Info
x
Un sfat...
|
stranger_yuppy 1 mesaj Membru din: 22/02/2010 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 01:53
Am nevoie de parerea voastra...poate cineva a mai trecut prin asa ceva si ma-r ajuta sa iau o decizie....
Dupa 2 relatii de lunga durata esuate(am fost inselata) am gasit cam acum 8luni un baiat care parea baiatul ideal, cum imi doream eu sa fie. Se comporta extraordinar de frumos nu am ce sa ii reprosez, ma respecta si icnearca mereu sa imi faca pe plac......dar.....partea sexuala a relatiei mele este PRAF...nu ne potrivim deloc-cel putin din punctul meu de vedere(el sustine contrariul, ca se simte bn etc).Mie una nu imi place deloc.Am incercat sa ii arat ce imi place si ce ar trebui sa faca, dar nimic. Acum, intrebarea este, ce ar trebui sa fac? El deja are ganduri serioase cu mine, se vede in viitor alaturi de mine.Eu nu as vrea sa il las pentru ca este foarte bun cu mine si nu toti sunt cum este el dar nici asa nu pot continua....si nu as vrea sa ajung sa il insel...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 01:56
mama.......te apuca si pe tine luni dimineata :)))):)))))))
eu zic sa'l lasi ...oricum pt tine toti sunt barbati ideali ( primii 2 au fost, deci si asta bla bla ) asa ca ce mai conteaza inca unul ?? kiss kiss =))))))))))
Raporteaza abuz de limbaj
...Be Uuu ! :*******
|
|
Mirandolina 8 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: Deva |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 23:01
De ce judeci o persoana dupa o fraza? Daca as face la fel ca tine as spune ca demonstrezi o mare superficialitate si o ironie a superioriatatii tale de care nu prea ai dat dovada
|
krissa_cheezzy 1 mesaj Membru din: 2/06/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 18:48
Parerea mea este k ar trebui sa nu mai stai cu el ..daca nu te simti bine cu el in pat acum cu siguranta nu te vei simti nici peste 10 ani..e clar k nu il iubesti k dak l-ai iubi te-ai simti bn in intimitate cu el..deci nu e vb de iubire aici..iti convine sau nu aici e vb de o relatie in care u te simti ocrotita(ceilalti 2 fosti te-au inselat..iar el nu ar face asta..cred..)..ar trebui acum sa te gandesti la tine la ce te face fericita si sa stai dk se poate singura o perioada pt a ti da seama ce iti doresti de fapt de la viata...si renunta la el acum knd ink nu e prea tz...nu are rost sa il faci s sufere inutil gandindu se la un viitor in 2 care nu o sa se materializeze...
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:50
De la: krissa_cheezzy, la data 2010-02-28 18:48:54Parerea mea este k ar trebui sa nu mai stai cu el ..daca nu te simti bine cu el in pat acum cu siguranta nu te vei simti nici peste 10 ani..e clar k nu il iubesti k dak l-ai iubi te-ai simti bn in intimitate cu el..deci nu e vb de iubire aici..iti convine sau nu aici e vb de o relatie in care u te simti ocrotita(ceilalti 2 fosti te-au inselat..iar el nu ar face asta..cred..)..ar trebui acum sa te gandesti la tine la ce te face fericita si sa stai dk se poate singura o perioada pt a ti da seama ce iti doresti de fapt de la viata...si renunta la el acum knd ink nu e prea tz...nu are rost sa il faci s sufere inutil gandindu se la un viitor in 2 care nu o sa se materializeze... ce logica ciudata ai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:55
De la: stranger, la data 2010-02-22 01:53:59Am nevoie de parerea voastra...poate cineva a mai trecut prin asa ceva si ma-r ajuta sa iau o decizie.... ce intelegi tu prin "praf"? se pot face multe: pur si simplu discutati liber despre ce va face placere. astfel de chestii nu se rezolva cu alta persoana decat intre cei 2. faceti un schimb de roluri, empatizati unul cu celalalt, schimbati pozitii, ritm, muzica, decor, ora, dimineata/seara, batman, catwoman...milioane de chestii de experimentat daca voi aveti chef. Ai spus ca ai incercat intr-un mod ma subtil sa-i arati ce-i place, fi mai directa, modul tau de gandire nu trebuie neaparat sa fie acelasi cu al sau astfel incat subintelesuri pentru tine pot fi usor receptate non-sensuri pentru el. Mai directa, discutie libera... L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
blaa_yuppy 111 mesaje Membru din: 19/12/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:26
ia-ti un vibrator ..
Caci e mai usor sa fi rau, cand vrei sa fi bun si n-ai cu cine..
|
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:32
De la: blaa, la data 2010-02-28 23:26:18
...Be Uuu ! :*******
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 13:33
De la: stranger, la data 2010-02-22 01:53:59Am nevoie de parerea voastra...poate cineva a mai trecut prin asa ceva si ma-r ajuta sa iau o decizie.... Deci trb sa spun k mi-am kam iesit din pepeni cnd vad ce spui....deci nu te supara dar kum vine aia ?? am fost inselata,am gasit un baiat minunat si praktik ai de gand sa te desparti de el din cauza ta,iar motivul este k nu esti u destul de buna in pat,sau nu te simti bn ??? kum drq vine aia ?? ce-ar fi sa-ti indrepti privirile spre tn kum ti s-a mai zis,sa incerci sa vb k el,sa schimbi cate cv,dar parerea mea este k faci o mare greseala daca vrei sa te desparti de el...orikum din ce ai zis despre el va suferi saracu ori ca-i spui akm, peste o luna/an...si sa vezi durere cnd va afla penibilul motiv pt care ai de gand sa te desparti... Eu sunt de parerea k nu meriti un asa baiat :P daca te desparti de el.... :( Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
niro_s_orin 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 16:16
Daca-i merge jucaria, s-ar putea sa fii tu cea "praf". A zis cineva de vibrator, ia vezi, ala iti face ce-ti place?
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:08
De la: A_s_b, la data 2010-04-05 16:16:40Daca-i merge jucaria, s-ar putea sa fii tu cea "praf". A zis cineva de vibrator, ia vezi, ala iti face ce-ti place? ei nici chiar asa...totusi ii o situatie serioasa zik eu nu ?? o prb intre o fata si baiat,sau mai bn zis just fata vibratorul nu crd ca-si are locul... :) Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|

ia-ti un vibrator ..