Info
x
Mai vrea ceva sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 22/04/2011 |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 00:39
Ah,si sa raspund la intrebarea generala...batalia sexelor...Orice Creator creeaza mai intai ciorna...si apoi o transpune in ideal(Dumnezeu a creat mai intai barbatul...:)) )!Asta pt.ser daca e tot asa gica-contra,la tot ce zic!:))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 00:45
tehnologia evolueaza constant, invers proportional cu inteligenta multor persoane inclusiv a ta. ...
ma bucur ca m-ai remarcat ca fiind proasta Ce-ar fii lumea fara cei care se disting de oamenii prosti?Ma bucur ca existi!Esti un exemplu pt noua generatie
|
viespi 192 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 04:39
daca militam drept model pt noua generatie, eram membru PNG. eu sunt mai de moda veche gen PMZ(partidul munca in zadar). sunt de mode veche si clasic exact ca AUDI. nu imi schimb prea des aspectul, la exterior, la interior prefer sa pastrez tot ce-i mai bun sa nu ii dezamagesc pe cei dragi mie. cand vine vorba de, detect prostie sunt pe HIGH PERFORMANCE, iar cand vine vorba sa dau sfaturi generatoarelor de prostie, stau pe POWER SAVER. asta ca sa arat celor care o mai dau din cand in cand pe engleza, ca pot vorbi si eu o romgleza (romana+engleza) autentica plaiului mioritic.
ser ca sa apara barbatii, trebuie sa existe femei, altfel nu ne putem teleporta aici . ele sunt teleportoarele.
|
yuppy016420 2 mesaje Membru din: 13/03/2011 Oras: Bacau |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 09:19
De la: ser, la data 2011-04-24 10:49:34De la: Emm_, la data 2011-04-23 22:30:47De la: asimov, la data 2011-04-23 21:44:03De la: Emm_, la data 2011-04-23 19:45:06De la: asimov, la data 2011-04-23 19:30:45Multumesc pentru apreciere...am parinti care au pastrat mobila veche; Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 15:11
sunt de mode veche si clasic exact ca AUDI... :)) pt.mine clasic e un mercedes brabus,nu gasesc nimic clasic in audi!dar in fine,gusturile nu se discuta!Cat despre a fii tu un model pt noua generatie , era spus ironic,daca ai fii demn de urmat nu te-ai afla acum pe yuppy cu impresia ca tot ce spui tu e adevarat si demn de luat in seama!cat despre romano-engleza mea,acest site e un pamflet si trebuie tratat ca atare,deci aceste cuv.si multe alte chestii, se potrivescperfect,e cromatic...Eu stiu ca tu pui pasiune,si esti cu totu de acord cu tine!dar,ce sa fac mai mult decat sa rad?In general oamenii sunt limitati spre a vedea ratziuni pe care doar ei in felul lor le inteleg,putini sunt cei care se metamorfozeaza si in alte idei ale altora.Hmm..e atat de adevarata vorba toti privim acelasi cer dar avem orizonturi diferite!Cat despre detectorul tau,folosesti cam multa energia pt a-ti da seama de gradul de cunoastere al unor persoane!incat esti pe High Performance :))..Si chiar daca tu ma vezi proasta,daca ai fii suficient de destept precum te pretezi a fii,ai shtii ca un om inteligent,intotdeauna ar stii sa se coboare la orice nivel fara sa faca sa se simta diferenta,cam asa cum fac eu cu tine acum!Nu subaprecia prostia omeneasca niciodata nu vei shtii daca e pe bune sau daca verifica terenu sa stie cu ce fel de oameni ai de a face,niciodata nu te arunci cu capu intr-un teritoriu necunoscut!Si cu asta inchei aici.Toate cele bune.
