Info
x
O dilema cunoscuta: ce faci cand te-ai indragostit de sefa ta?
|
max_airz 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 17:23
f..-o bine...
|
|
Perseus_yuppy 26 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 17:39
eu am niste principii,foatre bine stabilite si anume:nu umblu cu colegele de serviciu,cu femeile cu care fac afaceri si mai ales,dar mai ales nu cu sefa mea.Este cea mai mare greseala.Daca nu crezi,incearca,dar sa stii ca nu te sfatuiesc.Sunt atatea femeii singure,frumoase, destepte si dornice sa cunoasca un barbat,care sa nu fie subalternul lor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Hook 29 mesaje Membru din: 5/07/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 17:41
O fi "dominatoare"...ce te bagi?
|
9am163951 1 mesaj Membru din: 14/04/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 18:12
De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prietencel mai simplu ...ai eri marire de salariu
|
miki-tu 14 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 19:32
Sal,
E ceva sa fii indragostit de sefa ta,mai ales daca e buna .... Dar mai bine las-o moarta sau fa si tu cum a facut acel " Elev " de clasa a VIII sau a IX, care s-a sinucis,arucandu-se de la etaj ... .Dupa care a aparut la stirile de la PRO TV . Si ai sa devi un mare Om ... Dar Looser .
|
TonyJou 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 20:35
hihi eu am pacalito am zis ca iesim la baschet ca stiu eu un cos bun..si pana la urma am ajuns la spring si de emotii am muscat din furculitza:-" dupa 9 luni sa terminat
ata ete
Raporteaza abuz de limbaj
Spazme
|
|
enoman 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:52
De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prieten Raporteaza abuz de limbaj |
|
enoman 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:54
nu fi copac baga si tu un compliment mai apasat,vezi si tu cum reactioneaza poate nici nu stii cum o sa fiii lovit de cupidon sau de o palma
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 00:12
De la: enoman, la data 2009-07-06 22:54:39nu fi copac baga si tu un compliment mai apasat,vezi si tu cum reactioneaza poate nici nu stii cum o sa fiii lovit de cupidon sau de o palma sau de un "dat afara". Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
claudiubuciuman 25 mesaje Membru din: 6/04/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:19
Sefa la munca, sefa in pat ?????
Hmmmmm.... grea incercare Bafta ca nu ai nimic de pierdut ( doar ani din viata ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
lonely_fighter 171 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:41
De la: yuppy001888, la data 2009-07-06 07:13:02 Simplu...o seduci si devii seful ei ! Gand tipic feminin...dorinta de putere... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:42
De la: enoman, la data 2009-07-06 22:54:39nu fi copac baga si tu un compliment mai apasat,vezi si tu cum reactioneaza poate nici nu stii cum o sa fiii lovit de cupidon sau de o palma Posibil sa te loveasca cu o concediere de toata frumusetea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:55
Cred ca cel mai bun lucru ar fi sa ii arati ca iti place foarte mult de ea, fara sa fii pupincurist sau libidinos, in cazul asta nu face presiuni la adresa ei cu ceea ce simti tu (pune-te in locul ei sa vezi ce penibil este); daca pastrezi distanta, o faci sa se simta bine de fiecare data cand treci pe langa ea, subtil insa sa se inteleaga (sa fie totul soft), atunci devii simpatic si, mai ales daca te pricepi la ceea ce faci, atunci devii un membru indispensabil pentru sefa ta si o faci sa depinda de tine, lucru care-i mai bine decat sa "devii seful ei" si sa-i dictezi din umbra ceea ce sa faca (ii ingradesti libertatea); si, tinand cont ca o femeie nu uita, simte si recompenseaza, se va apropia ea de tine intr-un mod insidios si discret, ori, brutal...depinde de fiecare femeie.
In orice caz, nu-i ingradi libertatea, nu brusca, ci fii simpatic, corect, fii matur...stapaneste-ti impulsivitatea obsesiei si o sa fii aproape de inima ei (chiar daca-i casatorita), ori, daca ajungi simpatic unei femei asa incat sa te puna la inima ei, atunci poti sta linistit o viata intreaga, ea nu va uita asta (bineinteles daca nu incepi sa te alinti sau sa ti-o iei in cap-vei obtine doar opusul). Femeii ii face placere sa simta ca ii pasa cuiva de ea, ii plac intrebarile de genul "cum te simti, cum merg treburile, etc). Vei simti ca esti la inima ei atunci cand iti va da mai mult de lucru (se bazeaza pe tine- in ciuda faptului ca vei gandi ca te foloseste-chiar daca e posibil si asta in cazul in care esti lingau). Dupa ce se va convinge ca esti corect si nu un papa lapte gata de fu-tau doar, atunci o sa te avanseze posibil. Cu respect pentru femeile cu capul pe umeri, corecte si simpatice Raporteaza abuz de limbaj |
|
crystyan_0508 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:14
si eu m-am indradostit de fosta mea sefa si acum suntem inpreuna de 4 ani si ne este foarte bine, bafta
|
Fosta membra 9am.ro 1719 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:05
De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prieten Eu zic ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa o inviti in oras....Diferenta de varsta nu e chiar atat de mare, asadar nu ar trebui sa fie un impediment...Profita de moment...Poate sa te refuze sau nu...sa iesiti impreuna 1 data si scanteia sa dispara sau dimpotriva sa ai parte de clipe nemaipomenite...Nu am inteles niciodata chestia asta...cand ne iese in cale un lucru frumos, nemaipomenit etc vrem sa "facem ceva".....de ce trebuie(urasc cuvantul asta ) neaparat sa faci ceva, de ce sa nu poti sa-ti traies-ti dragostea, experienta, momentul etc fara sa incerci sa-l schimbi, sa-l deformezi....desigur ca implica si anumite consecinte ca orice lucru buna sau rau...insa...Cu o umbra de invidie spun...cel mai grozav slogan apartine cunoscutei reviste pentru barbati...si anume...Traieste-ti viata!
Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
|
|
Fosta membra 9am.ro 1719 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:07
Uitasem ceva....mai trebuie doar sa-ti convina sa lucrezi sub papuc....ups...sub sefa am vrut sa zic...si sa nu se umfle penele pe tine in vreo sedinta cu gandul ca poti din moment ce "ati mancat inghetata" impreuna cu o seara inainte!
Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
|
|
Fosta membra 9am.ro 455 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:10
reguleaz-o inprima sedinta unde sunt prezenti toti membrii conducerii, face-ti un 69 pe masa de sedinta in fata lor, asa o sa va oficializati relatie sinu vor mai fi probleme....
|
Fosta membra 9am.ro 1989 mesaje Membru din: 24/05/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:57
Ma voi l-ati inebunit de tot...saracu de el iubeste si el o sefa....lingusitorule vrei marire de salar?
|
mihaitzamatei 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:42
Prietene de forum,
Eu i-o trag sefei mele si pot spune ca la inceput performantele mele nu erau prea laudabile (deci putea sa-mi puna demisia in mana) dar cu timpul s-au rezolvat problemele. Iar cele de la servici isi gasesc rezolvarea acasa..dupa sex..cand omul gandeste la rece... :) Sfatul meu : sari pe ea poate iti ia si o masina cu doua usi cum am patit si eu... :) BAFTA !!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:11
De la: tom_razvy, la data 2009-07-02 10:18:01eu unu am o problema maricica as putea spune m-am cam indragostit de sefa mea. La servici ne zambim reciproc. Eu mai fac asa un compliment, ea se bucura, si as cam vrea sa o invit in oras, dar ( aici e dilema ) mi-e teama sa nu ma refuze. Si motive ar fi ca fata ii cam timida. Nu are prieten Pai e simplu : te incui cu ea in birou !
|
9am156011 4 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:24
Pai e simplu : te incui cu ea in birou ! [/quote]Cred ca tu esti sefa lui :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
flinghiry 78 mesaje Membru din: 17/11/2008 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 06:21
foarte corect!....
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 06:21
foarte corect!.......sa nu cumva sa o lwingi doar pentru ajunge un sefutz mai mic...se practica dar nu-i deontologic!
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 06:23
Si din salar...ca dupa ce devin amici...sti cum e
si mai e si criza aceasta (zetgheist)
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 06:28
Da da ...sa ne zici rezultatul.Sau cheama-ne sa vedem!Sa nu tragi draperia...
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 06:28
Da da ...sa ne zici rezultatul.Sau cheama-ne sa vedem!Sa nu tragi draperia...
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 03:37
Cred ca tu esti sefa lui :))[/quote] Pai daca vad ca el tot nu intelege apropo-urile mele, macar aici sa-l fac sa priceapa !
|
|
|

eu am niste principii,foatre bine stabilite si anume:nu umblu cu colegele de serviciu,cu femeile cu care fac afaceri si mai ales,dar mai ales nu cu sefa mea.Este cea mai mare greseala.Daca nu crezi,incearca,dar sa stii ca nu te sfatuiesc.Sunt atatea femeii singure,frumoase, destepte si dornice sa cunoasca un barbat,care sa nu fie subalternul lor.
ata ete
) neaparat sa faci ceva, de ce sa nu poti sa-ti traies-ti dragostea, experienta, momentul etc fara sa incerci sa-l schimbi, sa-l deformezi....desigur ca implica si anumite consecinte ca orice lucru buna sau rau...insa...
si mai e si criza aceasta (zetgheist)