back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Evreii

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

midragosro

1 mesaj
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:35

Am tot vazut in ultima perioada tot felul de postari gen cavalerii templieri sua late parti marcante ale istoriei . Ca si tema de gandire propun notiunea de evreu si ce implica . Si intrebarea este urmatoare : Dintre toate natiunile supuse de Hitler de ce pe evrei a vrut sa ii extermineze? Cati dintre voi considera ca evreii conduc economia globala si unde se va ajunge asa?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 14:34

Te rog intra pe youtube si cauta "DESPRE EVREI" si daca nu intelegi ceva,sau mai ai ceva de intrebat, revino ca sa-ti explicam noi cum sta de fapt treaba cu evreii !

Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:05

D-le "midragos'! Ne-am cam obisnuit sa le atribuim evreilor calificativul de "raii si speculantii acestei lumi" !...Inca din scrierile vechi ,poporul evreu a fost ursit sa fie intr-un vesnic peregrinaj,sa nu-si gaseasca linistea niciodata si sa dispuna de creiere luminate ,fara ca acestea sa fie in slujba propriului popor ! Hitler ca si Imparatul Romei,ca si Faraonii Egiptului(de la Tutmes la... Ramses),ca si cohortele persane ale lui Xerxe sau Darius ,ca si falangele lui Macedon sau ca si armatele lui Napoleon ,NICIODATA N-AU PUTUT SUPUNE SI SA IMPUNA REGULI PAMANTULUI SFANT !!! Si niciodata ARABII CARE IMPRESOARA ISRAELUL DE LA NORD LA SUD SI DINSPRE EST ,NU VA AJUNGE SA STAPANEASCA VREODATA IERUSALIMUL !!! HITLER A FOST UN "PARANOIC" OBSEDAT DE CULTUL PERSONALITATII SI UN "VISATOR" STAPAN AL PAMANTULUI ! EL AFLAND CA ARE O SAMANTA EVREIASCA PRIN UNUL DIN BUNICI SI STIIND CA GERMANIA ANILOR 39'SUFEREA DATORITA CRIZEI MONDIALE CARE A INCEPUT IN SUA CU 10 ANI INAINTE SI CA EVREII DETINEAU MAJORITATEA CASELOR DE CAMATARIE SI DE AMANET,BANCI,ACTIUNI INDUSTRIALE SI ALTE SOCIETATI DE CREDIT ,A HOTARAT SA-I EXTERMINE SI SA LE CONFISTE AVERILE CU CARE SA-SI ALIMENTEZE MASINARIA DE RAZBOI CU CARE SA CUCEREASCA LUMEA !!! LUI II MAI INTRASE IN CAP IDEEA DE A FI ULTIMUL EVREU CARE SA RAMANA IN VIATA SI PRIN CEEA CE VA FACE,TOTI EVREII SA FIE PRIN EL MANTUITI !!!(numai intr-o berarie sau intr-o spelunca din LINZ ,insotit de cativa " bolnavi cu capul "iti pot veni astfel de" idei marete"!!!)Din cate cunosc si din cate m-am informat,"REFORMATORII NOII ORANDUIRI AI GLOBALIZARII" SUNT MASONII,SUNT ...CEI 12 "ILUMINATTI"(CEI 12 PROFETI AI GRAALULUI,CEI 12 TEMPLIERI AI NOULUI ORDIN,...etc)SI NUMAI UNUL AR FI DE ORIGINE EVREIASCA !!!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:16

De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-21 14:34:07Te rog intra pe youtube si cauta "DESPRE EVREI" si daca nu intelegi ceva,sau mai ai ceva de intrebat, revino ca sa-ti explicam noi cum sta de fapt treaba cu evreii !

Eu nu stiu despre evrei decat ceea ce am invatat la istorie, am vazut in filme (artistice sau documentare), sau am inteles din informatiile disparate care au ajuns la mine pe o cale sau alta.

Dincolo de toate acestea si de patimile provocate de tot ce presupune cuvantul "evreu", consider ca toti suntem oameni, ca nimeni nu merita sa fie tratat cum au fost ei tratati de Hitler (vezi prima postare), iar in ceea ce priveste faptul ca ar conduce lumea, care e problema? Doar cei inteligenti si puternici o pot face, si atunci?!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
kuhein

37 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:08

Ei se cam victimizeaza asa de cateva mii e ani ...
eu prefer sa ma joc asta : www.arhaic.ro/ref_2

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 14:39

De la: daria_ta, la data 2010-04-22 15:16:00
De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-21 14:34:07Te rog intra pe youtube si cauta "DESPRE EVREI" si daca nu intelegi ceva,sau mai ai ceva de intrebat, revino ca sa-ti explicam noi cum sta de fapt treaba cu evreii !

Eu nu stiu despre evrei decat ceea ce am invatat la istorie, am vazut in filme (artistice sau documentare), sau am inteles din informatiile disparate care au ajuns la mine pe o cale sau alta.

Dincolo de toate acestea si de patimile provocate de tot ce presupune cuvantul "evreu", consider ca toti suntem oameni, ca nimeni nu merita sa fie tratat cum au fost ei tratati de Hitler (vezi prima postare), iar in ceea ce priveste faptul ca ar conduce lumea, care e problema? Doar cei inteligenti si puternici o pot face, si atunci?!...

Cititi mai intai ca sa putem sa discutam mai apoi :
paulgoma.free.fr/paulgoma_pdf/pdf/FRP_SAPTAMANA_ROSIE_ianuarie_2...

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 08:03

De la: midragos, la data 2010-04-20 15:35:43Am tot vazut in ultima perioada tot felul de postari gen cavalerii templieri sua late parti marcante ale istoriei . Ca si tema de gandire propun notiunea de evreu si ce implica . Si intrebarea este urmatoare : Dintre toate natiunile supuse de Hitler de ce pe evrei a vrut sa ii extermineze? Cati dintre voi considera ca evreii conduc economia globala si unde se va ajunge asa?

Nicolae Iorga, dup� ce enumera toate documentele �n care este men�ionat� prezen�a unor evrei pe teritoriul ��rii Rom�ne�ti �i al Moldovei, r�spunz�nd de fapt lucr�rii L�histoire des Israelites roumains et le droit d�intervention (Paris 1913) a evreului Bernard Stambler, formuleaz� urm�toarea concluzie: �Astfel am ajuns la [anul] 1600 f�r� a g�si men�iunea unui element evreiesc a�ezat �n p�r�ile noastre�.

Adev�rul despre apari�ia evreilor pe p�m�nturile rom�nilor a fost totu�i scris de adev�ra�ii cercet�tori, mul�i dintre ei chiar evrei. Este vorba despre autorii istoriei �Imperiului Khazar�, numit �i �Regatul Evreiesc�, sau cele �Nou� T�r�muri� ale khazarilor � popor barbar r�sp�ndit �n Caucaz, pe Volga �i pe Don, convertit la mozaism �n anul 740, integrat mai apoi ca �evreu� �n Ucraina �i Polonia, dup� care �mpins cu ur� de c�tre aceste gazde spre rom�nii din Moldova, ulterior anului 1600. �n limba rom�n� a fost publicat� traducerea remarcabilului studiu al lui Arthur Koestler, Al treisprezecelea trib, Khazarii (�n 1987 la Roma, de c�tre editura Nagard, anagramare a numelui Dr�gan, al finan�atorului Iosif Constantin Dr�gan). Click aici pentru a desc�rca versiunea �n limba englez� (format PDF, 984 KB).

O list� foarte mare de studii israeliene (�n limba ebraic�), dar �i din �ntreaga lume, folosite ca surse de c�tre evreul Koestler, conduc la o concluzie cutremur�toare: cet��enii actualului stat Israel nu au nici o leg�tur� genetic� �i rasial� cu evreii de acum dou� mii de ani (semi�i), autori ai textelor biblice, de�i au complotat �i revendicat teritoriul Palestinei pentru a �nfiin�a Israelul, �n baza dreptului lor natural asupra vechiului lor stat. Ace�ti israelieni �i trag originea din s�lbaticii khazari (numi�i �i a�kenazi), b�utorii de s�nge uman, popor f�r� cultur� scris�, care �mpreun� cu rudele lor aliate, hunii, au �ngrozit dou� continente acum 1.000 de ani, prin sadism �i pl�cerea de a ucide.

Unul dintre pionierii cercet�rilor privind ob�r�ia khazar� a evreimii de ast�zi este Abraham N. Poliak, profesor de istorie medieval� a evreilor la Universitatea din Tel Aviv, submin�nd astfel legenda �poporului ales�, afirm� A. Koestler, prin cele dou� studii ale sale �n limba ebraic�: Convertirea khazarilor la iudaism (1941 editura Zion, Ierusalim) �i Khazaria � istorja unui regat evreie�ti �n Europa (1951 editura Mossad Bialik, Tel Aviv). �n introducerea lucr�rii sale, A. Poliak scrie c� �Realit��ile impun un nou mod de abordare, at�t a problemei rela�iilor dintre evreimea khazar� �i celelalte colectivit��i evreie�ti, c�t �i a �ntreb�rii c�t de departe putem merge �n considerarea acestei evreimi khazare drept nucleu al marii comunit��i evreie�ti din Europa oriental� [cu principal debu�eu Rom�nia - n.n.]. Descenden�ii acesteia � cei care au r�mas pe loc, cei care au emigrat �n Statele Unite �i �n alte ��ri, precum �i cei care s-au dus �n Israel � formeaz� ast�zi marea majoritate a evreimii mondiale.� La r�ndul s�u Koestler adaug�: �Marea majoritate a evreilor care au supravie�uit �n lumea contemporan� sunt de origine est-european�, �i deci, probabil, mai ales khazar�, str�mo�ii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volg�i, nu din Canaan, ci din Caucaz. Deci din punct de vedere genetic, ei se �nrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, ungurilor �i maghiarilor dec�t cu semin�iile lui Abraham, Isaac �i Iacob.�

�nainte de a ar�ta pe scurt istoria acestor barbari travesti�i �n popor biblic, khazarii, vom ar�ta temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezv�luiri, acelea c� �evreii nu sunt evrei�.

�Sunt con�tient de primejdia ca lucrarea mea s� fie interpretat� � scrie A. Koestler, de origine evreu khazar � ca o negare a dreptului la existen�� a statului Israel. Dar acest drept nu se bazeaz� pe originile ipotetice ale poporului evreu �i nici pe leg�m�ntul mitologic al lui Abraham (�i al lui Iacob) cu Dumnezeu; el se �ntemeiaz� pe dreptul interna�ional, adic� pe hot�r�rea luat� de Na�iunile Unite �n 1947″. �l �n�elegem pe Koestler, c� trebuie s� se apere �n fa�a cona�ionalilor s�i, dar noi trebuie s� ne amintim c� hot�r�rea luat� de Na�iunile Unite se bazeaz� pe �antajul baronului bancher evreu Rothschild asupra Marii Britanii, ca �evreii s� �i primeasc� patria �napoi�, adic� p�m�nturile Palestinei. Neexist�nd, �ns�, nici o justificare a prezen�ei actualei rase de evrei (khazari) pe teritoriul de ast�zi al Israelului, Koestler insist� cu justific�ri fabricate la �nt�mplare �i noroc: �Oricare ar fi originile rasiale ale cet��enilor Israelului [adic� cele khazare - n.n.] �i oricare ar fi iluziile nutrite de ei �n aceasta privin�� [c� ar fi urma�i ai poporului biblic - n.n.], statul lor exist� de jure �i de facto [?]� �mp�r�irea Palestinei a fost rezultatul unui secol de imigra�ie pa�nic� �i eforturi de pionierat ale evreilor, ceea ce ofer� justificarea etic� pentru existen�a legal� a statului Israel. Dac� cromozomii popula�iei sale con�ine gene de origine khazar� e un lucru irelevant �i nu poate afecta dreptul Israelului la existen��. Noi credem c� dimpotriv�, nu numai c� NU justific� dreptul la existen�a modern� a unui stat evreu, dar astfel de studii, cu real� baz� �tiin�ific�, d�r�m� chiar �i orice preten�ie (a la Te�u Solomovici) de ascenden�� a evreilor de azi asupra teritoriilor rom�ne�ti.

�Paradoxul� descoperit de aceste cercet�ri �tiin�ifice, este acela c� nu urma�ii vechilor evrei semi�i (ai celor 12 triburi biblice) sunt cei pe care ast�zi, sub identitate evreiasc�, �i reg�sim ca cei mai mari conspiratori la adresa tuturor celorlalte popoare, ci un popor asiatic r�zboinic, violent �i rapace, �nrudit cu hunii (�i, �ntr-o mai mic� m�sur�, chiar cu turcii), anume khazarii sau a�kenazii, care �n anul 740 dup� Hristos au trecut la religia evreiasc�, mozaismul, deoarece le satisf�cea instinctele primitive, criminale �i de jaf.

Evreii khazari sau a�kenazi, turcomani din stepele Asiei, sunt ast�zi proprietarii marilor afaceri din �ntreaga lume, a marilor finan�e, ei conduc organismele mondialiste �i oligarhice ale lumii occidentale, sub identitate evreiasc�.

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
tutenes

1250 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 19:42 Citeaza Raspunde

Nicolae Iorga, �De ce at�ta ur�?� (6 iulie 1940):
�Se adun� �i cresc v�z�nd cu ochii documentele �i
materialele, actele oficiale �i declara�iile luate sub jur�m�nt.
�nal�i magistra�i �i bravi ofi�eri cari �i-au riscat via�a ca s�
apere cu puterile lor retragerea �i exodul rom�nilor, au v�zut cu
ochii lor nenum�rate acte de s�lb�ticie, uciderea nevinova�ilor,
lovituri cu pietre �i huiduieli. Toate aceste gesturi infame �i
criminale au fost comise de evreimea furioas�, ale c�rei valuri de
ur� s-au desl�n�uit ca sub o comand� nev�zut�.
De unde at�ta ur�?
A�a ni se r�spl�te�te bun�voin�a �i bun�tatea noastr�?
Am acceptat acapararea �i st�p�nirea iudaic� multe
decenii �i evreimea se r�zbun� �n ceasurile grele pe care le tr�im.
�i de nic�ieri o dezavuare, o rupere vehement� �i public� de
ispr�vile bandelor uciga�e de sectan�i sangvinari. Nebunia
organizat� �mpotriva noastr� a cuprins t�rguri, ora�e �i sate.
Fra�ii no�tri �i p�r�seau copiii bolnavi, p�rin�ii b�tr�ni,
averi agonisite cu trud�. �n nenorocirea lor ar fi avut nevoie de un
cuv�nt bun, m�car de o f�r�m� de mil�. Sprijin cald �i un cuv�nt
�n�eleg�tor, fie �i numai sentimental, ar fi fost primit cu
recuno�tin��. Li s-au servit gloan�e, au fost sf�rteca�i cu
topoarele, destui dintre ei �i-au dat sufletul.
Li s-au smuls hainele �i li s-a furat ce aveau cu d�n�ii, ca
apoi s� fie supu�i tratamentului hain �i vandalic. Rom�nimea
aceasta, de o bun�tate prosteasc� fa�� de musafiri �i jecm�nitori,
merita un tratament ceva mai omenesc din partea evreimii, care
se l�uda p�n� mai ieri c� are sentimente calde �i fr��e�ti fa�� de
neamul nostru �n nenorocire�. (Nicolae Iorga, De ce at�ta ur�?, 6 iulie 1940, Neamul
Rom�nesc � Reg�si�i textul �n volumul: Ion Coja, Holocaust �n Rom�nia?

pulicafranaru

14 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:52

De la: midragos, la data 2010-04-20 15:35:43Am tot vazut in ultima perioada tot felul de postari gen cavalerii templieri sua late parti marcante ale istoriei . Ca si tema de gandire propun notiunea de evreu si ce implica . Si intrebarea este urmatoare : Dintre toate natiunile supuse de Hitler de ce pe evrei a vrut sa ii extermineze? Cati dintre voi considera ca evreii conduc economia globala si unde se va ajunge asa?

evreii conduc planeta,se victimizeaza de cateva mii de ani,ei fac toate filmele acelea unde neamtul inpusca copilul in cap......dar de ce nu fac filme in care sa arate cum dau familiile afara din casa pentru a construi un mall,de ce nu arata cum au ingenuncheat economia planetei? hittler? faraonii? romanii? au stiut ca aici se va ajunge. pelerinaje? de ce drecu nu au stat in patratica lor ca toata lumea? ce nevoie aveau de pelerinaj? sa vada ce mai e de cumparat si de vandut? cautau ceva de devalizat legal???
de ce nemtii nu sunt asa imprastiati pe toata planeta precum evreii? de ce spaniolii nu sunt imprastiati? de ce fiecare sta in banca lui si ei bantuie si acapareaza totul? nu cumva au vrut mereu sa domine? sa detina ei totul? nu cumva au stiut toti acei genii malefici care incercau sa scape lumea de ei?

sa ma mai lase dr.cu in pace cu filmele lor in care nemtii dadeau cu ei de toti peretii.... numai pe victimele fac... am citit o data o carte cand eram mai pusti...nu mai stiu cum se numea..in acea carte era vorba de faptul ca ei au scris biblia ,au inventat toate povestiile de acolo si cele 10 porunci. ca sa fie urmate de toti inafara de ei

din punctul meu de vedere evreii sunt cei mai mari golani din lumea asta

eumi

27 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 18:44

Evreii sint mai albi,tiganii,mai negri.
O mica diferenta

Eumi
Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 22:36

evreii e rai dom'le ca nu mananca porc....si stim cu toatele ca hitler era innebunit dupa pulpe de porc 'nabusite....

loading new asshole script..please wait...
mihaist25

73 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:58

De la: FarCry, la data 2010-04-22 15:05:46 D-le "midragos'! Ne-am cam obisnuit sa le atribuim evreilor calificativul de "raii si speculantii acestei lumi" !...Inca din scrierile vechi ,poporul evreu a fost ursit sa fie intr-un vesnic peregrinaj,sa nu-si gaseasca linistea niciodata si sa dispuna de creiere luminate ,fara ca acestea sa fie in slujba propriului popor ! Hitler ca si Imparatul Romei,ca si Faraonii Egiptului(de la Tutmes la... Ramses),ca si cohortele persane ale lui Xerxe sau Darius ,ca si falangele lui Macedon sau ca si armatele lui Napoleon ,NICIODATA N-AU PUTUT SUPUNE SI SA IMPUNA REGULI PAMANTULUI SFANT !!! Si niciodata ARABII CARE IMPRESOARA ISRAELUL DE LA NORD LA SUD SI DINSPRE EST ,NU VA AJUNGE SA STAPANEASCA VREODATA IERUSALIMUL !!! HITLER A FOST UN "PARANOIC" OBSEDAT DE CULTUL PERSONALITATII SI UN "VISATOR" STAPAN AL PAMANTULUI ! EL AFLAND CA ARE O SAMANTA EVREIASCA PRIN UNUL DIN BUNICI SI STIIND CA GERMANIA ANILOR 39'SUFEREA DATORITA CRIZEI MONDIALE CARE A INCEPUT IN SUA CU 10 ANI INAINTE SI CA EVREII DETINEAU MAJORITATEA CASELOR DE CAMATARIE SI DE AMANET,BANCI,ACTIUNI INDUSTRIALE SI ALTE SOCIETATI DE CREDIT ,A HOTARAT SA-I EXTERMINE SI SA LE CONFISTE AVERILE CU CARE SA-SI ALIMENTEZE MASINARIA DE RAZBOI CU CARE SA CUCEREASCA LUMEA !!! LUI II MAI INTRASE IN CAP IDEEA DE A FI ULTIMUL EVREU CARE SA RAMANA IN VIATA SI PRIN CEEA CE VA FACE,TOTI EVREII SA FIE PRIN EL MANTUITI !!!(numai intr-o berarie sau intr-o spelunca din LINZ ,insotit de cativa " bolnavi cu capul "iti pot veni astfel de" idei marete"!!!)Din cate cunosc si din cate m-am informat,"REFORMATORII NOII ORANDUIRI AI GLOBALIZARII" SUNT MASONII,SUNT ...CEI 12 "ILUMINATTI"(CEI 12 PROFETI AI GRAALULUI,CEI 12 TEMPLIERI AI NOULUI ORDIN,...etc)SI NUMAI UNUL AR FI DE ORIGINE EVREIASCA !!!

Prietene, cred ca fiecare are dreptul la o parere. Ceea ce te indemn eu e sa citesti bine Talmudul si sa interpretezi obiectiv continutul si mesajul Cartii sfinte evreiesti! S-ar putea sa ai niste senzatii ciudate, intai de "destupare" a mintii, apoi de furie. Hitler nu a fost prost, ci doar nebun! Legat de masoni, mi-ar placea sa-ti impartasesc din cunostintele mele, atat despre filozofia lor cat si despre tipologia lor si modul de exprimare (am avut un conflict cu unul si nu a iesit bine pentru ambele parti!). Hai sa ne documentam mai bine inainte sa tragem concluzii atat de transante, ok?

9am044364

26 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 20:35

Poporul evreu format din mai multe semintii (traditia istorica este confirmata si de izvoarele istorice) este unul dintre cele mai vechi popoare. Daca multe dintre popoarele lumii antice au disparut ( la noi, dacii!)cel evreesc a reusit sa treaca prin intreaga istorie a umanitatii. Chiar daca au avut de multe ori de suferit in istoria lor multimilenara au renascut din propria cenusa. Istoricii considera ca rolul major in supravietuirea cu totul exceptionala l-au jucat religia si normele lor educationale. Cu certitudine ei au si acum un rol de prima marime deoarece ii regasim in politica si economia mondiala intotdeauna in prim plan.

Vava

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 23:52

Evreii sefarzi, care s-au stabilit �n Peninsula Iberic�, �ncep�nd din timpul domina�iei romane �i care au fost influen�a�i �n cei 700 de ani de st�p�nire arab� �i de cultura mauro-spaniol�.
�n urma presiunilor inchizi�iei spaniole, fondat� �n 1478 de monarhii catolici Ferdinand �i Isabela (�i care a fost abolit� �n 1834, �n timpul domniei Isabelei a II-a), s-a decretat, �n 1492, exilul evreilor din Spania. Ei s-au refugiat �n Africa de Nord, �n Imperiul Otoman (inclusiv Grecia, Bulgaria �i Valahia), Italia, Olanda (de unde au trecut �i �n Insulele Britanice) �i �n America de Sud �i de Nord.

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 08:29

Ca tot se vorbeste de evrei pe acest topic..Am sa va spun eu cum stau lucrurile.La fel ca tiganii,evreii au fost un popor nomad.Le-a placut munca ca la magar fuga.Au fugit intotdeauna cand au dat de greu.Pusi numai pe specula si inselaciune asta fac si in ziua de azi.Iar sfera lor de influenta a fost atat de puternica dupa cel de-al doilea razboi mondial.incat mai marii lumii printr-un tratat comun au hotarat sa deposedeze de pamant palestinienii si sa dea tiganilor de evrei..chipurile ce a fost al lor.Ca cineva le da apa la moara si considera natia evreiasca victima secolului greseste enorm.Au fost si alte natii care au suferit la fel de mult.Pe ei nu-i mai plange nimeni.Hitler ia transformat in victime perpetue.Si asta in opinia mondiala le-ar da dreptul sa va dea in cap daca aveti ceva de comentat la adresa lor.Deci..evreii au fost si raman un neam de nomazi ce au fugit intotdeauna de greu.Au folosit biblia ca pretext existential pentru a domina pe cei mai prosti si predispusi sa puna botul la aburelile lor.Dumnezeul ala de care vorbesc toti ignorantii acestei lumi a imbogatit pe unii si saraceste in continuare pe altii....Sa auzim de bine.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
yuppy001569

7 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:22

si ca sa te completez, tara Israel si-au facut-o din miliardele de euro date de nemti ca despagubiri, de aceea se victimizeaza ca sa ia in continuare de la europeni despagubiri pentru un holocaust in care conteaza doar victimele evreiesti , celelalte victime nefiind importante.

In fine ar mai fi faptul ca evreii ii considera pe neevrei goimi adica animale , vite, ei fiind poporul ales...De mentionat ca Dumnezeu nu are un popor ales toti suntem creati de El, evreii chiar l-au renegat si ucis pe Iisus...

Dita

153 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:40

si totusi, de ce sa nu ne gandim la prietenii nostri evrei? eu ma gandesc, si pe cuvant ca nu descopar nimic in ei din ce scrieti voi aici

raw sugar...
yuppy012478

13 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 01:28

..mai midragos, Hitler nu a vrut sa-i ,, extermineze,, doar pe ovrei, au mai fost pe linga si homosexualii(fagotii,bulanjii,poponarii etc..) si romii (tigani,ciori,ciori cu reactie etc...) ,despre care nimeni nu prea spune nimic. Si asa ca o mica paranteza ,faza cu ceea ce a facut si a vrut sa faca Hitler ,istoria nu o povesteste prea bine si adevarat , adevarul curat poate ca v-a iesi la iveala peste ceva timp. Ceea ce este cert este ca ovreii conduc caruselul acesta in care ne invirtim cu totii,iar cavalerii templieri au fost( mai ales de cind au primit un sut in fund de la biserica crestina) si v-or fi intotdeauna ,,executorii,, celor dictate de catre dumnealor......

Vava

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 09:04

"Mai intai au venit dupa comunisti si eu nu am protestat, fiindca nu am fost un comunist. Apoi au venit dupa social-democrati si eu am tacut iarasi, nu eram un social democrat. Si apoi au venit dupa sindicalisti, dar n-am zis nimic, nu eram un sindicalist. Au venit mai apoi dupa evrei, dar nu am cracnit - nu sunt evreu. Apoi au venit dupa mine si nu a mai ramas nimeni care sa vorbeaca pentru mine."
(Pastorul Martin Niemoller)

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:50

De la: Dita, la data 2010-05-02 22:40:18si totusi, de ce sa nu ne gandim la prietenii nostri evrei? eu ma gandesc, si pe cuvant ca nu descopar nimic in ei din ce scrieti voi aici

Prietenii nostri evrei...Ahahaha
Ti-au ridicat cumva statuie?Sau..Ce beneficii ai de pe urma lor?Nu am nimic cu ei..sa nu se inteleaga gresit.Dar...ce se vede cu ochiul liber..nici nu poate sa spuna ca nu e adevarat..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Dita

153 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:54

LOL, am amici/prieteni, cum vrei sa le spui care sunt evrei... nu multi ce-i drept, dar nah... si nu vad absolut nimic diferit la ei fata de ceilalti prieteni ai mei care nu sunt evrei :)

raw sugar...
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:02

De la: yuppy001569, la data 2010-05-02 22:22:32si ca sa te completez, tara Israel si-au facut-o din miliardele de euro date de nemti ca despagubiri, de aceea se victimizeaza ca sa ia in continuare de la europeni despagubiri pentru un holocaust in care conteaza doar victimele evreiesti , celelalte victime nefiind importante.

In fine ar mai fi faptul ca evreii ii considera pe neevrei goimi adica animale , vite, ei fiind poporul ales...De mentionat ca Dumnezeu nu are un popor ales toti suntem creati de El, evreii chiar l-au renegat si ucis pe Iisus...

Lasand la o parte religia
.Dup� Ferdinand Otto Miksche �n Publicatia.Das Ende der Gegenwart, M�nchen 1991, p.107: �In 1933 tr�iau �n Europa, f�r� URSS, 5,6 milioane evrei (American Jewish Conference, New York Times 11.01.1945). Din ace�tia trebuie sc�zut un milion, care au r�mas �n est dup� trasarea grani�ei Molotov-Ribbentrop. Dac� dup� 22 iunie 1941 jum�tate se retrag cu Armata Ro�ie, mai mult de cinci milioane de evreii nu erau �n Europa. Dintre ace�tia tr�iau �n ��ri neutre: Gibraltar 868, Anglia 300.000, Portugalia 1.200, Spania 4.000, Suedia 6.653, Elve�ia 17.973, Irlanda 3.686, Turcia, 78.730, total 413.110. (World Almanach 1942) Hitler dispunea de soarta a 4,5 milioane. Din care se scad emigran�ii � 1933-1945 au emigrat �n Anglia 120.000, Suedia 23.000, Elve�ia 60.000, Spania �i Portugalia 5.000, Canada 60.000, USA 450.000, America Central� 75.000, America de Sud 225.000, Australia 15.000, China/�anghai 35.000, India 25.000, Africa 45.000, Palestina 300.000, total circa 1,5 milioane. Pentru URSS nu exist� statistici, totu�i dup� New York Times din Polonia au emigrat �n URSS 500.000 de evrei, unde exista din anul 1934 �Regiunea autonom� evreiasca�, Birobidjan (36.000 km2) � La declan�area r�zboiului tr�iau �n Europa � f�r� URSS � 1.559.660 evrei ..Asa ca...Stati linistiti..Nu au fost atat de victime pe cat i-au facut altii..dupa razboi.Sau mai mult decat alte rase asuprite de nazisti.
Asta..ca o paranteza la ce spuneam legat de faptul ca au fost si raman un neam nomad si pus pe capatuire pe spatele altora.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:03

De la: Dita, la data 2010-05-03 15:54:55LOL, am amici/prieteni, cum vrei sa le spui care sunt evrei... nu multi ce-i drept, dar nah... si nu vad absolut nimic diferit la ei fata de ceilalti prieteni ai mei care nu sunt evrei :)

Exact...nu au nimic diferit..Cu toate astea calaresc toata lumea..!

terzi_p_yahoo_com

125 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:04

Problema actuala nu este daca evreii conduc lumea !
Eu consider ca problema care va trebui rezolvata, in viitorul apropiat, este faptul ca aparitia statului evreu si evolutiile care au urmat in special, in urma caderii comunisnului, a dus la estomparea confruntarii ideologice CAPITALISM-COMUNISM, si intensificarea in schimb a confruntarii ideologico-religioase IUDAISM-ISLAMISM. Daca in primul caz miza a fost cu substrat al sferelor de influenta, acum planul s-a schimbat in, teritorial-religios. Ceace traim acum este confruntarea a doua conceptii religioase in care una este fidela devizei: OCHI PENTRU OCHI - DINTE PENTRU DINTE pe cand cealata este fidela principiului RAZBUNAREA SANGELUI, care este mult mai coplexa. Conform traditiei islamiste fratele celui ucis este obligat sa-i preia familia si sa lupte toata viata pentru gasirea si omorarea criminalului.
Cred ca acest fapt l-a facut pe Malreau, sa afirme: SECOLUL 21 VA FI RELIGIOS - SAU NU VA FI DELOC. Eu privesc cu ingrijorare inarmarea nucleara a Iranului si atribui o mare responsabilitate morala conducatorilor de tara actuali, care "inchid ochii" la ajutorarea Iranului in realizarea programului nuclear.
Ma rog divinitatii, sa dea minte actualilor conducatori.
Hai sa privim mai mult inainte, bine inteles ramanand si cu ochii spre trecut, ca omenirea contemporana sa nu mai treaca prin suferintele curciadelor !

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 20:07

Eu cred ca ar trebui sa priviti cu aceeasi ingrijorare inarmarea nucleara a Israelului si utilizarea spatiului Romaniei ca baza de lansare de atacuri(posibil nucleare) impotriva Iranului. Mie, pana acum acest popor nu mi-a facut nimic. In schimb evreii au zamislit doua razboaie mondiale si ne-au adus si comunismul pe cap. De ce am fi de partea iudaismului ? Cea mai buna solutie ar fi ca toti evreii din toata lumea sa se duca in Statele Unite unde le e cald si bine si sa-i lase pe arabi in pace. Crearea statului Israel, asa cum s-a creat el de catre ONU,nu a fost si nu este cea mai buna solutie pentru omenire. Cred ca ar trebui sa se revina de dragul stabilitatii mondiale. Rusia nu va fi niciodata de partea Israelului.Iata pericolul !

KNIGHT_31

944 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 08:55

De la: yuppy006657, la data 2010-05-03 16:04:11Problema actuala nu este daca evreii conduc lumea !
Eu consider ca problema care va trebui rezolvata, in viitorul apropiat, este faptul ca aparitia statului evreu si evolutiile care au urmat in special, in urma caderii comunisnului, a dus la estomparea confruntarii ideologice CAPITALISM-COMUNISM, si intensificarea in schimb a confruntarii ideologico-religioase IUDAISM-ISLAMISM. Daca in primul caz miza a fost cu substrat al sferelor de influenta, acum planul s-a schimbat in, teritorial-religios. Ceace traim acum este confruntarea a doua conceptii religioase in care una este fidela devizei: OCHI PENTRU OCHI - DINTE PENTRU DINTE pe cand cealata este fidela principiului RAZBUNAREA SANGELUI, care este mult mai coplexa. Conform traditiei islamiste fratele celui ucis este obligat sa-i preia familia si sa lupte toata viata pentru gasirea si omorarea criminalului.
Cred ca acest fapt l-a facut pe Malreau, sa afirme: SECOLUL 21 VA FI RELIGIOS - SAU NU VA FI DELOC. Eu privesc cu ingrijorare inarmarea nucleara a Iranului si atribui o mare responsabilitate morala conducatorilor de tara actuali, care "inchid ochii" la ajutorarea Iranului in realizarea programului nuclear.
Ma rog divinitatii, sa dea minte actualilor conducatori.
Hai sa privim mai mult inainte, bine inteles ramanand si cu ochii spre trecut, ca omenirea contemporana sa nu mai treaca prin suferintele curciadelor !

NICI EVREII SI NICI MUSULMANII NU SUNT CRESTINI

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 13:28

Banul(respectiv cel ce il are) conduce lumea si nu e necesar sa iasa in "fata" o poate face extrem de linistit din "umbra"

Van_Dyke

25 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 09:41

Evreii nu sunt nici mai buni nici mai rai decat alte popoare...

Procedeaza si ei ca si noi ....sunt sionisti...asa cum noi putem fi nationalisti...si-i uram pe altii..explicandu-ne necazurile proprii drept vina altora...

Holocaustul a fost...nu-l poate justifica nimeni ...asa cum nu poate fi justificata cruzimea oamenilor...

Acum avem drept preocupare mentala ura impotriva tiganilor....si ne felicitam pentru ceea ce le-am facut itlienilor...cu internetul...

`` Alte masti, aceeasi piesa,``

`` Pentru cine o cunoaste
Toate-s vechi si noua toate``

Numai sa nu uitam ca umanitatea e un tot...

Viata e suprema valoare... Omul e suprema valoare... Valoarea lui creste si persista prin demnitate...
Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 12:42

Crimele si ororile comise de comunistii evrei impotriva rom�nilor este un subiect care descrie atrocit��ile si tr�d�rile f�cute de comunistii evrei impotriva rom�nilor in perioada evacu�rii din Basarabia si Bucovina in special in vara lui 1940. Aceste fapte sunt parte a Holocaustului Rosu.

Subiectul pune in context istoric problema revizionismului istoric iudaic. Acesta nu inceteaz� s� rescrie istoria rom�nilor in func�ie de interesele str�ine rom�nilor. Invent�nd antisemitisme false, apoi pict�nd pe rom�ni in culorile mincinoase ale unui oprobiu dezl�n�uit contra unui neam intreg revizionismul istoric iudaic neag� Holocaustul rosu prin care zeci de milioane de crestini dintre care peste dou� milioane de rom�ni au pierit sub bolsevici, condusi de cadre iudaice.

Scriitori de rea credin�� au putut descrie, pentru a ilustra minciuna c� Rom�nia ar fi "ucis, ucis, ucis", jandarmi rom�ni oper�nd in teritoriile ocupate de teroarea horthyst�! C�nd minciuna lui Elie Wiesel este dezv�luit� de Eugen Ionescu in direct la televiziunea francez�, acuzatorul incepe s� oscileze si se d� singur in vileag declar�nd sfor�itor c� "oricum ascult�torii nu se preocup� de istorie". Ei bine, istoria preocup� intens pe rom�ni, care, desi iart� crestineste, au suferit prea mult pentru ca s� uite vreodat� :[1] Trebuie precizat c� NV Transilvaniei a fost sub ocupa�ie maghiar� ca urmare a Dictatului de la Viena, din 30 august 1940 si p�n� la 25 octombrie 1944, ziua c�nd Transilvania este eliberat� in intregime[2].

1 Context istoric
2 Desfasurarea evenimentelor
3 Faptele
4 Note
5 Bibliografie

Context istoric
Inc� din vremea lui Mihail Kog�lniceanu, num�rul tot mai mare de refugia�i evrei care se agitau pentru denigrarea Rom�niei prin Alian�a izraelit� au obligat institu�iile democratice ale ��rii s� ia act de efectele dezastruoase ale tr�d�rii neamului rom�nesc de c�tre acesti refugia�i. Pentru economia rom�neasc�, dinamica iesirilor de capital sub controlul noilor refugia�i (ating�nd intr-o singur� genera�ie num�rul de c�teva sute de mii) se f�cea tot mai sim�it�. Situa�ia era f�r� iesire mai ales din cauza interven�iei conjugat anti-rom�nesti a puterilor str�ine, manipulate de Alian�a izraelit�. In fine, prin arendarea p�m�nturilor moldovenesti in mod concentrat sub controlul acestor refugia�i, care au folosit s�lb�ticie contra ��ranilor rom�ni, s-a ajuns la marea r�scoal� din 1907, in urma c�reia mii de rom�ni si-au pierdut via�a.

Winston Churchill a explicat intr-un articol faimos din anii 1920 c� evreimea organizat� s-a divizat in timpul primului r�zboi mondial intre bolsevism (ale c�rui ravagii acum la aproape optzeci de ani de la evenimente se pot m�sura in zeci de milioane de victime si un atac f�r� precedent impotriva crestinismului) si sionism, care este o miscare ideologic� fascist�, rasist� si de purificare etnic�[3].

Ambele grupuri de ideologi, agen�i si teroristi au tr�dat statul rom�n, care le oferise protec�ie si ad�post timp de multe genera�ii.

Bolsevicii, lupt�nd direct si f�r� oprire contra rom�nilor, prin sabotarea Unirii, prin uneltiri si prozelitism, au amenin�at fiin�a na�ional� rom�neasc�, statul na�ional rom�n, biserica na�ional�, si civiliza�ia crestin�. pentru a in�elege acest fapt este suficient a constata dezastrul programat al crestinilor in Rusia bolsevizat�, unde milioane de crestini au fost martiri, apoi toate bisericile au fost desacrate sau distruse, in timp ce nici o sinagog� nu a fost atins�.

Sionistii urm�reau ruperea unei p�r�i din teritoriul na�ional rom�n si vinderea lui prin alipirea de imperiul bolsevic. Prima incercare istoric� a evreilor de a se regrupa a fost in Basarabia rom�neasc�, pe care cet��enii rom�ni evrei basarabeni, tr�d�nd interesele ��rii, au f�cut totul pentru a o aduce sub bolsevici, chiar sub numele de Republica Socialist� Sovietic� Evreiasc�[4][5][6].

Desf�surarea evenimentelor

Potrivit istoricului Dinu C. Giurescu, trupele sovietice intr� in Basarabia si Bucovina, "inc� din noaptea de 27 spre 28 iunie", la ora 3 a.m., str�pung�nd teritoriul rom�nesc prin cinci puncte. In acelasi timp, grupuri specializate organizeaz� ac�iuni antirom�nesti in vederea cre�rii panicii, dezorganiz�rii si confuziei generale. Astfel de ac�iuni au loc in orasele: Chisin�u, Cern�u�i, Soroca,Tighina, Reni. Starea de spirit a popula�iei basarabene, inc� de la inceputul evacu�rii armatei, administra�iei si civililor rom�ni, este consemnat� de sursele sovietice astfel: "...rusii indiferen�i; evreii aclam� intrarea Sovietelor in Basarabia. Rom�nii de la sate surprinsi de evenimente, nu inteleg ce se petrece". Documentele str�nse arat� c� "actele de agresiune si batjocorire" intreprinse impotriva armatei rom�ne care se replia incep�nd cu data de 28 iunie 1940, au fost ini�iate si desf�surate de armata sovietic� in colaborare cu bandele formate mai ales din minoritari, "intre care si o suma de evrei"[7].

Faptele

In timpul celui de-al doilea r�zboi mondial doar maresalul rom�n Ion Antonescu, ministrul de externe Mihai Antonescu, si Miscarea Legionar� i-au sus�inut pe sionisti, prefer�nd s�-i vad� pe cet��enii rom�ni evrei mai degrab� pleca�i din Rom�nia in Palestina dec�t r�masi, ca s� fie tr�d�tori, activi in chip de agen�i comunisti ai puterilor str�ine cu care Rom�nia era in r�zboi. Rom�nia este astfel singura �ar� care nu a deportat pe evrei[8], [9], [10] un num�r considerabil dintre acestia reg�sindu-se in Palestina.

Desi au fost num�ra�i printre victime de mai multe ori de holocaustologii ce folosesc inc� mijloacele de propagand� comunist�, chiar afl�ndu-se, prin aceasta, in plin nega�ionism al holocaustului rosu (al c�ror teoreticieni si practicieni erau ca fosti profesori de marxism) evreii rom�ni dup� invazia sovietic� erau mai numerosi dec�t inainte de r�zboi! [11]. Un autor sionist deosebit de discreditat de pozi�ia sa manifest anti-rom�neasc� este Matatias Carp. Cele trei volume sub semn�tura sa sunt singura surs� de date privind popula�ia evreiasc�, secret de stat. Lucrarea sa este publicat� imediat dup� invazia sovietic�, in acest context, pentru a fi citat� in extenso azi, la peste 60 de ani de la evenimente... Mai mult, istoricul Dinu C. Giurescu remarc� faptul c� cele trei volume scoase in 1947 la Bucuresti, de c�tre Matatias Carp, sunt "f�r� trimiteri la fondurile de arhiv�"[12].

Alexandru Safran, fost rabin sef, intr-o declara�ie din 1946 recunoaste faptul c� anexarea Basarabiei si Bucovinei de Nord de c�tre sovietici "a fost int�mpinat� cu bucurie de unii evrei din aripa st�ng� si comunisti".

In timpul evacu�rii din Basarabia si Bucovina de Nord a armatei rom�ne si a popula�iei refugiate rom�ne, provocat� de ultimatumul din 26 iunie 1940 prin care Uniunea Sovietica a cerut Rom�niei cedarea acestor provincii amintite, popula�ia evreiasc� de aici a ini�iat si desf�surat o serie de manifest�ri si asasinate antirom�nesti:
-uciderea si batjocorirea ofi�erilor si militarilor rom�ni;
-jefuirea si maltratarea refugia�ilor rom�ni;
-asasinarea oficialilor rom�ni din diferite institu�ii publice si devastarea acestora;
-distrugerea si denigrarea insemnelor oficiale rom�nesti[13].

Aceste fapte grave antirom�nesti nu au fost int�mpl�toare, ci ele au fost programate si organizate cu mult timp inainte, exist�nd in Basarabia 118 organiza�ii teroriste si un Plan de bolsevizare a Rom�niei in care comunistii evrei erau implica�i foarte mult[14].

Incep�nd cu data de 28 iunie 1940, evreii de pe tot cuprinsul Basarabiei si Bucovinei de Nord si-au manifestat bucuria c� au devenit cet��eni sovietici, unii dintre ei s-au inarmat si fluturau niste liste negre dorind s�-i pedepseasc� pe cei nota�i acolo. Aceste liste negre vor fi folosite mai t�rziu pentru denun�area rom�nilor care erau considera�i "tr�d�tori de �ar�" fa�� de Rusia, intre ei si mul�i membri ai Sfatului T�rii. Alte liste destinate execu�iilor au fost redactate chiar de intele ctualii evrei comunisti ca: avocat Carol Steinberg, avocat Etea Diner, dr. Dorevici. Mai mult, avocatul evreu Steinberg, a condus un grup de evrei ce loveau cu pietre armata rom�n� aflat� in retragere[15].

La Cern�u�i, imediat ce a fost anun�at ordinul de evacuare, evreii au ini�iat si desf�surat ac�iuni antirom�nesti: aurupt si scuipat steagurile tricolore rom�nesti, iar pe monumentul Unirii au pus steagul rosu sovietic. Dup� ce au vandalizat insemnele oficiale rom�nesti, evreii au distrus crucea de pe catedral� si "au inlocuit-o cu steagul rosu si portretul lui Stalin". Au mai fost consemnate devast�ri si impusc�turi. Tot la Cern�u�i, evreii si pusc�riasii elibera�ii, i-au atacat pe rom�nii care se refugiau, jefuindu-i si maltrat�ndu-i. Preotul bisericii catolice si c��iva gardieni au fost impusca�i de evrei. In timp ce preo�ii si teologii rom�ni erau maltrata�i iar militarii umili�i de evrei, al�i evrei de pe margine st�teau si fotografiau aceste scene.

Ziarul "Universul" relateaz� faptul c� popula�ia ucrainean� din Cern�u�i a manifestat un comportament corect fa�� de popula�ia rom�neasc� ce se refugia, in timp ce popula�ia evreiasc� a avut o atitudine at�t de neomeneasc� inc�t i-a revoltat si pe comandan�ii armatei de ocupa�ie rusesti.

La Chisin�u, evreii plasa�i in intersec�ii au atacat refugia�ii rom�ni si i-au jefuit, ba mai mult, au aruncat at�t asupra lor c�t si asupra militarilor rom�ni afla�i in retragere, cu pietre, cu oale cu ap� clocotit�, si con�inutul oalelor de noapte. Sub protec�ia unor solda�i rusi, evreii au batjocorit militarii din armata rom�n�, ofi�erilor fiindu-le smulse tresele, iar unor ostasi lis-au t�iat nasturii de la pantaloni, dup� care intr-o prim� faz� li s-a dat drumul in hohote de r�s, pentru ca mai apoi, s� fie lua�i de solda�ii rusi.

In momentul ateriz�rii la Chisin�u a unui grup de 20-30 de avioane rusesti, "imediat evreii au arbora drapele rosii" si au inceput s� manifeste pe strad�. Lor li s-au al�turat si comunistii proasp�t elibera�i din inchisoarea local�. Impreun�, "manifestan�ii evrei si comunistii" au strigat lozinci antirom�nesti si def�im�toare la adresa armatei rom�ne: "Jos Armata Rom�n�!", si impotriva regelui, "Jos Carol!", precum si de sus�inere a ocupantului sovietic "Tr�iasc� Stalin si Armata Rosie!". De asemenea, ei au blocat str�zile, nepermi��nd refugia�ilor rom�ni accesul spre gar�. Incerc�nd s� fac� ordine pentru ca popula�ia s� poat� ajunge la gar� si s� se refugieze, comisarii Pascu Nicolae, Mateescu Constantin, Severin si Stol, au fost prinsi de evrei si executa�i prin impuscare in pin� strad�. Alte incidente s-au inregistrat pe strada Alexandru cel Bun, unde func�ionarii rom�ni refugia�i care doreau s� ajung� la gar� au fost opri�i de "o mas� compact� de evreis i rusi" care post�ndu-se pe trotuare amenin�au si aruncau cu pietre.

La Soroca, prim�ria si poli�ia au fost ocupate de evreii comunisti afla�i sub comanda avocatului evreu Michel Flexer (Flexor). La poli�ie, acesta a �inut un discurs prin care a def�imat autorit��ile si administra�ia rom�neasc�, apoi i-a asasinat pe comisarul Murafa si pe ajutorul acestuia Eusta�iu Gabriel in fa�a statuii Generalului Poetas.

A fost jefuit tezaurul administra�iei financiare, din camionul in care era transportat iar Dirigintele Oficiului Postal, Vartolomei, avocatul Gheorghe St�nescu si locotenentul Pavelescu, inso�it de mai mul�i subofi�eri au fost prinsi de evrei si li s-au rupt galoanele. Administratorul Ion Gheorghe si c�pitanul Georgescu au fost impusca�i. Pavelescu si Vartolomei au sc�pat d�nd 50-60 de mii de lei unor evrei. Subofi�erul Ene a fost impuscat pe la spate in timp ce incerca s� fug, iar avocatul St�nescu a fost cobor�t din masin� si imp uscat de avocatul evreu Pizaresky Alexandru.
Maiorul Virtic Gheorghe comandantul jandarmilor din Soroca si c�pitanul Ramadan, dorind s� plece cu o masin� au fost prinsi de evrei, au fost dezarma�i si li s-au rupt galoanele. Preo�ii care voiau s� se refugieze din oras au fost opri�i de evrei si intorsi din drum.

La Vijni�a, cei care au provocat dezordini au fost evreii comunisti c�rora li s-au al�turat si ucrainenii. Astfel, seful sanatoriului din localitate, dr. evreu Winer a rupt drapelul rom�nesc, p�str�nd numai f�sia rosie pe care si-a legat-o peste piept strig�nd c� "a sosit ceasul evreilor". Tot el a interzis personalului rom�nesc s� p�r�seasc� sanatoriul. In momentul intr�rii armatei sovietice in oras, aceasta a fost asteptat� de popula�ia evreiasc� in frunte cu evreul Satran. Perceptorul si preotul au fost ataca�i si jefui�i de un grup de evrei condus de avocatul Raufberger.
Fapte grave s-au mai inregistrat la Rom�nesti in jude�ul L�pusna, unde elevii evrei i-au agresat pe profesori, la Reni unde s-au inregistrat incidente intre evrei cu banderole rosii pe m�ini si autorit��i, la Tighina unde jandarmii rom�ni au fost dezarma�i de evrei, si li s-au luat si uniformele, si la Cetatea Alb� unde evreii au dat foc la prim�rie. La Lipcani, peste Prut de R�d�u�i, evreii strigau "Tr�iasc� Rusia Sovietic� si Stalin!"

In data de 29 iunie 1940 regele Carol al II-lea isi noteaz� in jurnalul personal "c� mai ales evreii" sunt cei "care-i atac� si-i insult� pe ai nostri" si c� acestia i-au batjocorit pe ofi�erii rom�ni.

Presa str�in� relateaz� si ea despre cele int�mplate in Basarabia si Bucovina de Nord: Corriere della Serra scrie c� in ziua de 29 iunie aproximativ 3000 de evrei care au trecut pe la Reni in Basarabia au atacat at�t refugia�ii civili, c�t si armata rom�n� pe care i-au b�tut cu pietre, i-au impiedicat s�-si continuie drumul, i-au jefuit, le-au luat armamentul si le-a distrus mijloacele de transport. Mai mult chiar, c�utau s�-i instige si pe localnicii rom�ni impotriva acestora. Si Gazzeta dell Popolo confirm� situa�iile grave create de evrei consemn�nd c� la Gala�i, comunistii evrei locali impreun� cu cei veni�i din alte p�r�i, au provocat dezordine, atac�nd for�ele de poli�ie si garnizoana, rezult�nd 15 mor�i. Tot Gazzeta dell Popolo vorbeste si despre Cern�u�i ar�t�nd c� dup� evacuarea militarilor rom�ni, evreii in num�r de c�teva zeci de mii, dup� ce au comis numeroase delicte, au eliberat de�inu�ii din inchisori, i-au inarmat si "au inceput cu furie s� masacreze pe rom�nii afla�i pe str�zi, au jefuit b�ncile, casele particulare, au incendiat bisericile si palatele". Corriere della Sera relateaz� si el despre cele int�mplate la Gala�i vorbind despre faptul c� evreii veneau din toate p�r�ile la Gala�i pentru a trece in Basarabia si dup� ce i-au dezarmat pe solda�ii din gard�, au atacat orasul, tr�g�nd nebuneste, devast�ndvitrinele si agres�nd cet��enii rom�ni.

Notele f�cute de armata rom�n� constat� la data de 30 iulie 1940 c� evreii din Basarabia nu s-au refugiat si c� au r�mas, instig�nd la ac�iuni antirom�nesti si f�c�nd manifesta�ii comuniste. Refugia�ii din Basarabia au declarat c� cei care le-au f�cut greut��i pe parcursul evacu�rii au fost comunistii locali, in majoritate evrei si c� acestia i-au torturat, i-au lovit cu pietre, le-au jefuit bagajele, i-au impiedicat s� se deplaseze, le-au luat animalele si le-au devastat vehiculele folosite pentru deplasare.

La Chisin�u, inc� inainte de apari�ia trupelor rusesti, evreii din baroul local si-au legat la m�ini banderole rosii si i-au supus pe func�ionarii rom�ni la tot felul de violen�e. In toate g�rile de la chisin�u si p�n� la Ungheni, bandele de evrei inarma�i cu pistoale si b�te loveau popula�ia rom�n� pentru a o impiedica s� urce in trenuri. Si in Bucovina, la Cern�u�i, inainte de intrarea solda�ilor sovietici, evreii au f�cut manifesta�ii antirom�nesti, au devastat biserici si au asasinat personalit��i rom�nesti si ofi�eri. Se mai raporteaz� c� un grup de evrei comunisti cu v�rste de 15-16 ani au s�v�rsit crime si acte de barbarie, ucig�nd solda�i, ofi�eri si jandarmi rom�ni cu propriile baionete, dup� ce ini�ial ii dezarmaser�. Tot la Cern�u�i, grupuri de muncitori au devastat cl�diri si c�mine studen�esti, au eliberat de�inu�ii din inchisori si au maltratat armata si popula�ia rom�n� care se refugia.

La Stampa din ziua de 1 iulie 1940 prezint� articolul "Ororile si devast�rile comise de evrei in Basarabia si Bucovina" in care vorbeste de manifest�rile de bucurie ale evreilor fa�� de armata de ocupa�ie sovietic� si consemneaz� faptul c� la Cern�u�i s-a constituit un guvern provizoriu din evrei comunisti. Acelasi gen de ini�iative a avut loc si la Reni, Ismail, si in alte locuri.

O not� a armatei din 1 iulie 1940 confirm� faptul c� inc� inainte ca armata sovietic� s�-si fac� apari�ia, popula�ia evreiasc� din Cern�u�i a devastat bisericile si i-a asasinat pe mul�i dintre sefii autorit��ilor locale. Se raporteaz� si c� Brigada de Cavalerie aflat� sub comanda domnului Postelnicu a trecut cu greu Prutul, av�nd lips� ofi�eri si solda�i precum si echipament din cauza greut��ilor, sicanelor si umilin�elor la care au fost supusi de c�tre armata sovietic� in colaborare cu bandele de civili formate din "bolsevici si jidani".

O sintez� a zilei din 2 iulie 1940, arat� c� evreii au organizat in difetite orase comitete revolu�ionare in vederea prelu�rii puterii. La Cern�u�i, evreul Salo Brul a devenit comisar al poporului, primar si viceprimar sunt tot doi evrei, Glaubach si respectiv Hitzig, iar prefect este evreul Meer. Sovietul comunal din Chisin�u, este condus de un evreu originar din Husi, si anume, avocatul Steinberg. Comitetul local infiin�at la Chilia Nou� il are ca sef pe un evreu medic din oras, dr. Rabinovici. La Soroca este indicat ca fiind "conduc�torul ac�iunii teroriste" un evreu gardian public in serviciul poli�iei locale, pe nume Leizer Ghinsberg. Al�i doi evrei fosti ziaristi la Adev�rul si Diminea�a au luat posturi importante in Basarabia. Ei sunt Terziman si C�ndea.
Sunt consemnate atentate si asasin�ri impotriva oficialit��ilor si impotriva rom�nilor civili, din partea evreilor comunisti. Bandele evreo-comuniste din Chisin�u futur�nd steaguri rosii, ac�ionau in g�ri pentru a-i determina pe c�l�tori s� coboare din trenuri. Refugia�ii rom�ni care nu puteau s� se apere au fost jefui�i de acestia, si doar cei care au avut arme au putut s� le resping� atacurile. Tot la Chisin�u, interven�ia unui detasament de jandarmi i-a salvat pe studen�ii teologi de a nu fi linsa�i de o band� de evrei comunisti, asta dup� ce jandarmii au fost nevoi�i s� fac� uz de arm�. Ins� doi inspectori financiari, Preotescu si P�dureanu, nu au mai putut fi salva�i, fiind impusca�i. De asemenea, teroristii evrei i-au mai ucis pe perceptorul si notarul din Cead�r-Lunga, jude�ul Tighina, pe preotul Bujacovski din Tighina, pe fostul senator colonelul Adamovici, pe seful poli�iei din Abaclia, tot din jude�ul Tighina. La Cazaclia si Cead�r-Lunga au mai fost omor��i notari, preo�i si poli�isti. Evreii din Reni, ce purtau banderole rosii, i-au impuscat pe doi marinari rom�ni, ceea ce a determinat o ripost� a autorit��ilor si au fost lichida�i, in urma confrunt�rilor, circa 15-20 de evrei comunisti.

Fapte atroce s-au petrecut la Cetatea Alb�, unde preo�ii au fost schingiui�i de bande comuniste de evrei. Preo�ilor le-au fost arse b�rbile cu �ig�ri aprinse, iar bisericile au fost devastate. La Cern�u�i, bandele de evrei au atacat cu pietre dou� autocare cu solda�i rom�ni, iar atacul lor a fost respins numai prin folosirea armelor.
La Br�ila, fra�ii Birnbaum amenin�au c� "multora dintre rom�ni le-a sunat ceasul" si c� ei ii au pe c��iva in vedere pentru ca s� se r�fuiasc� cu ei. In alt caz, o persoan� pe nume Iancu, zis si Jean, amenin�a si el c� in scurt timp pe Palatul Regal va flutura drapelul rosu sovietic.
O telegram� din data de 3 iulie 1940, venit� de la grani��, informeaz� c� popula�ia evreiasc� manifest� o atitudine ostil� tot mai pronun�at� in zona Prutului si c� acest fapt face ca localit��ile locuite de evrei s� fie focare comuniste periculoase.

Ziarul maghiar Pesti Ujsag din 3 iulie 1940, scos la Budapesta, face referire la "presa italian� care condamn� uneltirile evreilor din Rom�nia" ar�t�nd c� ziarele italiene consemneaz� c� "Evreii au provocat incidente s�ngeroase prin atitudinea lor provocatoare ".

Alte informa�ii transmise de armat� relateaz� c� la Cern�u�i au fost vandalizate mai multe biserici, printre cea mai important� Sf. Nicolae. La Bolgrad, evreii comunisti care manifestau pe str�zi, purtau steaua evreiasc� in 6 col�uri si o banderol� rosie. Un grup de evrei a atacat cu focuri de arm� depozitul de muni�ii din R�d�u�i, ins� atacul a fost respins de c�tre gard�, iar atacatorii s-au retras l�s�nd doi mor�i in urm�. Ac�iunea de asasinare a rom�nilor din orasul Cetatea Alb� a fost condus� de evreul Abram Carolic. Intre victime, au fost protopopul jude�ului Crisan Folescu, preotul Petru Sini��, seful g�rii si ajutorul acestuia. Tot la Cetatea Alb�, evreii comunisti au oprit un tren si au incercat s� dezarmeze un divizion de artilerie, si numai interven�ia sovieticilor a im piedicat acest lucru. Si la Volintiri, grupurile de evrei comunisti i-au terorizat pe rom�ni, fiind ucise mai multe persoane printre care grefierul Stirbu Iosif. La B�l�i, bandele de evrei au creat panic� printre rom�nii care se refugiau, fiind trase focuri de arm� asupra lor. Tot in acest timp, au fost rupte crucile bisericilor si arborate in locul lor, steagurile rosii sovietice. La Chisin�u, ziarele Sovietskaia Bessarabia si Bessarabskaia Pravda scoase de ocupa�ia sovietic�, sunt conduse de redactori evrei. La Ismail, morarii si brutarii evrei au instigat bandele de teroristi evrei impotriva manutan�ei locale r�sp�ndind zvonul c� armata a rechizi�ionat f�ina. Au fost asasina�i lt. Alexandrescu si plt. mj. Jianu. Manipula�i de instig�rile evreo-comuniste, la ac�iune au participat si solda�i apar�in�nd manutan�ei. La Reni, un grup de comunisti evrei impiedic� popula�ia ce dorea s� se imbarce pe vaporul Carpa�i pentru a se refugia in �ar�, lovindu-i cu b�tele. Vaporul a reusit totusi s� plece doar dup� ce s-au t�iat par�mele de ancorare.

In comuna Ashita, evreii au impuscat in picioare doi solda�i rom�ni care r�m�seser� in urm�. La Chilia Nou�, bande de evrei comunisti au devastat bisericile, au arborat steaguri sovietice pe institu�ii si au impiedicat popula�ia rom�neasc� s� se refugieze.
Un soldat originar din Piatra Neam�, care era r�nit a fost ingropat de viu, la ordinul si sub indrumarea comisarilor sovietici evrei, care au ignorat rug�min�ile acestuia de a nu fi ingropat pentru c� avea acas� 4 copii.
Un alt soldat rom�n care era bolnav, si care era transportat cu o c�ru�� a fost impuscat pentru c� agresorii voiau c�ru� ;a. Cererile ofi�erilor rom�ni de a le l�sa acea c�ru�� pentru a putea transporta soldatul bolnav, nu au fost luate in seam�, si unul dintre agresori a tras c�teva gloan�e sf�r�m�ndu-i �easta.

Note
1↑ Elie Wiesel, contra intereselor Rom�niei, Teofil Ivanciuc, p.18
2↑ Cronologie privitoare la membrii familiei regale. Cronologia se bazeaza pe cartile "Istoria Romanilor de la origini pana in prezent" de Vlad Georgescu, ed. Humanitas, Bucuresti 1992 si "Monarhia in Romania 1866-1947" de Ioan Scurtu, ed. Danubius, Bucuresti 1991, si pe presa romana de dupa 1989
3↑ Zionism versus Bolshevism: A Struggle for the Soul of the Jewish People, nr. din 8 februarie 1920, al ziarului "Illustrated Sunday Herald"
4↑ Numeroase surse din arhivele locale
5↑ Secretul sabiei de foc, Radu Mihai Crisan, p. 56
6↑ S�pt�m�na Rosie (Edi�ia august 2006), Paul Goma, p. 154
7↑ Evreii din Rom�nia (1939-1944), Dinu C. Giurescu
8↑ A Study of History, 12 volume, Oxford University Press
9↑ Surse evreiesti
10↑ Rabinul Clujului Moshe Carmilly
11↑ Ioanid, Carp
12↑ Evreii din Rom�nia (1939-1944), Dinu C. Giurescu
13↑ Cercetarea are la baz�: rapoarte oficiale ale armatei rom�ne, articole din presa vremii, jurnale personale ale oficialilor si civililor, m�rturii, toate prezentate in eseul "S�pt�m�na Rosie" de Paul Goma
14↑ S�pt�m�na Rosie (Edi�ia august 2006), Paul Goma, p. 94-96
15↑ S�pt�m�na Rosie (Edi�ia august 2006), Paul Goma, p. 164, 177, 219
ht tp://casa-regala.blogspot.com/2007/12/crimele-comunistilor-evrei...

poppiq_2000

11 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 09:05

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:22

intr-adevar, youtube e o sursa de incredere, pacat ca toti moronii pot posta orice.

99% manelisti..
probabil singurul adevar spus in tara asta in ultimu`mileniu.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Evreii
Mergi la: