back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuvantul cartii sfinte

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 15:33

De la: Musetel, la data 2016-03-28 15:30:27Blonde cantarete . PARIS!

www.youtube.com/watch?v=UERmKlVUVVg

Da, da, dir la DA? DA !

No, 'shea, ca floricelele brunetele l-or transpusu' in româna ! L-or si interpretatu'! Pe placu nost, da, da!

www.youtube.com/watch?v=ssdFRTZghso

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 15:51

Am invatat-o pe nevasta-mea cea blonda sa ocoleasca intotdeauna obstacolele care ii ies in cale, atunci cand se afla la volanul autoturismului. Astazi, vazand ca intarzie atata, am sunat-o impacientat pe mobil:
- Ce faci draga mea, de ce nu ai ajuns inca acasa? S-a intamplat ceva, Doamne fereste, vreun accident?
- Nu dragule, stai linistit...raspunse ea. Insa nu m-ai invatat tu sa ocolesc orice imi iese in cale?
- Asa, si?...
- Acuma vreau sa trec de o cale ferata, insa nu mai reusesc naibii sa-i dau de capat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 16:27

exce!

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 17:58

De la: 9am_4421, la data 2016-03-28 15:51:47

Am invatat-o pe nevasta-mea cea blonda sa ocoleasca intotdeauna obstacolele care ii ies in cale, atunci cand se afla la volanul autoturismului. Astazi, vazand ca intarzie atata, am sunat-o impacientat pe mobil:
- Ce faci draga mea, de ce nu ai ajuns inca acasa? S-a intamplat ceva, Doamne fereste, vreun accident?
- Nu dragule, stai linistit...raspunse ea. Insa nu m-ai invatat tu sa ocolesc orice imi iese in cale?
- Asa, si?...
- Acuma vreau sa trec de o cale ferata, insa nu mai reusesc naibii sa-i dau de capat!

Da, saraca, se gandea nu numa' la invataturile capatate, ci si la a proteja autoturismu', respectiv suspensiile, trepiedu' samd, avand in vedere ce treceri silentioase si de nivel sunt in Romania, cred si io!

Nota 10 pentru blonda ! Cine e cu mine, cine e contra, cine se abtine ?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:02

De la: gabigabi2, la data 2016-03-28 16:27:46 exce!

exce....sa hie de la excès de viteza?

Ce zici tu, Gabi? Era si cu talpa lipita de Accelerator? O hi fost tocurile di vina, nu blonda!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:06

Unei babe ii apare Dumnezeu in vis si ii spune ca o sa mai traiasca 35 de ani. A doua zi baba merge la o clinica de chirurgie estetica si isi face lifting facial, isi pune silicoane si se vopseste blonda. Cand iese din clinica o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba:
- Doamne, daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat ?
- Nu te-am mai recunoscut...

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:12

Un ascet isi dedica toata viata lui D-zeu, traind in pustiu, hranindu-se cu radacini, toate cu gandul la rasplata din Viata de Apoi pentru viata sa de pe Pamant. Vine si fericita zi in care moare (dupa atatea radacini zi de zi, era de asteptat). Urca frumos pe tunel, trece de lumina, ajunge la poarta Raiului, unde Sf. Petre statea cu ceaslovu-n fata. Da sa intre in Rai, sigur pe el. Sf. Petre ii bareaza drumul: - Stai sefule, incotro? - Pai in Rai. Eu sunt ascetul Senie. - Pai, hai sa verificam ce zice ceaslovul. Cauta Sf. Petre la sectiunea "Asceti" - Senie... Senie... Nu, n-am nici un Senie la "Asceti". - Cum n-aveti nici un Senie. Cauta la sfinti. - Senie... Senie... Nu, nu-i nici un Senie nici la "Sfinti". Ascetul, din ce in ce mai agitat si enervat: - Cauta la "Mucenici", la "Credinciosi cu merite deosebite", la mama ma-sii. Trebuie sa fiu undeva acolo! Sf. Petre cauta prin tot ceaslovu... Nimic. Senie daramat... - Toata viata pierduta... Am mancat la radacini de mi-a venit rau, mi-am dedicat toata viata lui D-zeu... Pentru ce?! Sf. Petre il ia impaciuitor de dupa umeri si ii zice. - Mai, vezi norisorul ala de acolo. Ala mic, alb si pufos? - Da, spune Senie printre hohote de plans. - Zambeste, esti la Camera Ascunsa !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:15

