back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile plinute pot fi sexy?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

bicaallin

527 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:24

De la: yuppy015848, la data 2011-01-21 23:23:16pot avea sex appeal femeile plinute la fel ca cele suple?

Ce zici ea are?
dealwithwhites.com/family/wp-content/uploads/2010/12/sexy-black-...

Raporteaza abuz de limbaj
bicaallin

527 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:28

De la: Oksana_, la data 2011-01-27 16:23:13
e din articol ..cea mai buna alegere e o camasa etc ...

Ideea era sa nu se dezbrace, mai lipsea sa le recomande sa dea turn off la bec :))

E nici chiar asa... sa regleze intensitatea.. nu sa o stinga de tot... si mai era totusi ce lipsea din articolul ala.... nu il servea domle cu nimic pe bietul baiat vorba aceea... "beer makes women beautiful"

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:33

De la: bicaallin, la data 2011-01-27 16:28:35... si mai era totusi ce lipsea din articolul ala.... nu il servea domle cu nimic pe bietul baiat vorba aceea... "beer makes women beautiful"

...si nu mentiona nimic de legatul la ochi =)) cu asta n-ar da gres , ala nu mai vede si pace

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:34

De la: monaco, la data 2011-01-26 15:29:18

Reliiiii ma omori fataaaaaaaaa !!!

Daca n-a reusit Giuliano si Nigma...

trebuia sa omor pe cineva?

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:44

De la: bicaallin, la data 2011-01-27 16:28:35
De la: Oksana_, la data 2011-01-27 16:23:13
e din articol ..cea mai buna alegere e o camasa etc ...

Ideea era sa nu se dezbrace, mai lipsea sa le recomande sa dea turn off la bec :))

E nici chiar asa... sa regleze intensitatea.. nu sa o stinga de tot... si mai era totusi ce lipsea din articolul ala.... nu il servea domle cu nimic pe bietul baiat vorba aceea... "beer makes women beautiful"

dar de ce sa evite sexul pe orizontala?...exista riscul sa adoarma partenerul de atata confort?

frec ridichea...
bicaallin

527 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:48

De la: giuliano, la data 2011-01-27 16:44:02
dar de ce sa evite sexul pe orizontala?...exista riscul sa adoarma partenerul de atata confort?

probabil mai mare este riscul unei herni

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 16:52

De la: bicaallin, la data 2011-01-27 16:48:54

la ea??

frec ridichea...
remuska

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 18:25

remuska

118 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 18:41

De la: myluckystar, la data 2011-01-26 12:38:37Eu am 83 de kilograme....si 1.76....nu ma vad in oglinda miss Romania....dar nici neobservata nu trec....cred ca depinde de gustul fiecaruia....pana la urma....spunea cineva....ca nu ar trebui sa le promovam"""pe femeile plinute" din cauza bolilor precum diabetul,si bolile cardiovasculare....are si nu are dreptate.....Si sa explic de ce....abia acum....la 35 de ani....am invatat ce trebuie sa maninc....cata miscare trebuie sa fac.....care sunt grasimile bune....care e colesterolul rau...si cel bun....ce pot manca ca sa nu mi se depuna pe artere colesterol...cate lipide contine corpul meu....si as putea continua....dar stiu ca pentru unii vorbesc in chineza....asa cum era si pentru mine acum un timp vocabularul asta....in cuvinte simple....inseamna cam asa....lapte,oua,carne(rosie

mi-a placut comentariul tau! foarte rezonabil!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 19:28

De la: yuppiy_ta, la data 2011-01-27 16:05:27
De la: Goku, la data 2011-01-27 12:32:44
De la: yuppiy_ta, la data 2011-01-27 00:22:56
De la: gyebnar, la data 2011-01-26 19:08:14[quote

poate e femeie.... ..

