Info
x
Hahahah!! vi-a facut o!
|
brealsouL 415 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:54
Felicitari romani. Sunteti cea mai proasta natiune de pe fata pamantului.
5 ani v-a nenorocit unu, peste 5 ani, ce ati facut? iar l-ati votat. inseamna ca va merge bine si traiti bine. SA nu va aud gura la nici unu nici la tv nici altundeva ca va plangeti. Va meritati soarta. In cat ma priveste pe mine, strang bani sa plec din mocirla asta numita tara. Felicitari , prostilor. |
|
socrate_yuppy 2497 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 11:00
ca esti suparat...inteleg
ca esti dezamagit...inteleg ca esti nervos...inteleg dar sa-ti intitulezi tara "mocirla" si sa ma mai faci si prost...e alta poveste... so...pentru prima data pe acest forum...REPORT cu mare placere! Raporteaza abuz de limbaj |
|
KKLLAAUUSS 49 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 11:03
hmmm jhon,nu e frumos stilu tau de adresare,personal pe mine m-ai cam deranjat,daca parerea mea personala a fost ca nu vreau sa-l vad pe iliescu,nastase si alti ca ei cu putere de decizie,de ce trebuie sa ma faci tu prost?totzi stim sa vorbim urat,vrei sa ne lansam in 1200 de mesaje cu mortzi si cu alea?si mie mi-a trecut prin cap bah da 50 la suta sunut idiotzi de voteaza cu geoana?da am tzinut-o pentru mine.ma rog.probabil chestie de educatzie
Raporteaza abuz de limbaj
lasa-te in voia vietzii.totul e doar o lectie...mai grea sau mai usoara.
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 11:12
De la: socrate, la data 2009-12-07 11:00:43ca esti suparat...inteleg Dincolo de dezamagirea pe care o simt vis-a-vis de rezultatul alegerilor, sunt de acord cu tine! Nimic nu justifica nerespectarea optiunii majoritatii, si nimic nu justifica o asemenea atitudine, si, indiferent ce se va intampla, sunt romanca inainte de orice! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 89 mesaje Membru din: 16/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 11:35
De la: socrate, la data 2009-12-07 11:00:43ca esti suparat...inteleg iti recomand sa le trimiti mail, caci butonasul ala e apa de ploaie daca nu, o fac eu m-am saturat de cate jigniri mi-am luat, doar ca am spus votez cu X (ce-i drept asta a fost singurul loc de pe net in care nu am fost jignita... pana acum.... respect pentru restul utilizatorilor) Raporteaza abuz de limbaj |
|
SunBeam_yuppy 224 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 11:51
Corect. Inainte de toate, suntem romani. Votul este optional, nu obligatoriu si din cate stiam, ar trebui sa fie si strict personal. Ca la varsta frageda tindeti sa va exprimati opiniile, chiar daca nu spuneti in clar cu cine ati votat, asta nu inseamna ca suntem batuti in tzeasta sa nu ne prindem de alegerile voastre :) So, keep it personal.
@Rockk: Te-ai nascut in Romania, macar atat poti respecta. Ca te-ai facut baiat mare si nu-ti mai convine ce e in jur, ok. Oricum ai lua-o, atunci cand o sa fii tu singur cu tine, in clipele tale de respiro intelectual, o sa ti se faca dor de "mocirla" asta. Si numai ignorantii neaga ca nu va fi asa ;-) P.S.: "V-a facut-o". Doesn't matter, ignora ce am zis in PS, am inteles ca pleci din tara.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
cutremur 71 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2010, ora 17:53
draga domnisorule, sfatul meu pentru tine este urmatorul: pleaca invartindu-te. "mocirla" asta ti-a dat tie educatie ca sa te descurci in strainatate mai suparila!! oamenii au fost momiti cu salarii mari, cu prime grase, cu credite usoare.. era normal sa doreasca sa traiasca mai bine. numai ca a venit factura!! 10 lei iti dau si eu numai sa pleci odata pentru ca tara nu are nevoie de lasi!! m-am razgandit, iti dau 20 de lei poate mai merge un coganditor ca tine in tarile calde!!
Raporteaza abuz de limbaj |