Info
x
Cuvantul cartii sfinte
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 17:43
pe miine ! batutul apei in piua e folositor acolo unde e de folos...aici si acum , mi se pare chiar inutil si obositor pentru amindoua !
o seara buna ! |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 18:11
De la: gabigabi2, la data 2016-03-31 17:43:02pe miine ! batutul apei in piua e folositor acolo unde e de folos...aici si acum , mi se pare chiar inutil si obositor pentru amindoua ! Stai! Am revenit! Sunt cu tine! Nu mai baga in seama toate nulitatile ce se cred oameni, mai!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 18:33
De la: gabigabi2, la data 2016-03-31 16:32:59De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 16:21:12De la: gabigabi2, la data 2016-03-31 16:07:21De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 15:48:30De la: gabigabi2, la data 2016-03-31 15:15:17 Dar o persoana care lesina? Ce se intampla in timpul lesinului? Cat se departeaza viata, constiinta, ratiunea omului? Nimic din nimic nu se face! Puiul de om cand iese din burtica mamei sale incepe sa respire....singur? Sau i se impune o miscare prin care ia viata si se adapteaza instant la viata din exteriorul uterului mamei? Daca viata se pune in miscare prin inspiratia oxigenului din eter? Fatul traieste atat in uter cat si in exterior! In uter traieste nerespirand oxigen, asimiland oxigenul impreuna cu alte substante hranitoare prin cordonul ombilical. Vorba sotului meu: Eu am varsta mea actuala plus 9 luni, de atunci exist eu! Adica varsta noastra este gresit sa o exprimam socotind ziua cand am iesit din mama, noi existam din clipa cand s-a format oul, respectiv embrionul. Cat de constienti suntem, o dovedin inca , nu-i asa? Cat de repede ne pierdem sinele incepand a injura si racni de se scutura eteru', iar este vadit demonstrat de catre colegii de forum! O persoana in moarte cerebrala... medical este vie. Insa respiratia ii este impusa de catre aparate, este? Daca isi revine...?! Daca si-ar putea reveni, ar ramanea probabil cu sechele, printre care chiar si respiratia i-ar putea fi afectata. Apneea in somn! Este blocarea respiratiei pentru o perioada de timp T. Dupa care aparatul respirator se repune in miscare, functioneaza in continuare. Inima in timpul si dupa infarctului sufera modificari dar isi poate reveni. De ce nu si creierul? Lesinul, ma intorc la lesin, creierul sufera modificari in timpul lesinului, dar o reia din loc, nu-i asa? Ce spuneti despre persoanele care reusesc sa isi controleze respiratia si plonjeaza si stau sub apa un timp T? Daca respiratia poate fi controlata, de ceunii nu isi pot controla hirea/nervii, oare? Rautatea de ce nu poate fi controlata, totusi? De flori e lotus, da,da, stiu! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 18:36
Da' cu ''fatucuta'' cee de 4421,cine o fi vorbit? Biata, o fi crezand ca toata lumea de pe forum i s-o adresa ei? INTELIGENTA!
Afectata! Mimozata! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 18:38
Vai, potenta, mai si ameninta ca ma determina, ea, sa plec in lacrimi stergandu-mi contu'?!
INTELIGENTA, da, da! Am zis io ca isi pune poale in cap si baga injurii , isi va pierde oare , IAR, ratiunea? Vom vedea! RATIUNEA si RABDAREA ei au limite? 'Ai tu!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Martie 2016, ora 18:42
Asta e menirea ei, a 4421 ? ''Sa nu ma faca , ea, sa imi sterg contu' in lacrimi''?!
E randul meu sa amuz! IGNORAND-O! Pana si Dumnezeu a parasit-o, ce sa o maigadil io in INTELIGENTA? Seara faina! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2016, ora 16:29
De la: Musetel, la data 2016-03-31 18:38:37Vai, potenta, mai si ameninta ca ma determina, ea, sa plec in lacrimi stergandu-mi contu'?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2016, ora 16:39
De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 18:41:43De la: Musetel, la data 2016-03-31 18:36:16Da' cu ''fatucuta'' cee de 4421,cine o fi vorbit? Biata, o fi crezand ca toata lumea de pe forum i s-o adresa ei? INTELIGENTA! apropo de discutia de aseara pe care am incheiat-o cam scurt, doar atita mai vreau sa spun : Nu esti doar o Respiratie ! esti cu mult mai mult si atunci cind se pierde si ratiunea si constiinta, iubirea , mila si tot ce-nseamna a fi personalitatea ta, chiar daca vei continua sa respiri , Nu mai esti decit o leguma , ducind o viata vegetativa" ....dar, duamne fereste insa , noi vorbind teoretic acum !..... dar chiar si in o asemenea situatie , Sufletul ( anima) , caci despre el vorbeam - asa , ca un fir de ata fiind - este inca prezent in corpul suferind, ANIMAndu-l inca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2016, ora 18:13
merci, tu !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 12:45
De la: gabigabi2, la data 2016-04-01 16:39:24De la: 9am_4421, la data 2016-03-31 18:41:43De la: Musetel, la data 2016-03-31 18:36:16Da' cu ''fatucuta'' cee de 4421,cine o fi vorbit? Biata, o fi crezand ca toata lumea de pe forum i s-o adresa ei? INTELIGENTA! Si ce anume din fraza ta confirma ca sufletul ar fi nemuritor ? Uite sunt dispusa sa cred in nemurirea sufletului daca tu ma convingi . Nici acum nu mi-ai spus ce intelegi tu prin suflet , unde este localizat el in organism si cand consideri ca a parasit organismul ? Pana acum , ne-am cam invartit in jurul cozii . |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 15:00
pfii, madam, ce-mi faci ? imi dai de lucru ?
haide, fie , dar tre' sa ai rabdare : intii si-ntii este SPIRITUL - scinteia divina ! pentru a putea cobori pe Terra si a se inTRUPa intr-un corp de carne , are nevoie de o anvelopa (fix ca la roata de masina ) si abia acum se cheama SUFLET si- si cauta "roata" pe care o va invirti / pune-n miscare pina se termina Ata pe mosor .....e si o melodie populara care zice despre asta : "viata- viata , legata cu ata , cind se rupe ata se termina si viata " , probabil c-ai auzit-o ! in sfirsit : si tu ai dreptate cu Respiratia , dar partial, caci ea e SUFLU vietii - adica sufletul ei, numai ca nu este numai atit , este ceea ce am spus in postarea anterioara : Constiinta, constienta, mila, iubire ...adica o activitate psihica ce depaseste simpla inspiratie- expiratie, chiar daca prin activitatea asta noi dam catre inconstientul colectiv si preluam de la el, Informatii de tot felul ! Unde e localizat el , sufletul ? peste tot, in toata fiinta noastra !...este acel Qi despre care vorbesc chinezii si care impregneaza TOT pe acest Pamint !...este acea kundalini - energia vietii , a yoghinilor ....este acel Duh Sfint despre care vorbeste religia crestina ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 15:13
cind " murim" si ne dam Sufletul , el paraseste trupul dar nu imediat ci, in etape si practica populara Stie acest lucru , iar toate pomenirile care se fac il Ajuta sa se desprinda de trupul pe care l-a animat pina atunci , iar pomenirea de 40 zile este una dintre cele mai importante pentru el, caci mai sta in casa in care a locuit , pe linga cei dragi, in toate cele 40 zile !
am mai vorbit despre asta dar , poate nu te-a interesat ; poate ai uitat sau poate ca nu era important atunci : cind omul isi da Sufletul , toate suprafetele lucioase, oglinzi, geamuri, sunt acoperite si gestul isi are rostul lui !....sunt convinsa ca daca intrebi oamenii de ce se face asta, 99 % vor spune ca asa-i obiceiul , uitindu-i tainica si adevarata lui semnificatie ! dar, de ce se face asta ? ca Sufletul sa nu se vada si nici noi pe el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 16:49
Q,E. D
cu fiecare postare demonstrezi ca termenul de INJURIE ptr. tine - marele cognitiv al acestui forum- e total necunoscut si-n mintea ta tulburata inseamna o scriere deadreptul academica ! esti o mostra de nesimtire si o colosala puturosenie intelectuala ! duuu-te, ca imputi pamintul degeaba !
|
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 17:48
De la: gabigabi2, la data 2016-04-02 16:49:17Q,E. D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 18:46
ramine asa cum am vorbit !
pa, draga !
|
Postat pe: 2 Aprilie 2016, ora 19:38
De la: gabigabi2, la data 2016-04-02 15:13:28cind " murim" si ne dam Sufletul , el paraseste trupul dar nu imediat ci, in etape si practica populara Stie acest lucru , iar toate pomenirile care se fac il Ajuta sa se desprinda de trupul pe care l-a animat pina atunci , iar pomenirea de 40 zile este una dintre cele mai importante pentru el, caci mai sta in casa in care a locuit , pe linga cei dragi, in toate cele 40 zile ! In cele 40 de zile se spune ca sufletul isi ia timpul sa acceada catre sursa de unde a venit. Este bine ca in cele 40 de zile ce urmeaza decesului unui om , sa se roage cei dragi pentru sufletul sau.Indiferent ca sunt la locul unde el a murit, unde omul a murit, indiferent ca sunt departe, fizic vorbind. In cele 40 de zile se intampla lucruri pe care eu vi le-am mai spus . Pentru ca am fost luata in deradere, va las sa credeti ce vreti . Chiar nu am intentia de a convinge pe nimeni de nimic. Evident ca mi-au murit oameni dragi.Cel mai recent tatal. Singurul pentru care am tinut cu rugaciune cele 40 de zie este, spre rusinea si ignoranta mea, doar tati. In paralel am tinut zilele si eu si mama, la o distanta de 2000 de km una de alta. Ei bine, am visat multe in acea vreme. Am trait multe in acea vreme. Nu doresc nimanui acea perioada... Si poate doar cel/cea care o traieste ma poate crede... Bella... dupa ce ma vei ierta ca fusesem rea cu tine zilele acestea, vei contempla la spusele mele. La fel cum eu am contemplat la spusele tale, chiar de ai fost cam stangace in a mi le comunica. Gabi stie, stiu ca stie ce se intampla in cele 40 de zile! In rest, ce sa va mai zic? Hak' oricum ma faulteaza, mi-e si greata sa mai intru aici... Le dau dreptate tuturor celor ce s-au retras si cred ca ma alatur lor, indiferent de cum va fi interpretata alegerea mea. Gabi,te pup cu drag! Salutari respectuase tuturor celorlati. Evident ca nu imi sterg contul, vreau sa ramana urmele trecerii mele. Ramaneti cu bine! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 07:25
da' pe ce chestie Hotarasti tu cine si ce trebuie sa scrie ? da' cine te'oi crede de-i cenzurezi pe toti ? suntem " prosti , inapti cognitivi sau rupti de realitate " , ce-ti pasa ? nu-ti place, ignora ! intra acolo unde-ti place sau, nu mai intra deloc !
Daca esti atit de inteligent precum te crezi, du-te acolo unde ziceai tu ca esti apreciat, dar mi-e ca si asta-i un bluf ca toate celelalte ! oamenii ca tine sunt usuiti de pe peste tot, intrucit sunt asociali!
|
Baatarsaikhan 318 mesaje Membru din: 3/01/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 08:59
De la: gabigabi2, la data 2016-04-03 07:25:37da' pe ce chestie Hotarasti tu cine si ce trebuie sa scrie ? da' cine te'oi crede de-i cenzurezi pe toti ? suntem " prosti , inapti cognitivi sau rupti de realitate " , ce-ti pasa ? nu-ti place, ignora ! intra acolo unde-ti place sau, nu mai intra deloc ! Adultii cu un IQ mic simt nevoia sa socializeze! Adultii cu un IQ mare prefera singuratatea, se simt mai fericiti atunci cand petrec mai putin timp cu prietenii! Se adapteaza usor in orasele mari si se adapteaza usor la tehnologia de varf. Creierul prostimii are mari probleme de adaptare daca se ''loveste'' de situatii noi care nu existau in mediul ancestral. Aceste personaje nu se adapteaza usor la viata urbana aglomerata si se adapteaza ''ioc'' la tehnologie, cu alte cuvinte sunt condamnati la prostie! Asa a luat nastere homo cocalaris! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Baatarsaikhan 318 mesaje Membru din: 3/01/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 09:03
Ghicitoare:
Care sunt oamenii ce nu vor solutii reale si adevarate ci vor solutii rapide si magice?
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 22/03/2016 |
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 10:48
"social life never came naturally to us"!-THHuxley
asocial? evident, cu submediocritatile care nu inteleg evolutionismul speciei umane si nu doresc sa se emancipeze, aceste submediocritati incearca sa-si conserve spatiul vital printr-o socializare perfida, fetid-mieroasa, impregnata de concepte sentimentaliste utopico-mistice. - socializarea ,(virtuala) etse o strategie perfida a submediocritatilor cu ajutorul, sau prin intermediul, careia reusesc sa supravietuieasca in realitate(sau in virtual) specimene de teapa stultei partoletei ingalate si-a linginerului nesimtit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 14:19
De la: Baatarsaikhan, la data 2016-04-03 08:59:53De la: gabigabi2, la data 2016-04-03 07:25:37da' pe ce chestie Hotarasti tu cine si ce trebuie sa scrie ? da' cine te'oi crede de-i cenzurezi pe toti ? suntem " prosti , inapti cognitivi sau rupti de realitate " , ce-ti pasa ? nu-ti place, ignora ! intra acolo unde-ti place sau, nu mai intra deloc ! uite ca nu ma prinsei : TU din ce categorie faci parte ?ca de socializat vad ca vrei, dar nu poti !? de ce nu poti ? ptr. ca te crezi mai destept decit esti si-i cam jignesti pe ceilalti , iar chestia asta dovedeste lipsa de abilitate , inadaptare si greutate in comunicare, ceea ce indica un IQ al naibii modest ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 14:25
De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-03 10:48:43"social life never came naturally to us"!-THHuxley si tu ce cauti aici , super cognitivule care nu esti decit un derbedeu ? dupa ce-ti crapa subtirica tencuiala a pretentioaselor cuvinte folosite , sub ele se vede chirpiciul si pe orice om de bun simt si masura in toate , il umfla risul, plinsul sau , din cind in cind , se enerveaza de atita fandoseala de neam prost si te pune la punct ! si in concluzie : ce crezi c-am vrut sa-ti spun ? ihimmmm....exact : haide, mars la specimenele potrivite tie !
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 14:59
ai vrea tu sa spui multe si marunte, dar nu te ajuta tigva si nici n-ai cunostintele minime necesare pentru a-mi spune ceva rational, logic, coerent, sau cel putin, pentru a-ti exprima o opinie pertinenta.
exceptand: balariile verbale, balivernele religioase, insinuarile aiuristice insutarea ratiunii umane, atacurile la persoana si ineptiile ezoterice, nu ai reusit sa spui/exprimi vreodata o idee , un concept, o situatie, vreo opinie, eventual, vreo ipoteza, pe care sa ti-o sustii explicit, logic si coerent cu: observatii, dovezi, argumente, testai si rezultatele testarii, demonstratii si explicitari concrete. cufuroaso partoteata nesimtita, cati din cei care au poposit pe acest forum, ti-au spus-o direct implicit sau explicit ca: esti o proasta!? mai mult, unul dintre ei. te-a gratulat cu sintagma" esti o proasta cu mult peste limita legala" in concluzie: nu sunt primul si nici ultimul care iti va spune explicit: esti o proasta nesimtita insistenta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 15:32
fa-ti un bine si sfirseste-ti chinul existential intro lume populata NUMAI de prosti ! asa ca sfatul meu este :
du-te si te leagana, da' cauta o creanga mai de sus , ca sa nu dai cu picioarele de pamint ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 15:46
si, revin la tine, madam, caci am lasat povestea neterminata !
tot in ritualul popular al mortii , se mai intimpla ceva cu multe semnificatii, chiar daca i s-a uitat rostul ! si totusi gesturile se fac ptr. ca , desi mintea - rationala de serviciu se opune - Sinele ii spune omului ca trebuie indeplinit ritualul si el consta in urmatoarea faza : se pune sub masa pe care -si doarme somnul de veci , ANVELOPA umana , o ulcica sau cana de LUT si in toate cele 3 zile si nopti de priveghi, ea nu se scoate de acolo ! abia dupa ce este scos adormitul din casa - cu picioarele-nainte.... ca de intrat in lume intram cu capul inainte fericiti ca vedem luminita de la capatul tunelului - ultimul din familie are misiunea de a trinti si sparge acea ulcica de lut- insist pe cuvintul LUT - trintind-o pe pragul casei, Simbolizind iesirea Sufletului din asta Lume prin eliberarea din "lutul "- ulcica , din care am fost creeati !
|
Postat pe: 3 Aprilie 2016, ora 16:57
partoneto mizerabila, asemenea sugestii sa-i oferi lui fii-tu, iar daca nu-ti satisface preteniile, ar fi cazul sa-i si demonstrezi procedeul aplicatiei ca, oricum faceti umbra pamantul degeaba, cum a fost si este sacul, asa este si va fi si peticul. )))
insa, observ ca iar ai dat-o-n mermelele cu tot felul de baliverne ritualice ale caror semnificatii (care or fi acele semnificatii, bre toparlanco? )sunt intelese numai de enoriase paranormale. ti-e frica de moarte, paroneto, esti ingrozita si clipa fatidica iti este foarte apropae, countdown FINAL, inexorabil verdict: MAI STULTA DECAT TE-AI NASCUT, hai, cat inca mai dispui de timp, plimba-ti hoitul mumificat prin vreun parc si mai iesi din casa ca te-ai imbecilizat definitiv, poasto nesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 09:47
De la: gabigabi2, la data 2016-04-02 15:00:13pfii, madam, ce-mi faci ? imi dai de lucru ? Sintetizand tot ce ai spus , sufletul tau , aka sfantul duh , qi , nemuritor fiind , fara inceput si fara sfarsit , ar fi existat inainte de a te naste tu si s-ar fi instalat in trupul tau , dupa ce ar mai fi posedat si alte trupuri (caci vorbim de reintrupare , nu ?) , iar dupa ce o sa te paraseasca , o sa se reinstaleze in alt trup si tot aseaaa...dupa cum vrea "muschii lui " Bun , acum vin eu si te intreb : crezi ca Gabigabi mai exista , avand in vedere ca sufletul tau si-a facut de cap in prealabil prin alte trupuri ? Te rog sa tii cont atunci cand raspunzi si de faimoasa lege a conservarii energiei pe care o folosesc mereu credinciosii ca argumentatie , "nimic nu se pierde , nimic nu se castiga " ! Deci , repet intrebarea : Gabigabi mai exista ? P.S.1 Nu vreau sa-ti lezez confortul psihic pe care ti-l ofera credinta , avand in vedere ca te afli la o varsta mai inaintata . Daca tu te simti mai relaxata psihic cu aceasta convingere ca dupa moarte vei mai trai o alta viata , n-ai decat sa crezi . Insa , pastreaza-ti aceasta credinta pentru tine , vezi cu ochii tai ce efecte devastatoare poate avea pe anumiti forumisti care repeta la nesfarsit citate cu duhu' sfant si ce dezechilibre mentale poate produce credinta . Daca acum este asa , inchipuie-ti cum va fi Musetica pe la 75 de ani ! P.S.2 Daca peste 500 de ani oamenii vor avea durata medie de viata de 150 de ani , asta va fi numai meritul STIINTEI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 14:11
))))...pai, daca enoriasii au invocat o prima maxima a lui Lavoisier, citez :,,In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma", enoriasul ar trebui s-o stie si pe cea de-a doua, citez: ,, viata este un proces chimic", pe care tot Lavoisier a rostit-o!