Bush , Basescu si Putin se duc la Dumnezeu sa il intrebe peste cat timp poporul lor va fi fericit. Primul s-a dus Bush si ii zice lui Dumnezeu: -Doamne ,peste cat timp poporul meu va fi fericit? Dumnezeu raspunde : -Peste 10-15 ani. Bush se apuca de plans , Dumnezeu il intreaba de ce la care Bush raspunde: - Pentru ca peste atata timp eu voi fi batran si nu o sa ma pot bucura alaturi de el. Acum era randul lui Putin. El il intreaba pe Dumnezeu peste cat timp poporul lui va fi fericit , Dumnezeu ii spune ca peste 50 de ani la care Putin se apuca si el de plans. Dumnezeu il intreaba de ce plange la care el raspunde: -Peste 50 de ani eu voi fi mort si nu o sa ma pot bucura alaturi de poporul meu. Acum vine Basescu . -Doamne , peste cat timp poporul meu va fi fericit? Dumnezeu se apuca de plans iar Basescu il intreaba de ce plange. Dumnezeu raspunde: -pt ca atunci cand poporul tau o sa fie fericit eu nu o sa ma pot bucura alaturi de tine!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:22

La poarta Raiului ajunge un inginer. Sf. Petru Il intreaba:
- Tu cine esti?
- Sint inginer si vreau sa intru.
- Nu aici, locul tau e JOS.
Ajunge inginerul in Iad. Cum se plictisea, incepe sa mestereasca: scari rulante, aer conditionat, piscine, pune la punct o retea Internet.
Peste o vreme Cel de Sus discuta cu Talpa Iadului la telefon.
-Si ce mai e nou?
-E exceptional. Am un inginer care a facut minuni (si-i povesteste inventiile). Dumnezeu evident agasat ii raspunde:
Dar ce cauta acolo un inginer, locul lui e aici la Mine. Sa stii ca te dau in judecata!
La care Talpa Iadului ii raspunde:
- Si unde crezi ca vei gasi un avocat!!?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:24

Cica vine un popa la Politie:
- Domnule politist, mi s-a furat bicicleta ! Va rog frumos sa mi-o gasiti
pentru ca eu sunt un om mort fara ea... am slujbe de tinut in satele vecine si
nu am cu ce sa ajung acolo !
Cauta politistii ce cauta vreo 2 zile, da' nu gasesc nimic. Se duc la popa si
ii zic:
- Parinte, nu am putut sa-ti gasim bicicleta, da' uite ce sa faci... maine
cand tii slujba la noi in sat, atunci cand zici care e treaba cu cele 10
Porunci, te opresti putin dupa ce o zici p-aia cu "Sa nu furi !" si vezi cine
se inroseste la fata. Dupa aia vii si ne spui noua si rezolvam.
Vine popa dupa slujba fericit la politisti si le spune:
- Gata, baieti, s-a rezolvat!
Politistii:
- Ei, cine s-a inrosit ?
Popa:
- Stati putin ca nici n-am ajuns la a 7-a porunca ("Sa nu furi !") pentru ca
la a 6-a ("Sa nu preacurvesti !") mi-am adus aminte unde mi-am uitat bicicleta !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:26

Un credincios merge la preot sa se spovedeasca:
- Parinte, am pacatuit...
- Cu cine, fiule?
- Stii parinte, nu pot sa-ti spun... imi este forte greu...
- Cu femeia primarului?
- Nu...
- Cu femeia veterinarului?
- Nu parinte...
- Dar cu cine?
- Parinte, nu cred ca sunt inca pregatit sa ma spovedesc, voi veni in alta zi...
iesind de la spovedanie, omul nostru se intalneste cu un prieten care-l intreaba mirat:
- Ce ai facut la spovedanie?
- Am luat niste adrese utile...

Baatarsaikhan

318 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:26

""Cel putin 70 de morti si 280 de raniti, dintre care cele mai multe victime sunt copii si femei, este bilantul unui atentat sinucigas comis duminica seara in parcul de distractii Gulshan-e-Iqbal din centrul orasului Lahore, estul Pakistanului. Multi dintre raniti sunt in stare critica. Atentatul a fost revendicat de o factiune pakistaneza a talibanilor, care a precizat ca tinta a fost comunitatea crestina, care sarbatorea duminica Pastele""

S-ar parea ca nu exista razboaie religioase, doar ateii sunt vinovati de atentate! Cand o sa va treziti, baaaaaaaaaaaa crestinilor. Credinta in Alba ca Zapada, UCIDE!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:31

De la: Musetel, la data 2016-03-28 18:02:01
De la: gabigabi2, la data 2016-03-28 16:27:46 exce!

exce....sa hie de la excès de viteza?

Ce zici tu, Gabi? Era si cu talpa lipita de Accelerator? O hi fost tocurile di vina, nu blonda!

adica excelent !
cit despre explicatia gasita de tine, nu sta-n picioare, caci blonda trebuia sa OCOLEASCA si nu sa Treaca peste calea ferata !
deci ea se ducea si se tot ducea de'alungul caii ferate , saracuta mintea ei cautind capatul de linie ! exce !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:36

De la: 9am_4421, la data 2016-03-28 18:24:35Cica vine un popa la Politie:
ii zic:
Politistii:
- Ei, cine s-a inrosit ?
Popa:
la a 6-a ("Sa nu preacurvesti !") mi-am adus aminte unde mi-am uitat bicicleta !

bravos, tot e bine ca nu le-ai spus ieri, in zi de Pastele catolicilor dar, apropo de exemplificarile tale, tine minte inca o povata- ca sa-i zic asa : NU FA ce face popa ci, ce zice el, ca-i om si el si mai greseste cu fapta personala , da' vorba-i vorba !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2016, ora 18:36

De la: 9am_4421, la data 2016-03-28 18:24:35Cica vine un popa la Politie:
ii zic:
Politistii:
- Ei, cine s-a inrosit ?
Popa:

bravos, tot e bine ca nu le-ai spus ieri, in zi de Pastele catolicilor dar, apropo de exemplificarile tale, tine minte inca o povata- ca sa-i zic asa : NU FA ce face popa ci, ce zice el, ca-i om si el si mai greseste cu fapta personala , da' vorba-i vorba !

Baatarsaikhan

318 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Martie 2016, ora 08:45

Baba arde si tara se piaptana!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2016, ora 17:19

tot e bine ca nu-i invers !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 11:58

Intrebarea care se impune, considerand spusele/scrisurile 'mnevoas'te:

Cine a declansat aprinderea ? Evident ca O2 o intretine, noroc cu plantele care il elibereaza !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 11:59

Nimic din nimic nu a putut lua nastere !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 12:02

Ecoule ? Unde rezonezi ?

www.youtube.com/watch?v=arNWfZV9yzs

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 12:18

Bip, Bip ?

Here comes another new day! I'm on the road! I'm on the way! Not on the 66, not on the highway, neah!

www.youtube.com/watch?v=1dRslJ054Kw

Nimanui nu ii palce Socrate. De i-ar fi placut cuiva, mi se alatura la filosofia sufletului. Nimeni nu are nimic de spus! Cei ce credeau ca stiu, s-au impotmolit in propriia lor nestiinta, afirmand ca Socrate ar fi fost ateu! Asa i-ar fi aranjat pe atei, cei ce nu au nicio credinta, sa il acapareze pe Socrate? Tzeapa fratilor!

Ei, unora le place blues, altora le place jazz, altora nu le place hapt nimnic, mah! Apiiiiiiiiii, ce sa le faci, la tati le place cate ceva. Unora le place sa se sfadeasca exact ca si .... deh, treaca de la mine!

Mie imi place harpa si Enya !

www.youtube.com/watch?v=yXTyFaBHUTs

Unora le place sa traga covoru' rosu de sub chishoarili VIP-urilor, stiati? Nu le place ca e rosu! Sau de ce e tocma' rosu? ''E grele'', evident! Bine ca ''e simplu'' scrierile infinitivelor cu ''i''-uri in axces si acordarea dupa diftongul analfabet a pronumelui personal persoana a treia plural cu verbul!

No, ce sa facem, asa evolueaza omu', asa crec coptiii, batar de le-ar creste o tzâr' de mintiuca unde sa se dezvolte niscaia intelepciune, care-frate- ar hi tare ghini a se lipti hapt di pa tasta unora pe cerebelu' altora!

Bun asa, fara ode, fara bâlci, cu mastile pe masa, cu pustile in teaca, cu obloacele deshchisa, cu Soarele in suflet, cu povestile la purtator!

O zi mirobolanta doresc tuturor! Si o oglinda:

www.youtube.com/watch?v=kjZXWvVJXzA

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2016, ora 14:57

Musetico , poti sa-l tii “acaparat” pe Socrate cat vrei , nu vrea nimeni sa ti-l confiste ! A-ti fundamenta credinta pe scrierile unui filosof din Grecia Antica ar fi cam tot aia cu a crede in continuare ca Pamantul este in centrul Universului asa cum s-a crezut , chiar s-a impus a se crede pana la Galileo Galilei .De fapt , cam asa fac credinciosii , daca Cutarescu crede , musai sa creda si turma , de frica unui lup imaginar .

In ce an a trait Socrate si in ce an traiesti tu astazi , stii ??

Cata “filozofeala” antica a fost demontata de lumea stiintifica pana astazi ?

Spui tu ca sufletul este nemuritor , conform spuselor lui Socrate .
Daca in acelasi timp Socrate identifica sufletul cu persoana , demonstreaza-ne tu ca persoana tatalui tau , despre care ai spus ca a decedat , exista astazi , si este deci , nemuritoare !!!

Iti spun eu si imi pare rau sa ti-o spun :exista doar in amintirea ta , sorry !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 15:15

" Nimic nu se pierde
Nimic nu se cistiga, ci
Totul se Transforma "

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 15:33

De la: gabigabi2, la data 2016-03-31 15:15:17 " Nimic nu se pierde
Nimic nu se cistiga, ci
Totul se Transforma "

Prin extrapolare!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 15:40

De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 14:57:22Musetico , poti sa-l tii “acaparat” pe Socrate cat vrei , nu vrea nimeni sa ti-l confiste ! A-ti fundamenta credinta pe scrierile unui filosof din Grecia Antica ar fi cam tot aia cu a crede in continuare ca Pamantul este in centrul Universului asa cum s-a crezut , chiar s-a impus a se crede pana la Galileo Galilei .De fapt , cam asa fac credinciosii , daca Cutarescu crede , musai sa creda si turma , de frica unui lup imaginar .

Daca in acelasi timp Socrate identifica sufletul cu persoana , demonstreaza-ne tu ca persoana tatalui tau , despre care ai spus ca a decedat , exista astazi , si este deci , nemuritoare !!!

Te-ai laudat ca esti INTELIGENTA. Da' noua altceva ne demonstrezi.

Socrate in 399 ien moare ingerand cucuta, avand atunci varsta de 71 de ani.

Nu-ti doresc sa iti moara niciun om drag, daca ai asa ceva pe acest pamant, esti fara un gram de respect la minunata-ti inteligenta! Nu ai pic de uman in tine. PLEACA la film cu umbra ta! Din partea mea ai si tu, creatzo, IGNOR, exact ca trepadusu' care oare tot tu esti? Iti ascunzi poalele dupa avatarul unui barbat, Zoé?

... nu ar fi prima.... nici prima data, n'est ce pas?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2016, ora 15:48

Nimic nu se cistiga, ci
Totul se Transforma "

Doaaa , vezi sa nu !
Moastele asa zisilor sfinti pe care le pupa credinciosii (in realitate cine stie ale cui oase or fi ) sunt chiar dovada ca da , in natura , materia se transforma . Trupul se transforma in hrana pentru viermi

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2016, ora 15:53

De la: Musetel, la data 2016-03-31 15:40:56
De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 14:57:22Musetico , poti sa-l tii “acaparat” pe Socrate cat vrei , nu vrea nimeni sa ti-l confiste ! A-ti fundamenta credinta pe scrierile unui filosof din Grecia Antica ar fi cam tot aia cu a crede in continuare ca Pamantul este in centrul Universului asa cum s-a crezut , chiar s-a impus a se crede pana la Galileo Galilei .De fapt , cam asa fac credinciosii , daca Cutarescu crede , musai sa creda si turma , de frica unui lup imaginar .

Nu-ti doresc sa iti moara niciun om drag, daca ai asa ceva pe acest pamant, esti fara un gram de respect la minunata-ti inteligenta! Nu ai pic de uman in tine. PLEACA la film cu umbra ta! Din partea mea ai si tu, creatzo, IGNOR, exact ca trepadusu' care oare tot tu esti? Iti ascunzi poalele dupa avatarul unui barbat, Zoé?

Fatuco , eu ti-am vorbit civilizat , incercand sa te fac sa-ti pui singura mintea sa gandeasca , fara a lua de bun tot ce scriu filosofii antici . Se pare ca esti atat de toanta incat nici asta nu esti in stare sa intelegi si ai trecut la atacuri fara nicio legatura cu subiectul .
Esti cam labila psihic daca treci de la o stare la alta cu asemenea rapiditate .
Dupa avatarul carui barbat imi ascund eu poalele , uimeste-ma ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 16:00

De la: Musetel, la data 2016-03-31 15:33:31
Nimic nu se cistiga, ci
Totul se Transforma "

Prin extrapolare!

nu, nu, nu-i extrapolare ! e afirmatia prin care ni se spune ca NIMIC din lumea asta nu moare ...nici macar Sufletul ;
ca " moartea " nu-i definitiva ci, totul se transforma din ceva in altceva, revenind la viata in alta forma !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 16:02

De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 15:53:52
De la: Musetel, la data 2016-03-31 15:40:56

Fatuco , eu ti-am vorbit civilizat , incercand sa te fac sa-ti pui singura mintea sa gandeasca , fara a lua de bun tot ce scriu filosofii antici . Se pare ca esti atat de toanta incat nici asta nu esti in stare sa intelegi si ai trecut la atacuri fara nicio legatura cu subiectul .
Esti cam labila psihic daca treci de la o stare la alta cu asemenea rapiditate .
Dupa avatarul carui barbat imi ascund eu poalele , uimeste-ma ?!

Nu te duce gpsu', iara'?

'Oi fi avand tu oua ?

Hai, te scutesc eu de prezenta, te suprasolicita jobu'!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 16:05

De la: gabigabi2, la data 2016-03-31 16:00:20
De la: Musetel, la data 2016-03-31 15:33:31
Nimic nu se cistiga, ci
Totul se Transforma "

Prin extrapolare!

nu, nu, nu-i extrapolare ! e afirmatia prin care ni se spune ca NIMIC din lumea asta nu moare ...nici macar Sufletul ;
ca " moartea " nu-i definitiva ci, totul se transforma din ceva in altceva, revenind la viata in alta forma !

Sufletul nu moare. Uiti ca unii antici au considerat ca sufletul ar fi format din atomi? Aristotel a pus bazele sufletului préexistent si nemuritor!

De murit moare doar trupul. Trupul apartine pamantului. Sufletul este viata ce vine, insufleteste, da viata trupului si apoi pleaca, acumuland cunoasterea terestra.

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuvantul Cartii Sfinte
Mergi la: