Info
x
Despagubiri banesti pt deportati
|
9am_5139 3 mesaje Membru din: 28/04/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Mai 2015, ora 10:28
buna ziua cu rugamintea sa ma ajute cineva la acesta intrebare familia mea a fost deportata an anii 1952-1953 in colonia neagra bicaz
cu fratele meu cu varsta de 1 an si tinp de o luna an tinpul dizlocarii fratele meu a decedat din cauza conditiilor detin acte doveditoare precum ca fratele meu a decedat an tinpul dizlocarii de la c.n.a.s.a.s parintii mei au decedat in 1987-1988 si va rog sa ma ajutati care sant pasii de urmat an baza fratelui care a decedat an tinpul dizlocarii astept un raspuns va mutumesc
|
|
9am_5139 3 mesaje Membru din: 28/04/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Mai 2015, ora 11:00
De la: 9am_5139, la data 2015-05-09 10:28:00buna ziua cu rugamintea sa ma ajute cineva la acesta intrebare familia mea a fost deportata an anii 1952-1953 in colonia neagra bicaz Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 02:23
Si ca sa fii despagubit trebuie sa munceasca tinerii de acum.
Si eu am trait la casa cu igrasie, de era sa nu mai prind 7 ani. Nu interesa pe nimeni, nici bani de casa nu existau. Cine imi plateste si mie acea sanatate subrezita atunci. Noroc ca am fost robust in timp. a, da la acea casa bunicul meu a ajuns, fiind mazilit fiindca luptase pe frontul de est, 3 ani. Dat afara din armata, dupa 45, trimis in acea casa insalubra, si a muncit 30 de ani, fara pensie. I s-a dat la 75 de ani. pe el, pe parintii mei si pe mine cine ne despagubeste in bani, bineinteles, nu in diplome. Deci a fost veteran de razboi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

cu fratele meu cu varsta de 1 an si tinp de o luna an tinpul dizlocarii fratele meu a decedat din cauza conditiilor detin acte doveditoare precum ca fratele meu a decedat an tinpul dizlocarii de la c.n.a.s.a.s parintii mei au decedat in 1987-1988 si va rog sa ma ajutati care sant pasii de urmat an baza fratelui care a decedat an tinpul dizlocarii astept un raspuns va mutumesc