iar de aici si pana la legea conservarii, cat si a transformarii energiei, este o cale intr-atat lunga incat niciun enorias n-a reusit s-o pargurga, mde, nu l-o ajutat tigva si, unde nu-i tigva, vai de picioarele enoriasului, ajunge sa se tarasca pe langa toate bisericile eventual sa le contorsioneze pe la toate intrunirile spiralate de integrare in absoluta prostie a religiilor orientaliste. ;-)! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 14:38
De la: 9am_4421, la data 2016-04-04 09:47:54De la: gabigabi2, la data 2016-04-02 15:00:13pfii, madam, ce-mi faci ? imi dai de lucru ? incep prin a te intreba ce-i acest cuvint aka , pe care-l foloseste si hakon ...ati invatat la aceeasi scoala ? n-as spune ca ai sintetizat ci, mai curind , simplificat pina aproape de anulare dar, foarte bine , caci asta-i rolul dialogului : lamurirea neintelegerilor !Gabigabi este suma tuturor reincarnarilor de pina acum si tot ce gindeste si simte , este rezultatul experientelor celorlalte vieti traite , acumulate pina acum ! asa se face ca, daca Gabigabi a venit pe Pamint in trupul asta, in tara asta, din parintii astia si a fost Numita Gabriela , asta nu s-a facut Intimplator asa cum se pare ca ai inteles tu sau, vrei sa intelegi ! NU : Sufletul trebuie sa-si definitiveze Cunoasterea ptr. a se putea intoarce in matca de unde a plecat cindva si trece prin metamorfozari si, cu cit Gabigabi are mai multe intrupari, cu atit Stie mai multe si exprima lucruri pe care un suflet tinar ca al tau , NU le Intelege ! si am mai spus despre asta : e ca si cum vrei sa-i bagi in cap unui copil de cl.a I a materia de cl .a VII a , cind el are nevoie de joaca ( tot o acumulare de experienta este si ea ) , apa, papa si toate cele necesare vietii fara a depune un efort prea mare ptr. a le capata ! ca atare, spunind asta, realizez ca tocmai ce fac acest lucru : tulbur un " copil " cu discutii far' de inteles ptr. el >>>>DAR , aici e problema : copilul se crede buricul pamintului si el e cel mai destept aflind ca 1+1= 2, iar "batrinii" sa-si vada de ale lor , ca bat cimpii ! P.S Musetelul trece , intr-adevar, printr-o criza si este indiciul ca e cam printr-a 3-4 viata traita si i s-a trezit Sinele .... o sa-i treaca .... dar, e karma ei si nu stiu ce drum de cunoastere a ales Sufletul ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2016, ora 14:59
si, iata ca-mi veni , prin o asociatie de idei , un exemplu foarte elocvent : ceea ce izvoraste, mic si neimportant piriias la inceput , de undeva din muntii Padurea Neagra din Germania pe care o si strabate , acumulind si tot acumulind, traversind si o Austrie, si o Ungarie ...care ."vorbeste" susurind intre maluri si nemteste si ungureste , ajunge si-n Romania, tumultoase ape ce se rasfira apoi , ca sa cuprinda cit mai mult spatiu si, in final , micul izvoras devenit fluviu , se varsa-n Marea Neagra !
care Mare face si ea parte din vastul Ocean planetar , intrind in circuitul natural al apei in natura : se evapora , se condenseaza, se infiltreaza , renaste sub forma de izvor, se-mbogateste acumulind si ajunge din nou in apa cea mare ! ....si iar si iar , de la inceputul si pina la sfirsitul lumi .....cam asta-i si miscarea Sufletului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

" Nimic nu se pierde
iar exagerezi !
ca de intrat in lume intram cu capul inainte fericiti ca vedem luminita de la capatul tunelului - ultimul din familie are misiunea de a trinti si sparge acea ulcica de lut- insist pe cuvintul LUT - trintind-o pe pragul casei, Simbolizind iesirea Sufletului din asta Lume prin eliberarea din "lutul "- ulcica , din care am fost creeati !