Info
x
Cuvantul cartii sfinte
|
Baatarsaikhan 318 mesaje Membru din: 3/01/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 20:01
Elisei proorocul a ucis cu ajutorul Domnului 42 de copii deoarece au ras de el. (Imparati").
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 20:02
''Copiii lui Israel au omorat sirienilor 150.000 de oameni intr-o zi''.(Imparati).
"In noaptea aceea a iesit ingerul domnului si a omorat in tabara Asirienilor 185.000 de oameni".(Imparatii).
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 20:03
Breeeeeeee, ceai de mushetzel, cum raspunzi la Cuvantul Cartii Sfinte , de mai sus? Cah!
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 20:10
In ceea cel priveste pe inginerul sef nu am pretentii, stiu ca are neuronii prabusiti in tigva-i gaurita si ca urmare are mari probleme cu scafarlia!
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 20:11
Gabi, tu stiu ca esti de acord cu dumnezeu chiar daca el nu exista, asta e Golgota ta!
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 20:14
De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:10:30In ceea cel priveste pe inginerul sef nu am pretentii, stiu ca are neuronii prabusiti in tigva-i gaurita si ca urmare are mari probleme cu scafarlia! Karpoave, pofta buna! Ai grija sa nu-ti rupi vreun dinte in partile mele dorsale. Dintr-o familie de ciudati, ce putea sa iasa?
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 21:05
De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! www.youtube.com/watch?v=7d59O6cfaM0 |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:15
Marti, 5 Aprilie 2016,
Ziua lui Marte, 5+4+2+0+1+6= 18=9 , ziua lui 9..., sfarsit de ciclu... Fie ca nelinistea tuturor sa ia sfarsit, azi ! Sa se (re)instaleze pacea in primul rand in interiorul fiecarui om/fiecarei persoane, pentru ca apoi sapoata sa se exteriorizeze. Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:19
APRILIE - PRIER
Prière Ce este RUGACIUNEA ? Care este parerea voastra ? Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:24
- Mami, imi dai un creion, te rog?
******************************************** - Te rog sa dai televizorul mai incet! *********************************************** - Ce faci? - Ma rog... ********************************************* - As dori o paine de casa, va rog frumos. *************************************** - Il rugasem sa accepte postul pentru ca stiam ca era singurul capabil sa salveze compania de la faliment. ************************************** - O rugasem, in gand, sapastreze tacerea, nu de teama consecintelor nascute ulterior afirmatiilor sale, ci de dragul mentinerii pacii in cadrul intalnirilor noastre. ******************************************* - Ma rugase sa tac, cu toate ca o facuse indirect. ***************************** Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:34
A RUGA
... verb tranzitiv si intranzitiv ... verb reflexiv Eu (ma) rog Tu (te/ma/ne/ii...) rogi ............ Ma rog, eu va invit sa discutam liber... Dar daca aveti ceva impotriva,va rog sa plecati in alta parte, unde sa va regasiti semenii echitabili voua insiva! ,,Din cînd în cînd mã gîndeam și la Dumnezeu, mã rugam, așa cum fac soldații pe front.'' SAHIA ,,Se ruga lui Dumnezeu cu credințã.'' ISPIRESCU O zi faina va doresc ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 22/03/2016 |
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:43
De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 21:05:47De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! Dupa o asemenea pseudoconsiliere si pseudomentenanta neuropshihiatrca ,intreprinse de sarlatana ordinara miasmata lumpenlatrinizata, iata, apoteoticul rezultat si fabuloasul efect: fantasmagorica EPOREE A STRASSPARENTEI REDATA INTR-UN TEXT POSTAT si recent datat, citez : De la: Musetel, la data 2016-04-05 10:31:25 hhhhhhhh ! adica, citez: ,,3-4, spui tu, Gabi? Daca Sinele meu spune 7 si / sau ultima, hm ? Sinele meu nu a dormit niciodata." este cu mult mai tare-n karme decat sarlatana ordinara care a consiliat-o prin intermediul unor PM-uri tralalistice! Oi-oioioi-Oi ! ))))citez: ,,intuitie sanguina" incheiat citatul. Haaaaa-Haa-ha- hhhhhh p! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:48
