Info
x
Disparitia banilor...
|
etbag 21 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 Aprilie 2011, ora 15:38
Esti dus prietene....
Arunca-te!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 12 Aprilie 2011, ora 15:55
virgile...cred ca te tii cu pasi repezi dupa sandu A.X....stii ca ala zace la balaceanca intr-un borcan cu formol si mai participa la expozitii la grigore antipa,i-a legatura cu el,poate intr-o zi ajungi si tu coleg de raft cu el,sa fii si tu in tema cu ultimele noutati in domeniu,ce mai e nou,sa vezi concurenta ce descoperiri a mai facut...asa se face doctu pwulii,nu tipi cu calmitate la mine,ca-ti sterg contu, te imbolnvesti de icter si vrem sa fii de fata cand se dau bonurile de masa ca-s putini bani in piata si tu marele merlin(m) ai prevazut ca vor dispare cu totul...mare idiot,mare caracter! nu mai stiu cine a mai zis si asta,dar sunt convins ca ptr cei de teapa ta a fost inventata!...ofitazing si n-am parlare,mai idiotan frend!
Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
virgil_28 53 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 13 Aprilie 2011, ora 15:48
De la: etbag, la data 2011-04-12 15:38:45Esti dus prietene.... stimabile...aceste discutii le ved multi oameni si numai de pe acest forum...eram dupa un shpritz si ma pisham pe cei ca...Dar iata ca pe unul l-a fript...tu de unde-ai mai aparut?!!! Uite cum facem...dau eu de baut si vreu sa fac o mare masa, ce-i ce nu-s de-acord sau se-ndoiesc de ce spun eu ii astept la "chindie" pe banii mei si poate cadem la invoaiala si discutam mai multe detalii cu privire la acesta idee. ce spuneti? spatiul va fi destul de mare, daca aveti si prieteni v-astept, si destul de izolat incat sa tipati fara sa va auda nimeni.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 08:48
De la: virgil_28, la data 2011-04-13 15:48:32De la: etbag, la data 2011-04-12 15:38:45Esti dus prietene.... care bani stimabile?! ...banii disparura!
Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|

virgile...cred ca te tii cu pasi repezi dupa sandu A.X....stii ca ala zace la balaceanca intr-un borcan cu formol si mai participa la expozitii la grigore antipa,i-a legatura cu el,poate intr-o zi ajungi si tu coleg de raft cu el,sa fii si tu in tema cu ultimele noutati in domeniu,ce mai e nou,sa vezi concurenta ce descoperiri a mai facut...asa se face doctu pwulii,nu tipi cu calmitate la mine,ca-ti sterg contu, te imbolnvesti de icter si vrem sa fii de fata cand se dau bonurile de masa ca-s putini bani in piata si tu marele merlin(m) ai prevazut ca vor dispare cu totul...mare idiot,mare caracter!
nu mai stiu cine a mai zis si asta,dar sunt convins ca ptr cei de teapa ta a fost inventata!