Info
x
Nu stiu de ce nu sta nici un barbat langa mine pe termen lung.
|
Fosta membra 9am.ro 7296 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:47
De la: mariros, la data 2010-06-22 09:42:37daca iti doresti sa ne cunoastem iti las id-ul meu de messenger...nu obisnuiesc sa poztez aici comentarii pentru ca nu -mi place sa devina publica o problema strict personala ca sa nu mai spun mai mult...intima... si apoi si din lipsa de timp...(si eu muncesc foarte mult)multumesc. marsech(id-ul)....o zi linistita! ce suuuuuuper!!uite un barbat care are curajul necesar pt o femeie!!jos palaria!mai rar!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:57
Altii care se insoara pe yuppy!So fuckin' boring,cind pla mea mai au timp daca muncesc pina cad lati?Secretul e,te combini pe Yuppy pa sistem,faci cununia turbo civila pe Garbo iar masa si dansul plus darul pe Kudika!Copiii ii produci evident pe Kidz iar cu fericirea all inclusive dai navala pe Envy desigur, ca sa te lauzi la lume!Dupa ce va convingeti ca v-ati grabit va astept pe amindoi sa va vaicariti tot pe Yuppy,ca unde pla mea e mai bine ca acasa!?
Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:02
De la: Saxon, la data 2010-06-22 09:57:58!Dupa ce va convingeti ca v-ati grabit va astept pe amindoi sa va vaicariti tot pe Yuppy,ca unde pla mea e mai bine ca acasa!?pfuaaa!pesimist mai esti ,SAXOANE!!!!nici nu incepura si le prevezi ceva de groaza..pa sistem sa moara.......pfuaaa!ca o luai de la tine ,contagiosule!!
|
mncpetre 1226 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:30
Picard ,mi se pare mie sau te-ai cam inmuiat la comentarii?Nu mai esti asa acid!
Ce patisi?Tocmai cand incepuse sa imi placa de tine!
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:32
De la: pitica, la data 2010-06-22 10:30:35Picard ,mi se pare mie sau te-ai cam inmuiat la comentarii?Nu mai esti asa acid! m-am alcalinizat! are si acidul farmecul lui un timp
analizez, judec si dau verdicte
|
|
manumarius2004 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:43
daca poti , intra pe privat , poate impreuna gasim unde este problema , eu fiind obiectiv poate vad ceea ce tu nu poti.
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:56
De la: banalulanonim, la data 2010-06-22 10:43:07daca poti , intra pe privat , poate impreuna gasim unde este problema , eu fiind obiectiv poate vad ceea ce tu nu poti. pai daca ai citit 12000 de carti in noaptea cutremurului, sigur sti
analizez, judec si dau verdicte
|
|
d_ud 20 mesaje Membru din: 10/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 11:37
De la: Cornel34, la data 2010-06-21 11:44:52Nu cred ca e o problema daca nu "l-ai gasit din prima". Keep walkingpai ba da e ca inseamna ca esti O URATA fara suparare Raporteaza abuz de limbaj
ROXANA G.
|
|
|
|
|
thecodemaker 1 mesaj Membru din: 15/11/2009 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:03
Cum spunea si cineva anterior in primul rand pleaca de la ce tip de barbati vrei sa stea langa tine. Trebuie sa te evaluezi sa vezi daca nu cumva vrei prea mult sau prea putin. O alegere gresita, nu va avea un final fericit indiferent cat vrei sa investi in relatie.
O alta problema, e disperarea de care ai spus anterior. Asta nu ajuta deloc in luarea unei decizii bune si de asemenea nici graba. Asta e, ce a fost a fost, o sa vina si momentul sa fi fericita. Oricum astea nu sunt trasaturile unei femei puternice si independente. Si as mai adauga. Daca vrei un barbat langa tine fa-l sa-ti demonstreze asta(ca vrea si el sa fie cu tine). Fa-l sa lupte pentru tine, sa te cucereasca prin gesturi si fapte. Nu ceda prea repede si vezi intai cat de puternic si determinat e el pentru tine. Apoi comunicare, comunicare, comunicare (si alte mici detalii :) ). Din pacate nu stiu ce varsta ai :) , oricum bafta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:12
UNUI BARBAT II PASA MAI PUTIN DE PUTEREA FINANCIARA A PARTENEREI, DAR II DISPLACE ATUNCI CIND ACEASTA NU O ARE DELOC. UN BARBAT ESTE ATRAS DE PUTEREA EI DE SEDUCTIE, DE INTELEGERE, DE TANDRETEA EI. CARE IN CUPLU INEAMNA FOARTE MULT. SI NU IN ULTIMUL RIND DE ATRACTIA FIZICA CARE E ACEA UNITATE CE FORMEAZA CUPLUL. UN ULTIM SFAT: CITESTE SI APLICA =KAMA SUTRA=. VEI FI PLACUT IMPRESIONATA DE CEEA CE VEI AFLA, APLICA CEEA CE CREZI CA V-AR FACE PLACERE. SI NU UITA MONOTONIA STRICA O RELATIE DE CUPLU.
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:18
"m-am alcalinizat! are si acidul farmecul lui un timp "
Pt tine Picard
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:50
De la: Cornel34, la data 2010-06-21 11:44:52Nu cred ca e o problema daca nu "l-ai gasit din prima". Keep walkingpai ba da e ca inseamna ca esti O URATA fara suparare [/quote] amice nu fi mitocan...fara suparare.... Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:51
"m-am alcalinizat! are si acidul farmecul lui un timp "
Pt tine Picard [/quote]Picardelo si mai spuneai de mine
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:55
De la: d_ud, la data 2010-06-22 11:37:28 pai ba da e ca inseamna ca esti O URATAbaietel...nu exista femei urate!!doar femei nearanjate!!
|
brealsouL 415 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 13:14
De la: , la data 2010-06-21 11:39:44ba am suferit in tacere daca m/a deranjat ceva..poate ca asta e greseala..(altfel decat sunt au insami...asta e clar)...asha fel incat sa stea unu langa mine. exact acolo gresesti. E foarte simplu, cand unul dintre parteneri simte ca are o putere destul de mare asupra celuilalt (de ex. daca eu simt ca pot sa fac sau sa i zic orice ei, ca oricum a doua zi va fi tot acolo, o voi face, chiar daca nu din rautate, ci pentru a vedea cat lasa, si daca lasa...vrand nevran , o deconsider, desi probabil merita mult mai mult. ideea e ca o relatie pasionala e una cu certuri, e una in care personalitatile ambilor parteneri sunt aproape identice, sa lasi intotdeauna de la tine, inseamna ca partenerul sa si piarda respectul, cu timpul , fata de tine, iar fara respect nici nu exista o relatie = de ce as fi cu ea, cand pot fi cu oricine, iar cand am chef, ea va fi tot acolo, ca vorba ta, inghite in tacere orice... si chiar daca nu din rautate o face cineva, tot o face. ideea e ca trebuie sa te impui, nu trebuie sa lasi nici o secunda de la tine prea mult, decat in situatii EXTREM de grave, cand chiar simti nevoia de a o consola, sau simti ca are chiar nevoie de a fi consolata si complimentata. in rest, cu cat esti mai rece cu atat se va tine mai mult de tine, cu dintii chiar... asta din experienta mea, cum arati ca tii prea mult la o femeie, s a dus dracu tot, bine, asta se intampla de obicei cand esti mai copil si chiar crezi ca o femeie poate aprecia calitatile ca loialitatea, demnitatea si onoarea. adevarul e ca o femeie nu stie ce inseamna , cu o adevarat demnitatea si onoarea. Si aici multi ma vor intelege gresit. Demnitatea si onoarea pt un barbat inseamna de 100 de ori mai mult si probabil ceva total diferit fata de ce inseamna pt o femeie. de ex, ganditi va la cazul in care iese un scandal, iar tu, bine nteles , ca un tampit instinctual care esti ii iei apararea ei daca se leaga vreunul de ea, pt ca te simti JIGNIT si nu poti inghite insulta care o aduce acest lucru. ea nu va intelege niciodata, o va lua ca si cum ea ar fi fost cauza, s ar simti ea prost din cauza ta, probabil pt ca s ar vedea ca un obiect, un premiu, desi nu e vorba DELOC de ea, sau poate intr o mica masura, e vorba de ORGOLIUL unui barbat. Orgoliu nu au femeile, si nici loialitate. Loialitatea la femei vine din respectul pe care o simt pt un barbat. Un barbat trebuie sa fie barbat, mereu, la prima dovada de slabiciune (i a murit un apropiat, etc), ii mai scade respectul fata de el in ochii ei, chiar daca ea intelege. e ceva defect la femei, cei care tin prea mult la o femeie, o vor pati, cei care nu vor tine niciodata la una, vor fi singuri, dar macar vor avea experienta a EXACT ce a descris fata/femeia de mai sus. si e extraordinar cand simti ce putere ai asupra cuiva, si cat de putin iti pasa de acea persoana care se agata de tine, iti place ideea ca te simti dorit, dar totodata te dezgusta cat de urat trebuie sa se simta ea. oricum ar fi tot o faci, si orice ar face ea, nu vei tine mai mult niciodata la ea. |
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 13:32
Bate-ti si tu joc de ei,fi horna,ca celelalte,parazit suge tot de pe ei, stergete la fud si dupa aia o sa vezi k vei fi,dar la sfarsit sa nu uiti sa spui ca nu te intelege nimeni!!! cauta-ta!!!Succes in a deveni femeie
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 13:42
De la: Rockk, la data 2010-06-22 13:14:02 ![]() ![]() ![]() Bai nene, cate cocktailuri ti-au trecut pe sub nas incat sa te concentrezi in asemenea hal ... splendida si f coerenta compunerik ! =)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 13:44
Bai nene, cate cocktailuri ti-au trecut pe sub nas incat sa te concentrezi in asemenea hal ... splendida si f coerenta compunerik ! =)) [/quote] ooooops!tu ai inteles ceva?waw!esti tare!eu...inca incerc sa descifrez!
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 13:54
De la: Rockk, la data 2010-06-22 13:14:02 eu zic ca aici era in culmea momentului artistic =))Pacat ca nu a pus un titlu ..ceva de genul "Din invataturile lui Rockk pe Yuppy" Raporteaza abuz de limbaj |
|
chiron_001 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 13:59
Ramai naturala, asa cum simti tu ca ar trebui sa fi;cel care te va iubi si merita va fi mereu aproape de tine, nu ai intalnit barbatul potrivit, fosti tai iubiti nu te meritau asa ca da-i incolo, viata merge inainte, nu tu esti problema ci ei :)
|
tibboo 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:01
BUNA,
Cred ca esti ok...nu stiu daca ar trebui sa schimbi ceva...nu ai gasit persoana care apreciaza ce ai tu de oferit... sa ai bafta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:17
...numa filozofi p'aici
...Be Uuu ! :*******
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:25
De la: iubarici, la data 2010-06-22 14:17:28...numa filozofi p'aici asa o fi nu toti au gasit cum sa gandeasca sa fie fericiti poate ne inveti :P Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Dan_ID 75 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:51
De la: banalulanonim, la data 2010-06-22 10:43:07daca poti , intra pe privat , poate impreuna gasim unde este problema , eu fiind obiectiv poate vad ceea ce tu nu poti. Sincer,nu stiu la ce esti tu obiectiv.Probabil la subiectivitatea ta.Dar daca zici ca esti obictiv,fi putin obiectiv la obiectivitatea ta inca o data ,si inca o data,si tot nu sti la ce esti obiectiv .Nu mai fi omniscient ,ca s-ar putea sa-ti dea Barbosu ghionturi
|
Fosta membra 9am.ro 1302 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:51
De la: PICARD, la data 2010-06-22 09:42:32De la: magicmario, la data 2010-06-22 09:37:52Cu cat cauti mai mult barbatul ideal cu atat mai mult treci pe langa.Fii tu insuti si va aparea barbatul care te va aprecia cum esti. Poat ti-ai construit un ideal in minte si faci prea multe comparataii.Poate e chiar sub ochii tai zi de zi cel pe care-l visezi , dar nu-l vezi. asa e, gata, s-au terminat problemele tale de fapt Picard, cred ca esti invidios ca nu ti l-a cerut si pe al tau
cine spune ce-i normalitatea?
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 15:02
De la: frelid, la data 2010-06-22 10:02:24De la: Saxon, la data 2010-06-22 09:57:58!Dupa ce va convingeti ca v-ati grabit va astept pe amindoi sa va vaicariti tot pe Yuppy,ca unde pla mea e mai bine ca acasa!?pfuaaa!pesimist mai esti ,SAXOANE!!!!nici nu incepura si le prevezi ceva de groaza..pa sistem sa moara.......pfuaaa!ca o luai de la tine ,contagiosule!! lasa ca zice bine, ce atata fericire pe forumuri, unde te uiti numai iubire, lapte si miere si dupa aia te trezesti cu una care nu stie sa tina barbatii langa ea Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 20/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 15:04
pai daca m-ai dat afara din casa eu cum sa mai stau cu tine?
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 15:10
De la: frelid, la data 2010-06-22 13:44:50 ooooops!tu ai inteles ceva?waw!esti tare!eu...inca incerc sa descifrez! [/quote]asa e . Si mie mi-a fost cam greu la prima vedere sa inteleg ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 15:49
Offf...Rockk..esti criminal.... :
De unde ai scos tu atatea ciudatenii?? De ce crezi tu ca o femeie daca e interesata de voi barbatii e si fraiera si merita facuta praf de voi ,doar asa la misto??? Sti am avut si eu niste discutii pe tema asta cu un fost care zicea fix ca si tine...ca ii place sa ma enerveze ,pt ca stia ce ma deranjeaza si tocmai asta facea,avea o placere sadica sa fac treburile alea,insa de cate ori il intrebam care e faza ,de ce face asa ,ca stie ca nu imi place treaba aia ,imi rasp fix ca si tine: asa pur si simplu pt ca imi place sa te vad nervoasa .... Cine sa va mai inteleaga pe voi barbatii ??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
limebkw 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 16:11
1. nu mai trage de ei, ii plictisesti
2. arata-le putina indiferenta din partea ta macar cateodata 3. fa un copil cu ''victima'-asta e un sfat idiot dar nah.. invata din greselile anterioare, citeste persoana vizata si mentine interesul. prietena face exact acelasi lucru pe care l-ai facut si tu....ma bate gandul sa o parasesc ...deci.... parerea mea asta e Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|