Citire din Faptele Apostolilor 4,1-12
,, În zilele acelea, 1 pe când Petru ºi Ioan vorbeau poporului în templu, au venit la ei pe neaºteptate preoþii, mai marele templului ºi saduceii 2 tulburaþi cã învaþã poporul ºi vestesc întru Isus învierea din morþi. 3 Punând mâna pe ei i-au aruncat în temniþã pânã a doua zi, cãci se înserase. 4 Însã mulþi dintre cei care auziserã cuvântul au crezut ºi dintre aceºtia numai bãrbaþi erau în numãr de circa cinci mii. 5 A doua zi s-au adunat mai marii poporului, bãtrânii ºi cãrturarii din Ierusalim, 6 mai marele preot Anna, Caiafa, Ioan, Alexandru ºi toþi câþi erau din neamul arhieresc. 7 Au poruncit sã fie aduºi Petru ºi Ioan ºi i-au întrebat: „Cu ce putere, sau în numele cui aþi fãcut voi aceastã vindecare?” 8Atunci Petru, plin de Duhul Sfânt, a spus: „Voi, conducãtori ai poporului ºi bãtrâni, ascultaþi: 9 Noi suntem astãzi traºi la rãspundere pentru binele fãcut unui om bolnav ºi suntem întrebaþi cum a fost vindecat. 10 Sã ºtiþi cu toþii, voi ºi tot poporul lui Israel, cã în numele lui Isus din Nazaret, pe care voi l-aþi rãstignit ºi pe care Dumnezeu l-a înviat; numai în numele lui stã acest om sãnãtos înaintea voastrã. 11 El este piatra pe care voi ziditorii aþi aruncat-o ºi care a devenit piatra din capul unghiului,12 cãci nu existã sub cer alt nume dat oamenilor, în care sã ne putem mântui”. '' Cuvântul Domnului Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 12:59
Ce onorata ma simt ca Hak' imi poarta cuvantul scris de pe un topic pe acesta. O fi deranjand la sorbitul caveiului, bre?
Oricum, se multumeste, Hak'! Da'... lebedele, adusu'-le-ai, mah? Ale' albe ... ori ale' negre, ha? Bun asa... Da'... spune si tu fetitei, aka mie, ce este KARMA, ha? Adu-mi, rogu-te mumos (ca de nu ma fac mi....moza ) si niste A4 si creioane, ca sa putem face repede,rapid-rapidutz o schemuca, ce zici tu, mai flacau? Io fac poze si le imprim in Adevarul de maine, ce zici? Bella trage repede un articol in cuvinte simple populare si punem bazele viitorului ca sa prindem batar 777 de ani fiecare! Bem,bem, beeem : www.youtube.com/watch?v=RMOL4ktPaoI Salute si 'om povesti in viitor, clipa de fata mi-o aloc feciorului meu drag si vremii capricioase de afara in scopul logic si palpabil de cert de a efectua cumparaturile necesare corpurilor terestre, nah! ...bine, mah, iau si un bordeaux 2006, da' nu ma determini sa te coafez cu el, sper! Pacat de banu' dat apiiii dijaba, hapr dijaba, bre! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 14:06
De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:11:37Gabi, tu stiu ca esti de acord cu dumnezeu chiar daca el nu exista, asta e Golgota ta! cred ca vorbim impreuna pe tema asta de cel putin 5-6 ani si tot degeaba ! tot n-ai inteles ca Unu-i Principiul Creeator si cu totul altceva ce cred ca au inteles oamenii despre el si cum ii atribuie ginduri si fapte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 14:29
De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 18:26:39De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 09:47:54De la: gabigabi2, la data 2016-04-02 15:00:13pfii, madam, ce-mi faci ? imi dai de lucru ? ramii asa uimita, madam , caci prin tot ce-ai spus Confirmi ca te depaseste tot ce ti-am comunicat ! care-i cumulul de cunoastere pe care l-am dobindit si despre care tu nu sti ? poiii, TOT ce ti-am spus a fost atit de nou ptr. tine, incit te-a socat si ai inceput cu ironiile, ca orice om care vrea sa mascheze ca nu stie despre ce-i spui ! nici Macar la felul in care mi-am construit argumentarea , n-ai fost atenta ! sa fii sanatoasa, madam , pe mine m-ai convins ca nu mai e cazul sa-ti mai spun ceva ....
