Ștefan Bănică Jr., filmare inedită alături de Alexandru, mezinul familiei

Ștefan Bănică Jr. și soția lui, Lavinia Pîrva, au fost în culmea fericirii când au aflat că vor deveni părinți. Aceștia au ales numele Alexandru ca un tribut emoționant adus unei persoane dragi din viața interpretului, pe care a pierdut-o într-un accident rutier.

În urmă cu aproape două decenii, fratele lui Bănică s-a stins în urma unei tragedii petrecute pe șosele, provocată de un prieten bun. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital, unde a decedat. Ștefan Bănică Jr. și Alexandru Silviu Bănică erau frați de tată și aveau o relație bună. Cel din urmă era poreclit de cunoscuți „Babanu”.

Înregistrarea care i-a înduioșat pe admiratori

Așa se face că astăzi amintirea sa dăinuie prin micuțul Alexandru, de care părinții se bucură nespus. Deși un om ocupat, Bănică știe, din experiențele anterioare, că unele momente nu se vor întoarce niciodată. Tocmai de aceea, mai ales când soarele e sus pe cer, își golește agenda și își răsfață copiii. La rând, de această dată, a fost mezinul familiei, alături de care a ieșit la alergat, pe stradă.

Vedeta a fost în urma pașilor lui, pentru a-i fi aproape în cazul în care se va împiedica, dar îndeajuns de departe încât să îl facă să se simtă independent și puternic pentru faptul că acum poate alerga singur. Clipul i-a mișcat pe fanii starului de pe rețelele de socializare, care i-au apreciat în număr mare postarea, iar în secțiunea de comentarii i-au transmis multă dragoste și toate cele bune.