Bianca Drăgușanu are în plan al doilea copil

Bianca Drăgușanu spune că vrea să se îndepărteze de bârfele legate de ea și fostul soț pentru că are planuri mult mai importante de realizat. Vedeta a lăsat să se subînțeleagă că relația cu Gabi Bădălău merge ca pe roate și că este exact ce și-a dorit. Mai mult, diva se gândește serios la un al doilea copil.

”Nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută. Eu îmi doresc să rămân o femeie echilibrată și să nu mai repet anumite greșeli, vreau o familie frumoasă, un copil care sper să vină în curând și să fiu sănătoasă. Având în vedere situația creată și tot ceea ce face el… eu nu am văzut niciun om de afaceri în cancanuri cu fosta nevastă, dacă ești un șmecher adevărat.”, a declarat Bianca Drăgușanu.


Bianca Drăgușanu este terorizată de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește foarte mult ca fostul soț să nu o mai tachineze și să o lase în pace. Aceasta a ajuns să îl blocheze peste tot și mereu speră să nu de-a ochii cu acesta prin locurile publice din Capitală.

”Sper să aibă decența și maturitatea unui bărbat adevărat care vrea să pară, dar nu prea îi iese, să evite lucrul ăsta.”, a mai spus blonda.


Bianca Drăgușanu l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul soț

În urma tuturor scandalurilor și agresiunilor dintre cei doi i-a ajuns cutițul la os, iar Bianca l-a jignit pe Alex Bodi spunând ca este o „nulitate”. Diva nu s-a putut abține și și-a descărcat nervii în mediul online, spunând tot ce crede despre fostul soț.