Info
x
Soacra...problema interminabila a masculinitatii
|
vydwka_avy7 99 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:53
De la: Mirandolina, la data 2010-02-28 12:33:11Daria, exemplu tau nu e chiar cel mai concludent. Fiica lu Basescu si daca a divortat are sustinerea materiala, morala, cum vrei a parintilor. Ce fac cuplurile care traiesc aceeasi experienta dar nu au casa, au copii pe care nu stiu cum sa si-i imparta, nu reusesc sa isi indeplineasca responsabilitatile din cauza conflictelor maritale. Una e sa divorteze o miliardara care se vindeca facand shopping in Franta si alta e sa divorteze o vanzatoare cu salariul minim pe economie, care ramane cu 3 copii si al caror tata daca nu e un betiv, e un afemeiat indiferent la responsabilitatile familiare. nu avem copii si nici saraci lipiti pamantul nu suntem ..,. deci ... nu e cazul meu Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
|
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 25/02/2010 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:10
Parerea mea este ca trebuie sa o faci pe EA sa decida ce vrea, pana atunci degeaba te zbati tu.Ea este la mijloc, si te tine si pe tine in situatia asta.Cand ea o sa se decida ce vrea de facpt de la viata, care ii sunt prioritatile, atunci vei sti si tu cum stai.Pana atunci, rabda daca vrei.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 18:20
De la: Mirandolina, la data 2010-02-28 12:24:28Daca asta e solutia si asta ar trebui sa fie, de ce totusi exista mii de cupluri care au problema asta? Pentru ca soacra respectiva nu se impaca cu gandul si intervine intre ei iar discutiile in cuplu de cele mai multe ori au originea acolo (gen, maica-ta facea asa, taica-tu zicea nu stiu ce, etc.) In situatia in care soacra (piaza rea ce este!) nu se impaca cu gandul (oricare ar fi el), nu este ea principalul vinovat, sau nu singurul, ci vinovatul principal este, si ma repet, propriul copil, cel care nu are taria necesara sa o puna la punct, sa o faca sa inteleaga ca nu are niciun drept sa intervina in viata cuplului, ca nu are niciun drept sa incerce (chiar daca, teoretic, e bine intentionata) sa modifice "drumul" pe care tinerii l-au ales! De ce sunt multe cupluri cu genul asta de probleme? Tocmai din cauza lipsei de tarie de caracter de care tinerii dau dovada, din cauza lipsei de curaj de a-si infrunta mama, si, pana la urma, chiar viata! Viata in doi, cu acte sau fara, presupune multe responsabilitati, multe probleme de rezolvat, multe piedici, multe ispite carora sa le faci fata, iar cine se "inhama" la drumul asta, trebuie sa constientizeze absolut tot!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 18:33
De la: Mirandolina, la data 2010-02-28 12:33:11Daria, exemplu tau nu e chiar cel mai concludent. Fiica lu Basescu si daca a divortat are sustinerea materiala, morala, cum vrei a parintilor. Ce fac cuplurile care traiesc aceeasi experienta dar nu au casa, au copii pe care nu stiu cum sa si-i imparta, nu reusesc sa isi indeplineasca responsabilitatile din cauza conflictelor maritale. Una e sa divorteze o miliardara care se vindeca facand shopping in Franta si alta e sa divorteze o vanzatoare cu salariul minim pe economie, care ramane cu 3 copii si al caror tata daca nu e un betiv, e un afemeiat indiferent la responsabilitatile familiare. Exemplul meu a venit plecand doar de la cuvantul "succesuri", de la cine l-a "atestat", si de la dorinta de a evidentia faptul ca nu trebuie sa ai succes ca sa fii fericit, pt ca nu banii sunt cei care iti confera, neaparat, starea de fericire, chiar daca sunt si ei necesari. In alta ordine de idei, un divort poate fi traumatizant pt oricine, oricat de multi bani ar avea cele doua parti, pt ca sufletul...sufletul, Mirandolina, este cel care conteaza, desi, uneori, divortul poate fi si o eliberare. Cunosc cazuri la extreme, in sensul ca am intalnit, din pacate, o situatie in care femeia, profesoara respectata la un liceu din Craiova, doi copii, situatie materiala deosebita, a ales sinuciderea doar pt ca nu a suportat psihic ideea de a-si pierde, probabil, iubirea vietii ei, barbatul, dupa cum cunosc si alt caz cand, chiar daca familia respectiva nu avea o situatie materiala extraordinara, femeia a ales, dupa ani de zile in care a suportat betiile si bataile primite de la barbat, sa isi creasca singura fetita, doar pt a scapa amandoua din acel cosmar care se numea casnicie. Viata...cu nesfarsitele si necunoscutele ei cai...
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
vydwka_avy7 99 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:25
De la: daria_ta, la data 2010-02-28 18:20:18De la: Mirandolina, la data 2010-02-28 12:24:28Daca asta e solutia si asta ar trebui sa fie, de ce totusi exista mii de cupluri care au problema asta? Pentru ca soacra respectiva nu se impaca cu gandul si intervine intre ei iar discutiile in cuplu de cele mai multe ori au originea acolo (gen, maica-ta facea asa, taica-tu zicea nu stiu ce, etc.) cata dreptate ai...insa tre sa existe ceva sa pot sa fac mai bine treburile,eu personal... Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
|
|
Mirandolina 8 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: Deva |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:49
Imi aduc aminte de o familie care locuieste si acum cu parintii intr-o casa sau vila, nu as putea spune exact. Cert este ca sotul s-a implicat in foarte multe activitati in gospodarie. Problema lui a fost ca soacra a vazut in el sotul pe care si l-ar fi dorit. Ceea ce a condus din pacate la alta extrema. S-a indragosit soacra de el
Ce ar trebui sa faci? O varianta pe care nu o garantez este sa vada in tine tot ceea ce nu a vazut la sotul ei si a criticat mereu. Asa ar putea sa te puna intr-o lumina foarte buna. Cum ar spune un manager, sa iti vinzi bine imaginea. Dar ai grija sa i se aprinda calcaiele dupa tine
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:50
Sa NU i se aprinda calcaiele dupa tine. Am deschide un alt topic, cum scap de soacra indragostita de ginere
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:55
Daria, ai perfecta dreptate ca banii nu rezolva toate problemele. Iar sufletul nu se vindeca usor. Am pus insa accent pe faptul ca exista femei care pe langa chinul sufletesc se zbat si in nevoi materiale si nu au nici un suport moral al familiei. Celelalte, dupa parerea mea ar trebui sa vada inainte de a lua o decizie extrema destul de egoista (nu suport, imi iau viata) sa vada ce viata ofera copilului pe care il lasa in urma poate, sansele pe care nu si le mai ofera s.a.m.d.

Ce ar trebui sa faci? O varianta pe care nu o garantez este sa vada in tine tot ceea ce nu a vazut la sotul ei si a criticat mereu. Asa ar putea sa te puna intr-o lumina foarte buna. Cum ar spune un manager, sa iti vinzi bine imaginea. Dar ai grija sa i se aprinda calcaiele dupa tine