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 17:37
De la: ser, la data 2011-05-02 23:06:35 prima parte e mortala la impresia artistica =)) in rest tu ai impresia ca marile sfori din lumea in care traim sunt trase si impletite de oamenii care stau in prima linie ca sa le incalzeasca reflectoarele freza ? :))
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 19:06
mercedesul e clasic? brabus?
hai mai baga. se vede gradul ridicat de uzura. daca nu ma insel brabus e firma de tunning de la mercedes si a luat finta prin '77. ineptie mai mare nu am putut sa vad. ce e clasic la audi? simplitatea fiecarui model. ai vrut sa arati si tu cu un ultim efort ca ai creier si poc, ai dat-o bara. stii ce ma mira?! faptul cum tu in fiecare post incerci sa imi demonstrezi ca ia creier si tot ce faci e un epic fail veritabil. am ucis deajuns timp cu prostii. de acum trec la lezat capetele necoapte celor care au supt de la tati in copilarie, nu de la mame lapte. combate-ma, sau bate-ma sau poate ma .... de .... pana faci flama ma.
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:30
De la: yuppy016783, la data 2011-05-03 00:36:34pe unele tehnologia le omoara..eu una prefer laptop-ul stand la birou sau cel mult in pat,pe un leagan in curte...:))intr-adevar sunt unele care vor sa faca ceva extrem (de prost) stau pe w.c. sau facand baie...apropo de ciclu..altele schimba tamponu si pateaza ecranu cu ciclu (cunosc cazuri)..insa eu vorbeam doar de mine..nah cunosti cazuri?! cine se aseamana se aduna...nah hai, gud nait tu iu! Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:30
De la: yuppy016783, la data 2011-05-03 00:36:34pe unele tehnologia le omoara..eu una prefer laptop-ul stand la birou sau cel mult in pat,pe un leagan in curte...:))intr-adevar sunt unele care vor sa faca ceva extrem (de prost) stau pe w.c. sau facand baie...apropo de ciclu..altele schimba tamponu si pateaza ecranu cu ciclu (cunosc cazuri)..insa eu vorbeam doar de mine..nah ...si sa nu uit! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:38
De la: Oksana_, la data 2011-05-03 17:37:47De la: ser, la data 2011-05-02 23:06:35 roxano...nu este un forum in care sa dezbatem cate voturi primeste obama dupa ce l-a omorat pe bin laden!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:43
De la: yuppy016783, la data 2011-05-03 00:39:03Ah,si sa raspund la intrebarea generala...batalia sexelor...Asta pt.ser daca e tot asa gica-contra,la tot ce zic!:)) ahhh...daaa....raspunde-mi...ahhh....mai jos,daaaaaaaaaaa...tot,sa nu ramana ceva...aaaaa....daaaa....esti cea mai tare....ahhhhhhh...daaaaaa....rautate mica...multumesc 83,vezi ca ai servetel acolo, langa cele umede!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:47
De la: yuppy016783, la data 2011-05-03 15:11:18!Si cu asta inchei aici.Toate cele bune. nu incheia...inca odata,atat,de data asta nu te mai apleci,iti promit... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 01:12
Ce PROST ESTI.. :)) pe bune!ma faci sa ma uimesc!Mercedes brabus clasic GV12S Biturbo sa scriu asa ca la prosti..e cat de clasic poate fii!cred ca tu nu shtii ce inseamna CLASIC!inainte sa vorbesti intereseaza-te poate in2 vieti o sa ai bani suficienti sa ai un mercedes brabus clasic adevarat inaintea audi`urilor tale:)) te las sa vi sa-l vezi daca te mai interesezi odata!:)))) hai naftalin`o baga-te-n dulap ca imprastii mirosul :)) credeam ca ai umpic de creier sa stii cand sa taci!
Esti JENIBIL!Jenant+Penibil! :)) atotstiutorule .. cu aia m-ai dat pe spate!mai prost de atat nu puteai fii!Deci mai bine taceai cu audi tau clasic..in fata unui mercedes brabus GV12S Biturbo :)))) Get a life!
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 01:28
Ser esti cat se poate de imatur!:)) Tu meriti sa fii aruncat in jungla sa te poti desfasura in taina!cunosti cazuri?!
cine se aseamana se aduna...nah hai, gud nait tu iu! Mai pishcotzel.. ca sa cunosti cazuri nu inseamna ca ti-e apropiat sau cunoscuta persoana..se poate pur si simplu sa fii auzit pe cineva caruia i s-a intamplat cum si banalu celalalt povestise de tipa cu laptopu`in cada dar tu esti prea necopt! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 02:07
Masina mea e un clasic adevarat!!!!ce spui tu " audi e clasic prin simplitate "! Iti recomand dictionarul pt.cuv.clasic!
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 03:54
deja prostia ta face flame in topicul asta dar sa iti arat tanti uite aici material didactic. danyrolux.blogspot.com/2009/03/audi-tradition-isi-etaleaza-cele-...
citeste si o sa vezi si o sa te lamuresti cine e mai clasic. sa nu uiti un lucru, cand cei 4 ingineri de la AUDI(asta reprezinta cele 4 cerculete unite) faceau deja sageti argintii pt a participa la competitii, Benz(1 din fondatorii Mercedez-Benz) se juca inca in fata colii de hartie si se scobea cu creionul in nas. primele lui masini au fost jalnice, nu ca cele din prezent nu ar fi. ce m-am referit eu la clasic in audi este simplul fapt mai tanti, sa nu iti spun altfel, ca din '66/'70 prea multe imbunatatiri pe plan estetic exterior nu au fost aduse. a ramas clasic. masini bune faceau acum mai bine de 100 de ani, masini bune fac si in prezent. daca si tu vrei sa faci istorie automobilistica cu mine ar fi cazul sa ai surse rasfoite la activ, mult mai multe si mult mai detqaliate, chiar si decat internetul, pt ca in domeniu sunt 1 AS, am fost fascinat de masini(pt ca nu le vad ca simple table pe 4 roti ce duc persoane din punctul A in punctul B)am facut liceu in domeniu, facultate in domeniu, master in domeniu, poate as face mai multe(si nu ma laud) dar nu imi permite timpul. daca tu crezi ca ma impresionezi lasand aici un post in care imi spui ca ai sau nu un lighean de masina(in care eu 1 nu mi-as spala nici sosetele) care in ultimul timp a devenit tot mai tiganeasca si mai manelareasca, adica pana nu demult tiganii se prajeau la soare in Franta, in ultimul timp se prajesc in Mercedes, pt ca sunt niste tigaii, adaugi un pic de Untdelemn de la Bunica, 1 bucata (F.)Salam sau tigan nespalat, dupa posivilitati, si iese "o minune de delicatesa" multumita noilor tigai de la mercedes. Slava Tatalui si Fiului, si Sfantului Duh, ca le face Tefal concurenta. macar o tigaie de la Tefal "te pune in valaore". mercedes e c.a.c.a/p.i.s.u. P.S. masinile sunt mult mai mult decat ceea ce par la prima vedere.(unele marci). sa stii cand iubesti un brand ar fi bine sa stii ceva despre el, nu doar sa te lasuzi ca il ai si sa zici ca e cel mai cel. nu te poti c.a.c.a in gustul omului, ma tem ca la tine ca si la multi altii trebuie sa o fac. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 03:59
ti-am exemplificat asa mai intelesul tau ca am vazut ca din primul post in care am zis de audi, nu ai inteles nimic 1 si 2 ai inceput a vocifera inutil, la fel ca si gandirea pe care o detii, e inutila, practic bate spre nula, doar teoretic esti dotata nativ, din simplul fapt ca, se stie ca toata lumea o are, e demonstrat. ei bine la tine lipseste cu desavarsire, si nu esti singurica. iar cand tu "te iei gura in acadea" cu "mecanicul" ar fi bine sa ai niste argumente solide, caci s-ar putea la primele replici din domeniu sa te las sa te uiti la fraze ca prosta in ceata.
