Info
x
Evreii
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 28/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:33
foarte corect,te apreciez
Raporteaza abuz de limbaj
MLBadica
|
|
terzi_p_yahoo_com 125 mesaje Membru din: 9/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 21:58
Excelenta postare !
1. In primul comitet central al lui Lenin era un singur rus, toti restul evrei. 2. Conform ultimatului Molotov-Ribentrop, armata romana trebuia sa se retraga pasnic. Conducerea armatei romane au ordonat ca sa ridice toata munitia de la toti militare. Evreii au fost informati. Mama mea a asistat la matratarea unui regiment de cavalerie in retragera spre RENI, carora femeile eveice le trageau cismele din picioare, calari fiind, iar ei nu puteu sa riposteze, pentru ca li se luase sabiile ! 3. Am cunoscut pe Ilie Gafu, unul din fii primarului din Cernauti al carui tata a fost bajocorit de evrei, si impuscat impreuna cu preotul catolic, si altii. 4. Dupa ocupatia sovietica de dupa 23 august 1944, cei mai feroce bolsevici au fost evreii, care s-au inscris in cohorta in partidul comunist, la indemnul Anei Pauker, si a acolitilor ei, coducand distrugerea intelectualitatii romanesti.. 5. Dupa epurarea Anei Pauker, de catre Dej, care a demonstrat lui Stalin, ca Pauker pentru a-si acoperi minciuna spusa lui Stalin ca in Romania sunt foarte multi comunisti (de fapt erau cca 1000 ) a primit in partid, pe toti legionarii epurati de Antonescu, dupa rebeliunea legionara din ian. 1941, au inceput actiunile de repatriere in Israel, parasind ca sobolanii corabia Romaniei bolsevizate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 46 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 14:37
De la: mihai_mihai_mihai_mihai_mihai, la data 2010-05-06 20:33:54foarte corect,te apreciez Eminescu despre evrei. (Preluare de pe www.9am.ro) Eminescu despre evreii refugiati in Romania : Ce sunt acesti oameni ? "Tarani ? Nu sunt. Proprietari, nu ; învatati , nici cit negrul sub unghie; fabricanti, numai de palavre; meseriasi nu, breasla cinstita n-au, ce sunt dar? Uzurpatori, demagogi, capete desarte, lenesi care traiesc din sudoarea poporului fara a o compensa prin nimic, ciocoi boierosi si fudui, mult mai înfumurati decât coboritorii din neamurile cele mai vechi ale tarii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 498 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:11
De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-28 08:03:47 Ce topic interseant! Sunteti de groaza Cititi o chestie pe un site oarecare si luati de bun tot ce scrie acolo. Documenteaza-te @Andrei_Popescu10 inainte de a pune copy/paste. Prima comunitate evreiasca din Bucuresti, atestata documentar este din sec 15 Si nici macar nu erau evrei de rit așkenad (asta ca fapt divers)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 16:02
EVREII AU INVENTAT COMUNISMUL SI NE-AU DUS TARA DE RIPA
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Van_Dyke 25 mesaje Membru din: 1/04/2010 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:07
Evreii au inventat toate relele de pe pamant...si noi i-am inventat pe evrei....!
Raporteaza abuz de limbaj
Viata e suprema valoare...
Omul e suprema valoare...
Valoarea lui creste si persista prin demnitate...
|

Cititi o chestie pe un site oarecare si luati de bun tot ce scrie acolo.