cersetor ....era diminteata pe la 10 ....probabil ca isi bause cafeaua inainte de lucru ganditi inainte de a face ceva , mergi cu trenul ia bilet , mergi cu masina nu da motive de amenda , ai probleme cu legea desi esti cinstit ,cumparati un reportofon si afla scara ierarhica si cine controleaza pe cine , ameninta , dezinformeaza ,manipuleaza .... numai bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 17:55
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:52
De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 16:30:47De la: Ebony, la data 2009-08-27 08:30:04Dupa care li se face o foame, ca imi iau cu forta mincarea...si o rezolv cu coruptia. Incep sa-si cistige existenta....cinstit.De la: nastasemihail, la data 2009-06-15 06:40:55Eu nici la copii nu le dau nimic cind cer, mai ales la ai care cer insistent. Maninc in fata lor si nu le dau...asa...ca sa nu fiu luat drept corupt....
|
|
|

(la anu' ca acum nu mai e timp)
legea junglei este in floare :daca nu esti cu mine automat esti impotriva mea ........de o parte cu tine....(traiasca democratia)
Coruptie exista datorita celor mai nenorocite , infecte partide PDL-UDMR care au ajuns in mod fraudulos la condcere impreuna cu terminator Boc, ca asa au vrut americanii, acesti mafioti infecti ai lumii !!!
eu chiar nu mai vad corupti;