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 04:20
si sa devii clasic, in a castiga competitiile, sa stii tanti ca inseamna mai mult decat cuvinte. eu zic dictionarul, la fel ca si cartea de istorie, sa pui manuta pe ele si sa incepi lectura. cand termini peste vreao 10/15 ani poate mai bine, dupa ce ma ajungi la dioptrii, stam de vorba "ca chiorii", daca intelegi aluzia. pana atunci eu zic sa o lasi balta. esti praf pulbere fina.
|
asimov 338 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 18:57
De la: Roach, la data 2011-05-04 04:20:33si sa devii clasic, in a castiga competitiile, sa stii tanti ca inseamna mai mult decat cuvinte. eu zic dictionarul, la fel ca si cartea de istorie, sa pui manuta pe ele si sa incepi lectura. cand termini peste vreao 10/15 ani poate mai bine, dupa ce ma ajungi la dioptrii, stam de vorba "ca chiorii", daca intelegi aluzia. pana atunci eu zic sa o lasi balta. esti praf pulbere fina. Roach, da' ce logoree ai :) Eu nu stiu ce urmaresti, pentru ca de convins nu cred ca reusesti. Tu le stii pe-ale tale, ea le stie pe-ale ei. Ca doar de-aia sunt atatea marci de auto pe lume, pentru toate mintile si preferintele. Oricum, trecand peste jargon, vad ca ai destula imaginatie si cunostinte :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Chiry_Airbase_1 8 mesaje Membru din: 4/02/2013 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 15:53
4-5 ore minim pe zi e cam mult,te suna de noapte buna si iti spune ca te iubeste pt ca inca tine la tine,dar diferentele de caracter si stil isi vor spune cuvantul
|
adnas 152 mesaje Membru din: 9/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2013, ora 11:37
Draga mea cred ca ai devenit sufocanta ,el poate are un program care-l solicita si ar trebui sa-l intelegi ,de ce nu-i ceri sa stati mai mult timp impreuna sa va savurati clipele de dragoste sicomunicare, sa va petreceti mai mult timp impreuna,nu stiu ce sa zic poate e un inceput de plictiseala cand inca nu ai curaj sa o inchei din cauza "puterii obisnuintei " care e mai accentuata ca dragostea,dar cred cu convingere ca singura solutie e comunicarea si daca nu te mai regasesti in aceasta relatie ,nu prelungi agonia .
|
|
|

ma bucur ca m-ai remarcat ca fiind proasta
Ce-ar fii lumea fara cei care se disting de oamenii prosti?Ma bucur ca existi!Esti un exemplu pt noua generatie
. ele sunt teleportoarele.
nu sunt de acord cu egalitatea intre sexe...femeia nu poate purta un razboi,inchipuieste-ti ca are ciclu si e pe front...cum ar fi sa opresti batalia, ca sa spunem... 10% dintre "soldati" tre sa-si schimbe tamponul...
tu ai impresia ca marile sfori din lumea in care traim sunt trase si impletite de oamenii care stau in prima linie ca sa le incalzeasca reflectoarele freza ? :))
hai mai baga. se vede gradul ridicat de uzura. daca nu ma insel brabus e firma de tunning de la mercedes si a luat finta prin '77. ineptie mai mare nu am putut sa vad. ce e clasic la audi? simplitatea fiecarui model. ai vrut sa arati si tu cu un ultim efort ca ai creier si poc, ai dat-o bara. stii ce ma mira?! faptul cum tu in fiecare post incerci sa imi demonstrezi ca ia creier si tot ce faci e un epic fail veritabil. am ucis deajuns timp cu prostii. de acum trec la lezat capetele necoapte celor care au supt de la tati in copilarie, nu de la mame lapte. combate-ma, sau bate-ma sau poate ma .... de .... pana faci flama ma.
good night all!!
cunosti cazuri?!
hai, gud nait tu iu!
Esti JENIBIL!Jenant+Penibil! :)) atotstiutorule .. cu aia m-ai dat pe spate!mai prost de atat nu puteai fii!Deci mai bine taceai cu audi tau clasic..in fata unui mercedes brabus GV12S Biturbo :)))) Get a life!