Info
x
Femeile plinute pot fi sexy?
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 19:28
De la: remuska, la data 2011-02-20 19:18:01De la: ser, la data 2011-02-19 21:59:12De la: remuska, la data 2011-02-19 18:08:41deja, s-a transformat topicul asta in canal de irigare(ca sa nu zic de scurgere) al tuturor acelorasi frustrati cu sute de mii de discutii pe aici!...pe vremuri erau cei care se dadeau pe MIRC si umpleau paginile de rahat, acum aceiasi bizoni se dau pe Yuppy...Unde mai e vb despre subiectul initial?... mai las 2 zile topicul asta si apoi ma dezabonez, ca m-am plikty sa vad niste goci si alti de-astia carora le place sa se faca vazuti cu orice pretz pe orice subiect, etalandu-si superioritatea!... da este...daca nu am mentine atentia asupra topicului cu ,,superioritati,,...goci si alte asemenea...tu ai uita unde tre sa intri si sa te enervezi
Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 19:34
De la: remuska, la data 2011-02-20 19:18:01De la: ser, la data 2011-02-19 21:59:12[quote Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 19:48
De la: Goku, la data 2011-02-20 19:34:32De la: remuska, la data 2011-02-20 19:18:01De la: ser, la data 2011-02-19 21:59:12[quote Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 23:18
nu stiu daca femeile plinute pot fi sexy da' stiu sigur ca femeile plinute pot fi din ce in ce mai plinute
P.S.: nu am prejudecati ! as fwte si o grasa !
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 23:22
De la: Haps, la data 2011-02-20 23:18:15nu stiu daca femeile plinute pot fi sexy da' stiu sigur ca femeile plinute pot fi din ce in ce mai plinute de cotnari?!
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 07:43
De la: ser, la data 2011-02-20 19:48:34De la: Goku, la data 2011-02-20 19:34:32[quote Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
amazing 57 mesaje Membru din: 25/05/2010 |
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 20:07
De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03La mine a fost altceva....care a declansat bomba...am facut sport din clasa a 4-a pana la sfarsitul liceului....liceu sportiv desigur...buna decizia alor mei de a ma lasa sa-mi descarc energia intr-un loc in care o puteam transforma in ceva pozitiv....insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte....gata sportul....gata si forma fizica....aveam cam 66 de kilograme la 1.76....ei,,,acuma.e-acuma..dupa 10 ani....cate kilograme credeti ca aveam ?????aproape 100....si da....nu-i condamn pe cei care scriu aici...ca femeile maninca shaorma ca vacile....macar de-am manca numa iarba in glilimele....mancam....nu-mi statea gura...devenise sport national....in locul voleiului....prietena mea....care e o miss si o frumoasa....imi spunea.....fata...nu mai manca...ca esti cat un sac de cartofi....ma duceam acasa...plangeam si bagam in mine....nimeni nu ma intelegea.....in timp....dupa multi ani de suferinta insa....am inteles ca singura care se saboteaza sunt eu....si ca....n-ar trebui sa ma desconsider asa rau....poate ca e ceva de mine....am inceput sa alerg....5 kilometri de 3 ori pe saptamana....stiti cum imi curgeau lacrimile???/alergam si plangeam..de fapt...nu alergam...ma taram....faceam 5 kilometri cu chiu cu vai intr-o ora....acum ii fac in 27 de minute......si mai lucrez.....am 83 de kile....dar sunt in regula.....maninc peste de mare....ulei de masline si salate....imi aleg lucruri sanatoase din raft....dar mai scap si caii cateodata....in cate -un tiramisu.....concluzia e.....ca niciodata nu stii....ce e in sufletul unui om....care maninca ca sa suplineasca ceva....in cazul meu....cred ca revolta a fost...pentru ca lua altcineva decizii in locul meu....nu-mi gaseam rostul....nu eram eu....cred ca mai corect ar fi...sa ne dam mana.....si sa-i ajutam....pe cei care au astfel de probleme....in loc sa aruncam cu vorbe care dor...punct ai mare dreptate.....si felicitari ai avut o ambitie de fier....eu am 1,68 si 80 de kg.si eu am facut sport de mica.din clasa a 4`a handbal....pana in clasa a 9`a cand m`am imbolnavit si a trebuit sa renunt la tot....aveam 50 de kg la 1,65 super.....:) dar a fost...in spital am luat intr`o luna 12 kg. si treptat m`am tot ingrasat pentru ca metabolismul meu s`a dat peste cap din cauza medicamentelor....si nici ca am mai reusit sa dau jos...am avut o perioada cand ma ambitionasem si am dat jos pana pe la 72 ...de la 85...si le`am pus la loc.acum am 80....uneori ma simt bine asa...dar de cele mai multe ori nu ma simt bine cand ii vad pe cei din jurul meu ca arata bine.si culmea lucrez intr`un salon renumit de slabit si infrumusetare :))) un job foaaarte deprimaaant :)).incerc sa ma accept asa cum sunt pentru ca nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta :D mi`ar placea slabutii care arunca cu vorba aiurea sa fie macar o zi in pielea unui grasut sa simta tot ce se poate simti atunci cand ii auzi pe altii ia uite`o pe aia ce grasa e sau ce fund mare are.....dar nimeni nu stie din ce cauza a ajuns asa dar de comentat comenteaza n`ai treaba cu ei. cred ca ma dezabonez de la acest topic tocmai pentru a nu mai vedea mesajele rautacioase ale unor perfecti . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 20:15
De la: amazing, la data 2011-02-21 20:07:58De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03La mine a fost altceva....care a declansat bomba...am facut sport din clasa a 4-a pana la sfarsitul liceului....liceu sportiv desigur...buna decizia alor mei de a ma lasa sa-mi descarc energia intr-un loc in care o puteam transforma in ceva pozitiv....insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte....gata sportul....gata si forma fizica....aveam cam 66 de kilograme la 1.76....ei,,,acuma.e-acuma..dupa 10 ani....cate kilograme credeti ca aveam ?????aproape 100....si da....nu-i condamn pe cei care scriu aici...ca femeile maninca shaorma ca vacile....macar de-am manca numa iarba in glilimele....mancam....nu-mi statea gura...devenise sport national....in locul voleiului....prietena mea....care e o miss si o frumoasa....imi spunea.....fata...nu mai manca...ca esti cat un sac de cartofi....ma duceam acasa...plangeam si bagam in mine....nimeni nu ma intelegea.....in timp....dupa multi ani de suferinta insa....am inteles ca singura care se saboteaza sunt eu....si ca....n-ar trebui sa ma desconsider asa rau....poate ca e ceva de mine....am inceput sa alerg....5 kilometri de 3 ori pe saptamana....stiti cum imi curgeau lacrimile???/alergam si plangeam..de fapt...nu alergam...ma taram....faceam 5 kilometri cu chiu cu vai intr-o ora....acum ii fac in 27 de minute......si mai lucrez.....am 83 de kile....dar sunt in regula.....maninc peste de mare....ulei de masline si salate....imi aleg lucruri sanatoase din raft....dar mai scap si caii cateodata....in cate -un tiramisu.....concluzia e.....ca niciodata nu stii....ce e in sufletul unui om....care maninca ca sa suplineasca ceva....in cazul meu....cred ca revolta a fost...pentru ca lua altcineva decizii in locul meu....nu-mi gaseam rostul....nu eram eu....cred ca mai corect ar fi...sa ne dam mana.....si sa-i ajutam....pe cei care au astfel de probleme....in loc sa aruncam cu vorbe care dor...punct doamnelor nu mai fiti triste,cinva va iubeste si balene asa... eu de exmeplu...mie nu-mi plac astea slabe moarte,eu consider femeie sanatoasa pe aceea care atunci cand pui mana pe ea...simti ca e femeie,nu sunt un dulgher care sa pun mana pe o scandura,am tot respectul ptr doamnele plinute,grasute,balenarute...si alte asemenea...
|
|
|
|
|
remuska 118 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 20:34
De la: ser, la data 2011-02-21 20:15:23De la: amazing, la data 2011-02-21 20:07:58De la: myluckystar, la data 2011-01-28 09:54:03La mine a fost altceva....care a declansat bomba...am facut sport din clasa a 4-a pana la sfarsitul liceului....liceu sportiv desigur...buna decizia alor mei de a ma lasa sa-mi descarc energia intr-un loc in care o puteam transforma in ceva pozitiv....insa o data ajunsa in prag de luat decizii...bac si facultate adica....tot ai mei au hotarat ca o amarata de profesoara de volei nu castiga cine stie ce....si ca de ce sa nu fie fata lor o ....ma rog....am o diploma...pe care acum o regret....si-am ajuns din nou la scoala....la 35 de ani...din cauza ei....dar sa nu ne pierdem in amanunte....gata sportul....gata si forma fizica....aveam cam 66 de kilograme la 1.76....ei,,,acuma.e-acuma..dupa 10 ani....cate kilograme credeti ca aveam ?????aproape 100....si da....nu-i condamn pe cei care scriu aici...ca femeile maninca shaorma ca vacile....macar de-am manca numa iarba in glilimele....mancam....nu-mi statea gura...devenise sport national....in locul voleiului....prietena mea....care e o miss si o frumoasa....imi spunea.....fata...nu mai manca...ca esti cat un sac de cartofi....ma duceam acasa...plangeam si bagam in mine....nimeni nu ma intelegea.....in timp....dupa multi ani de suferinta insa....am inteles ca singura care se saboteaza sunt eu....si ca....n-ar trebui sa ma desconsider asa rau....poate ca e ceva de mine....am inceput sa alerg....5 kilometri de 3 ori pe saptamana....stiti cum imi curgeau lacrimile???/alergam si plangeam..de fapt...nu alergam...ma taram....faceam 5 kilometri cu chiu cu vai intr-o ora....acum ii fac in 27 de minute......si mai lucrez.....am 83 de kile....dar sunt in regula.....maninc peste de mare....ulei de masline si salate....imi aleg lucruri sanatoase din raft....dar mai scap si caii cateodata....in cate -un tiramisu.....concluzia e.....ca niciodata nu stii....ce e in sufletul unui om....care maninca ca sa suplineasca ceva....in cazul meu....cred ca revolta a fost...pentru ca lua altcineva decizii in locul meu....nu-mi gaseam rostul....nu eram eu....cred ca mai corect ar fi...sa ne dam mana.....si sa-i ajutam....pe cei care au astfel de probleme....in loc sa aruncam cu vorbe care dor...punct daca nu e adevarat, ser, nu le mai necaji,ca deja societatea de consum le-a alungat! mie imi plac femeile normale, nu gatejite de-ale care mananca o data pe saptamana biscuiti si papa ceai de dude sa se cace si sa se detoxifice pana ajung ca aia de la Auswitz.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 21:19
cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 00:16
De la: amazing, la data 2011-02-21 21:19:47cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :)) Sunt de acord de tine felicitari
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 00:34
De la: amazing, la data 2011-02-21 21:19:47cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :)) e uimitor,dar daca sotul tau se razagandeste,voi fi acolo,sa nu ai timp sa pui pe tine mai mult decat ai pus,sa-ti muncesc trupul pana intri in parametri satbiliti de uniunea europeana,apropo,voi cum taiati porcu,il electrocutati sau sariti toti pe el?
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 20:40
porc
si ma rog care sunt parametrii aia normali...exista si parametri care sa excluda prostia si misoginia???
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 00:06
De la: amazing, la data 2011-02-22 20:40:23porc de ce te indepartezi de problema...nu parametri te intereseza...ci sa-ti muncesc trupul pana ajunge o opera de arta si sa te poti admira in oglinda mai mandra decat o faci acum!...este asa sau nu?!...chiar te si credeam eu ca te interesa pe tine parametrii la ora asta...
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 00:16
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 00:20
De la: amazing, la data 2011-02-21 21:19:47cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :)) RESPECT!.... Ce ai spus la finalul frazelor e cel mai important si adevarat lucru! Ar trebui ca femeile sa accepte sa fie iubite de sotii sau iubitii lor, nu de TOATA LUMEA! Lumea e proasta in general!...:P :)))
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 00:28
De la: remuska, la data 2011-02-23 00:20:23De la: amazing, la data 2011-02-21 21:19:47cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :)) da de ce ma,eu nu fac parte din nicio categorie,de sot sau iubit de grasa,dar nu inseamna ca nu pot iubi o grasa,de ce sunt prost?!
|
|
Fosta membra 9am.ro 238 mesaje Membru din: 1/01/2011 Oras: Caracal |
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 00:46
Mai REMUSKA-mi-ai ... mare si tare trebuie sa mai fii tu...de o arzi cu BATAI si pe online. Asa faci si secsu? Cu cine?
vasili a lu' vasilica
|
|
Fosta membra 9am.ro 313 mesaje Membru din: 7/02/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 10:20
De la: ser, la data 2011-02-21 20:15:23 doamnelor nu mai fiti triste,cinva va iubeste si balene asa... eu de exmeplu...mie nu-mi plac astea slabe moarte,eu consider femeie sanatoasa pe aceea care atunci cand pui mana pe ea...simti ca e femeie,nu sunt un dulgher care sa pun mana pe o scandura,am tot respectul ptr doamnele plinute,grasute,balenarute...si alte asemenea... [/quote]bine ca nu sunt genul tau !!
.
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 12:39
De la: _katy_, la data 2011-02-23 10:20:56De la: ser, la data 2011-02-21 20:15:23 bine ca nu sunt genul tau !! [/quote]pfff=)))) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 12:50
De la: amazing, la data 2011-02-21 21:19:47cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :)) Ai simtit tu..asa..nevoia sa strigi tareee ca esti casatorita si consolata...De ce ? Raporteaza abuz de limbaj
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 18:50
De la: monaco, la data 2011-02-23 12:50:03De la: amazing, la data 2011-02-21 21:19:47cert este ca nu avem nevoie de mila....:) asa suntem pentru ca vrem noi sa fim sau pentru ca nu putem sa fim altfel. nu sunteti obligati sa ziceti ca va plac grasutele ca sa ne consolati...pe mine ma consolaeaza sotul :)).eu sunt casatorita....stiti de ce??? pentru ca nu sunt multe plinute asa sexy ca mine si iub meua vrut sa puna repede gheruta pe mine:))) ca sa nu ma ia altul:)))slabe bunaciuni gasesti cate vrei dar plinute si sexy......pff nu gasesti asa oriunde :)) mmmm,motive ca sa nu dea ochii cu mine!
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 18:57
De la: _katy_, la data 2011-02-23 10:20:56De la: ser, la data 2011-02-21 20:15:23 bine ca nu sunt genul tau !! [/quote]bine ca m-ai gasit repede si aici,nu m-ai poate omu sa imputuleasca o balena ca tu repede cu gura...du-te acasa ca vin,am zis...stii ca numai tu esti varza mea,dar vroiam si cu sunca, ce sunt la regim sau in post....hai te rooooog,vreau suncaaaaa....
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 19:02
[/quote]
daca nu e adevarat, ser, nu le mai necaji,ca deja societatea de consum le-a alungat! mie imi plac femeile normale, nu gatejite de-ale care mananca o data pe saptamana biscuiti si papa ceai de dude sa se cace si sa se detoxifice pana ajung ca aia de la Auswitz....[/quote] iubesc femeia,daca intelegi tu asta...chiar si o varza!
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 19:14
De la: amazing, la data 2011-02-21 20:07:58 Sincer, nu inteleg de ce nu profiti de faptul ca lucrezi la un salon de slabit. Ai acces crescut la informatii utile, numeroase exemple in jurul tau , poti beneficia de sfaturi avizate din partea consilierului in nutritie care lucreaza acolo ...etc. E un mediu constructiv , nu deprimant "nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta.." Aici te minti gratuit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 19:26
Sincer, nu inteleg de ce nu profiti de faptul ca lucrezi la un salon de slabit. Ai acces crescut la informatii utile, numeroase exemple in jurul tau , poti beneficia de sfaturi avizate din partea consilierului in nutritie care lucreaza acolo ...etc. E un mediu constructiv , nu deprimant
"nu mai am sanse sa fiu o slabuta..o sa raman asa o plinuta.." Aici te minti gratuit. [/quote] pai mai bine baga shaorma si cipsuri in ea decat sa gandeasca la ce i-ai spus tu...si apoi se vaita ca aia de la termopane-s de vina ca au facut usile prea inguste,asa-i romanca...cand se-mbaloneaza... spune ca sa fii in pielea unei grasute cand stigi dupa ea pe srtada ce fund mare are...eu personla vreau sa fiu in pielea ei acasa in pat cu ea si sa ma scald in suncile ei... e amazing,sa vezi cum se curge din pat ,cand se ridica de langa tine... ...sa nu uit,numai varza calita cu sunca as manca mereu!
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 19:27
De la: Oksana_, la data 2011-02-23 19:14:36De la: amazing, la data 2011-02-21 20:07:58 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 19:57
|
Fosta membra 9am.ro 313 mesaje Membru din: 7/02/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 21:23
De la: ser, la data 2011-02-23 18:57:18 bine ca m-ai gasit repede si aici,nu m-ai poate omu sa imputuleasca o balena ca tu repede cu gura...du-te acasa ca vin,am zis...stii ca numai tu esti varza mea,dar vroiam si cu sunca, ce sunt la regim sau in post....hai te rooooog,vreau suncaaaaa....[/quote]azi am tras tare.....pentru tine, dragule....cred ca am pus din prima vreo 2 kile....mai vrei???
.
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 21:25
De la: _katy_, la data 2011-02-23 21:23:05De la: ser, la data 2011-02-23 18:57:18 azi am tras tare.....pentru tine, dragule....cred ca am pus din prima vreo 2 kile....mai vrei??? [/quote]=)))))))))))))))) Acum sa te aud Ser
|
|
|
|

Vai de capul satului!
da tu de ce ai remuscari?!?!
de cotnari?!
ce sunt la regim sau in post....hai te rooooog,vreau suncaaaaa....