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 15:15
De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 12:43:31De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 21:05:47De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! si, lumpensarlatanca ordinara miasmata, continua nonsalatnt, citez : De la: gabigabi2, la data 2016-04-05 13:57:11 oi-oioi-oi !)))) a declasificat-o instant, adica, i-a dat-o direct la temelia karmei, nu cumva sa-i devina vreo superioara in ale karmelor si sa-i ajunga, printr-o intamplare divina fabuloasa, pe post de sefa lumpenmiasmatei oligfrene ordinare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 15:28
De la: gabigabi2, la data 2016-04-05 14:29:26De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 18:26:39De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 09:47:54De la: gabigabi2, la data 2016-04-02 15:00:13pfii, madam, ce-mi faci ? imi dai de lucru ? No offence , dar la scris povesti cred ca ne pricepem toti . Crezi ca eu duc lipsa de imaginatie ?Ohohooo , as putea sa-ti inventez pe genunchi niste povesti noi nouzte , una mai mistica decat alta . Asta ar fi o dovada de CUNOASTERE ? Bine ca nu intra copichilasi pe aici , ca le-ai da idei sa stea frumos acasa pe scaunel si sa astepte viitoarea reincarnare pentru a descifra tainele despre care vorbesti , fara a mai merge pe la scoala . De altfel , povestile tale cu reincarnarea nu sunt noi ,le-am mai citit/auzit si pe la altii , intr-o forma sau alta . Toate au un element comun : lipsa vreunei dovezi . |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 15:57
Unii , mai practici decat tine , au inventat si teste online pentru determinarea karmei
Iaca m'a lovit curiozitatea si am raspuns la niste intrebari ciudate , pentru a mi se spune urmatoarea tampenie despre care am mai citit undeva (despre asa zisii copii indigo ) www.kudika.ro/quiz/test_80000-ce-ai-fost-intr-o-viata-anterioara... Maine , daca imi schimb personajul preferat sau citatul preferat , voi constata cu uimire ca nu mai sunt la prima reincarnare ci poate pe la a cincea
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 16:41
De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 12:43:31De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 21:05:47De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! Oioioii.. de la RH i se trage ! Ce stii tu , astia cu RH negativ au intuitia in sange !?!
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 17:49
De la: 9am_4421, la data 2016-04-05 16:41:16De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 12:43:31De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 21:05:47De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! 4421, pe cale de consecinta.... desi, nu era cazul si nici nu necesita vreo justificare speta respectiva, (deoarece orice proasta nu renunta pana nu demonstreaza cat de proasta poate fi), iata, live, detin/posed si proba veritatii. sarlatanca ordiara-n persoana,cat si victima: o naiva a carei ignoranta relativa poate fi asimilata prostiei absolute. NOCVITATEA acestor sarlatance/i ORDINARE/I nesimtite/i, care profita de naivitatea, ignoranta sau prostia unei persoane, o poate transforma dintr-o fiinta rationala intr-o VICTIMA sigura si SCLAVA unor concepte, ideologii sau practici ritualice ezoterice sau religioase de factura utopico-absurde, imbecilizand-o, este evidenta si poate fi catastrofica pentru specia umana. inocenta victima, al carui creier a fost bine spalat si indoctrinat, raspunde afirmativ, automat si slugarnic, tuturor cerintelor pe care sarlatanca ordinara i le cere mieros sau prin inducerea starii de frica. iar scopul, salatancei ordinare, nu este unic: obtinerea recunoasterii meritelor sale, a respectului, notorietatii, si nu in ultima instanta, obtinerea/insusirea unor foloase materiale sau financiare, de la naiva ignoranta,( proasta) sclavizata al carui creier a fost spalat cu tot felul de baliverne, indoctrinat cu ideologii utopico-absurde si imbecilizata la modul absolut. in rest, ar fi si de ras, daca n-ar fi de plans! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 18:04
De la: gabigabi2, la data 2016-04-05 14:06:44De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:11:37Gabi, tu stiu ca esti de acord cu dumnezeu chiar daca el nu exista, asta e Golgota ta! Inca mai ai rabdare cu el, mai? Lol! ... la sharkan asta ma refer... Mie mi-e mai simplu sa sar peste scrierile sale.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 18:09
De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 15:15:24De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 12:43:31De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 21:05:47De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! Dintr-o flinta va raspund la amandoi, dragjii fetii,aka mei : 1. Gabi... Sunt la SINGURA intrupare ! E cea mai buna si nu as fi ales alta ! 2. Hak'... Astept sa iti pozez desenul si explicatiile KARMEI ! Io nu-s sefa nimanui. Eu sunt egalul vostru al tuturor si voi imi sunteti egali! Ca avem ''suruburile'' infiletate pe stanga ori pe dreapta, cu mana sau cu cheia franceza, se mai remarca uneori mici diferente. Da' de aia invatam unii de la altii in perpetuum mobile, n'est ce pas?
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 18:12
Ca sa confirm o dezinformare ce domnul Hak' intentioneaza sa v-o plaseze, Gabigabi nu este consilierul meu personal.
Doar ma stiti, de ani, io sa apelez la consilieri? Neah, cu capu' inainte, bice , GO !
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 18:21
De la: 9am_4421, la data 2016-04-05 15:57:51Unii , mai practici decat tine , au inventat si teste online pentru determinarea karmei Da' de copiii CRISTAL ai citit? Era o blonda americanca ce scrisese despre... Mda, o vandut bine cartile si cred ca o face in continuare... Avea tata o replica, dragul de el, la cate o faza din filmele americane unde femeia depasea orice limite in rezolvarea oricarei probleme : ''Femeia americana''! Evidnt ca erau filme in care femeia chiar il batea mar pe personajul negativ chiar de era barbat samd! Ei, dar ce am retinut io de la doamna aceea blonda, cu copiii de indigo si de cristal, este conceptul tzarcului. Il stiti ? Profiti de un timp T in care stai cu sinele-ti si parcurgi mental trecutul cu fiecare persoana care ti-a gresit , apoi cu fiecare persoana careia i-ai gresit, o introduci in tzarc si faci pace cu ea, urmand sa o eliberezi si automat te eliberezi pe sine de rautatea/negativismul ce a putut fi cauzat la acel moment din trecut. Nu e rea ideea in sine! Scopul e sa fii in pace atat cu tine cat si cu cei din jurul tau. Vorbesc despre un TU impersonal... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 22:52
De la: Black_Friday_, la data 2016-04-04 20:14:51De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:10:30In ceea cel priveste pe inginerul sef nu am pretentii, stiu ca are neuronii prabusiti in tigva-i gaurita si ca urmare are mari probleme cu scafarlia! Ai si tu o idee fixa, eu nu sunt Karpov si nici nu stiam ca tu esti inginerul sef!
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 22:58
De la: gabigabi2, la data 2016-04-05 14:06:44De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:11:37Gabi, tu stiu ca esti de acord cu dumnezeu chiar daca el nu exista, asta e Golgota ta! Sa inteleg ca nu prea esti de acord ca ceea ce scrie-n biblie e in totalitate real? Pai daca nu e real totul atunci de unde stii tu ce e real si ce e fictiune? Sa nu-mi spui ca ai revelatii!
|
Postat pe: 5 Aprilie 2016, ora 23:15
De la: Musetel, la data 2016-04-05 18:04:36De la: gabigabi2, la data 2016-04-05 14:06:44De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:11:37Gabi, tu stiu ca esti de acord cu dumnezeu chiar daca el nu exista, asta e Golgota ta! E mai simplu asa! Daca ai tine cont de scrierile mele ar trebui sa fii de acord cu mine, ca dumnezeul tau este cam criminal. El doreste sa schimbe ce a creat gresit razbunandu-se pe creatia sa. Asta nu e o solutie! Nu ai curajul sa-l critici pe-al tau dumnezeu. ''Dumnezeul'' care a creat lumea asta nu are nimic de a face cu baltzatul tau din vechiul testament. Dumnezeul tau este un dumnezeu primitiv ce a creat un mesia violand o fecioara perpetua. Tu chiar nu ai discernamant de niciun fel? Chiar nu intelegi ca noi oamenii avem o alta menire in univers? Tu vrei sa fii sluga a ceva ce nu exista sau daca exista sa fie altceva decat ceea ce tu stii?
|
Postat pe: 6 Aprilie 2016, ora 13:33
De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-05 23:15:58De la: Musetel, la data 2016-04-05 18:04:36De la: gabigabi2, la data 2016-04-05 14:06:44De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-04 20:11:37Gabi, tu stiu ca esti de acord cu dumnezeu chiar daca el nu exista, asta e Golgota ta! citeste din " Sfirsitul copilariei " de A. Clarke , ultimile pagini , asta apropo de Menirea ta in Univers si discutam p' orma ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2016, ora 13:57
De la: Musetel, la data 2016-04-05 18:09:35De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 15:15:24De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-05 12:43:31De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 21:05:47De la: gabigabi2, la data 2016-04-04 14:38:34, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! deci, nu mai esti Sigura ca Sinele te-a anuntat ca-i fi la a 7 a intrupare si ultima ?! Numai ISUS a fost la o singura Intrupare a Dumnezeului tata , in rest suntem suflete - Tot din Tatal nascute - dar care trebuie sa vina la scoala Pamint ptr. a invata sa devina OM ! Daca refuzi ideea intruparilor, atunci nu mai vorbi despre karma , ca nu mai are obiect ! despre lucrurile astea spuneam ca un om ajuns la sfirsitul " scolarizarii " le Stie si Nu mai intreaba pe nimeni ba de vise , ba de karma, ba de lesinuri si constiinta ! devine tot mai intelept si echilibrat , fara razgindiri , fara orgolii si enervari si apoi retractari ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

putea sa iasa?
cred ca vorbim impreuna pe tema asta de cel putin 5-6 ani si tot degeaba !