Lidia Buble, criticată de internauți pentru aspectul fizic. Filmarea din Turcia care a pornit ploaia de jigniri

Un membru al echipei „Asia Express” a publicat o filmare cu Lidia Buble, când aceasta se afla în timpul unei probe. Transpirată, dar cu umorul la purtător, vedeta s-a lăsat surprinsă într-o ipostază nouă pentru publicul său. Soarele și unghiul nu a fost apreciat de fanii emisiunii, care au criticat-o pentru aspectul fizic, majoritatea oprindu-se la nasul vedetei, care, imortalizat astfel, părea proeminent.


Nu vrea să apeleze la un medic estetician

Lidia Buble este o artistă de succes care și-a schimbat treptat imaginea din fată cuminte în cea a unei femei îndrăznețe. Impresionați plăcut de etapele prin care a trecut cântăreața, adepții operațiilor estetice i-au recomandat să apeleze și la ajutorul unui medic specialist pentru a-și modifica forma nasului.

Blondina a clarificat că nu dorește să-și facă nicio îmbunătățire de acest ordin, afirmând de mai multe ori că este adepta frumuseții naturale: „Sunt adepta femeii naturale. Am învățat de la părinții mei să mă iubesc așa cum sunt făcută. Nimeni nu este perfect, însă trebuie să ne iubim așa cum ne-a făcut Dumnezeu”, a spus ea într-un interviu televizat.


A slăbit considerabil

Înainte de debut, Lidia Buble cântărea aproape 60 de kilograme. Multe s-au schimbat de atunci, de la stilul vestimentar, la atitudine, tunsoare și...greutate. Acum, interpreta are aproape 50 de kilograme datorită unui stil de viață sănătos.


„Cel mai mult am avut 60 de kg. Eram o femeie cu forme, dar acum cântăresc 47, 48 de kg. Înainte nu aveam timp să mănânc sănătos și consumam mereu foietaje, însă acum am mai mult timp pentru imaginea mea și mănânc sănătos”, a mărturisit ea pe Instagram.