back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mai vrea ceva sau nu?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

nonameman13

618 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:16

De la: nonameman13, la data 2011-04-27 21:11:59
De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-27 21:06:19este foarte ok. tie chiar iti pasa ce crede lumea virtuala? mie nu :)

Putin... de ce nu? Pana la urma opiniile ti le prezinti aici si intr-un fel iti creezi o personalitate in baza lor. Deci pana la urma sa fi criticat pentru personalitatea ta... nu-mi place. Ce-i drept nu ma afecteaza chiar asa mult...

"Fata mea" trebuie sa plec. Ne "auzim" pe forum. Seara buna...

Raporteaza abuz de limbaj
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
ingerashcolorat

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:17

De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-27 21:06:19este foarte ok. tie chiar iti pasa ce crede lumea virtuala? mie nu :)

Putin... de ce nu? Pana la urma opiniile ti le prezinti aici si intr-un fel iti creezi o personalitate in baza lor. Deci pana la urma sa fi criticat pentru personalitatea ta... nu-mi place. Ce-i drept nu ma afecteaza chiar asa mult...

numai puneti la suflet . in ziua de tre' sa fi rece cu majoritatea. ptr ca asta e lumea. era mai bine pe vremea lui Ceausescu..

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:17

De la: nonameman13, la data 2011-04-27 21:16:06

"Fata mea" trebuie sa plec. Ne "auzim" pe forum. Seara buna...

noapte-n straita :P

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:18

asds
viespi

192 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:41

nu incerca sa te legi si de istorie ca ai comis-o la romana. de nea' Nicu nu te lua, te-a tinut el cu foamea in gat sa scape tara de necazurile pe care le-au facut altii, dar nu uita ca cineva trebuia sa platesca si pt asta, ghinionul ca a fost generatia parintilor nostri si oarecum a noastra. dar sa iti zic o chestie nea' Nicu, Dumnezeu sa il ierte le-a dat casa si loc de munca alor tai sa te poate creste asa mare si proasta dupa 15 ani de scoala cu ai ajuns acum. si uite vezi, tot casa data de nea' Nicu a fost pusa gaj la banci sa va luati mobila, masina, haine de firma, unii au dat-o in chirie si tot asa. daca te crezi mai buna decat Ceasca te invit sa candidezi sa vad ce ai face tu acum in momentul de fata , tinand cont de faptul ca iar suntem saraci lipiti pamantului si cu datorii enorme. "muntii nostri aur poarta, noi umblam din poarta-n poarta", din cauza celor cu note si diplome ca tine. si nu uita un lucru, faptul ca ai o facultate nu te face mai inteligent, mai emancipat, mai educat. sunt multe persoane si nu neaparat fii sau fiice de stabi(elena basexcu sau bulangiul ala mare a lu prigoana de e el mare intelectual acum si e un prost de nu leaga 3 silabe, dar a studiat in afara, cineva trebuie sa plateasca sa isi mentina prestigiul), care fac facultate si se duc mamele pelican alea cu gatul lung de sug acadele si tatii cu valizele cu celuloza si hartie, sa treaca odraslele anul sau clasa. poti sa treemini facultatea cu 10, gen fosta mea profesoara de franceza. daca esti proasta si nu stii sa te comporti in societate cum trebuie, sa discuti cu oamenii cum trebuie, 10-le ala e cam degeaba sa stii tu.

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:47

prost sa fi, noroc sa ai

asds
asimov

338 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 00:05

De la: Roach, la data 2011-04-27 21:41:40nu incerca sa te legi si de istorie ca ai comis-o la romana. de nea' Nicu nu te lua, te-a tinut el cu foamea in gat sa scape tara de necazurile pe care le-au facut altii, dar nu uita ca cineva trebuia sa platesca si pt asta, ghinionul ca a fost generatia parintilor nostri si oarecum a noastra. dar sa iti zic o chestie nea' Nicu, Dumnezeu sa il ierte le-a dat casa si loc de munca alor tai sa te poate creste asa mare si proasta dupa 15 ani de scoala cu ai ajuns acum. si uite vezi, tot casa data de nea' Nicu a fost pusa gaj la banci sa va luati mobila, masina, haine de firma, unii au dat-o in chirie si tot asa. daca te crezi mai buna decat Ceasca te invit sa candidezi sa vad ce ai face tu acum in momentul de fata , tinand cont de faptul ca iar suntem saraci lipiti pamantului si cu datorii enorme. "muntii nostri aur poarta, noi umblam din poarta-n poarta", din cauza celor cu note si diplome ca tine. si nu uita un lucru, faptul ca ai o facultate nu te face mai inteligent, mai emancipat, mai educat. sunt multe persoane si nu neaparat fii sau fiice de stabi(elena basexcu sau bulangiul ala mare a lu prigoana de e el mare intelectual acum si e un prost de nu leaga 3 silabe, dar a studiat in afara, cineva trebuie sa plateasca sa isi mentina prestigiul), care fac facultate si se duc mamele pelican alea cu gatul lung de sug acadele si tatii cu valizele cu celuloza si hartie, sa treaca odraslele anul sau clasa. poti sa treemini facultatea cu 10, gen fosta mea profesoara de franceza. daca esti proasta si nu stii sa te comporti in societate cum trebuie, sa discuti cu oamenii cum trebuie, 10-le ala e cam degeaba sa stii tu.

Esti tare, nene. Si vad ca fata nu se potoleste, da si mai adanc cu batul in balta, parca nu s-a facut de rusine destul. mare dreptate are...prost sa fii, noroc sa ai. Acu' nu stiu cat o fi de norocoasa, ca de proasta...

viespi

192 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 00:17

trebuie sa vedem partea constructiva a lucrurilor asimov, am facut-o sa recunoasca ca este proasta. si ca sa ma laud si mai mult: e greu sa reusesti sa faci in ziua de azi, un roman sa zica, si sa recunoasca ce prostie zace in el doar prin vorbe. cred ca prietenul ei, este mandru de ce "podoaba" are, si sta cu ea dintr-un singur motiv: o iubeste(nu ca ar fi proasta si profita de ea de fiecare data cand o f..plimba. esti buna si tu la ceva, dar pacat ar fi sa perpetuiezi specia.

asimov

338 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 00:21

De la: Roach, la data 2011-04-28 00:17:49trebuie sa vedem partea constructiva a lucrurilor asimov, am facut-o sa recunoasca ca este proasta. si ca sa ma laud si mai mult: e greu sa reusesti sa faci in ziua de azi, un roman sa zica, si sa recunoasca ce prostie zace in el doar prin vorbe. cred ca prietenul ei, este mandru de ce "podoaba" are, si sta cu ea dintr-un singur motiv: o iubeste(nu ca ar fi proasta si profita de ea de fiecare data cand o f..plimba. esti buna si tu la ceva, dar pacat ar fi sa perpetuiezi specia.

Tocmai asta am apreciat si eu. Nu-s multi cei care recunosc asta si sunt si mai putini aia care recunosc ca sunt prosti din prostie. Ma gandesc si la "pretenul" ala al ei, dar cine se aseamana se aduna.
Trebuie totusi sa recunosti ca si mie mi-a recunoscut fata nivelul ei.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 00:31

De la: asimov, la data 2011-04-28 00:21:19
De la: Roach, la data 2011-04-28 00:17:49trebuie sa vedem partea constructiva a lucrurilor asimov, am facut-o sa recunoasca ca este proasta. si ca sa ma laud si mai mult: e greu sa reusesti sa faci in ziua de azi, un roman sa zica, si sa recunoasca ce prostie zace in el doar prin vorbe. cred ca prietenul ei, este mandru de ce "podoaba" are, si sta cu ea dintr-un singur motiv: o iubeste(nu ca ar fi proasta si profita de ea de fiecare data cand o f..plimba. esti buna si tu la ceva, dar pacat ar fi sa perpetuiezi specia.

Tocmai asta am apreciat si eu. Nu-s multi cei care recunosc asta si sunt si mai putini aia care recunosc ca sunt prosti din prostie. Ma gandesc si la "pretenul" ala al ei, dar cine se aseamana se aduna.

Prostia este doar o parte a omului. Cunosc oameni care nu sunt tocmai destepti dar au anumite calitati care pentru mine ii fac, sa zicem, valorosi. De exemplu tenacitate.
Ce-i drept daca provoci pe cineva atunci iti arata adevarata limita.

Cazul de fata... ingerasul colorat e de treaba sau o fata de treaba doar ca a fost provocata. Asimov presupun ca nu te deranjeaza sa iti asumi responsabilitatea pentru asta...

In rest

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
asimov

338 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 00:46

De la: nonameman13, la data 2011-04-28 00:31:06

Prostia este doar o parte a omului. Cunosc oameni care nu sunt tocmai destepti dar au anumite calitati care pentru mine ii fac, sa zicem, valorosi. De exemplu tenacitate.

Cazul de fata... ingerasul colorat e de treaba sau o fata de treaba doar ca a fost provocata. Asimov presupun ca nu te deranjeaza sa iti asumi responsabilitatea pentru asta...
In rest

Ai dreptate. Doar de-aia am tot conversat cu ea, pentru ca si eu cred ca toata lumea are calitati.
Numai ca, dupa cum ai vazut si tu, cu cat incercam s-o lamuresc mai mult, cu atat dadea cu batul in balta mai adanc. Asa ca am lasat-o in pace.
In ce priveste provocarea de care vorbesti, s-a bagat singura in vorba, atunci cand am lansat mesajul ala impersonal despre cei care ucid limba romana.
Am apreciat si pe cei carora nu le-a fost rusine sa recunoasca faptul ca mai gresesc, asa cum ti-am spus si tie, ca te admir pentru asta, numai ca, daca urmaresti mesajele mele cu fata, ai sa vezi ca nu s-a lasat pana nu a dovedit ca e si mai si decat credeam. Mai mult, mai cauta sa si jigneasca diverse persoane.
In afara de asta, chiar imi place sa provoc discutii, prefer constructive totusi.
Deci as putea sa-mi asum discutia si o si fac, dar nu mi s-a parut ca as fi provocat-o la ceva, mai ales ca spunea mai devreme ca nu are timp. A fost alegerea ei.

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 05:31

In rest

lasa.i sa.si kce inteligenta artificiala.
nu vezi unu se plange ca are datorii iar celalalt isi tot da cu bata.n cap la cat de destept e.

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 06:11

asimov desteptule numai folosi cuvantul "deci". e vorba prostului si nu vrem sa stim cat esti de prost.
iar celalalt inteligent tot striga "eu nu ma potolesc eu nu ma potolesc". in concluzie..prostul insista.
sa.i lasam sa se iubeasca in continuare, desi ii compatimesc, mi.e sila si scarba de ei.
ca doi copii care plang iar daca ii bagi prea mult in seama zbiara si mai tare.

asds
asimov

338 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 12:33

De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-28 06:11:54asimov desteptule numai folosi cuvantul "deci". e vorba prostului si nu vrem sa stim cat esti de prost.
iar celalalt inteligent tot striga "eu nu ma potolesc eu nu ma potolesc". in concluzie..prostul insista.
sa.i lasam sa se iubeasca in continuare, desi ii compatimesc, mi.e sila si scarba de ei.

E adevarat. Chiar nu stiu de ce m-am coborat la nivelul tau. De prost, cred. Dar nu pot spune ca mi-e sila si scarba de tine. Esti doar tu, asa cum ai crescut si cum ti-ai ales.
Si sa stii ca pe lume exista doar doua mari sentimente, de frica si de dragoste. Toate actiunile tale sau ale oricui, deriva din astea doua. Si atunci nu pot crede ca faci pe altii prosti din dragoste, ci din frica, ceea ce e de inteles la tine.
Sper ca vreodata sa ajungi sa te cunosti mai bine.

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 15:41

De la: asimov, la data 2011-04-28 12:33:39
De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-28 06:11:54asimov desteptule numai folosi cuvantul "deci". e vorba prostului si nu vrem sa stim cat esti de prost.

E adevarat. Chiar nu stiu de ce m-am coborat la nivelul tau. De prost, cred. Dar nu pot spune ca mi-e sila si scarba de tine. Esti doar tu, asa cum ai crescut si cum ti-ai ales.
Si sa stii ca pe lume exista doar doua mari sentimente, de frica si de dragoste. Toate actiunile tale sau ale oricui, deriva din astea doua. Si atunci nu pot crede ca faci pe altii prosti din dragoste, ci din frica, ceea ce e de inteles la tine.
Sper ca vreodata sa ajungi sa te cunosti mai bine.

tu ai coborat fix sub nivelul meu.
Eu nu am facut pe nimeni prost ci am raspuns cu aceeas moneda. Daca vorbeai frumos poate ti-as fi raspuns cu mult bun simt si primeai respect. dar daca tu nu te respecti si vii sa arunci cu noroi in stanga si-n dreapta.. sa fi sanatos!!!
daca erai cel care se tot batea cu pumnul in piept cat de inteligent esti..ma ignorai de la inceput. Te-ai bagat de unul singur in seama.(eu ti-am raspuns doar la provocari).

stii ce mi-a spus mama inainte sa ma nasc?? "Sper sa nu fie fata ca se vor strange baietii la ea ca mustele la r a h a t.

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 16:10

De la: asimov, la data 2011-04-28 00:46:41

In rest

Ai dreptate. Doar de-aia am tot conversat cu ea, pentru ca si eu cred ca toata lumea are calitati.
Numai ca, dupa cum ai vazut si tu, cu cat incercam s-o lamuresc mai mult, cu atat dadea cu batul in balta mai adanc. Asa ca am lasat-o in pace.
In ce priveste provocarea de care vorbesti, s-a bagat singura in vorba, atunci cand am lansat mesajul ala impersonal despre cei care ucid limba romana.

frate, esti dus rau, eu nu ti-am raspuns tie la absolut nici un msj cu limba ta cu tot. era ptr pretenu-to
observ ca o dai la intros.
de ce am eu impresia ca de fel esti un lingusitor si vrei sa pari un nevinovat??

asds
ser

4151 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 20:00

De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-28 06:11:54

e totusi de apreciat faptul ca ai un simt matern, destul de dezvoltat...
...gramatica sa ramana in seama "deontologilor"!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 23:22

bai rautaciosilor... ideea era alta... sa ma ajutati pe mine! cu o parere de ce se intampla!...

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 23:33

bai rautaciosilor..bai da rai sunteti!!!!!!!!asa ca a trecut o perioada rescriu iar cu vesti noi!Nu mai munceste la acel job,de o sapt.timp in care deja in fiecare week-end am mers pe undeva...am avut mici discutii insa incercam sa la aplanam...raspunde acum tot timpul la telefon deci nu era ceva vrajala cum credeam..o sg.faza cam nasoala nu prea iesea fara sa anuntze si a iesit...a zis ca dormeam si nu vroia sa ma trezeasca dar el tot timpu ma suna si ma trezeste :)) asta a fost minciunica pe fatza..l-am lasat in pace sa fie si el liber insa i-am spus daca viitoare sa ma intrebe ca poate si eu am kef sa ies nu e vorba de nicio pitipoanca aici .. e usor e sa interpretezi lucrurile din 3 idei...daca ati fii inteligenti v-ati gandi ca poate in 4 ani de zile s-au intamplat suficiente incat pana sa apelez la un site au fost destule....eu am spus in mare ce si cum..asa ca nu cred ca cineva ar putea sta in sufletul fiecarui!aveam eu ganduri le-am eliminat acum sunt altele si altele si altele..pt.ca wtf..asa sunt femeile si barbatii niste schimbatori..pacat ca ati judecat! bye:*

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 00:00

Ah,si un sg.comentariu m-a deranjat,nu ripostez doar raspund.

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 00:23

Cine a scris acest mesaj...trebuie sa vedem partea constructiva a lucrurilor asimov, am facut-o sa recunoasca ca este proasta. si ca sa ma laud si mai mult: e greu sa reusesti sa faci in ziua de azi, un roman sa zica, si sa recunoasca ce prostie zace in el doar prin vorbe. cred ca prietenul ei, este mandru de ce "podoaba" are, si sta cu ea dintr-un singur motiv: o iubeste(nu ca ar fi proasta si profita de ea de fiecare data cand o f..plimba. esti buna si tu la ceva, dar pacat ar fi sa perpetuiezi specia. ..
E amuzant cum gandesti fiind un om care il citeste pe Eliade,studiaza-l si pe Cioran si vei afla ca e mai inteligent sa curetzi copacul de merele putrede cu scopul benefic de a face ceva cu ele,decat sa le lasi pana cad singure..poate vei afla rostul sintagmei "am venit,am vazut,am plecat".asta daca esti suficient de capabil sa citesti printre randuri!Nu sunt genul care riposteaza sau judeca un om,desi as putea sa o fac,si tu mai judecat!Dar din fericire pt karma mea,sunt genul de om care daca ii este data o palma intoarce si celalalt obraz,iti dau incontinuare sacrilegiul de a judeca,in schimb eu am invatzat si am cules roadele cele mai bune din toate commentariile!Cat despre ce sunt eu o podoaba,sa stii ca atata timp cat faci pe cineva sa te iubeasca si iubesti la randul tau,o poti numi podoaba! Iar in 4 ani , intr-o relatie de zi cu zi nu stai cu o persoana doar sa o f..plimbi deoarece te-ai satura de aceeasi mancare de peste zilnica!By the way,eu in mesajul si topicul postat ma refeream la linistea sufleteasca!dar toti au plecat dupa ovul ,pana s-a trezit unu si a zis unde fugiti mai? ca suntem in gat!etalam doar prostia !efectul de turma! Imi cer scuze daca v-am jignit!Apreciez commentariile bune sau rele.Iar daca n-am raspuns doar acum e ca nu sunt fan net,abia acum am reintrat.O seara placuta!

viespi

192 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 05:38

daca tu crezi ca la topicul tau este ceva de vazut hai ca te inseli. daca te crezi desteapta aveai deja raspunsuri la intrebarile pe care le-ai pus in topic. daca iti raspunzi singura spre final, nu inteleg scopul pt care ai mai initiat topicul. tin sa precizez ca eu ma refeream in nenumaratele mele "descrieri" la colega ta de forum si nu la tine. daca simti ca ai mancari in fund, si crampe la stomac inghite jumatate de kg de carbid. ai grija sa nu tragi mult aer pe gura ca la partea opusa o sa iasa flacara oxi-acetilenica.

viespi

192 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 05:40

mancarimi*

viespi

192 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 05:42

deci... "mai vrea ceva sau nu?" ca va dau eu ca am destula. zilnic innoiesc stocul pt curiosi. acum fac stocuri si pt sugareti/te care au partea de insomnii si bombardeaza forumul cu tampenii.

ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 05:48

De la: yuppy016783, la data 2011-05-02 00:23:55
E amuzant cum gandesti fiind un om care il citeste pe Eliade,studiaza-l si pe Cioran si vei afla ca e mai inteligent sa curetzi copacul de merele putrede cu scopul benefic de a face ceva cu ele,decat sa le lasi pana cad singure..poate vei afla rostul sintagmei "am venit,am vazut,am plecat".asta daca esti suficient de capabil sa citesti printre randuri!Nu sunt genul care riposteaza sau judeca un om,desi as putea sa o fac,si tu mai judecat!Dar din fericire pt karma mea,sunt genul de om care daca ii este data o palma intoarce si celalalt obraz,iti dau in continuare sacrilegiul de a judeca,in schimb eu am invatzat si am cules roadele cele mai bune din toate commentariile!Cat despre ce sunt eu o podoaba,sa stii ca atata timp cat faci pe cineva sa te iubeasca si iubesti la randul tau,o poti numi podoaba! Iar in 4 ani , intr-o relatie de zi cu zi nu stai cu o persoana doar sa o f..plimbi deoarece te-ai satura de aceeasi mancare de peste zilnica!By the way,eu in mesajul si topicul postat ma refeream la linistea sufleteasca!dar toti au plecat dupa ovul ,pana s-a trezit unu si a zis unde fugiti mai? ca suntem in gat!etalam doar prostia !efectul de turma! Imi cer scuze daca v-am jignit!Apreciez commentariile bune sau rele.Iar daca n-am raspuns doar acum e ca nu sunt fan net,abia acum am reintrat.O seara placuta!

mai ...83,sa fii chiar tu initiatoarea topicului,nu prea-mi vine sa cred...ce ai facut, ai baut mountain dew?!
cum poti sa spui ca asimov etaleaza prostia,cand el este cel dintai care ne-a atras atentia ca suntem in gat?!
iti urez liniste sufleteasca ca si "podoaba" a pritenului tau si sa te tina cat mai mult langa el,sa nu mai "nenorocesti" si pe altul vreo patru ani... altfel se alege praful de karma ta!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 15:19

Da probabil de aceea am pornit un topic ca am insomnii noaptea :)) oricum nici nu ma gandeam ca va raspunde careva...dupa cum ziceam erau intrebari la care le cunosc raspunsul vroiam doar confirmari..nu stiu ce va agitati si va pierdeti vremea jignind persoane pe care poate le-ati preconizati "prea devreme". cum poti sa spui ca asimov etaleaza prostia,cand el este cel dintai care ne-a atras atentia ca suntem in gat?!
ah nu ai inteles..toti erau obisnuiti cu same stuff,cand le dai drumu sa mearga sa fecundeze ovulul,desi acum ei erau inutili,dar din toata turma asta de "prea obisnuiti cu acelasi traseu"gen=femeia e proasta,ea greseste mereu,barbatul e supremul,unul si-a dat seama sa le spuna si celorlalti ca de data aceasta se insala..

daca simti ca ai mancari in fund, si crampe la stomac inghite jumatate de kg de carbid.
:)))la fel de haios,nici sa ma enervez nu reusesc!Daca aveam mancarimi in fund si crampe la stomac n-as fii reusit sa stau la birou sa scriu,si te asigur ca nu v-am scris de pe w.c.
mai ...83,sa fii chiar tu initiatoarea topicului,nu prea-mi vine sa cred...ce ai facut, ai baut mountain dew?!=)))) ca sa ma intelegeti ar trebui sa incep sa beau vodka inainte sa pornesc ceva topic poate un topic gen "Injuratura zilei" ar fii mers mai bine,right? :)) mai sunteti okay,ce naiba :))

viespi

192 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 22:33

am zis eu ca barbatul e supremul?! in spatele orcarui barbat mare au stat cel putin 2 femei(mama de i-a dat viata si sotia sau iubita de l-a sprijinit) si sunt deacord cu egalitatea dintre barbati si femei(cele care sunt cu adevarat si nu toate pupezele). si de scris de pe wc se mai intampla sa mai fie lume care are laptop. uite exemplul p(ro)ustoaicei(taie "u" si citesti numai cu "ro") ce facea baie si a scapat laptopul peste ea in cada si in loc sa iasa in oras, a iesit la cimitir. deci nu prea ai de unde sa stii ce face lumea acasa si de unde te uimeste, tinand cont de faptul ca, tehnologia evolueaza constant, invers proportional cu inteligenta multor persoane inclusiv a ta.

ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 23:06

De la: Roach, la data 2011-05-02 22:33:26am zis eu ca barbatul e supremul?! in spatele orcarui barbat mare au stat cel putin 2 femei(mama de i-a dat viata si sotia sau iubita de l-a sprijinit) si sunt deacord cu egalitatea dintre barbati si femei.

nu sunt de acord cu egalitatea intre sexe...femeia nu poate purta un razboi,inchipuieste-ti ca are ciclu si e pe front...cum ar fi sa opresti batalia, ca sa spunem... 10% dintre "soldati" tre sa-si schimbe tamponul, e la fel de penibil ca elton jhon la nunta regala de zilele astea!
prin urmare,da... barbatul e supremul si daca in spatele oricarui barbat au stat cel putin doua femei este ptr ca niciodata o femeie,doua,trei n-ar putea sta in fatza...

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 23:08

De la: ser, la data 2011-05-02 23:06:35

nu sunt de acord cu egalitatea intre sexe...femeia nu poate purta un razboi,inchipuieste-ti ca are ciclu si e pe front...cum ar fi sa opresti batalia, ca sa spunem... 10% dintre "soldati" tre sa-si schimbe tamponul, e la fel de penibil ca elton jhon la nunta regala de zilele astea!
prin urmare,da... barbatul e supremul si daca in spatele oricarui barbat au stat cel putin doua femei este ptr ca niciodata o femeie,doua,trei n-ar putea sta in fatza...

[/quote]
ei, nu !!!!!!!!!??? ai incercat si n-a mers?

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 00:36

pe unele tehnologia le omoara..eu una prefer laptop-ul stand la birou sau cel mult in pat,pe un leagan in curte...:))intr-adevar sunt unele care vor sa faca ceva extrem (de prost) stau pe w.c. sau facand baie...apropo de ciclu..altele schimba tamponu si pateaza ecranu cu ciclu (cunosc cazuri)..insa eu vorbeam doar de mine..nah good night all!!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mai vrea ceva sau nu?
Mergi la: