Info
x
Soacra...problema interminabila a masculinitatii
|
vydwka_avy7 99 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:45
Daca te-ai indragostii si ti-ar da soacra peste nas tottimpul ca nu esti bun pt fiica ei ...dar totusi intr-o zi ti-ar da o sansa sa vorbesti cu ea sa o convingi ca ii meriti fata ... cu ce ai convingeo?
Cum ar merge fraierita o soacra...multi barbati au problema asta. si chiar e greu de rezolvat... Trebuie sa ne intindem la o discutie adevarata cu totii sa dispara problema asta. Cred ca ideal ar fii sa aruncam soacra in aer ... dar nu ne mai poate iubii nevasta asa nu? Ca doar ii omori mama. Daca soacra e pe interes pt fata ei tre sa o cumperi dela ea...cu f multi bani. In orice caz ca sa ii fie bine si la fiica si la soacra ce poti sa faci? Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:50
De la: vydwka_avy7, la data 2010-02-27 18:45:26Daca te-ai indragostii si ti-ar da soacra peste nas tottimpul ca nu esti bun pt fiica ei ...dar totusi intr-o zi ti-ar da o sansa sa vorbesti cu ea sa o convingi ca ii meriti fata ... cu ce ai convingeo? Daca pleci de la ideea ca soacra trebuie fraierita, inseamna ca nu se inseala asupra ta! P.S.Eu sunt mama de baiat...oare cea care imi va fi nora tot asa o gandi?...
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:59
De la: daria_ta, la data 2010-02-27 18:50:20De la: vydwka_avy7, la data 2010-02-27 18:45:26Daca te-ai indragostii si ti-ar da soacra peste nas tottimpul ca nu esti bun pt fiica ei ...dar totusi intr-o zi ti-ar da o sansa sa vorbesti cu ea sa o convingi ca ii meriti fata ... cu ce ai convingeo? Chestia e ca unii chiar sunt bine intentionati...sincer si io am problema asta ... si i-am facut pe plac asa cum a vrut ea si tot nu ma accepta ... zica ca fug dupa averi... Binenteles oamenii de la o varsta oi mai iau si razna... E pacat ca tocmai pe fiica ei o face sa sufere la greu... si tre cumva sa o conving si eu pe a mea ... Problema care ar fii ... vreau sa fie armonie ...si m-am saturat sa intervina in relatie. Eu nu i-am facut absolut nik ei. ea nu vrea deloc sa ma accepte. are tendinte hitleriste, si tot ce ma tine de ea e fiica ei pe care o iubesc si o respect. Pacar ca tre sa respect si soacra e f greu. zimi tu Daria acuma ... ce sa fac? Nu i-am raspuns macar o data urat... si nici nu imi bat joc de fiica ei ...o iubesc si sunt de un an cu ea... Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:08
De la: vydwka_avy7, la data 2010-02-27 18:59:00De la: daria_ta, la data 2010-02-27 18:50:20 Aici depinde de amandoi, adica si de tine, dar si de iubita ta. Daca va iubiti si veti fi uniti, categoric veti invinge. Iubirea are resurse nebanuite! Pana la urma, eu nu stiu aproape nimic despre voi, ce situatie materiala aveti, ce presupune o eventuala casatorie a voastra (unde sa locuiti, etc.), aveti slujbe sau nu...sunt multe aspecte de discutat. Evident ca fiecare mama, indiferent ca e de baiat sau de fata, analizeaza toate aspectele, insa nu situatia materiala trebuie sa primeze, ci afectiunea pe care nora/ginerele o poarta copilului si seriozitatea de care da dovada in relatie. Personal consider ca nora mea poate sa vina doar in hainele de pe ea, nu asta ar conta, ci sa fiu convinsa ca imi iubeste baiatul, si ca ea va fi cea care ii va oferi macar atat cat i-am oferit eu tatalui lui! P.S.Am uitat sa mentionez ca alegerea ii va apartine 100% fiului meu, fara nicio interventie din partea mea!
|
|
piubesc 509 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:13
De la: vydwka_avy7, la data 2010-02-27 18:45:26Daca te-ai indragostii si ti-ar da soacra peste nas tottimpul ca nu esti bun pt fiica ei ...dar totusi intr-o zi ti-ar da o sansa sa vorbesti cu ea sa o convingi ca ii meriti fata ... cu ce ai convingeo? Sa stii ca si mama mea s-ar incadra aici... insa, eu am intervenit de cele mai multe ori, pentru ca atunci cand iubesti si iti doresti ca persoana iubita sa nu sufere, nu poti ramane indiferent/a. Ceea ce conteaza e ca tu sa ai rabdare, pentru ca timpul isi va face treaba si daca, intr-adevar iti doresti sa o vezi pe fiica ei fericita... vei reusi sa imbunezi si inima soacrei, atat cat sa te accepte...si nu i-o lua in nume de rau, este normal sa fie suspicioasa, pentru ca isi iubeste fiica si vrea sa fie fericita, asta este motivul pentru care te "testeaza" prin replici mai taioase, poate
"Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor."
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:19
macar tu esti o soacra buna... vezi u? la unii nui de ajuns iubirea...
si da... in cazul de fata trebuie fraierita cu ceva ...ca e un pic cam senila... unui copilmicnu poti sa ii dai argumente relae,tre sa il si stimulezi cu o acadea sau sa ii dai o bataie ...darnu poti sa iti bati soacra nu? toTotusi e un adult in toata firea...si daca nu avem respect pt batrani... chiar daca unii chiar merita batuti... Plus ca e mama ficei:) Deasta zic ca trebuie fraierita. Nu in sensul rau...dar tre SA FIE BINE PT TOATA LUMEA Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 25/02/2010 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:29
Nu esti singur in situatia asta.Vorbest din postura de fata cu mama din aceasta, si cu sot ca tine.Daca nu pleci departe de soacra ta, ve-ti ajunge la divort intr-un tarziu.Mie imi pare rau ca am plecat de langa ai mei prea tarziu.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
piubesc 509 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:33
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 19:29:21Nu esti singur in situatia asta.Vorbest din postura de fata cu mama din aceasta, si cu sot ca tine.Daca nu pleci departe de soacra ta, ve-ti ajunge la divort intr-un tarziu.Mie imi pare rau ca am plecat de langa ai mei prea tarziu. Te referi la mine??? Eu sunt EA, nu EL... poate acest detaliu te va ajuta sa intelegi ce am vrut sa spun
"Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor."
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:35
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 19:29:21Nu esti singur in situatia asta.Vorbest din postura de fata cu mama din aceasta, si cu sot ca tine.Daca nu pleci departe de soacra ta, ve-ti ajunge la divort intr-un tarziu.Mie imi pare rau ca am plecat de langa ai mei prea tarziu. In general, e bine ca fiecare cuplu sa stea "la casa lui", insa putini sunt cei care isi permit acest lux, pt ca, din pacate, a devenit un lux. In situatia in care tinerii stau la parinti, nu conteaza ai cui sunt, exista sanse f. mari sa apara probleme, chiar daca nu grave, si atunci totul depinde in primul si in primul rand de cat de puternic e sentimentul care ii leaga si, de ce nu, de curajul de a se rupe si de a lua viata in piept impreuna, oricat de greu le-ar fi!
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:53
Daca ma mut(cea ce fac in urmatorul moment deja a hotarat ea asta) nu scap de probleme...Mama ei e dependenta de ea ca nu are pensie...si nu poate sa moara de foame,si tatal ei e mort. Deci nu scap. In fiecare zi tre sa se duca la ea sa o intretina.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:58
De la: vydwka_avy7, la data 2010-02-27 19:53:02Daca ma mut(cea ce fac in urmatorul moment deja a hotarat ea asta) nu scap de probleme...Mama ei e dependenta de ea ca nu are pensie...si nu poate sa moara de foame,si tatal ei e mort. Deci nu scap. In fiecare zi tre sa se duca la ea sa o intretina. Pai nu ziceai ca te acuza ca fugi dupa avere? Eu intelesesem din asta ca are o situatie materiala buna, iar acum...In fine! Oricum, chiar daca trebuie intretinuta de voi, nu e obligatoriu sa mearga la ea zilnic, dar...oricum nu stim toate detaliile. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:04
Draga vydwka_avy7, ma revad pe mine si sotul meu acum 13 ani.De 5 ani suntem plecati peste ocean, si tot ne ajunge"soacra"din urma.Crede-ma, daca nu te muti, chiar daca ea o sa o vada pe mama ei zilnic, de probleme nu scapi.Eu am inteles asta prea tarziu, iar acum dupa 5 ani de stat departe de mama, sunt in postura de a-mi pierde familia, si nu din cauza mamei, cat a tuturor problemelor din trecut legate de ea, si care inca mai rabufnesc.Poate tu esti diferit, poate reusesti sa treci peste, si sa accepti.Dar nu vei fi fericit.Crede-ma.
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:24
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 20:04:47Draga vydwka_avy7, ma revad pe mine si sotul meu acum 13 ani.De 5 ani suntem plecati peste ocean, si tot ne ajunge"soacra"din urma.Crede-ma, daca nu te muti, chiar daca ea o sa o vada pe mama ei zilnic, de probleme nu scapi.Eu am inteles asta prea tarziu, iar acum dupa 5 ani de stat departe de mama, sunt in postura de a-mi pierde familia, si nu din cauza mamei, cat a tuturor problemelor din trecut legate de ea, si care inca mai rabufnesc.Poate tu esti diferit, poate reusesti sa treci peste, si sa accepti.Dar nu vei fi fericit.Crede-ma. nu imimai da mesajele juppy nu stiu de ce am scris la greu si nu mile posteaza Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:30
imi pare rau
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:33
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 20:04:47Draga vydwka_avy7, ma revad pe mine si sotul meu acum 13 ani.De 5 ani suntem plecati peste ocean, si tot ne ajunge"soacra"din urma.Crede-ma, daca nu te muti, chiar daca ea o sa o vada pe mama ei zilnic, de probleme nu scapi.Eu am inteles asta prea tarziu, iar acum dupa 5 ani de stat departe de mama, sunt in postura de a-mi pierde familia, si nu din cauza mamei, cat a tuturor problemelor din trecut legate de ea, si care inca mai rabufnesc.Poate tu esti diferit, poate reusesti sa treci peste, si sa accepti.Dar nu vei fi fericit.Crede-ma. problema e urmatoiarea...daca vaiubiti cu adevarat nu are cum sa nu iasa bine . mutati-va din nou . nu renuntati.E pacat sa pierdeti iubirea vietii dnv. E cea mai mare comoara. soacra mea ma acuza cu multe, ca ii fac voodo ficei ca sa o intorc impotriva ei,ca vreau numai averea, ca abia ashtept sa o omor (si io ultima oara i-am donat sange in cel mai util timp sa se faca bine,si s-a facut) In cel mai rau caz poate sa vorbeasca... daca te iubeshte sotul nu are cum sa dea inapoi ,stiu ca e greu. e mahala totala si nu ai cum sa o dai cu chestii logice cu ea... pur si simplu nu te crede... insa deasta ziceam ... tre sa fie stimulata cumva... invoca faptul ca vrea binele ficei...insashi ea o terorizeaza, nush e greu de zis si sunt multe de povestit ... insa tre sa existe o solutie pt toate...nu asa zicea einstein? tre sa se poata face ceva. pt daria: are o casa care arata bine ce pot sa zic ...a bagat fiica eimulti bani in ea ...dar fiica nu are nici un drept io nu am cum sa calc in casa aia ... si nu am calcat si cred canu o sa calc vreodata...ca orice om am si io demnitatea mea chiar daca pt fiica ei as calca si peste asta. si mai are un teren ... ea e dependenta doar cu ce poate traii ... Nush ce mari averi are ... si practic nici nu ma intereseaza. I-am cerutfiicei sa faca contract de vanzare cumparare unei nepoate cu o clauza ceva de genul "proprietar numai dupa moarte" Stiu ca se poate sa vedem daca asculta. insa nush cum sa ii dau de gard...ce explicatii sa ii mai dau...deci am ramas fara idei si fara replici ... nu o pot da de gard deloc cu ea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:39
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 20:30:36imi pare rau apropo ... mai exista un topic daca nu ma inshel cu "iubirea doare" pe forumul asta...nush exact la ce sextie l-am vazut... dar documentati-va sa vedeti ca nu exista iubire carenu doare ...la un moment dat tre sa apara ceva imposibil. Sunt constient de asta dar se depashesc nishte limite aicia...nu mai putem traii in pace, nici in vacante nu putem merge nik, o exploateaza la greu. si nu poti arunca o mama in strada ca doar te-a crescut o viatza intreaga ... buna/rea tre sa o intretii e obligatia ta nu? dar Cum aplanez situatiile astea? ce pot sa ii zic sau sa ii fac sa ii treaca? ce ii place cel mai mult la soacra? Sunteti femei . spune-ti! e dificila Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:43
Daca ai cum sa o intretii lunar fara sa fiti langa ea, ar fi ideal.Cuvintele sunt de prisos pt ea, nu a-i sa o vancingi sub nici o forma ca esti sincer.Doar daca vei veni cu ceva, adica ceva banuti, avere, mai mult decat ea. Si fata este prinsa la mijloc, intre dragostea ei si iubirea de mama.E greu si pt ea, si pana ea nu va intelege lucrul asta, va ve-ti chinui.Asa am fost si noi.
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:49
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 20:43:34Daca ai cum sa o intretii lunar fara sa fiti langa ea, ar fi ideal.Cuvintele sunt de prisos pt ea, nu a-i sa o vancingi sub nici o forma ca esti sincer.Doar daca vei veni cu ceva, adica ceva banuti, avere, mai mult decat ea. Si fata este prinsa la mijloc, intre dragostea ei si iubirea de mama.E greu si pt ea, si pana ea nu va intelege lucrul asta, va ve-ti chinui.Asa am fost si noi. da dar dragostea de mama distruge inca 2 vieti ... insa nu am fost niciodata de acord sa o lase complet. Stiu ca nu am cum sa o conving! tocmai asta ziceam! tre sa fie altceva sa o linishtesc! solutii?
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:53
De fapt cu asta trebuia s aincep, EA trebuie sa inteleaga bine ce vrea, si pana nu se intampla asta, o sa te zbati ca pestele pe uscat.Ea treuie sa isi defineasca prioritatile, stii cum e ai o datorie fata de parinti, asa este,(de aceea si eu vreau s ma reantoec, pt parinti)dar ai o datorie si fata de tine insuti, ai dreptul la viata si sa fii fericit.
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:55
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 20:53:56De fapt cu asta trebuia s aincep, EA trebuie sa inteleaga bine ce vrea, si pana nu se intampla asta, o sa te zbati ca pestele pe uscat.Ea treuie sa isi defineasca prioritatile, stii cum e ai o datorie fata de parinti, asa este,(de aceea si eu vreau s ma reantoec, pt parinti)dar ai o datorie si fata de tine insuti, ai dreptul la viata si sa fii fericit. exact aicia am ramas...si face progrese ca orice om... nu poti sa decizi lucrurile astea intr-o secunda...dar asta nu ma scapa de scoacra si de belelele mari Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 21:04
Stiu, e greu, eu am plecat de acasa dupa 8 ani de stat impreuna cu sotul si cu ai mei, si acum dupa 5 ani de stat departe de ai mei am inteles ca am gresit cand am decis sa stam impreuna
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 21:12
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 21:04:17Stiu, e greu, eu am plecat de acasa dupa 8 ani de stat impreuna cu sotul si cu ai mei, si acum dupa 5 ani de stat departe de ai mei am inteles ca am gresit cand am decis sa stam impreuna sper sa nu regret si io mai tarziu asa cum face dnv ... ca o iubesc enrom pe femeia asta! dar poate nui prea tarziu nici pt dnv la urma urmei tre sa invinga si iubirea nu?
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 21:16
Daca nu speram, nu mai avem pt ce lupta nu? Deci capul sus si mergem inainte.
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 21:19
De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 21:16:35Daca nu speram, nu mai avem pt ce lupta nu? Deci capul sus si mergem inainte. macar de mai aplanam luicrurile ... deasta imi pare rau ...o duce ea f rau asa... o doare cand vede lucrurile astea ... si ma doare si pe mn ca o vad in starea asta... nush ce sa fac:( sa iitreaca naibii o data
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 22:27
De la: vydwka_avy7, la data 2010-02-27 21:19:06De la: yuppy20042, la data 2010-02-27 21:16:35Daca nu speram, nu mai avem pt ce lupta nu? Deci capul sus si mergem inainte. nu mai stie nimeni? wow! asta da sursa de inspiratie!
|
|
Mirandolina 8 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: Deva |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 22:32
Cine vrei sa iti dea solutii? Cei care au "succesuri" vorba cuiva nu au timp de dat sfaturi, sunt ocupati sa fie fericiti. Ceilalti, ca tine, care dau cu capul de bara de sus, iti pot impartasi experiente macabre. So?
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 23:26
De la: Mirandolina, la data 2010-02-27 22:32:48Cine vrei sa iti dea solutii? Cei care au "succesuri" vorba cuiva nu au timp de dat sfaturi, sunt ocupati sa fie fericiti. Ceilalti, ca tine, care dau cu capul de bara de sus, iti pot impartasi experiente macabre. So? Cei care au "succesuri" au, in primul rand, bani, nu sunt neaparat fericiti (sa nu uitam ca fata cea mare a lui Basescu este divortata, asa ca...), iar solutii nu ii poate da nimeni, insa o parere putem sa ne spunem toti, functie de experienta fiecaruia dintre noi. On topic: soacra trebuie ajutata, in sensul sustinerii materiale, insa asta nu inseamna ca ea va trebui sa va coordoneze viata, dar rolul cel mai important aici il are, cu siguranta, fiica ei. Ea va trebui sa puna "piciorul in prag" si sa o faca sa inteleaga ca ea, fiica, are propria-i viata asupra careia doar ea are drept de decizie, nu mama ei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:19
De la: daria_ta, la data 2010-02-27 23:26:12De la: Mirandolina, la data 2010-02-27 22:32:48Cine vrei sa iti dea solutii? Cei care au "succesuri" vorba cuiva nu au timp de dat sfaturi, sunt ocupati sa fie fericiti. Ceilalti, ca tine, care dau cu capul de bara de sus, iti pot impartasi experiente macabre. So? tnx...e primul raspuns ca lumea... asa si facem.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:24
Daca asta e solutia si asta ar trebui sa fie, de ce totusi exista mii de cupluri care au problema asta? Pentru ca soacra respectiva nu se impaca cu gandul si intervine intre ei iar discutiile in cuplu de cele mai multe ori au originea acolo (gen, maica-ta facea asa, taica-tu zicea nu stiu ce, etc.)
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:33
Daria, exemplu tau nu e chiar cel mai concludent. Fiica lu Basescu si daca a divortat are sustinerea materiala, morala, cum vrei a parintilor. Ce fac cuplurile care traiesc aceeasi experienta dar nu au casa, au copii pe care nu stiu cum sa si-i imparta, nu reusesc sa isi indeplineasca responsabilitatile din cauza conflictelor maritale. Una e sa divorteze o miliardara care se vindeca facand shopping in Franta si alta e sa divorteze o vanzatoare cu salariul minim pe economie, care ramane cu 3 copii si al caror tata daca nu e un betiv, e un afemeiat indiferent la responsabilitatile familiare.
|
|
|