back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile plinute pot fi sexy?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

ser

4151 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:24

De la: _katy_, la data 2011-02-23 21:23:05
De la: ser, la data 2011-02-23 18:57:18

bine ca m-ai gasit repede si aici,nu m-ai poate omu sa imputuleasca o balena ca tu repede cu gura...du-te acasa ca vin,am zis...stii ca numai tu esti varza mea,dar vroiam si cu sunca, ce sunt la regim sau in post....hai te rooooog,vreau suncaaaaa....

azi am tras tare.....pentru tine, dragule....cred ca am pus din prima vreo 2 kile....mai vrei??? [/quote]

pai cu doua kile de usturoi,din prima,apoi,un sac de ceapa,trei saci de cartofi,cum ai ajuns acasa draga mea... aaaaaaa...nu-mi spune lasa-ma putin....VARZA,asa ai ajuns,sa ma suni data viit, sa trimit pe cineva dupa tine!...tzucutzi frunza aia!

Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

313 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:27

De la: ser, la data 2011-02-23 22:24:01
De la: _katy_, la data 2011-02-23 21:23:05
De la: ser, la data 2011-02-23 18:57:18

bine ca m-ai gasit repede si aici,nu m-ai poate omu sa imputuleasca o balena ca tu repede cu gura...du-te acasa ca vin,am zis...stii ca numai tu esti varza mea,dar vroiam si cu sunca, ce sunt la regim sau in post....hai te rooooog,vreau suncaaaaa....

azi am tras tare.....pentru tine, dragule....cred ca am pus din prima vreo 2 kile....mai vrei???

pai cu doua kile de usturoi,din prima,apoi,un sac de ceapa,trei saci de cartofi,cum ai ajuns acasa draga mea... aaaaaaa...nu-mi spune lasa-ma putin....VARZA,asa ai ajuns,sa ma suni data viit, sa trimit pe cineva dupa tine!...tzucutzi frunza aia![/quote]
pai aveam dupa mine vreo 5 caini.....m-au antrenat ca la balamuc, mancati-as !....voi fi cea mai tare pa sistem

.
Fosta membra 9am.ro

313 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:33

daca vrei sunca, ia-mi un spray cu miros de afumatura...am auzit ca face minuni !!! e afrodisiac de prima clasa...mai dai si cu parfum de pastrama de oaie....
Da' vezi, ca se da pe sub mana...tre' sa te grabesti daca vrei sa mai prinzi un flacon, la targul de Dragobete

.
ser

4151 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:49

[/quote]
pai aveam dupa mine vreo 5 caini.....m-au antrenat ca la balamuc, mancati-as !....voi fi cea mai tare pa sistem [/quote]

gata,am zis...de azi nu mai faci piata...tu stii ce vroiau dulaii...sa le tai frunza,cu ce mai ajungeai acasa...

Fosta membra 9am.ro

313 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:53

De la: ser, la data 2011-02-23 22:49:04

pai aveam dupa mine vreo 5 caini.....m-au antrenat ca la balamuc, mancati-as !....voi fi cea mai tare pa sistem [/quote]

gata,am zis...de azi nu mai faci piata...tu stii ce vroiau dulaii...sa le tai frunza,cu ce mai ajungeai acasa... [/quote]
cu tramvaiul..???

.
ser

4151 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:56

De la: _katy_, la data 2011-02-23 22:33:06daca vrei sunca, ia-mi un spray cu miros de afumatura...am auzit ca face minuni !!! e afrodisiac de prima clasa...mai dai si cu parfum de pastrama de oaie....
Da' vezi, ca se da pe sub mana...tre' sa te grabesti daca vrei sa mai prinzi un flacon, la targul de Dragobete

mama imi poua-n gura,abia astept sa-ti pui chilotii aia din blana de miel care ti i-am luat anu trecut de sf vali, sa te agat de lustra,si sa musc din tine,asa cum iti place tie...bine ca am schimbat recent lustra,de craciun stii ca ai indoit-o p-aia care o luasem de nicio luna,asta nu cred ca rezista daca m-ai sarbatoream odata implinirea celor 45758734734675324764364823643366327263573 ani lumina, de cand ne-am intalnit in butoi la bunica-ta!...si acum ma mai gandesc cum iti mangaiam frunzele fragede...

ser

4151 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 22:59

De la: _katy_, la data 2011-02-23 22:53:23
De la: ser, la data 2011-02-23 22:49:04

pai aveam dupa mine vreo 5 caini.....m-au antrenat ca la balamuc, mancati-as !....voi fi cea mai tare pa sistem

gata,am zis...de azi nu mai faci piata...tu stii ce vroiau dulaii...sa le tai frunza,cu ce mai ajungeai acasa... [/quote]
cu tramvaiul..??? [/quote]

mda...nu m-am gandit,o sa-ti iau si un tramvai...sa vad daca mai am ceva maruntis la mine...

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2011, ora 16:49

De la: Goku, la data 2011-02-23 19:27:09
De la: Oksana_, la data 2011-02-23 19:14:36
"nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta.." Aici te minti gratuit.

Trebuie sa intelegi si tu ca ii cam greu pentru ea sa slabeasca...sau macar cat si-ar fi dorit ea...

Are o varsta,un sot,un organism diferit...nu ii prea usor...ar mai trebui sa tina si cura,care vine cu ''riscuri'' si abtineri de la multe chestii...pe care dupa o anumita varsta ti se cam rupe :)

Nici un lucru bun din viata nu se obtine fara ceva efort Pare "greu", riscant si frustrant daca esti neinformat sau daca sursa de informare e neavizata (gen articole tembele din reviste,reclame din media, cucoane infometate care apar la TV..etc)

Organism "diferit" se traduce prin rata metabolica bazala diferita si nu este o tragedie. Se poate ajusta si accelera. Daca respectiva nu sufera de hipotiroidism , hipercorticism, diabet zaharat sau are dereglata balanta estrogeni/androgeni singura cauza e comoditatea si nepasarea.

Oricat de sexy arata un/o supraponderal(a) in exterior ...arterele cu placi de aterom, ficatul, cordul si alte organe cu depuneri grase nu sunt nici sexy si nici sanatoase...Insa alea nu se vad , deci nu intra in discutie aparentele conteaza

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Februarie 2011, ora 20:23

De la: Oksana_, la data 2011-02-24 16:49:30
"nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta.." Aici te minti gratuit.

Trebuie sa intelegi si tu ca ii cam greu pentru ea sa slabeasca...sau macar cat si-ar fi dorit ea...

Are o varsta,un sot,un organism diferit...nu ii prea usor...ar mai trebui sa tina si cura,care vine cu ''riscuri'' si abtineri de la multe chestii...pe care dupa o anumita varsta ti se cam rupe :)

Nici un lucru bun din viata nu se obtine fara ceva efort Pare "greu", riscant si frustrant daca esti neinformat sau daca sursa de informare e neavizata (gen articole tembele din reviste,reclame din media, cucoane infometate care apar la TV..etc)

Organism "diferit" se traduce prin rata metabolica bazala diferita si nu este o tragedie. Se poate ajusta si accelera. Daca respectiva nu sufera de hipotiroidism , hipercorticism, diabet zaharat sau are dereglata balanta estrogeni/androgeni singura cauza e comoditatea si nepasarea.

Oricat de sexy arata un/o supraponderal(a) in exterior ...arterele cu placi de aterom, ficatul, cordul si alte organe cu depuneri grase nu sunt nici sexy si nici sanatoase...Insa alea nu se vad , deci nu intra in discutie aparentele conteaza

Nu stiu daca esti doctor sau doctorita sry nu-mi dau seama dupa nume :)) asa revenind...si nu vreau sa ma intelegi gresit dar in multe idei din ce ai spus tu nu prea are nici o logica...nu stiu daca experienta ai tu in domeniul asta...cati oameni ai intalnit sau nu...Si pot sa spun ca am vazut si inca vad zilnic genu asta de oameni...si pot sa-mi dau seama...am ceva ani in spate...

Dar te asigur eu de un lucru :P si acela ca is niste chestii de baza,de cunoasterea propriului corp care nu te invata in scoli ;)

Este adevarat faza cu comoditatea,dar in ''lupta'' asta trebuie sa continui multa vreme,daca te lasi pui la loc iar :P de acord cu mine ???

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
ser

4151 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2011, ora 20:46

De la: Goku, la data 2011-02-24 20:23:03
De la: Oksana_, la data 2011-02-24 16:49:30

Nu stiu daca esti doctor sau doctorita sry nu-mi dau seama dupa nume :)) asa revenind...si nu vreau sa ma intelegi gresit dar in multe idei din ce ai spus tu nu prea are nici o logica...nu stiu daca experienta ai tu in domeniul asta...cati oameni ai intalnit sau nu...Si pot sa spun ca am vazut si inca vad zilnic genu asta de oameni...si pot sa-mi dau seama...am ceva ani in spate...

Dar te asigur eu de un lucru :P si acela ca is niste chestii de baza,de cunoasterea propriului corp care nu te invata in scoli ;)

Este adevarat faza cu comoditatea,dar in ''lupta'' asta trebuie sa continui multa vreme,daca te lasi pui la loc iar :P de acord cu mine ???

...nu

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2011, ora 21:04

De la: ser, la data 2011-02-24 20:46:56
De la: Goku, la data 2011-02-24 20:23:03[quote

...nu

bestieee =))) tu sa taci cand vorbesti cu mine :)))

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2011, ora 21:32

De la: Goku, la data 2011-02-24 20:23:03de acord cu mine ???

...nu

gokule Bre' @Ser_inga , avocatul meu din oficiu , ti-a raspuns NU

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2011, ora 23:50

De la: Oksana_, la data 2011-02-24 21:32:36

...nu

atunci ii clara treaba...te pricepi .............

ser

4151 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 08:07

De la: Goku, la data 2011-02-24 21:04:26

...nu

am sa tac atunci cand vorbesc cu tine...far ce am de zis,am s-o fac cu churhu...

ser

4151 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 08:08

De la: Oksana_, la data 2011-02-24 21:32:36

...nu

mai aveam ceva e zid...da pana nu-mi platesti onorariu le zi,nu mai spun nimic!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 08:18

De la: ser, la data 2011-02-25 08:07:05
De la: Goku, la data 2011-02-24 21:04:26

...nu

am sa tac atunci cand vorbesc cu tine...far ce am de zis,am s-o fac cu churhu...

ce baiat ascultator esti tu =)))

amazing

57 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 19:09

De la: amazing, la data 2011-02-21 20:07:58
acum am 80....uneori ma simt bine asa...dar de cele mai multe ori nu ma simt bine cand ii vad pe cei din jurul meu ca arata bine.si culmea lucrez intr`un salon renumit de slabit si infrumusetare :))) un job foaaarte deprimaaant :)).incerc sa ma accept asa cum sunt pentru ca nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta :D mi`ar placea slabutii care arunca cu vorba aiurea sa fie macar o zi in pielea unui grasut sa simta tot ce se poate simti atunci cand ii auzi pe altii ia uite`o pe aia ce grasa e sau ce fund mare are....

Sincer, nu inteleg de ce nu profiti de faptul ca lucrezi la un salon de slabit. Ai acces crescut la informatii utile, numeroase exemple in jurul tau , poti beneficia de sfaturi avizate din partea consilierului in nutritie care lucreaza acolo ...etc. E un mediu constructiv , nu deprimant

eu nu prea-mi amintesc cand ti`am trimis mesajul asta si nu mi se pare frumos deloc sa`l postezi aici.dar asta e .:))) voi nu stiti nimic despre asa numitele centre de slabit...tot infometarea este cea mai buna pentru slabit...astea sunt centre de mancat banii ;) nu este un mediu constructiv deloc...daca nu ai lucrat in domeniu nu ai de unde sa stii cat de stresant este.

amazing

57 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 19:17

De la: ser, la data 2011-02-23 19:26:13Sincer, nu inteleg de ce nu profiti de faptul ca lucrezi la un salon de slabit. Ai acces crescut la informatii utile, numeroase exemple in jurul tau , poti beneficia de sfaturi avizate din partea consilierului in nutritie care lucreaza acolo ...etc. E un mediu constructiv , nu deprimant

pai mai bine baga shaorma si cipsuri in ea decat sa gandeasca la ce i-ai spus tu...si apoi se vaita ca aia de la termopane-s de vina ca au facut usile prea inguste,asa-i romanca...cand se-mbaloneaza... spune ca sa fii in pielea unei grasute cand stigi dupa ea pe srtada ce fund mare are...eu personla vreau sa fiu in pielea ei acasa in pat cu ea si sa ma scald in suncile ei... e amazing,sa vezi cum se curge din pat ,cand se ridica de langa tine... ...sa nu uit,numai varza calita cu sunca as manca mereu! [/quote]

stii tu ce mananc eu??? sincer chiar nu imi permit sa mananc ce zici tu acolo :))) culmea. nu aveti cum sa intelegeti...aveti prejudecati si priviti doar inainte.mi`e scarba de forumurile astea mi`am dat seama de curand... vi se pare ok sa`i judecati pe ceilalti... eu sunt frustrata ca sunt grasa si nu am ambitie sa slabesc ...dar voi?????? probabil tu ca esti urat ca vad ca nici poza nu ai si nu ai mai f...t ceva de muuulta vreme . si restul la fel au cate o frustrare...eu nu am mai vazut aici oameni care sa intre ca sunt prea fericiti .toti frustratii pe yuppy.frustrati care nu recunosc...ati face bine sa nu mai judecati pe cei din jur...voi nu stiti sa faceti diferenta intre a-ti da cu parerea si a judeca pe cineva...

luludaki

288 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 19:26

Daca iti pui in cap sa slabesti vei slabi.Iti dau un exemplu:am incercat de foarte multe ori sa ma las de fumat si mereu am esuat;erau mereu tentatii,dar cand mi-am propus cu adevarat am reusit;pe 7martie voi face 2 luni si niciodata nu m-am simtit asa bine.Trebuie sa-ti doresti cu adevarat.Eu ,ca niciodata nu sunt tentata sa fumez.Nu pot sa cred.Trebuie sa vrei si vei reusi.

ser

4151 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 20:20

@amazing...femeia lu d_zeu,tu te citesti sa vezi cum emana frustrarea din textul tau,radiaza chiar,mai ai putin si plangi numai sa ma convingi pe mine de faptul ca tu nu mananci shaorma si cipsuri mare e gradina ta,doamne,si multe frustrate ii sar gardul, in saloane de slabit...mai putin imi pasa ca tu esti grasa,nu ma intereseaza daca esti o balena ucigasa sau nu,daca vreodata am ocazia sa te fwut,nu ma dau in laturi,te simti mai bine? ...ar trebui, ca nu spun gogosi,la un momentdat am avut o relatie cu o grasuta,ce spun grasuta...chiar bestie de femeie,dar cum gusturile nu se discuta,n-am s-o fac nici eu aici,de unde crezi ca stiam cum te ridici tu din pat?!...ce vreau sa-ti spun este ca m-am simtit bine cu ea,ceeace iti doresc si tie...cu mine! ...si ca sa intelegi odata ptr totdeauna...n-o sa planga forumul daca nu mai intri tu,dar asa ca sa vezi si tu cum e in gradina domnului,unde se gasesti toti nebunii cuminti,iti recomand cu caldura se ne mai vizitezi,nu se stie poate odata si odata,te recuperam,ca tu acum esti nebuna care a sarit gardul,acum...tu si inca,cativa...dar pe _katy_ o aduc eu inapoi,chiar si legata fedelesh,tot ii bag eu frunzele alea fledura in capatzana...gata amazing,atat ptr tine pe seara asta,ulima parte,cea cu katerin(K)a...nu era ptr tine,da nu am putut sa ma abtin!....hai amazing curaj,cu multa iubire ai sa reusesti...intra si fa dragoste cu noi...poti sa incepi cu mine,ma sacrific eu!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 00:57

amazing

57 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 20:28

un lucru este clar esti ne f...t si te rogi pe aici de cine apuci chiar si de o grasa :))) kiar asa nu se f.te nimeni cu tine de tot te rogi pe aici cand de una cand de alta???

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 20:42

De la: amazing, la data 2011-02-26 20:28:55un lucru este clar esti ne f...t si te rogi pe aici de cine apuci chiar si de o grasa :))) kiar asa nu se f.te nimeni cu tine de tot te rogi pe aici cand de una cand de alta???

pfff dar ce rea si vulgara esti si tu... :|

amazing

57 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 22:12

De la: Goku, la data 2011-02-26 20:42:31
De la: amazing, la data 2011-02-26 20:28:55un lucru este clar esti ne f...t si te rogi pe aici de cine apuci chiar si de o grasa :))) kiar asa nu se f.te nimeni cu tine de tot te rogi pe aici cand de una cand de alta???

am vb cenzurat ce a fost asa vulgar ?

luludaki

288 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 22:21

Daca esti grasa in prima tinerete cum vei fi in a 2 a?Am noroc ca pot manca orice la orice ora fara probleme,dar pana cand?Sunt foarte pofticioasa de fel, dar la fel am momente cand nu-mi arde sa mananc nimic.

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 00:17

De la: amazing, la data 2011-02-26 22:12:24
De la: Goku, la data 2011-02-26 20:42:31

am vb cenzurat ce a fost asa vulgar ?

pai tot s-a inteles ce ai vrut sa zici Nu-l mai lua in serios :P Ser are chef de glume tot timpu...nu pune la suflet

remuska

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 01:10

bravo, amazing!!!!!!

ser

4151 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 08:56

asa imi placi,balena ucigasa,fii rea,daca ai sta de buna voi,n-ar mai avea farmec,vad ca nu mai poti de grija mea ca-s nefu...hai sa-ti spun doleantele mele...iti las adresa mea,afuma si mie o bucata de sunca si trimite-mi,vreau s-o pun in rama,ma excita sa stiu ca e de la tine...cred ca asta ar fi amazing ...si acum sa trecem si la zmeul alalalt intre 2 peretzi,ca e fanu tau,deci concurenta ...vezi ca viiin....

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:05

De la: amazing, la data 2011-02-25 19:09:45
De la: amazing, la data 2011-02-21 20:07:58
acum am 80....uneori ma simt bine asa...dar de cele mai multe ori nu ma simt bine cand ii vad pe cei din jurul meu ca arata bine.si culmea lucrez intr`un salon renumit de slabit si infrumusetare :))) un job foaaarte deprimaaant :)).incerc sa ma accept asa cum sunt pentru ca nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta :D mi`ar placea slabutii care arunca cu vorba aiurea sa fie macar o zi in pielea unui grasut sa simta tot ce se poate simti atunci cand ii auzi pe altii ia uite`o pe aia ce grasa e sau ce fund mare are....

Sincer, nu inteleg de ce nu profiti de faptul ca lucrezi la un salon de slabit. Ai acces crescut la informatii utile, numeroase exemple in jurul tau , poti beneficia de sfaturi avizate din partea consilierului in nutritie care lucreaza acolo ...etc. E un mediu constructiv , nu deprimant

eu nu prea-mi amintesc cand ti`am trimis mesajul asta si nu mi se pare frumos deloc sa`l postezi aici.dar asta e .:))) voi nu stiti nimic despre asa numitele centre de slabit...tot infometarea este cea mai buna pentru slabit...astea sunt centre de mancat banii ;) nu este un mediu constructiv deloc...daca nu ai lucrat in domeniu nu ai de unde sa stii cat de stresant este.

I) Mesajul respectiv este un citat din ce ai postat tu pe acest topic. Daca nu stii ce tasteazi ...

II) Nu stiu la ce fel de complex lucrezi tu , dar un centru de slabire care se respecta are in oferta serviciile un nutritionist (fie medic specialist, fie consilier in nutritie)...o sala cu aparate pentru regim cardio si pt forta ...instructori competenti in kinetoterapie ce desfasoara antrenamente in regim aerobic si masaj ..sauna ..programe de electrostimulare ..tratamente endermologice ..deranaj limfatic .. diverse programe(gen impachetari cu etc.)

Nu stiu ce intelegi tu prin infometare,din pct meu de vedere e o mare prostie. Pierzi din stratul adipos dar iti distrugi si masa musculara, iar inima e tot un muschi ...mai gandeste-te! Mai informeaza-te.
Si retine un lucru: pe forum nu te judeca nimeni , tu esti singurul tau judecator.

amazing

57 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 23:18

I) Mesajul respectiv este un citat din ce ai postat tu pe acest topic. Daca nu stii ce tasteazi ...

II) Nu stiu la ce fel de complex lucrezi tu , dar un centru de slabire care se respecta are in oferta serviciile un nutritionist (fie medic specialist, fie consilier in nutritie)...o sala cu aparate pentru regim cardio si pt forta ...instructori competenti in kinetoterapie ce desfasoara antrenamente in regim aerobic si masaj ..sauna ..programe de electrostimulare ..tratamente endermologice ..deranaj limfatic .. diverse programe(gen impachetari cu etc.)

Nu stiu ce intelegi tu prin infometare,din pct meu de vedere e o mare prostie. Pierzi din stratul adipos dar iti distrugi si masa musculara, iar inima e tot un muschi ...mai gandeste-te! Mai informeaza-te.
Si retine un lucru: pe forum nu te judeca nimeni , tu esti singurul tau judecator. [/quote]

scuze asa am avut impresia ca era un mesaj nu o postare aici...chiar intr`un astfel de centru lucrez medici ,aparate,fitness...de toate.stiu toate informatiile pe care mi le`ai dat pana acum am testat diferite diete infometare miscare de toateee....si ma rog....toate au sfarsit asa cum au inceput.am si eu studii medicale si mai ales ca am testat diferite diete stil de viata sanatos... stiu ce imi face bine si stiu ce ar fi bine....dar este o alta problema la mijloc.....pe care sper sa o rezolv cu timpul.nu are rost sa mai continui pe acest forum datorita persoanelor rautacioase si care evident pe langa faptul ca sunt rautacioase nu gandesc ;)

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului femeile plinute pot fi sexy?
Mergi la: