Info
x
O dilema cunoscuta: ce faci cand te-ai indragostit de sefa ta?
|
tom_razvy 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 10:18
eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prieten
si are 28 de ani eu doar 24. Ei dragi colegi de forum sfatuiti-ma si pe mine ca ma simt ca un tanar holtei de clasa a VIII- a amorezat de profa de muzica. |
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 13:46
Eu cred ca tot timpul va fi un dezechilibru de putere intre voi doi. Pe langa asta va trebui sa dai ochii cu ea in fiecare zi, va trebui sa-i dai socoteala atat la servici cat si acasa.
Daca intr-adevar asta vrei, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea la inceput, sa-i spui ce simti si sa-ti dai demisia
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1989 mesaje Membru din: 24/05/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 13:49
De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prietenCe mai stai fa primul pas si ia conducerea, nu fi prost!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 21:17
De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prieten cand intra in firma ia=o de tate si strange-o tare si pune-i piedica si baga-i pla in gura si vb porcos cu ea,,,,si dupa ce iti dai drumu intreab-o daca vrea sa iasa in oras cu tn
|
|
soare_copilaresc 19 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:13
Simplu...o seduci si devii seful ei !
|
Tepy 5 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:41
nu este diferenta mare .. de ani am vazut si unele cazuri unde atunci chiar era grav.. 19 cu 35 ....ma rog hei sunteti vacinati si oameni in toata firea ...dar chir vrei sa fii la munca cu iubita ta ?
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:48
Haide prietene ce nu-ti plac provocarile!!!!oricum ai grija k pe o femeie matura nu o cuceresti cu una doua,ce zic yo i-a mai stai putin cu conplimentele nu te arunca mai faci si tu putina tatonare inceark sa fi si un pic distant fata de ea,fi mai indiferent si vezi dak observa asta si da impresia k observa asta inseamna k ii de bine,oricum dak si ea te place stai linistit k la un moment dat o sati spuna ea ce fericire are.hai succes
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:58
Cere o marire de salariu sau sa iasa cu tine ... vezi ce alege !
Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
|
|
|
FLORINTOADER 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:03
Salut si eu am 24 de anisori si o ard dubios cu femei mai mari dar fara relatie stabila pt ca m-am ars si mi s-a luat ...acuma am si eu una de 28 de ani.... e mai usor de agatat una mai mare decat o tipa mai mica ....oricum daca vrea relatie serioasa nu o sa accepte nimik ....in schimb daca e bagabontica nu o sa zica nu asa ca aplica tupeu pt ca vine si ti-o sare altul din schema:)) si o sa ramai uitandu-te in gol...si oricum o sa-ti dai demisia de oftica asa ca multa bafta si baga mare:D....
|
vali_li 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:04
Ai mare grija , cu sefia e belea. Daca ti la slujba ta fii cu bagare de seama, ca dupa ce te culci cu ea s-ar putea sa zbori daca gaseste pe altcineva.
|
Antony 237 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:07
In foarte putine cazuri se indragosteste si ea de tine,ceea ce este un caz fericit,caz in care pot rezulta mariri de salariu,promovari sau alte favoruri.
In cazul in care doar tu esti indragostit de ea, e cel mai probabil sa fii privit ca un pustan(daca esti mai mic) sau ca un libidinos(daca esti mai mare). Mare dilema si mai mare,ce se intampla daca tu ca sef/a te indragostesti de unul din subalterni? Raporteaza abuz de limbaj |
|
alinus 51 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:07
Pune mana si cauta pe altcineva si macar de virsta ta! Tipa cum naiba e sefa la 28 de anisori? Are ea facultate si tu nu? Va fi manipulare si vei fi catelusul ei si la servici si in asa zisa aventura.
|
|
mad_anubys 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:37
Omule tre sa ai mare grija insa am fost in situatia ta, pot spune ca era mai nasol pt ca avea pe cineva. Sfatul meu e sa
"carpe diem" profiti de situatie si vezi ce iti iese traieste frate clipa. Ai sa vezi ca peste ani ai sa iti aduci aminte cu placere de clipele astea si nu ai sa regreti. Ce ai avea de pierdut? Un servici pai daca esti bun iti gasesti altul. Dezamagiri nu cred ca vei avea daca nu vei pune suflet. Ce ai avea de cistigat? Eu am cistigat niste clipe de care am sa-mi amintesc cu MARE placere, deci nu vad de ce nu ai castiga si tu aceleasi lucruri. P.s Acum sunt casatorit cu o femeie de 28 iar eu fac 25. Peace
|
bebe232 2 mesaje Membru din: 17/03/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:13
frate spunei ce ai pe suflet este cel mai bine .....daca nu vrea sa vina in oras cu tine nu este ceva tragic nu vei patit nimic
sunt un tip solo
|
|
Bogaro 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:27
Pai e cu doua taisuri . Ori o f.u.t.i bine si poate iti da si o prima pentru asta , ori o f.u.t.i prost si atunci te da afara . "The power is yours" (Captain Planet)
|
Amiable 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:48
Mare greseala faci! Fugi cat mai poti ,mancand pamantul!!!
Fara obiective nu exista progres!
|
|
mihai_dorin 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:56
buna prieteni... referitor la subiectul dezbatut in prezent: speculatii sunt cu carul insa sa fim sinceri: in ziua de azi trebuie sa incerci orice, mai ales daca ti se ofera o sansa... eu sunt de parere ca omul nostru ar trebui sa incerce pt ca niciodata nu se stie, iar referitor la locul de munca: daca el isi vede de treaba nu vad de ce si`ar pierde job`ul pt o incercare de genul asta... eu sincer in locul tau prietene as incerca... poate ratezi sansa vietii tale poate nu insa daca nu esti hotarat s`ar putea sa suferi mai tarziu... eu sunt de parere ca trebuie sa incerci, sa profiti de orice sansa ce ti se ofera in viata, bineinteles daca acea sansa exista sau crezi ca ti se poate oferi... iti doresc multa bafta si eu zic sa incerci... nu te da batut... ;) ... o zi buna prieteni
|
ilceamarius 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:10
De la: bebe232, la data 2009-07-06 10:13:49frate spunei ce ai pe suflet este cel mai bine .....daca nu vrea sa vina in oras cu tine nu este ceva tragic nu vei patit nimic aici are dreptate gagiu...si in particular iti dai seama ce gandeste muierea...daca ai vrajeala frumoasa poti sa io tragi chiar in wc-u localului :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Florin_bacalu 88 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:24
in viata de "barbat singur caut femeie" sunt cateva reguli daca vrei sa te gandesti la o relatie stabila. nu vor merge relatiile de lunga durata cu: colega de banca, vecina de la bloc, shefa ta, coega de munca, sora celui mai bun prieten, fosta pretena a celui mai bun prieten, fete mai mari decat tine ca varsta, fete cu un statut social mare decat al tau ( vedete - directoare- femei de afaceri). astea sunt tipuri de relatii in care tot timpul esti "supravegheat" intr-un fel. unele implica o monotonie, (daca lucrati impreuna) daca e mai desteapta o sa ti-o arate cu fiecare ocazie, daca nu ai scoala ca ea, o sa aibe grija sa te puna sa faci. in cautara unei persoane potrivite trebuie sa te vezi pe tine, intr-un corp feminin. sa te vezi cat de frumos esti, ce posibilitati ai, te gandesti ca ea daca e sefa ta iar tu un simplu angajat, ea isi doreste vacante in tailanda si isi permite, iar tu nu ai bani de un bilet de autobuz...e complicata, delicata, firava si imprevizibila o relatie cu shefa. iar daca te lipesti de ea si nu-ti atingi targetul la job, o sa iti vina sa mori daca se tipa la tine. dar daca nu risti nu rontzai. cantareste si tu job-ul, iar daca nu ai ce pierde, poti sa incerci. macar te alegi cu ceva :)). successsurrriiii
|
Nyuszik 16 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:19
De la: Ficherman, la data 2009-07-02 13:49:44De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prietenCe mai stai fa primul pas si ia conducerea, nu fi prost!! tare fraza asta...:)):)):))
|
Blanko 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:37
hmm :) ciudat....crek timiditatea ei ar trebui s`o vezi k pe un avantaj ptr tine :) nu ai nimik de pierdut daca mergi si vorbesti cu ea....daca o inviti la o cafea,suc etc in oras....bafta si profita de ocazie ptr ca e posibil sa`ti para rau mai tarziu daca nu o faci :) bye
|
petadina 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:49
Buna, eu te-as sfatui sa o inviti la un suc/cafea ce stii tu ca prefera, asa ca din intamplare, dupa serviciu. Abia dupa ce a acceptat si stati la masa la localul respectiv se pune problema cum deschizi subiectul si ce zici. Eu iti recomand o atitudine calda si prietenoasa, mai ales pentru ca zici ca e timida. Multa bafta!
|
Cotoi_yuppy 74 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Husi |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:54
pai inceraca sa te apropii tiptil
pate ramaneti amandoi peste program si ca tot ati terminat munca tarziu, o inviti in oras ca sa luati si masa sau o inviti in oras sub pretextul unei ocazii, si atunci iti faci mutarea. nu cred ca e prea potrivit sa incerci ceva la servici ;) multa bafta Raporteaza abuz de limbaj
Cea mai scurta si gluma din toate timpurile: SERR
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:59
Chiar daca tu ai 24 de ani iar "sefa" 28, consider ca varsta amandurora este suficient de matura pt a trece de "emotiile" provocate de timiditatea ei si de comportamentul de adolescent al tau; in atare situatie, ia-ti inima in dinti (mai ales ca spui ca si "semnalele" ei sunt pozitive!) si spune-i intr-o forma sau alta, insa nu "agresiv", ceea ce simti! Mare grija insa sa lasi loc de "intoarcere", pt a putea fi, in caz de refuz al ei, in continuare macar colegi de serviciu, fara sa fii obligat sa dai bir cu fugitii! Pana la urma, sentimentele de atractie intre doi oameni sunt normale, nu conteaza pe ce pozitie ierarhica sunteti.
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
CristinaM 157 mesaje Membru din: 29/05/2011 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 13:41
trezeste-te ! te-ai "indragostit " de ea pentru ca ti-e sefa......???doar pentru acest lucru? e o problema psihologica??
|
CristinaM 157 mesaje Membru din: 29/05/2011 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 13:41
1. esti de fapt viitoarea ei "victima"(o aventura) 2.si ei ii place de tine 3.O mare dragoste se infiripa sau......sunt doar iluziile tale
|
simion_vizir 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:41
Marirea de salariu e mai palpabila, sefa poate sa fie alunecoasa.
|
Florin_bacalu 88 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:54
povesteste-ne mai multe de shefa ta....cifra de afaceri, ce domeniu, a fie mai spice povestea...sau ea are o gogoserie si tu ne vinzi gogoshi aici...
|
Fosta membra 9am.ro 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 16:39
De la: vladidec, la data 2009-07-06 07:58:11Cere o marire de salariu sau sa iasa cu tine ... vezi ce alege ! Corect si elegant Plus ca ii lasi loc de alegere, asa poate sa simta ca isi pastreaza autoritatea si totusi ramane femeie. iar daca isi merita postul, inseamna ca va aprecia curajul. Vezi insa ce istoric a avut, cum de nu are prieten, aici ai doua variante: 1) e genul pt care cariera e totul, femeie independenta, realizata 2) altu a poluat lacul inaintea ta In varianta 1) te poti alege cu sex si cam atat, poti fi folosit, ele au impresia ca si tu te multumesti cu atata. Asta inseamna ca va sta ea deasupra. varianta 2) pe langa ca vei fi tot timpul comparat cu cel care nu si-a meritat statutul, si poti fi tu tapul ispasitor pt toate relele din lume.... aici e nashpa fiind subaltern. Orice se intampla, spune-i ce si cum, cand sunteti SINGURI, mare grija la asta, si sa nu se afle, nu te lauda la nimeni,, iar, daca stie sa aprecieze si sa simta ca te intereseaza EA, ca om, ca femeie, asa cum a facut-o mama ei, fara functii si alte accesorii... va fi OK. Curajul defineste un barbat, si daca vrei sa fii ... trebuie curaj P.S. Zi-ne si noua rezultatul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 16:39
De la: vladidec, la data 2009-07-06 07:58:11Cere o marire de salariu sau sa iasa cu tine ... vezi ce alege ! Corect si elegant Plus ca ii lasi loc de alegere, asa poate sa simta ca isi pastreaza autoritatea si totusi ramane femeie. iar daca isi merita postul, inseamna ca va aprecia curajul. Vezi insa ce istoric a avut, cum de nu are prieten, aici ai doua variante: 1) e genul pt care cariera e totul, femeie independenta, realizata 2) altu a poluat lacul inaintea ta In varianta 1) te poti alege cu sex si cam atat, poti fi folosit, ele au impresia ca si tu te multumesti cu atata. Asta inseamna ca va sta ea deasupra. varianta 2) pe langa ca vei fi tot timpul comparat cu cel care nu si-a meritat statutul, si poti fi tu tapul ispasitor pt toate relele din lume.... aici e nashpa fiind subaltern. Orice se intampla, spune-i ce si cum, cand sunteti SINGURI, mare grija la asta, si sa nu se afle, nu te lauda la nimeni,, iar, daca stie sa aprecieze si sa simta ca te intereseaza EA, ca om, ca femeie, asa cum a facut-o mama ei, fara functii si alte accesorii... va fi OK. Curajul defineste un barbat, si daca vrei sa fii ... trebuie curaj P.S. Zi-ne si noua rezultatul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|