back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu stiu de ce nu sta nici un barbat langa mine pe termen lung.

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

berila

1111 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:00

De la: monaco, la data 2010-06-21 19:25:40Uite eu vad asa : la servici..sunt BRICI , rastorn muntii, etc.., acasa sunt o dulcica..., care tine relatia "calda" (ca n-o tin pt. el ...ci pt ambii..)
Nu vreau sa par ridicola, sa fiu acuzata de lipsa de modestie, etc.., dar suntem casatoriti de aproape 18 ani si ne iubim (si intr-un sens si in celalalt..)poate chiar mai mult ca la inceput...(am norocul sa nu ma fi schimbat fizic mai deloc..., ceea ce conteaza foarte mult, orice ar zice cineva !!)
Amanunte: Eu m-am dezvoltat pe parcursul casniciei mult mai mult decat sotul (care nu e deloc "luptator" ,ci genul..."pica para..." sau "asteapta vreo mostenire"..), am lucrat in posturi de conducere, am facut o facultate, acum am 2 joburi (cabinet (psihologie-copii..) si ceva in turism..asa..de siguranta.., pe cand el e un simplu electrician la H....
Il fac sa se simta cel mai fericit barbat("cavalerul pe cal alb".. ) ca ma lasa sa ma realizez, ca astfel ma face fericita ..., ca ce noroc am sa-l am, atat de intelegator...
De trecut ..am trecut prin tot felul de probleme..., dar le-am infruntat...si am cautat sa vad dincolo de aparente..
Doamne..n-am scris atata de cand sunt pe forum....

Mai ai loc pentru inca unu? Nu fac galagie, sunt curat, econom... Te`am cautat toata viata.
In sfarsit o femeie care intelege...

Bravos!

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:02

eu una sunt genul care prefer sa evit sau sa scurtez pe cat de mult se poate timpul in care se desfashoara anumite episoade...dealtfel absolut normale in viatza unui om...dar care mie nu imi convin pentru ca s/ar putea sa consider ca imi ingreuneaza situatia de viatza shi mi/o complica intr/un mod in care nu imi doresc...deci daca pot sa previn...atunci previn!!...dar iti trebuie un simt special pentru asta...shi probabil ca neintelegerile cu partenerul pot avea ca shi cauza inclusiv acest aspect de ....nepotrivire...mai exact --diferenta de pareri pe chestiuni esentiale in viatzaq unui om..
.....adica,,deshi ne dorim aceleasi lucruri..fiecare vedem o cale diferita de a ajunge in punctul respectiv...sa zicem ca eu prefer calea cea mai scurta...dar el nu!!!...shi asta e totul

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:04

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:02:00eu una sunt genul care prefer sa evit sau sa scurtez pe cat de mult se poate timpul in care se desfashoara anumite episoade...dealtfel absolut normale in viatza unui om...dar care mie nu imi convin pentru ca s/ar putea sa consider ca imi ingreuneaza situatia de viatza shi mi/o complica intr/un mod in care nu imi doresc...deci daca pot sa previn...atunci previn!!...dar iti trebuie un simt special pentru asta...shi probabil ca neintelegerile cu partenerul pot avea ca shi cauza inclusiv acest aspect de ....nepotrivire...mai exact --diferenta de pareri pe chestiuni esentiale in viatzaq unui om..
.....adica,,deshi ne dorim aceleasi lucruri..fiecare vedem o cale diferita de a ajunge in punctul respectiv...sa zicem ca eu prefer calea cea mai scurta...dar el nu!!!...shi asta e totul

am ametit

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:06

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:02:00eu una sunt genul care prefer sa evit sau sa scurtez pe cat de mult se poate timpul in care se desfashoara anumite episoade...dealtfel absolut normale in viatza unui om...dar care mie nu imi convin pentru ca s/ar putea sa consider ca imi ingreuneaza situatia de viatza shi mi/o complica intr/un mod in care nu imi doresc...deci daca pot sa previn...atunci previn!!...dar iti trebuie un simt special pentru asta...shi probabil ca neintelegerile cu partenerul pot avea ca shi cauza inclusiv acest aspect de ....nepotrivire...mai exact --diferenta de pareri pe chestiuni esentiale in viatzaq unui om..

cum se face ca pe tine nu te-am invitat la mine pana acum ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:07

treaba asta pe care am zis/o eu mai devreme se compara cu situatia in care suntem amandoi intr/un loc...sa ne simtim bine(restaurant sa zicem)..iar eu sesizez ceva care ma determina...shi poate pe buna dreptate sa imi doresc sa parasesc locul respectiv cat mai repede posibil...insa el nu intelege de ce ...iar eu simt ca nu pot sa ii explic exact..iar el..nu e de acord cu mine...nu pentru ca ar fi incet la minte ci pentru ca e prea orgolios..in situatii de genul..
...situatii de genul asta deshi par banale...spun totul

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:11

mie imi place sa fiu la fel pe peste tot..nu ca...la servici intr/un fel(brici)..si acasa pisica mieroasa...nu pot shi nu imi convine....poate shi asta e un aspect negativ(si implicit dezavantajos pentru mine in cazul asta)

Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:14

De la: Haps, la data 2010-06-22 23:06:03

cum se face ca pe tine nu te-am invitat la mine pana acum ?

ca te-ar fii ametit si pe tine, care le ametesti pe toate

cine spune ce-i normalitatea?
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:15

am observat o singura treaba...shi anume ca...o spun din experienta...barbatii reactioneaza diferit in functie de teritoriul pe care se afla...una e sa fii pe teritoriul lui..aproape victima sigura...shi alta e sa fie el pe teritoriul tau...nu are ce sa iti faca shi nu ishi mai permite multe badaranii..caci se shtie ca...OMUL IN CASA LUI ISHI AGATZA ISMENELE IN CUI!!!

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:15

Ce aberatii... "Unii se sperie de femeile independente".

Pe mine ma atrag, sincer... Chestia aia era valabila la 1600 poate.

Cu toate astea, am fost si eu la randul meu acuzat pe nedrept ca ma sperie si ca imi zguduie siguranta, cica, pentru ca am indraznit sa`mi spun parerea in legatura cu ceva, si brusc daca nu am fost de acord:

- "INCERCI SA MA CONTROLEZI, NU`TI CONVINE CA AM INITIATIVA blabla"

- Stai... ce?! cum?!...

discutie incheiata fara drept de apel.

Cu toate ca aveam motive intemeiate si logice sa nu fiu de acord si am si adaugat ca asta e SFATUL meu, nicidecum vreo directiva, dar na, ce sa faci, ce ti`e si cu emanciparea asta.
Treceti frate odata peste mentalitatea asta, ca nu vrea nimeni sa va fure dreptul la vot!

Daca atunci cand nu esti de acord cu ceva se transforma intr`o mica bomba cu ceas, aia nu mai e frica de asa-zisa "femeie independenta" ci paranoia... Poate pentru unele ar fi mai bine un catel, poti sa`i scurtezi lesa cand ai chef, in loc de partener.

Sa facem diferenta intre insecuritate si teama si a da o parere sincera cand esti intrebat , va rog, nu! ... va implor, pentru linistea amandurora!

De fapt, pentru linistea mea sufleteasca, doamnelor, dati`mi definitia la acest termen "femeie independenta", poate n`am inteles eu exact la ce se refera.

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:22

femeie independenta e aia care nu depinde nici de barbat shi nici de parinti...sau mai shtiu eu cine...e aia care ori e pe teritoriul ei...shi se stie deja ca...nimeni nu poate fi comandat pe propriul teritoriu...ori are shi independentza financiara dar mai ales ideea ca...daca nu traieste bine undeva sau cu cineva ...in vreo situatie...ishi ia jucariile shi pleaca in alta parte...
....nu toate femeile au puterea de a/shi lua jucariile shi a pleca...vorbesc din punct de vedere psihic dar shi financiar!!!

mncpetre

1226 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:22

Hapsule hapsule...
asa parere prosta ti-am lasat cum ca m-ar interresa portofelul omului?

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:25

ca...sunt destule situatii in care multe stau shi sufera pentru ca nu au unde sa se duca...au plecat de la parinti de acasa..s/au mutat cu barbatii..nu traiesc bine cu ei...parintii nu le mai primesc inapoi...si atunci daca nu au nici un venit al lor...sunt obligate sa stea in situatia aia shi sa sufere...pentru ca nu au incotro..///ei ...alea nu/s femei independente deloc.

mncpetre

1226 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:27

"adevarul e ca pe vremea cand eram adolescenta..de abia asteptam sa trec de perioada respectiva..imi doream sa ajung la maturitate cat mai repede...tocmai in scopul de a scapa de infantilitatile si idioteniile specifice varstei..mai ales cele apartinand sexului opus...dar se pare ca...nu asta e o asigurare..unii raman infantili in gandire shi la varste mai inaintate..si ma refer la aceia carora le mai place inca sa ishi tachineze partenera de viatza...asha...din dragoste...nu din rautate
(zic ei)..deshi eu zic contrariul "

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:27

intr/o relatie mai conteaza shi cine e cel care ii spune celuilalt sa ishi faca bagajul shi sa plece!!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:30

ca...daca el este cel cu puterea asta...atunci e vai de capul ei...shi daca e invers...se poate sa fie vi de capul lui!!!...doar teritoriul face diferenta..cui ii apartine

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:32

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:22:54femeie independenta e aia care nu depinde nici de barbat shi nici de parinti...sau mai shtiu eu cine...e aia care ori e pe teritoriul ei...shi se stie deja ca...nimeni nu poate fi comandat pe propriul teritoriu...ori are shi independentza financiara dar mai ales ideea ca...daca nu traieste bine undeva sau cu cineva ...in vreo situatie...ishi ia jucariile shi pleaca in alta parte...
....nu toate femeile au puterea de a/shi lua jucariile shi a pleca...vorbesc din punct de vedere psihic dar shi financiar!!!

Din ce`mi spui tu, seamana cu descrierea unui betiv cu valente de Parkinson si oleaca de Down's.

Pai la ce buna iti e o femeie care nu te baga in seama nici cand ai dreptate?

In viziunea mea, o femeie independenta se poate intretine si singura, poate rationa cel putin la fel de bine si nu are nevoie sa fie tinuta de mana in viata... ori ce`mi descrii tu acolo e o vampa sadica si manipulatoare.
A cere un sfat nu e o slabiciune si a face de capul tau fara sa iti intrebi jumatatea doar de dragul de a fi "independenta" mi se pare o prostie...
Daca e asa, normal ca nimanui nu i`ar conveni sa stea cu ea, tie ti`ar placea sa iti faca barbatul asa, la prima contrazicere sa`si ia talpasita, pt ca nimeni nu`l contrazice pe teritoriul lui?

End post.

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:36

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:30:24ca...daca el este cel cu puterea asta...atunci e vai de capul ei...shi daca e invers...se poate sa fie vi de capul lui!!!...doar teritoriul face diferenta..cui ii apartine

Ai cazut in extrema, generalizezi in baza unor exceptii.
Fa o analiza obiectiva, nu bazaconii ce vezi la stirile de la ora 5.
Eu personal nu cunosc vreo femie "blocata" intr`o existenta mizera asa cum ai descris tu.

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:36

sau barbat

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:37

De la: berila, la data 2010-06-22 23:32:52
De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:22:54femeie independenta e aia care nu depinde nici de barbat shi nici de parinti...sau mai shtiu eu cine...e aia care ori e pe teritoriul ei...shi se stie deja ca...nimeni nu poate fi comandat pe propriul teritoriu...ori are shi independentza financiara dar mai ales ideea ca...daca nu traieste bine undeva sau cu cineva ...in vreo situatie...ishi ia jucariile shi pleaca in alta parte...

Din ce`mi spui tu, seamana cu descrierea unui betiv cu valente de Parkinson si oleaca de Down's.

Pai la ce buna iti e o femeie care nu te baga in seama nici cand ai dreptate?

In viziunea mea, o femeie independenta se poate intretine si singura, poate rationa cel putin la fel de bine si nu are nevoie sa fie tinuta de mana in viata... ori ce`mi descrii tu acolo e o vampa sadica si manipulatoare.
A cere un sfat nu e o slabiciune si a face de capul tau fara sa iti intrebi jumatatea doar de dragul de a fi "independenta" mi se pare o prostie...
Daca e asa, normal ca nimanui nu i`ar conveni sa stea cu ea, tie ti`ar placea sa iti faca barbatul asa, la prima contrazicere sa`si ia talpasita, pt ca nimeni nu`l contrazice pe teritoriul lui?

End post.

Berila ai dreptate ...sunt de acord...nu stiu de ce vad in ea o ura impotriva barbatului si o teritorialitate mai ceva decat la doi masculi ce isi disputa aceasi femela...dar ai dreptate in ceea ce priveste independenta...

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:40

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:27:29intr/o relatie mai conteaza shi cine e cel care ii spune celuilalt sa ishi faca bagajul shi sa plece!!!

Pai unde mai e relatia daca unul ii spune celuilalt sa isi faca bagajul?? Te rog sa ma ierti dar unde mai e relatia?? ci ce draq sa mai conteze cine ii spune si cui daca puii mei te desparti ..ce sa mai conteze in relatie cine ii spune primul?? Nush dar asta deja suna a super orgoliu ceva de genul ''i-am dat io papucii primul sa vada ca nu apuca el sa mi de-a mie''..e cam infantila treaba nu crezi??

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:40

exista hartuire in interiorul unei relatii...shi nu ma refer la aspectul sexual...ca pana la violente e o cale scurta dar totul incepe cu o hartuire...adica de exemplu cand el ii atrage atentia ei ca...nu e curatenie in casa sa zicem...deshi ea abia a intrat pe usha de la serviciu...iar el a stat toata ziua acasa...adica el cat a stat acasa nu putea sa faca curat...aasteapta sa vin eu de la servici si sa fac?!!...shi mai are shi tupeul sa se ia de mine???....asta e hartuire
....shi ce mi/ar conveni mie ar fi..atunci cand se intampla hartuirea asta...ori sa fiu in situatia de a/i spune lui sa ishi ia jucariile shi sa plece...ori sa am puterea eu sa imi fac bagajul si sa plec...ca daca nu...incepe cearta...si se poate ajunge departe...inclusiv la...celebra violentza domestica.

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:42

Poate e patita, violenta domestica exista inca si e destul de raspandita, sau dependenta financiara, dar de la asta pana la generalizare e cale destul de lunga...

Cred ca tine foarte mult si de cercurile in care te invarti si la capacitatea de a analiza o persoana, ca daca te inhaitezi cu Gigel, om de serviciu cu juma` de norma te poti astepta si la asa ceva, si sa locuiti intr`o cutie de carton.

Cei care se arunca cu capul inainte isi merita soarta, istoria ne`a invatat asta de atatea ori, dar se pare ca nu toti au tinut cont.

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:44

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:40:41exista hartuire in interiorul unei relatii...shi nu ma refer la aspectul sexual...ca pana la violente e o cale scurta dar totul incepe cu o hartuire...adica de exemplu cand el ii atrage atentia ei ca...nu e curatenie in casa sa zicem...deshi ea abia a intrat pe usha de la serviciu...iar el a stat toata ziua acasa...adica el cat a stat acasa nu putea sa faca curat...aasteapta sa vin eu de la servici si sa fac?!!...shi mai are shi tupeul sa se ia de mine???....asta e hartuire
....shi ce mi/ar conveni mie ar fi..atunci cand se intampla hartuirea asta...ori sa fiu in situatia de a/i spune lui sa ishi ia jucariile shi sa plece...ori sa am puterea eu sa imi fac bagajul si sa plec...ca daca nu...incepe cearta...si se poate ajunge departe...inclusiv la...celebra violentza domestica.
Nu stiu vad o ura atat de mare in tine ..eu zic sa iti calmezi focul interior iesi afara adulmeca,vaneaza barbatul ( presupun ca nu iti plac femeile..lol) ..adulmeca viata nu te mai gandii la hartuiri si la violenta credema cunt barbati in lumea asta mierea lui Dumnezeu..copii mici ce au nevoie si ei de cineva langa ei..nu toti sunt rai,nu toti sunt boi..

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:44

Atunci e vina amandurora, mi scusi...

A lui pentru ca e taran obidit, bolovan, si scurt la minte, cu 3 clase.
Si a ta ca nu ai vazut asta cand l`ai cunoscut... un bou batut in cap ma indoiesc ca e mare maestru in arta disimularii.

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:45

asta cu violenta..nu tine de nivelul de studii..!!...ce o sa il impiedice pe unu cu 2 facultati sa dea in mine??? facultatile lui??..nici vorba!!....instinctul de mascul feroce nu se pierde odata cu facultatile facute....ba poate mai de bun simt...e omu ala de care ziceai...Gigel

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:47

mascul feroce = bataus??

...Be Uuu ! :*******
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:49

nu e nici o ura...dar imi place sa fiu prevazatoare...pentru ca nu vreau sa patesc ce am vazut ca au patit altele!!!!tinand cont de faptul ca mananci cu un om un sac de sare si tot nu ajungi sa il cunoshti...!!

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:49

De la: iubarici, la data 2010-06-22 23:47:33mascul feroce = bataus??

Nu draga doar ca era un dobitoc ce si-a trecut mascul feroce pe el cand batea pe una si acuma toti masculii feroce suntem catalogati drept batausi

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:50

Si ca sa elaborez pe exemplul de mai sus, era vorba sa isi ia masina ei, personala, si am zis ok, dar nu iti lua straina ca n`are sens, ia`ti o super nova sau o solenza ca sunt ieftine si la piese si cum tu nu prea ai condus sigur o julesti.

Toba, scutul si planetara mea de pe stanga inca poarta urmele intalnirii cu ea...
Dar nu BATMAN BATMAN

CUM DOMNE, sa mearga ea cu Dacie, pai ce`i aia. (eu tot Dacie am si ma doare la banana ca nu`i straina) Dau 5 mil la reparatii in loc de 15 cat as da la un peugeot.
Zic pana inveti domne, stam acu sa reparam masini in loc sa mergem intr`o vacanta cu banii aia.

Nu si nu, o controlez si de fapt nu VREAU ca ea sa aiba masina ei.... OK.

Ti se pare ceva anapoda in ce am zis sau si asta e hartuire?

berila

1111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:52

De la: yuppy013259, la data 2010-06-22 23:45:38asta cu violenta..nu tine de nivelul de studii..!!...ce o sa il impiedice pe unu cu 2 facultati sa dea in mine??? facultatile lui??..nici vorba!!....instinctul de mascul feroce nu se pierde odata cu facultatile facute....ba poate mai de bun simt...e omu ala de care ziceai...Gigel

Da, facultatile lui, nu te duci doar pentru hartii, te formeaza si ca om, nu doar profesional, se presupune ca citesti mai mult, ca inveti sa fii om...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Nu stiu de ce nu sta nici un barbat langa mine pe termen lung.
Mergi la: