Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a soției

Alexandru Arșinel și Marinela s-au cunoscut în 1966, la un ștrand, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. A fost dragoste la prima vedere și, chiar dacă au trecut mai bine de cinci decenii de când s-au îndrăgostit, au continuat să-și fie aproape unul celuilalt, mai ales în momentele dificile.

Din 2016, se poate spune că numai greul a guvernat relația lor. În toamna acelui an, Marinela a căzut și s-a lovit grav la cap. Din acel moment, nu a mai putut merge singură niciodată, ci doar sprijinită de cadru.


„Era cu nepoțica ei și, într-un moment de neatenție, a alunecat și atunci s-a produs nenorocirea. Dacă inițial a crezut că este doar o problemă de moment, pe zi ce trece situația s-a înrăutățit și ea a ajuns să nu mai poată merge fără ajutor”, a dezvăluit un apropiat la acea vreme, potrivit știrilekanald.ro.


Nu s-au schimbat multe de atunci. Actorul afirmă că, pe lângă afecțiunile de care suferă, soția sa a fost atinsă și de depresie.


„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.

Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel în emisiunea „Legendele”, de la Antena 1.