La asta nu m-am gandit =)))

:D

nu cred!

bine fie =))))

>:P

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 19:53

Raspunsul este da Depinde de fiecare cu ce ochi priveste persoana respectiva, daca el pune pret pe caracterul ei 100% ar fii sexy
Ps. don't judge a book by its cover

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 00:03

De la: remuska, la data 2011-01-27 18:41:09
De la: myluckystar, la data 2011-01-26 12:38:37Eu am 83 de kilograme....si 1.76....nu ma vad in oglinda miss Romania....dar nici neobservata nu trec....cred ca depinde de gustul fiecaruia....pana la urma....spunea cineva....ca nu ar trebui sa le promovam"""pe femeile plinute" din cauza bolilor precum diabetul,si bolile cardiovasculare....are si nu are dreptate.....Si sa explic de ce....abia acum....la 35 de ani....am invatat ce trebuie sa maninc....cata miscare trebuie sa fac.....care sunt grasimile bune....care e colesterolul rau...si cel bun....ce pot manca ca sa nu mi se depuna pe artere colesterol...cate lipide contine corpul meu....si as putea continua....dar stiu ca pentru unii vorbesc in chineza....asa cum era si pentru mine acum un timp vocabularul asta....in cuvinte simple....inseamna cam asa....lapte,oua,carne(rosie

mi-a placut comentariul tau! foarte rezonabil!

Nu stiu din care motiv,nu sa postat tot ceea ce am scris,si nici nu mai stau sa ma mai repet,vorba cuiva,stiu si dacii....eu as vrea sa ating insa,un alt aspect....oare de ce maninca oamenii atat de mult?ce le lipseste?ce vor sa suplineasca mancand?oamenii grasi sunt oameni foarte sensibili,cunosc o fata,care avea 160 de kilograme,si a facut by pass gastric,avea 30 de ani,si era virgina....nici nu vreau sa ma gandesc,ce-o fi fost in sufletul ei,intr-o societate care condamna grasii,oare chiar poate borcanul cu gem sa suplineasca dulceata unui sarut?sau poate painea sa produca oxitocina la fel ca si sexul?nu vreau sa-mi luati textul in ras,asa cum faceti de obicei,mai bine ganditi-va cat sunteti de norocosi,pentru ca in viata sunt si lucruri pe care nu le poti controla,si obezitatea poate fi unul din acestea...pana la urma....unde e normalitatea?e normal sa ai 60 de kilograme?70?80?cred ca important e sa stii sa-ti pui in valoare calitatile,sa fii "dichisita" mereu,sa ai un suras mereu pe buze,unul adevarat,nu unul fake,sa ai neuronii la tine,sa poti sa fii cine vrei tu,cand vrei tu....prea mult ne batem joc de lucrurile pe care le cunostem atat de putin....si daca sexualitatea....ar sta doar in numarul de kilograme....atunci ar fi....vai de noi....prieteni.

just me....
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 08:31

De la: myluckystar, la data 2011-01-28 00:03:45
De la: remuska, la data 2011-01-27 18:41:09[quote

Nu stiu din care motiv,nu sa postat tot ceea ce am scris,si nici nu mai stau sa ma mai repet,vorba cuiva,stiu si dacii....eu as vrea sa ating insa,un alt aspect....oare de ce maninca oamenii atat de mult?ce le lipseste?ce vor sa suplineasca mancand?oamenii grasi sunt oameni foarte sensibili,cunosc o fata,care avea 160 de kilograme,si a facut by pass gastric,avea 30 de ani,si era virgina....nici nu vreau sa ma gandesc,ce-o fi fost in sufletul ei,intr-o societate care condamna grasii,oare chiar poate borcanul cu gem sa suplineasca dulceata unui sarut?sau poate painea sa produca oxitocina la fel ca si sexul?nu vreau sa-mi luati textul in ras,asa cum faceti de obicei,mai bine ganditi-va cat sunteti de norocosi,pentru ca in viata sunt si lucruri pe care nu le poti controla,si obezitatea poate fi unul din acestea...pana la urma....unde e normalitatea?e normal sa ai 60 de kilograme?70?80?cred ca important e sa stii sa-ti pui in valoare calitatile,sa fii "dichisita" mereu,sa ai un suras mereu pe buze,unul adevarat,nu unul fake,sa ai neuronii la tine,sa poti sa fii cine vrei tu,cand vrei tu....prea mult ne batem joc de lucrurile pe care le cunostem atat de putin....si daca sexualitatea....ar sta doar in numarul de kilograme....atunci ar fi....vai de noi....prieteni.

Pacat :( ce sa spun...

Eu pot sa spun ca ma consider norocos oarecum :) mama a lucrat 11 ani intr-o cofetarie,si de mic am fost invatat cu dulcele,sunt sigur ca am avut de toate,si am mancat mai multe prajituri decat oricine altcineva de aici,de 3 ani nu mai lucreaza acolo,si nu am mai avut de unde :D iar acum organismul in cere dulce zilnic...ii ca un drog pentru mine,cu toate astea nu am probleme cu greutatea,pap orice,si destul de mult chiar :D poate si din motivul ca sunt inca destul de tanar si am fost invatat cu sportul :)

Am multi prieteni putin mai mari ca mine,care se lupta cu greutatea,cu grasimile,si se abtin de la multe...iar cand ''gresesc'' putin...regreta multe ore la sala dupa...

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 09:54

La mine a fost altceva....care a declansat bomba...am facut sport din clasa a 4-a pana la sfarsitul liceului....liceu sportiv desigur...buna decizia alor mei de a ma lasa sa-mi descarc energia intr-un loc in care o puteam transforma in ceva pozitiv....insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte....gata sportul....gata si forma fizica....aveam cam 66 de kilograme la 1.76....ei,,,acuma.e-acuma..dupa 10 ani....cate kilograme credeti ca aveam ?????aproape 100....si da....nu-i condamn pe cei care scriu aici...ca femeile maninca shaorma ca vacile....macar de-am manca numa iarba in glilimele....mancam....nu-mi statea gura...devenise sport national....in locul voleiului....prietena mea....care e o miss si o frumoasa....imi spunea.....fata...nu mai manca...ca esti cat un sac de cartofi....ma duceam acasa...plangeam si bagam in mine....nimeni nu ma intelegea.....in timp....dupa multi ani de suferinta insa....am inteles ca singura care se saboteaza sunt eu....si ca....n-ar trebui sa ma desconsider asa rau....poate ca e ceva de mine....am inceput sa alerg....5 kilometri de 3 ori pe saptamana....stiti cum imi curgeau lacrimile???/alergam si plangeam..de fapt...nu alergam...ma taram....faceam 5 kilometri cu chiu cu vai intr-o ora....acum ii fac in 27 de minute......si mai lucrez.....am 83 de kile....dar sunt in regula.....maninc peste de mare....ulei de masline si salate....imi aleg lucruri sanatoase din raft....dar mai scap si caii cateodata....in cate -un tiramisu.....concluzia e.....ca niciodata nu stii....ce e in sufletul unui om....care maninca ca sa suplineasca ceva....in cazul meu....cred ca revolta a fost...pentru ca lua altcineva decizii in locul meu....nu-mi gaseam rostul....nu eram eu....cred ca mai corect ar fi...sa ne dam mana.....si sa-i ajutam....pe cei care au astfel de probleme....in loc sa aruncam cu vorbe care dor...punct

just me....
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 10:22

De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03La mine a fost altceva....care a declansat bomba...am facut sport din clasa a 4-a pana la sfarsitul liceului....liceu sportiv desigur...buna decizia alor mei de a ma lasa sa-mi descarc energia intr-un loc in care o puteam transforma in ceva pozitiv....insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte....gata sportul....gata si forma fizica....aveam cam 66 de kilograme la 1.76....ei,,,acuma.e-acuma..dupa 10 ani....cate kilograme credeti ca aveam ?????aproape 100....si da....nu-i condamn pe cei care scriu aici...ca femeile maninca shaorma ca vacile....macar de-am manca numa iarba in glilimele....mancam....nu-mi statea gura...devenise sport national....in locul voleiului....prietena mea....care e o miss si o frumoasa....imi spunea.....fata...nu mai manca...ca esti cat un sac de cartofi....ma duceam acasa...plangeam si bagam in mine....nimeni nu ma intelegea.....in timp....dupa multi ani de suferinta insa....am inteles ca singura care se saboteaza sunt eu....si ca....n-ar trebui sa ma desconsider asa rau....poate ca e ceva de mine....am inceput sa alerg....5 kilometri de 3 ori pe saptamana....stiti cum imi curgeau lacrimile???/alergam si plangeam..de fapt...nu alergam...ma taram....faceam 5 kilometri cu chiu cu vai intr-o ora....acum ii fac in 27 de minute......si mai lucrez.....am 83 de kile....dar sunt in regula.....maninc peste de mare....ulei de masline si salate....imi aleg lucruri sanatoase din raft....dar mai scap si caii cateodata....in cate -un tiramisu.....concluzia e.....ca niciodata nu stii....ce e in sufletul unui om....care maninca ca sa suplineasca ceva....in cazul meu....cred ca revolta a fost...pentru ca lua altcineva decizii in locul meu....nu-mi gaseam rostul....nu eram eu....cred ca mai corect ar fi...sa ne dam mana.....si sa-i ajutam....pe cei care au astfel de probleme....in loc sa aruncam cu vorbe care dor...punct

Este pacat ca a trebuit sa iei niste decizii influentata de parinti...adica mai mult au fost decizia lor,decat decizia ta :)

Este usor pentru unii sa vorbeasca,dar fiecare avem organismul diferit,iar altii asimileaza mai repede,si altii deloc :) depinde de arderile fiecaruia :) de varsta,stres,etc... :)

Este foarte greu sa dai jos,trebuie multa ambitie,si munca,rabdare... sa nu renunti :)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 10:36

De la: Goku, la data 2011-01-28 10:22:29
De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03La mine a fost altceva....care a declansat bomba...

...concluzia e.....ca niciodata nu stii....ce e in sufletul unui om....care maninca ca sa suplineasca ceva....in cazul meu....cred ca revolta a fost...pentru ca lua altcineva decizii in locul meu....nu-mi gaseam rostul....nu eram eu....cred ca mai corect ar fi...sa ne dam mana.....si sa-i ajutam....pe cei care au astfel de probleme....in loc sa aruncam cu vorbe care dor...punct

Este pacat ca a trebuit sa iei niste decizii influentata de parinti...adica mai mult au fost decizia lor,decat decizia ta :)

Este usor pentru unii sa vorbeasca,dar fiecare avem organismul diferit,iar altii asimileaza mai repede,si altii deloc :) depinde de arderile fiecaruia :) de varsta,stres,etc... :)

Este foarte greu sa dai jos,trebuie multa ambitie,si munca,rabdare... sa nu renunti :)

Goku...

Myluckystar...o femeie poate fi sexi prin ea insasi, prin ceea ce transmite prin gestica, priviri, atitudine, timbrul glasului, etc., nu neaparat prin cat de plinuta sau mai putin plinuta este. Am vazut femei care aratau ca la carte, insa nu inspirau niciun pic de "sexualitate feminina"...nimic, ci erau doar ca niste papusi...fara viata!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 10:46

De la: daria_ta, la data 2011-01-28 10:36:34
De la: Goku, la data 2011-01-28 10:22:29[quote

Goku...

Myluckystar...o femeie poate fi sexi prin ea insasi, prin ceea ce transmite prin gestica, priviri, atitudine, timbrul glasului, etc., nu neaparat prin cat de plinuta sau mai putin plinuta este. Am vazut femei care aratau ca la carte, insa nu inspirau niciun pic de "sexualitate feminina"...nimic, ci erau doar ca niste papusi...fara viata!

sunt de acord :X nu trebuie sa te judeci asa aspru...trebuie sa ai incredere in propria persoana...

Si sa nu-ti doresti NICIODATA sa fi ca alta :) indiferent cat de papusa pare,are si ea defecte ;) si te asigur ca mai multe decat tine :) (toti avem)

Dragostea nu sta doar in fizic,mai am 2-3 prietene care au aceasi problema,si credeau ca niciodata nu vor intalni un baiat care sa le aprecieze pentru ceea ce sunt cu adevarat,le-am zis ca se inseala,si nu m-au crezut,pana l-au gasit :>

Daca vrei sa reusesti dezvolta-ti un caracter puternic,si un psihic pe masura si iti promit eu ca vei reusii

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 11:06

De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03
..insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte..

Te inteleg, chiar f bine
Si mai cred ca ai avut mult ghinion. Majoritatea oamenilor care trec printr-o perioada de revolta/ nemultumire pierd kilograme ..nu depun

De ce nu te-ai reorientat profesional mai devreme si ai asteptat pana la varsta de 30+ ?...Parintii tai, ca oricare altii, probabil si-au dorit ca tu sa ai o diploma de pe urma careia sa te 'implinesti' financiar ...insa banii nu reprezinta totul in viata, trebuie sa iti si placa ce faci. Eu iti urez multa bafta in tot ce iti propui sa faci.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 18:13

Cristinam a dat cel mai elocvent raspuns.

Dar mi-au placut si altele.
Sigur gusturile nu se discuta. O femeie este placuta si sexy atunci cand isi evidentiaza formele. Ce este placut la o femeie? Linia perfecta a picioarelor, coapsele rotunjite, sanii proieminenti dar nu siliconati, fizionomia placuta, ochi expresivi, calzi, zambet si suras. A fi plinuta inseamna ceva mai mult decat normal supla. La cele suple nu trebuie sa se vada oasele soldurilor, ale picioarelor, ale fetei. Deci pot fi suple cu forme frumoase, ademenitoare, precum plinute la fel de atragatoare. Peste cele plinute vin obezele, cele care se complac in aceasta stare, care nici nu mai doresc sa fie
atrase la pat de partener sau alti barbati.

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 18:38

De la: anonimul, la data 2011-01-28 18:13:50
La cele suple nu trebuie sa se vada oasele soldurilor, ale picioarelor, ale fetei.

Partea aceasta e usor deconcertanta.. "nu trebuie sa se vada oasele" ...

Eu sunt o feminina si cand se intampla sa ma benoclez la cate o tipa, dupa cele evidente si enumerate de tine , am tendinta sa ma uit la clavicula si umeri. Si daca am ocazia sa o vad mai dezbracata, urmatorul loc in care imi cad ochii sunt oasele coxale. Cu ani in urma am avut o prietena la care coxalele erau destul de evidente si mi se pareau ingrozitor de misto ...in fine, aspectul oaselor e discutabil

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 23:51

De la: Oksana_, la data 2011-01-28 11:06:03
De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03
..insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte..

Te inteleg, chiar f bine
Si mai cred ca ai avut mult ghinion. Majoritatea oamenilor care trec printr-o perioada de revolta/ nemultumire pierd kilograme ..nu depun

De ce nu te-ai reorientat profesional mai devreme si ai asteptat pana la varsta de 30+ ?...Parintii tai, ca oricare altii, probabil si-au dorit ca tu sa ai o diploma de pe urma careia sa te 'implinesti' financiar ...insa banii nu reprezinta totul in viata, trebuie sa iti si placa ce faci. Eu iti urez multa bafta in tot ce iti propui sa faci.

Eu una am incetat sa-mi mai pun intrebari de genul: de ce?asa a fost sa fie....insa poate ca acum....ca sunt mai coapta la minte....am facut o alegere mai inteleapta....si nici nu mai poate decide nimeni pentru mine....in plus....studiez in alta tara....intr-un alt sistem....intr-o alta limba....sunt mandra de mine....nu e usor...pentru ca eu inca gandesc in romana....si trec prin filtrul mintii ceea ce absorb....e complicat....nu-mi iese perfect....am vreo doua restante....da nu ma las.....am orgoliu din ala prostesc de romanca....Glumesc bineinteles.....

just me....
Fosta membra 9am.ro

304 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 04:36

De la: neacsu_gti, la data 2011-01-26 10:32:49Femeile plinute nu sunt sexy la vedere, dar sunt foarte voluptoase in pat.

Oh..God!

"Everything happens for a reason."
Fosta membra 9am.ro

238 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 04:45

Nici Trabantul nu-i aspectos ca Mertzanul da' s'moara mama daca nu-i mai usor de reparat.Plus ca la Trabi ii pui doua bretele si il iei in spate cand te lasa in drum

vasili a lu' vasilica
Fosta membra 9am.ro

304 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 05:05

De la: io___vasili, la data 2011-01-29 04:45:48Nici Trabantul nu-i aspectos ca Mertzanul da' s'moara mama daca nu-i mai usor de reparat.Plus ca la Trabi ii pui doua bretele si il iei in spate cand te lasa in drum

Ce elegant ai spus-o...

"Everything happens for a reason."
costacurta_796

140 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 15:44

De la: yuppy015848, la data 2011-01-21 23:23:16pot avea sex appeal femeile plinute la fel ca cele suple?
Da

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 21:24

De la: costacurta_796, la data 2011-01-30 15:44:39
Da

Scurt si la obiect....decis omul....BV

just me....
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 16:24

De la: costacurta_796, la data 2011-01-30 15:44:39
Da

un om hotarat

frec ridichea...
bicaallin

527 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 16:30

De la: giuliano, la data 2011-01-27 16:52:53
De la: bicaallin, la data 2011-01-27 16:48:54

la ea??

la ea poate "de fasole".... la el "de disc".... dar aici deja nu mai putem folosi cuvantul "plinuta"

bamsbmg

10 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 21:31

De la: sandudan1977, la data 2011-01-26 09:30:42Sarut manusitele la fete si femei de toate varstele si toate dimensiunile si salut respectuos pe toti baietii si barbatii cititori de pe aici !

Da femeile plinute si chiar si cele mai grase pot fi sexy..in general poate ati vazut ca ele de fel sunt foarte simpatice si sunt si foarte de gasca in general fata de cele normale sau slabe si nu sunt chiar asa figurante si pot fi abordate mult mai usor !
Mie unul imi plac toate femeile ! Si sincer plinutele sunt foarte bune la pat si ai pe ce pune mana si iti poti ingropa fata cu sanii lor si eventual si cu pasarica lor ...
As da orice sa pot linge cu placere o pasarica de plinuta ....
Va pup dulce si va urez o zi buna ! astept oferte :hahahaha
id de mess sandudan19777

mare adevar graiesti

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 22:32

De la: sandudan1977, la data 2011-01-26 09:30:42Sarut manusitele la fete si femei de toate varstele si toate dimensiunile si salut respectuos pe toti baietii si barbatii cititori de pe aici !

Da femeile plinute si chiar si cele mai grase pot fi sexy..in general poate ati vazut ca ele de fel sunt foarte simpatice si sunt si foarte de gasca in general fata de cele normale sau slabe si nu sunt chiar asa figurante si pot fi abordate mult mai usor !
Mie unul imi plac toate femeile ! Si sincer plinutele sunt foarte bune la pat si ai pe ce pune mana si iti poti ingropa fata cu sanii lor si eventual si cu pasarica lor ...
As da orice sa pot linge cu placere o pasarica de plinuta ....
Va pup dulce si va urez o zi buna ! astept oferte :hahahaha
id de mess sandudan19777

tu saruti manusitele, sau lingi pasaricile..?
Cu o asa invitatie manierata, nu cred sa te refuze cineva. Dar ma intreb, citez "as da orice sa pot linge cu placere"...ce te impiedica? n-ai placere, sau nu poti? sau pasarile iarna sunt nehranite

frec ridichea...
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului femeile plinute pot fi sexy?
Mergi la: