back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce se plictisesc barbatii asa repede?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

alina_georgy1980

17 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 13:41

Buna!!! Tare as vrea sa stiu de ce se plictisesc barbatii asa repede,intr-o relatie.Nu vb doar de prietenie ,vorbim de o casnicie,si de o nevasta frumoasa,desteapta,cuminte si harnica..Care este o persoana minunata si intelegatoare!!!Si el tot e plictisit si morocanos..si nu-i convine nimic...As vrea sa ma ajutati si sa-mi raspundeti .Va multumesc si apreciez.E prima oara cand postez,dar urmaresc tot timpul subiectele

Raporteaza abuz de limbaj
XavY

3163 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 13:53

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 13:41:18Buna!!! Tare as vrea sa stiu de ce se plictisesc barbatii asa repede,intr-o relatie.Nu vb doar de prietenie ,vorbim de o casnicie,si de o nevasta frumoasa,desteapta,cuminte si harnica..Care este o persoana minunata si intelegatoare!!!Si el tot e plictisit si morocanos..si nu-i convine nimic...As vrea sa ma ajutati si sa-mi raspundeti .Va multumesc si apreciez.E prima oara cand postez,dar urmaresc tot timpul subiectele

Sa inteleg ca te descrii pe tine? Interesant atunci...din vorbele tale si din punctul meu de vedere esti cam tot ce si-ar dori un barbat langa el.Dar cum varianta lui nu se stie...aici apar unele comentarii.Ori tu...ti-ai facut in cap imaginea asta de "femeie perfecta" si nu mai realizezi alte lucrurile la tine care lui nu-i plac...(aici trebuie sa discutati,poate mai puteti salva ceva) ori sincer si fara suparare --> el e prea prost si imbecil ca sa stie sa aprecieze ce are langa el.Nu mai vorbesc de respect si iubire!Asta e lumea in care traim (cum am mai spus) si trebuie sa ne adaptam!

Can`t get enought of you...
hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 14:23

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 13:41:18Buna!!! Tare as vrea sa stiu de ce se plictisesc barbatii asa repede,intr-o relatie.Nu vb doar de prietenie ,vorbim de o casnicie,si de o nevasta frumoasa,desteapta,cuminte si harnica..Care este o persoana minunata si intelegatoare!!!Si el tot e plictisit si morocanos..si nu-i convine nimic...As vrea sa ma ajutati si sa-mi raspundeti .Va multumesc si apreciez.E prima oara cand postez,dar urmaresc tot timpul subiectele

cred k aici comunicarea e de vina...cine stie ce ii displace lui-poate vrea o femeie cuminte dar care sa pastreze o 'umbra' de mister...sa il faca sa isi puna intrebarea:'oare ce gandeste,ce-o fi in capul ei?'.Adica cuminte...dar nu cu certitudine,pt k altfel se poate plictisi...

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 14:46

probabil barbatul respectiv nu a trecut prin suficiente experiente urate, astfel incat sa aprecieze la adevarata valoare frumosul si binele care i se ofera... asta in cazul in care intr-adevar esti asa cum te descrii;

dar avand in vedere ca atunci cand vorbim despre noi insine suntem subiectivi si avem tendinta de a exagera partile pozitive si de a le minimaliza pe cele negative, inclin sa cred ca pe undeva, pe acolo, ai si tu totusi o vina...cine stie... poate chiar asta de a te supraaprecia , dar ceea ce nu-i convine poti afla chiar de la el.

de ex., intrebarea asta pe care ai pus-o aici, pune-i-o chiar lui, exact cu aceleasi cuvinte pe care le-ai folosit pe forum... si vezi ce raspuns iti da

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:03

Subscriu la raspunsurile ce le-ai primit...dar te mai intreb ceva...
La capitolul sex...totul e ok?
Poti sa fi intelegatoare,frumoasa,harnica...etc...daca nu il satisfaci in alte privinte...atunci normal ca e morocanos.
Poate esti prea cuminte..

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:11

De la: blackpanther, la data 2009-06-17 15:03:52

Subscriu la raspunsurile ce le-ai primit...dar te mai intreb ceva...
La capitolul sex...totul e ok?
Poti sa fi intelegatoare,frumoasa,harnica...etc...daca nu il satisfaci in alte privinte...atunci normal ca e morocanos.
Poate esti prea cuminte..

Poate
Sau poate nu si baiatul devine morocanos de prea mult, cine stie.
Subscriu, in plus cred ca totul se rezolva prin comunicare chiar si partea asta cu sexul.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:59

te-ai gandit ca poate nu e vorba de tine sau de casnicia voastra ? poate asa e felul lui de a fi? unii oameni se plicisesc mai repede decat altii de anumite lucuri. in cazul asta n-ar fi nimic de inteles pentru ca pe pamantul asta sunt fel si fel de oameni. daca te apuci sa incerci sa-i intelegi pe toti, mai bine incerci sa urmezi sfaturile "de bine" ale lui Dasca.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

98 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 16:00

De la: Haps, la data 2009-06-17 15:59:31

te-ai gandit ca poate nu e vorba de tine sau de casnicia voastra ? poate asa e felul lui de a fi? unii oameni se plicisesc mai repede decat altii de anumite lucuri.

eu cred ca ea e plictisitoare

Unele cuvinte ar putea ascunde altele.
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 16:46

De la: tranzistor, la data 2009-06-17 16:00:58

De ce intotdeauna 'ea' trebuie sa fie de vina?

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 16:50

De la: Ralucsutz, la data 2009-06-17 16:46:33

poti s-o mai spui o data...

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 16:52

De la: hellen_hellenc, la data 2009-06-17 16:50:25

Asa e mai bine Hellen?

Dar ramanem cu aceeasi "dilema", ce ne facem?

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 17:19

De la: Ralucsutz, la data 2009-06-17 16:52:05

Asa e mai bine Hellen?

mancam o shaorma.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 18:00

"Dar ramanem cu aceeasi "dilema", ce ne facem?"

radem, glumim, fwtem, platim.

hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 18:03

De la: Ralucsutz, la data 2009-06-17 16:52:05

Asa e mai bine Hellen?

pai tocmai...asta spuneam si eu ..k nu e mai bn...
dar vb lui haps ...manacam o shaorma...sau o savarina

alina_georgy1980

17 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 19:22

Of m-am gandit din toate punctele de vedere...Chiar nu prea gresec in relatia asta!! Poate e diferenta de varsta,eu sunt mai mare cu 3 ani decat el...Eu am 29 el 26 ....Nu stiu!!El oricum mereu a fost baiatu lui mama...A fost cocolosit ,dar am incercat mereu sa ma comport impecabil si cred ca asta si fac..Si cu sexul cred ac e bine,inainte asta se intmapla zilnic acum poate odata la sapt sau de ori pe luna.Nu ma intelegeti gresit,nu sunt vreo obsedata ,dar imi pun un semn de intrebare?!!!De ce toate astea?E l este un tip f linsitit si cuminte,dar totusi tind sa cred ca e altceva la mijloc.Va multumesc ca ma ajutati,conteaza enorm pentru mine si alte pareri.

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 19:46

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 19:22:07Of m-am gandit din toate punctele de vedere...Chiar nu prea gresec in relatia asta!! Poate e diferenta de varsta,eu sunt mai mare cu 3 ani decat el...Eu am 29 el 26 ....Nu stiu!!El oricum mereu a fost baiatu lui mama...A fost cocolosit ,dar am incercat mereu sa ma comport impecabil si cred ca asta si fac..Si cu sexul cred ac e bine,inainte asta se intmapla zilnic acum poate odata la sapt sau de ori pe luna.Nu ma intelegeti gresit,nu sunt vreo obsedata ,dar imi pun un semn de intrebare?!!!De ce toate astea?E l este un tip f linsitit si cuminte,dar totusi tind sa cred ca e altceva la mijloc.Va multumesc ca ma ajutati,conteaza enorm pentru mine si alte pareri.

atunci e clar...are o amanta.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 19:50

De la: linda, la data 2009-06-17 19:46:49
De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 19:22:07Of m-am gandit din toate punctele de vedere...Chiar nu prea gresec in relatia asta!! Poate e diferenta de varsta,eu sunt mai mare cu 3 ani decat el...Eu am 29 el 26 ....Nu stiu!!El oricum mereu a fost baiatu lui mama...A fost cocolosit ,dar am incercat mereu sa ma comport impecabil si cred ca asta si fac..Si cu sexul cred ac e bine,inainte asta se intmapla zilnic acum poate odata la sapt sau de ori pe luna.Nu ma intelegeti gresit,nu sunt vreo obsedata ,dar imi pun un semn de intrebare?!!!De ce toate astea?E l este un tip f linsitit si cuminte,dar totusi tind sa cred ca e altceva la mijloc.Va multumesc ca ma ajutati,conteaza enorm pentru mine si alte pareri.

atunci e clar...are o amanta.

Nu ti se pare cam dur ceea ce spui?...Poate ca situatia nu e chiar asa cum pare la prima vedere...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:11

daca ferm are un neuron si ala mort...ma plict repede:P

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 23:06

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 19:22:07 Poate e diferenta de varsta,eu sunt mai mare cu 3 ani decat el...Eu am 29 el 26 ....Nu stiu!!El oricum mereu a fost baiatu lui mama...A fost cocolosit ,dar am incercat mereu sa ma comport impecabil si cred ca asta si fac...

Nu te mai stradui atat de mult sa fi impecabila ...femeia aparent perfecta sperie , inhiba etc
Baiatul lui mama sau nu ....are 26 anisori ... a cam crescut si nu mai are nevoie de o mamica iubitoare si protectoare

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 23:09

De la: Oksana, la data 2009-06-17 23:06:25
De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 19:22:07 Poate e diferenta de varsta,eu sunt mai mare cu 3 ani decat el...Eu am 29 el 26 ....Nu stiu!!El oricum mereu a fost baiatu lui mama...A fost cocolosit ,dar am incercat mereu sa ma comport impecabil si cred ca asta si fac...

Nu te mai stradui atat de mult sa fi impecabila ...femeia aparent perfecta sperie , inhiba etc
Baiatul lui mama sau nu ....are 26 anisori ... a cam crescut si nu mai are nevoie de o mamica iubitoare si protectoare

dar i-ar prinde bine o "pasare" cu clk

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 07:17

dest,cum,harnik...e k...dar sp bime?..omu vrea felatie nu creier:)))

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:08

Ai incercat sa stai de vorba cu el? Sa-i spui tot ce gandesti asa cum faci aici pe forum, incearca sa faci asta.
Repet, daca nu comunicati nu aveti cum sa stiti ce "dureri" aveti.Provoaca-l la o discutie. Trebuie sa existe o explicatie, mai ales daca nu a fost asa de la inceput si transformarea lui a venit pe parcurs o fi avand el un motiv.Insista...cu tact, diplomatie, nu agresiv , pana la urma esti sotia lui.
Intodeauna e altceva la mijloc dar nu intodeaua o amanta.

alina_georgy1980

17 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 09:09

Multumesc,Mell!! Ai dreptate ,ar trebui sa purtam o discutie,insa de cate ori fac asta imi spune ca el nu a gresit cu nimik,si eu le stiu pe toate si totul degenereaza intr-o cearta de zile mari.Si pentru ce-i care mi-au raspuns si m-au luat la misto,tin sa le spun ca, chiar nu ma supraapreciez si stiu cum sunt..Nu va imaginati ca sunt vreo taranca ,care sta in casa in capod matlasat si face mancare.Nu!!! Chiar nu sunt...Eu am renuntat la o cariera,la un job peste ocean ca sa fiu cu el si sa fie bine...Dar parca nimic nu e bine,cu cat te chinui mai mult cu atat dai gres...Nu mai zic nimic !! Va multumesc pentru ajutorul acordat ..

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 10:52

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-18 09:09:37Multumesc,Mell!! Ai dreptate ,ar trebui sa purtam o discutie,insa de cate ori fac asta imi spune ca el nu a gresit cu nimik,si eu le stiu pe toate si totul degenereaza intr-o cearta de zile mari.Si pentru ce-i care mi-au raspuns si m-au luat la misto,tin sa le spun ca, chiar nu ma supraapreciez si stiu cum sunt..Nu va imaginati ca sunt vreo taranca ,care sta in casa in capod matlasat si face mancare.Nu!!! Chiar nu sunt...Eu am renuntat la o cariera,la un job peste ocean ca sa fiu cu el si sa fie bine...Dar parca nimic nu e bine,cu cat te chinui mai mult cu atat dai gres...Nu mai zic nimic !! Va multumesc pentru ajutorul acordat ..

Nu dispera, nu-l dispera.Barbatii intodeauna au o limita ( asa cred ei ), intreaba-l cum vede el casnicia voastra peste ani daca continuati asa.Fi fata desteapta si nu te impune agresiv, barbatilor nu le place asta, de aceea se inchide in el si devine morocanos.In plus eu cred ca el refuza dialogul pentru ca el crede ca tu exagerezi iar el are dreptate, dar nu are curaj sa-ti spuna asta.
Daca te iubeste va ceda si va sta la povesti cu tine.
Ai rabdare, nu-ti pierde increderea in tine si iubeste-l, asa cum o femeie desteapta stie sa iubeasca un barbat.Totul depinde de tine si de cat de tare iti doresti sa continui casnicia asta.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 10:57

De la: mell, la data 2009-06-18 10:52:52
De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-18 09:09:37Multumesc,Mell!! Ai dreptate ,ar trebui sa purtam o discutie,insa de cate ori fac asta imi spune ca el nu a gresit cu nimik,si eu le stiu pe toate si totul degenereaza intr-o cearta de zile mari.Si pentru ce-i care mi-au raspuns si m-au luat la misto,tin sa le spun ca, chiar nu ma supraapreciez si stiu cum sunt..Nu va imaginati ca sunt vreo taranca ,care sta in casa in capod matlasat si face mancare.Nu!!! Chiar nu sunt...Eu am renuntat la o cariera,la un job peste ocean ca sa fiu cu el si sa fie bine...Dar parca nimic nu e bine,cu cat te chinui mai mult cu atat dai gres...Nu mai zic nimic !! Va multumesc pentru ajutorul acordat ..

Nu dispera, nu-l dispera.Barbatii intodeauna au o limita ( asa cred ei ), intreaba-l cum vede el casnicia voastra peste ani daca continuati asa.Fi fata desteapta si nu te impune agresiv, barbatilor nu le place asta, de aceea se inchide in el si devine morocanos.In plus eu cred ca el refuza dialogul pentru ca el crede ca tu exagerezi iar el are dreptate, dar nu are curaj sa-ti spuna asta.
Ai rabdare, nu-ti pierde increderea in tine si iubeste-l, asa cum o femeie desteapta stie sa iubeasca un barbat.Totul depinde de tine si de cat de tare iti doresti sa continui casnicia asta.

copilul ala urat din poza de la avatar al tau este? ce dracu l-ai mai pus sa-l vada si toata lumea!

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 11:00

De la: yuppy002811, la data 2009-06-18 10:57:38
De la: mell, la data 2009-06-18 10:52:52

copilul ala urat din poza de la avatar al tau este? ce dracu l-ai mai pus sa-l vada si toata lumea!

Te-ai prins......nu e al meu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 11:02

hal de mama ce esti tu!!! acum nu-l mai recunosti huh?
mare bagaboanata mai esti

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 11:05

De la: yuppy002811, la data 2009-06-18 11:02:02hal de mama ce esti tu!!! acum nu-l mai recunosti huh?

Uff si de data asta te-ai prins.Tine-te bine sa nu cazi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 11:08

De la: mell, la data 2009-06-18 11:05:05
De la: yuppy002811, la data 2009-06-18 11:02:02hal de mama ce esti tu!!! acum nu-l mai recunosti huh?

Uff si de data asta te-ai prins.Tine-te bine sa nu cazi.

daca copilul ti-e asa de urat, tu cred ca esti putin mai frumoasa ca dracu
doar asa se explica lipsa unei poze cu tine
ti-ale dracu de bagaboante

alina_georgy1980

17 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 11:15

Da asa am sa fac!!! Oricum daca continuua asa ,in stilul asta cred ca cedez psihic :)). ..Nu-l zapacesc,incerc sa ma port cat mai normal cu el si sa nu-i dau de banuit ca eu imi fac griji..Timpul le rezovla pe toate,insa am o limita si eu!!! Multumesc Mell si nu-l baga in seama pe ,,domnu asta,,care are un limbaj f bogat;)..

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce se plictisesc barbatii asa repede?
Mergi la: