Info
x
Mare atentie !
|
mihailanelfa 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:43
NU POT SA CRED CA POPORUL ROMAN NU OBSERVA CUM TARA NOASTRA INCET, INCET SE INDREAPTA SPRE
OLIGARHIE (Formă de conducere statală în care puterea politică Si economică apartine unui grup restrâns de persoane privilegiate). -SCUZE PTR CEI CARE STIU-. DE ASEMENEA, NU POT SA CRED CA TELEVIZIUNEA ROMANA PLATITA CU BANII NOSTRI ESTE IMPOTRIVA ROMANILOR PRIN JOCURILE FACUTE ALATURI DE OLIGARHI. CE PUTEM FACE NOI IMPOTRIVA TVR? SA O PLATIM INCONTINUARE CA SA-SI BATA JOC DE ROMANI! CUM POATE AFLA REALITATEA ION, MARIA SI VASILE DIN COMUNA x UNDE NU ESTE TV. PRIVATA CI DOAR TVR? RUGAM INSTITUTIILE STATULUI SA IA URGENT MASURI. NU POT SA CRED CA ROMANULUI NU-I PLACE DEMOCRATIA (EU ASA AM DEDUS DUPA PRIMUL TUR ELECTORAL). NU VRETI CA ROMANIA SA APARTINA ROMANILOR? VRETI SA APARTINA UNI GRUP DE OAMENI FARA SCRUPULE SA DANSEZE TOATA TARA DUPA CUM VOR EI? DESCHIDETI OCHII MARI CA MAI AVEM PUTIN TIMP INCA NU E TARZIU MERGEM CU TOTI LA VOT SI ALEGEM DEMOCRATIA. < NU UITATI DE PERIOADA COMUNISMULUI, NE ERA FRICA SA VORBIM CE GANDIM, VORBEAM CE VOIAU EI SA AUDA >. OLIGARHIA BINE INFIPTA IN VIATA UNUI POPOR NU POATE FI DATA JOS DECAT PRIN REVOLUTIA INTREGULUI POPOR IAR ROMANIA NU POATE SA SE INTOARCA IN TIMP SA O IA DE LA CAPAT, AR RADE SI CURCILE DE NOI. HAI SA MERGEM LA VOT, CA, ACUM TREBUIE SA ARATAM LUMII INTREGI CA ROMANIA MERGE INAINTE, CA NU SE POATE OPRI ASA CUM VOR UNII, IAR PUTEREA STA IN MAINILE NOASTRE, SA LE DAM O LECTIE DE DEMOCRATIE, ACESTORA CARE NU O SUPORTA SI CARE CRED CA BANII VORBESC SI NU LEGEA. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:53
...................
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU. [/quote]huh? mai lipseste sa apara constantinescu si sa spuna...domnule iliescu, credeti in dzeu? aidi bre...ca toti romanii se pricep la politica, da'de fapt sunt praf si pulbere...lasa, noi sa fim santosi www.youtube.com/watch?v=MOk5dpHSmw4 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:54
De la: nauru, la data 2009-12-03 11:43:13 Imi place stilul...D-zeu si pumni! Oare de ce anume imi aminteste?!...
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:57
De la: Spyder, la data 2009-12-03 11:53:39................... huh? mai lipseste sa apara constantinescu si sa spuna...domnule iliescu, credeti in dzeu? aidi bre...ca toti romanii se pricep la politica, da'de fapt sunt praf si pulbere...lasa, noi sa fim santosi www.youtube.com/watch?v=MOk5dpHSmw4[/quote]
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:02
De la: daria_ta, la data 2009-12-03 11:57:30De la: Spyder, la data 2009-12-03 11:53:39................... fireste, ii doare...in curte
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:08
De la: Spyder, la data 2009-12-03 12:02:20[quote Eu am impresia ca nici macar acolo, ci...langa...adica nicaieri...
|
|
Fosta membra 9am.ro 89 mesaje Membru din: 16/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:09
alt mesaj bazat pe ura....
si nu mai tipa, ca ma dor urechile Raporteaza abuz de limbaj |
|
iskander_yuppy 20 mesaje Membru din: 3/12/2007 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:42
.. mai vrea cineva PROSTANACI ??? ... ati avut aseara posibilitatea sa va asezonati parerile cu ''noile si surprinzatoarele'' (pentru public) calitati ale PROSTANACULUI ...
... e greu de gasit un presedinte care sa alerge cu chilotii in vine la mijlocul noptii sa aline suferintele unui alegator ... ... e greu de gasit un presedinte care foloseste BIBLIA ca sa rupa foi, le mototoleste si isi sterge dosul de PROSTANAC ... ... si mai sint atitea alte ''calitati'' ...