Info
x
Nu stiu de ce nu sta nici un barbat langa mine pe termen lung.
|
Fosta membra 9am.ro 4000 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 19:34
De la: monaco, la data 2010-06-21 19:32:122 baieti ; 9 si 12.. Sa va traiasca..;) Raporteaza abuz de limbaj
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
|
|
Fosta membra 9am.ro 2349 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 19:35
De la: monaco, la data 2010-06-21 19:32:122 baieti ; 9 si 12.. Sa-ti traiasca si sa va bucurati unii de altii cat mai mult timp de acum incolo!!! Acuma chiar te-am inteles perfect cand ai postat mai sus din experienta ta familiala.
Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 19:42
..Multam fain..prieteni dragi...
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1302 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:25
Nu stiu cum e cu cariera asta, Monaco te felicit ca ati trecut de toate problemele si ca ai reusit sa mentii un echilibru, chiar daca sotul tau nu e genul "luptator".
Mai jos un articol de Mircea Dinescu, pe mine chiar m-a pus pe ganduri. Scz ca e asa de mare, Cornel, acum poti sa-ti iei revansa
cine spune ce-i normalitatea?
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:25
Mircea Dinescu - Femei de carierã
Femeile s-au opintit câteva secole sã ajungã egale cu bãrbaþii, iar acum nu mai ºtiu cum sã scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca niºte tâmpite, îi mulþumim patronului cã ne dã ºansa extraordinarã de a lucra ºi-n week-end, ca sã ne afirmãm ºi sã ne þinem de deadline. ªefii pleacã de vineri la prânz ºi-i mai vezi luni dupã-masã, când se deºteaptã din mahmureli de cinci stele. Timp în care ai deosebita onoare de a le þine locul, cã de-aia ai dat atât din coate ºi-ai fãcut ulcer de când mãnânci numai kebab în chiflã, la serviciu, ca sã ajungi femeie de nãdejde. Firma te-a rãsplãtit cu douã dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tãu personal. Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook ºi Power Point, coºmarul þi-e împicãþit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", "campanie", "scheme", rapoarte". În somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de pãtrãþele ºi te trezeºti þipând. Nu pentru cã te înnebunesc folderele, ci pentru cã e deja 7,30 ºi la 8 trebuie sã fii la firmã ºi-ai dormit strâmb ºi-þi stã bretonul ca o bidinea. Scuzã-mã, te las puþin pe fir, cã mã cere unul de nevastã... Munca e bunã numai când þi-aduce un franc cinstit în buzunar ºi mai ales, îþi dã ºi rãgazul sã-l cheltuieºti. Sistemul suedez prevede cã trebuie sã ameþeºti muncind cinci zile pe sãptãmânã ºi sã ameþeºti în bar douã zile pe sãptãmânã.. Ãsta e raportul minim rezonabil. Carierismul e plãsmuirea bolnavã a unor filme imbecile de la Hollywood , care insinueazã cã o femeie poate face orice, dacã vrea ea: ajunge imediat director executiv, naºte trei pui vii pe care îi hrãneºte cu lapte praf, soþul o iubeºte leºinant, deºi o vede cam ºase ore pe sãptãmânã (sau poate tocmai de-aia), iar el, deºi e neurochirurg ºef la Memorial Hospital , nu e stresat deloc, face mâncare la copii, spalã vase ºi-o aºteaptã pe ea cu maºina la firmã, seara. Pardon, noaptea. Nu se ºtie când opereazã el pe creier ºi mai face ºi lecþii cu ãia mici, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri ºi de convins opt clienþi sã investeascã. Femeile care au vãzut-o pe Diane Keaton în "Baby Boom" se lasã drogate de gândul inept al unui perpetuum mobile. Au senzaþia cã se poate orice. Cã soþul, copilul, ciobãnescul german ºi siameza aºteaptã oricât; ei latrã la unison cu mândrie cã au o directoare în familie. Când ambii soþi muncesc deopotrivã, ajungi sã le înþelegi masochismul, pânã la urmã. Pericolul dospeºte abia când femeia de carierã are acasã un inginer care scapã la 4 de la uzinã, apoi vrea mâncare cu sos, maieuri cât de cât curate ºi puþin sex. Muncind ca o disperatã ca sã nu cumva sã fie promovatã alta în locul ei, la o adicã, femeia se înscrie deja la divorþul part-time ºi faciliteazã hârjoana extraconjugalã a bãrbatului constrâns de hormoni. Când constaþi cã fetiþa ta îi spune "mamã" soacrã-tii (care nici nu te-a vrut de norã, fiindcã nu pãreai gospodinã ºi uite cã ºtia ea ce ºtia) ºi bâzâie cã pe bona o iubeºte cel mai mult de pe lume, e cam târziu sã-þi dai demisia. Copilul nu înþelege cã tu crãpi muncind ca sã aibã el garsonierã-n Bucureºti când terminã liceul (dacã l-o termina, cã tu n-ai timp sã-i verifici lecþiile). Copilul vrea sã stai lângã el, caldã, pufoasã, atentã, sã simtã dragostea ca pe o pernã de pluº. Dar tu, care-ai rãspuns la celular ºi-n clipa când te cerea ãla de nevastã ºi i-ai spus lui "da", acoperind o secundã telefonul cu palma , apoi te-ai scuzat din gene ºi ai continuat sã vorbeºti cu ºeful de secþie la telefon, nu prea înþelegi cum vine chestia asta cu renunþatul la carierã de dragul familiei. Mircea, fã-te cã trãiesti! Apropo, când þi-ai închis ultima datã telefonul, ca sã vezi un film fãrã sã te deranjeze nimeni? Nu e cazul, cã pe vremea când ai vãzut tu ultimul film încã nu se inventaserã telefoanele cu On ºi Off, erau numai fixe cu roatã ºi fir cârlionþat. Am chiulit ºi-am sã chiulesc cu voluptate de la muncã, întotdeauna. Chiuleºte ºi tu, salveazã-þi viaþa, femeie! Atât cât se poate.. Ia bunul simþ, în doze homeopatice. Sã ºtii numai tu. Cele mai frumoase petice de viaþã le-am cãpãtat fugind de rãspundere. Cea mai bunã bere pe care am bãut-o în viaþa mea n-a fost la Praga , ca lumea bunã, ci în Herãstrãu, când o tãiasem de la ºedinþa de redacþie, lãsând vorbã cã mi s-a spart þeava de calorifer ºi m-au chemat vecinii sã strâng apa. Mi-a rãmas în cap (ºi mie, ca atâtor altora) gafa de la TVR , de la Revoluþie , când habar n-aveau cã intraserã deja în direct ºi cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, fã-te cã lucrezi!". ªi Mircea a ascultat. ªi a ajuns departe. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:27
Deci ii mareeeee...
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:32
De la: Nigma, la data 2010-06-21 20:27:16Deci ii mareeeee... sorry, dar nu imi venea sa tai nimic Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:38
De la: Ema_J, la data 2010-06-21 20:32:07De la: Nigma, la data 2010-06-21 20:27:16Deci ii mareeeee... Bine ai facut totusi sa mai citeasca multinationalele ce fac din femeie sau parerea unui barbat despre asta..
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:45
Nu cred ca multinationalele fac asta, ci noi ne facem singure.
|
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 22:02
te-ai gandit vreodata ca poate ti-ai format un arhetip de barbat, de care esti inconstient atrasa, cu toate ca simti din start ca nu este ceea ce ti se potriveste?
sper ca adrisantul nu este maimutica yuppy
Raporteaza abuz de limbaj |
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 22:16
De la: , la data 2010-06-21 11:39:44E chiar asha..nu stiu ce am..sau ce inspir in general barbatilor...de nu sta nici unul langa mine..ca nu sunt chiar asha urata ca femeie..sunt independenta financiar fata de ei..si totusi dintre toti nici unul nu a facut prea multe pentru mine...in toate relatiile a trebuit sa trag eu de ei...ca sa ne vedem sau ca sa facem ceva impreuna! ....nu cred ca ai tu ceva ...cred ca n'ai gasit inca barbatul potrivit ... tre' sa saruti mai multe broscutze pana iti gasesti "printul" ( sau ma rog , un barbat cu care sa te poti intelege )
...Be Uuu ! :*******
|
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 02:31
wow..multumesc pentru raspunsuri!!..pai...am 28 de ani shi prima relatzie...ca sa zic asha...a fost pe la 14 ani..ideea e ca in 14 ani de ..cautari si incercari..nu am gasit pe nimeni ...serios care sa nu fuga de responsabilitati..viatza e prea scurta ca sa traim aiurea..poate ca mi/am format in minte un arhetip de...barbat shi care nu prea se regaseste in realitate...dar shi arhetipul ala e o copie a unui model adevarat...sau a combinatiei mai multora...
...nu ,,nu nu sunt mecanic de locomotiva...deocamdata sunt agent comercial... ..asha e ca daca ash uda florile in fundul gol..ne/avand nici o perdea pe la geamuri..probabil ca ash aveaai mult succes...dar din nefericire pentru mine...nu sunt genul...shi cand zic ca nu sunt genul...asta inseamna ca sunt la extrema cealalta...aproape a absurditatii..pentru ca imi e teama de ridicol...adica nu ash vrea sa pic in ridicol Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 03:33
ideea e ca mi se pare ca nu cer mult de la un barbat intr/o relatie..doar sa respecte niste reguli de bun simt...care ii folosesc shi lui pana la urma...shi il ajuta sa nu incurce borcanele
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 03:38
si ce ma doare cel mai mult e exact chestia ca deshi fac concesii..tot nu sunt apreciata shi tratata corespunzator..shi a nu cere prea mult..e o concesie...si culmea succes au femeile care cer ...destul de multe..culmea e ca shi primesc
|
ElyM 9 mesaje Membru din: 16/08/2009 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 07:34
Esti o femeie fericita !!! Iti spune asta o femeie care timp de 27 ani nu a avut "voie" sa faca nimic din ce si-a dorit din cauza geloziei . In general barbatii , marea lor majoritate sunt slabi , nu au incredere in ei , se simt inferiori in fata noastra si de aceea unii prefera sa plece iar altii sa-si apere "proprietatea" printr-o gelozie absurda si exagerata . Nu-ti pierde speranta si nu face compromisuri , care va fi al tau va ramane langa tine care nu ...ducase pe pustii ...
Dupã ce ai minþit, îþi trebuie o foarte bunã memorie.
|
|
IUSSAR 5 mesaje Membru din: 8/06/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 07:46
...ptr ca se pleca de la o problema falsa. Nu trebuie sa stea nimeni langa noi si de fapt stam noi langa ei si tot noi suntem cei care-i lega de lantul "posesivitatii". PROBABIL si nu, sigur toti au fost atrasi de lucruri materiale si cand a disparut "farmecul" si-au luat jucariile si au plecat! Eu cred ca trebuie sa iubim sincer/curat/dezinteresat/neconditionat si cat timp iubim e bine , dupa ...e o alta etapa ce trebuie traita identica cu prima...si tot asa...,
|
Fosta membra 9am.ro 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 07:47
De la: Cornel34, la data 2010-06-21 11:44:52Nu cred ca e o problema daca nu "l-ai gasit din prima". Keep walking Ei, toate astea le zici tu, ca esti de treaba, ca nu ai facut rau niciunuia, bla, bla, bla. Eu unul, de fiecare data cand am crezut astea la o femeie, mi-am luat-i tot mai rau. Nu sta nici un barbat langa tine si nu stii de ce? du-te la medic, la psihiatru, si fa tratament pentru negarea realitatii. fiindca un barbat nu pleaca fara motiv. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Simion_Florian_1 4 mesaje Membru din: 5/12/2012 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:30
te fac eu draga scumpa sa conversezi cu mine sunt foarte optimist,si-mi plac calatoriile,vreau sa te plimb si sa te savurez
|
marius_tolbaru 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:31
Stai linistita, inca nu ai gasit barbatul potrivit care sa stie sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Sincer, mi-ar face placere sa te cunosc....candela_sb...este adresa mea de mess...
|
yuppy008719 11 mesaje Membru din: 7/04/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:31
eu ca si barbat ce te pot sfatui de 15 ani sunt casatorit mia placut de la inceput simi place si acu chiar daca mai intorc capu dupa cite una, incearca si fii tu insati safii cit mai feminina si nu incerca sai coplesesti cu dragostea de tip mama caci aia probabil faci si atunci el zice parca ai fi mama chiar daca nu zice cu voce tare iubestel ca si o femeie si nu pune conplect suflet in relatie mai lasa un pic fii egoista si poate asa reusesti ioan.caza@gmail.com
|
Far_Cry 305 mesaje Membru din: 1/01/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:32
Ideea de baza ar fi aceea ca ii "alegi " (sau ..."te aleg") pe aceia ...cu care NU TE POTRIVESTI ! Barbatii in 80-90 % din cazuri nu refuza o femeie ,chiar de-ar fi ea o "nepotrivita" si... pentru scurt timp insa ! A doua idee ar fi aceea de a le "CEDA si PICA USOR" (ca moldoviencili)! Iar a treia situatie ,ar fi "ce scoti din gura" si ...igiena personala !
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:41
De la: tolbarumarius, la data 2010-06-22 08:31:24Stai linistita, inca nu ai gasit barbatul potrivit care sa stie sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Sincer, mi-ar face placere sa te cunosc....candela_sb...este adresa mea de mess... asa , asa ! dati-va adresele, telefoanele, numarul de la pantofi ce e aici? matrimoniale.ro?
analizez, judec si dau verdicte
|
|
Octavian_b 145 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:46
De la: , la data 2010-06-21 11:39:44E chiar asha..nu stiu ce am..sau ce inspir in general barbatilor...de nu sta nici unul langa mine..ca nu sunt chiar asha urata ca femeie..sunt independenta financiar fata de ei..si totusi dintre toti nici unul nu a facut prea multe pentru mine...in toate relatiile a trebuit sa trag eu de ei...ca sa ne vedem sau ca sa facem ceva impreuna! Incearca sa fi mai indiferenta...nu le acorda atentie prea mare !! Fa in asa fel incat sa pozezi in rolul de femeie care vrea sa se distreze cat mai mult !! Mult succes in actiunile tale !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
horia_coman2002 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:48
Daca vrei ca sa contezi pentru un barbat sau daca vrei sa aflii ce vrea este foarte simplu si se numeste Comunicare .
Nu trebuie sa fii tu cea care sta cu capul in jos pentru ca este zicala aia ''capul lasat sabia nu-l taie'' dar vine si reversul ''capul prea lasat sabia il taie'' asa ca fii mandra de ceea ce esti si ce poti face si discuta cu partenerul tau orice iti trece prin minte si asa vei reusi sa vezi ce gandeste si ce doreste si el, si in mod sigur vei fi apreciata mult mai mult . Raporteaza abuz de limbaj |
|
havana_loka_84 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:51
nu stiu daca e vina ta sau a lor, pur si simplu asa e sa fie...probabil k in momentul asta nu se intampla, lasa lucrurile sa vina de la sine.intreaba-te in primul rand ce-ti doresti u de la u si ce astepti? probabil k barbatii vor altceva de la o femeie, nu cauta neaparat situatia lor financiara,sau faptul k esti independenta.barbatii vor o femeie sigura pe sine, fara sa se planga si sa se compatimeasca tot timpul.
|
ticagabriel 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 08:51
POATE AI GRESIT CU CEVA FATA DE EI SAU ESTI PREA PUTERNICA PT CEI CU CAR E AI FOST FAPT PT CARE NICI UN BARBAT NU STA CU O FEMEIE MAI PUTERNICA VIZIBIL LINGA EL CU TOATE CA 90% DIN FEMEI SUNT PUTENICE DA SECRETUL ESTE CA IL ARATA SUBTIL SAU DELOC.ITI DORESC MULTA FERICIRE
|
peisajmontan 3 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:04
Buna ! Sper sa nu te superi , dar eu cred ca totul se reflecta in comportamentul tau. Ori nu te cunosti in deajuns , ori nu ii intelegi pe cei din jurul tau . Fa-ti timp unei analize corecte si vei gasii cu siguranta oportunitatea. Daca vrei , iti pot gasii raspunsul in locul tau, dar trebuie sa ma suni sau sa-mi trimiti un email, pentru a discuta . fii linistita sunt o persoana serioasa.0766311940. O zi buna !....
|
mario_demetrovici 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:37
Cu cat cauti mai mult barbatul ideal cu atat mai mult treci pe langa.Fii tu insuti si va aparea barbatul care te va aprecia cum esti. Poat ti-ai construit un ideal in minte si faci prea multe comparataii.Poate e chiar sub ochii tai zi de zi cel pe care-l visezi , dar nu-l vezi.
Cand mergi pe drum savurezi si peisajul , nu urmaresti doar tinta unde vrei s-ajungi. Pana apare zambeste, comunica, fii deschisa si apare el. Succes
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:42
De la: magicmario, la data 2010-06-22 09:37:52Cu cat cauti mai mult barbatul ideal cu atat mai mult treci pe langa.Fii tu insuti si va aparea barbatul care te va aprecia cum esti. Poat ti-ai construit un ideal in minte si faci prea multe comparataii.Poate e chiar sub ochii tai zi de zi cel pe care-l visezi , dar nu-l vezi. acum sigur isi gaseste unu la cati si-au dat add-urile
analizez, judec si dau verdicte
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 19/03/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:42
daca iti doresti sa ne cunoastem iti las id-ul meu de messenger...nu obisnuiesc sa poztez aici comentarii pentru ca nu -mi place sa devina publica o problema strict personala ca sa nu mai spun mai mult...intima... si apoi si din lipsa de timp...(si eu muncesc foarte mult)multumesc. marsech(id-ul)....o zi linistita!
|
|
|

eu ca si barbat ce te pot sfatui de 15 ani sunt casatorit mia placut de la inceput simi place si acu chiar daca mai intorc capu dupa cite una, incearca si fii tu insati safii cit mai feminina si nu incerca sai coplesesti cu dragostea de tip mama caci aia probabil faci si atunci el zice parca ai fi mama chiar daca nu zice cu voce tare iubestel ca si o femeie si nu pune conplect suflet in relatie mai lasa un pic fii egoista si poate asa reusesti ioan.caza@gmail.com