back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce se plictisesc barbatii asa repede?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 11:15

De la: yuppy002811, la data 2009-06-18 11:08:22
De la: mell, la data 2009-06-18 11:05:05
De la: yuppy002811, la data 2009-06-18 11:02:02hal de mama ce esti tu!!! acum nu-l mai recunosti huh?
mare bagaboanata mai esti

Uff si de data asta te-ai prins.Tine-te bine sa nu cazi.

daca copilul ti-e asa de urat, tu cred ca esti putin mai frumoasa ca dracu
doar asa se explica lipsa unei poze cu tine
ti-ale dracu de bagaboante

Alooo vagabondule, masaora-ti cuvintele.
"Bagabont"????? Mai citeste si tu.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 07:35

pt ca barbatul e un vanator prin felul sau de a fi,de aceea ,sotia e deja o cetate pe care el a cucerit-o,va merge din nou la vanatoare sa caute altceva,indiferent daca sotia e frumoasa,desteapta si devreme acasa

d tataru
Tepy

5 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 07:54

hm...dupa parerea cred ca un baiat se plictiseste atunci cand merge totul prea bine..... in sensul ca daca merge bine si are o fata care merita sa ii zici ca este o fata serioasa..dar sti u daca lipseste sarea si piperul ...se pictiseste ... bine depinde si de la om la om cum este ca persoana.. dar eu unu ma-s plictisi daca toate sunt la locul lor ..sti u fata perfecta nu exista dar toata lumea si-o doreste...nu tu aia tachineala nu tu suparare daca nu te superi nu ai cum sa te inpaci ... si sti foarte bine ca inpacarea este foarte dulce si duce ceva nou intr-o relatie serioasa ...

liviupavel70

9 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 07:54

E lasa ca nu-i chiar asa. Daca are zilnic ce vana/descoperii la tine atunci sigur nu va cauta in alta parte (chiar daca ..gaina vecinului...). Si mai e ceva, daca tu esti cea care-i spune cand sa fumeze, cand sa bea o bere, unde sa stea la masa, cu ce mana sa tina furculita, cand sa vorbeasca si cand nu...etc... atunci ma pish pe ea de frumusete, harnicie si tot ce crezi tu ca e bun la tine...

yuppy002021

47 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 08:58

poate ai sacrificat prea mult pt el. acum stie ca ai face orice ca sa-l pastrezi deci ii vei accepta si comportamentul morocanos despre partea cu sexul chiar imi creeaza o suspiciune;
cum isi satisface el nevoile sexuale? pt ca daca nu se autosatisface, atunci o face cu alta. dar chiar si in cazul asta, asa cum i-a atras ea atentia poti sa o faci si tu din nou......adica prin atitudine provocatoare, senzuala si mai ales provoacai PUTINA gelozie, pleaca 2 saptamani cu o prietena in vacanta, PUTINA indoiala ca vei vi acolo pt el in orice conditii.

dragoshm

8 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 09:00

buna nu te supara pe mine dar poate ca e cam plictisit de atata bunatate si intelegere dar sincer daca ar fi asa cum spun eu ar fi cel mai prost barbat din lume.poate nu isi da seama ce ara langa el eu mi-as dori asa ceva dar...........fii si tu mai aspra cu el un pic si fa-l sa traiiasca aventuri cu tine.sper sa mearga.

balandoru

11 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 09:43

ma bag si eu in seama o secuda....asta nu inseamna ca detzin adevarul total....De multe ori ne invinovatzin sau invinovatzim..pe noi,pers de langa....pt niste probleme care apar si nu le intzelegem si nu stim ce sa facem....De cele mai multe ori problemele sunt la noi,si nu in alta parte.Plecam de la premiza ca fiecare este unic in felul lui....automat fiecare are pareri si gandiri diferite...daca potzi vedea asta...sigur intzelegi si faptul ca poate este normal sa fie asa...sa se ajunga aici in ori ce relatzie...sau casnicie.Deci nu zic ca este ok,sa caytzi raspunsuri...doar ca raspunsurile tot tu le detii....ca degeaba iti spun eu...sau altii,i-a si fa asa,sau asa,sau altcumva,pt ca tot ce vrei tu asculti sau intelegi....si intr-un finat tot ce conteaza este ce vrei,ce faci....Iar daca raspunsurile tale nu sunt de folos....cauta ajutorul la oameni care te pot ajuta.......sper sa nu fii suparat pe nimeni.

corporatenews023664

92 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 09:57

Nu stiu de ce se plictisesc unii dintre ei, dar cel despre care vorbesti nu pare tocmai plictisit. Poate ca s-a intamplat ceva si nu ti-ai dat seama, poate are omul o problema, vreo criza de parsonalitate, ceva. Find out.

ak446

59 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 09:59

Parerea mea e ca daca si tu esti cuminte si el e cuminte totul a devenit monoton, o rutina munca casa una alta asta in fiecare zi voi trebuie sa va puneti si sa vorbiti ca doi oameni maturi iniante de a fii prea tarziu

Fosta membra 9am.ro

125 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 10:43

Draga Alina , citind postarile de aici ,cred ca ai primit (si )cateva pareri pertinente ;incerc si eu sa-mi exprim parerea , rugandu-te sa incerci sa te linistesti , sa faci o "pauza" in gandurile tale . De abia apoi , sa judeci relatia voastra. E clar , ceva nu e in regula...chiar partea de sex...nu e chiar in regula , sunteti foarte tineri...26 de ani , 29 de ani..... daca de acum apare...plictiseala , ce sanse mai are o casnicie ,in timp....care sa va gaseasca tot impreuna , crescandu-va nepotii...??!
Spuneai ca el e genul baiatul mamei , iar tu , un pic mai in varsta ( desi , 3 ani e irelevant ) dar ca ai facut eforturi pentru a fi o sotie buna . Adica, ti-ai asumat probabil majoritatea rolurilor ,obligatiilor in casnicie . Eeiii ,poate ca aici ar fi o posibila problema....Poate ca el se simte...tot cocolosit ,adica...baiatul mamei si nu ...sotul tau. Asa ca , ajungem tot la comunicare , cum au spus mai multi forumisti ,asa ca incearca sa-l faci sa-si vada statutul de sot in aceasta casnicie . In loc sa fii tu mereu cea care face toate ...implica-l si pe el...chiar daca tu te descurci singura ( poate chiar mai bine ) dar , pune-l sa faca cutare lucru ,cere-i parerea despre...diverse care au legatura cu casa voastra , chiar...cumparaturi...in asa fel incat , poate se va trezi din copilareala prelungita . Si cred ca ar trebui sa-ti rezervi timp si pentru tine , fara el . Iesi fara el ,dar nu sa-l intarati ,ci doar sa observe ca nu esti langa el , fie macar ca a vrut...suc de portocale si a trebuit sa se duca la bucatarie si sa-si puna in pahar . Asa e , din pacate, multi oameni nu-si vad fericirea de langa ei decat cand sunt gata sa o piarda . Nu-l cicali , se va simti agresat , obosit ,si indreptatit sa...se retraga. Fii diplomata , infasoara-l usor , de jur imprejur...ca sa-si dea el singur seama - asa le place lor...

Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul. (Albert Einstein)
klaudya_e

54 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 11:02

de ce crezi ca problema e la el? Poate ca esti prima care s-a plictisit si el a simtit asta si reactioneaza si el cum poate..si daca tot te-ai caracterizat pe tine asteptam o caracterizare detaliata si a lui..sunt curioasa cum il privesti tu pe el la momentul actual..iar faptul ca sexul lipseste din relatia voastra clar e o problema..atractia sexuala a disparut..comunicare nu mai exista...

Omul este singurul animal care se vede traind - Emil Cioran
soare_copilaresc

19 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 11:29

In primul rind , nu toti barbatii se plictisesc ,,asa de repede ,, in al doilea rind un om care are preocupari nu are timp sa se plictiseasca . In al treilea rind un om care cauta mereu e instabil psihic . In general societatea de azi e labila si-ti trebuie o mare putere de stapinire si un autocontrol c-a sa nu cazi prada valului si tentatiilor de moment . Deci un barbat ce se plictiseste repede e lipsit de preocupari , lipsit de imaginatie , lipsit de initiativa este un barbat care ASTEAPTA !

yuppy070790

29 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 11:55

dupa parerea mea barbatii se plictisesc atunci cand intervine rutina,poate si femeeile sunt cicalitoare,daca ei sunt afemeiati automat se plictisesc atunci cand intervine ceva nou.de multe ori e si vina femeii deoarece poate ii da totul pe tava ,nu mai are ce sa mai descopere la pers respectiva si deobicei trb adus cva nou atat in viata intima ,personala cat si profesionala..si mai depinde si de el ,daca nu vrea o relatie atunci e ca si cum ne-am lupta cu morile de vant.Trebuie sa incercam pe cat de mult posibil sa evitam rutina care duce la monotonie ce determina plictiseala..

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 12:01

Conteaza si pertenerul de viata cu care vrei sa traiesti daca este o persoana cu care nu poti vb mai nimica obligat se plictiseste si pleaca sa vb cu alti care are ce sa vb

StickyTack

41 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 12:40

De ce ? Din cauza celor ca tine Parerea mea e ca nu are amanta, daca ar avea ar veni fericit acasa.Toata descrierea sotului a fost "baiatul mamei", el nu e plictisit de tine, el e nervos si suparat pe tine, sa ii dai acum atributii de genu sa faca el aia aia si aia ca sa se simta barbatul casei iarasi nu e k pentru ca iar chestiile vin de la tine , tu tot timpul il impingi de la spate, lasa-l si pe el ca si el stie, gandeste, cunoaste si traieste.Chiar a incercat sa iti spuna ce are dar tu nu l-ai auzit "insa de cate ori fac asta imi spune ca el nu a gresit cu nimik,si eu le stiu pe toate si totul degenereaza intr-o cearta" vorbeste frumos cu el pe un ton moale si nu il critica.
Eu in locul lui as urca pe un motor, as face plinul si as pleca pana aici in Venetia la 1000km departare, ca tot nu am ajuns cand a fost carnavalul iar apoi m-as intoarce la so-ti-a mea iubitoare Acum fara gluma, lasa-l sa faca ce vrea, ce il facea pe el sa se simta bine inainte ? da-i un sut in fund si zi sa faca aia, nu-l mai sufoca...si lipsa sexului e doar un efect la cauza asta cu "plictiseala"

Vacutele fericite dau cel mai bun lapte !
Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 13:19

De la: libra66, la data 2009-06-21 10:43:16 Draga Alina , citind postarile de aici ,cred ca ai primit (si )cateva pareri pertinente ;incerc si eu sa-mi exprim parerea , rugandu-te sa incerci sa te linistesti , sa faci o "pauza" in gandurile tale . De abia apoi , sa judeci relatia voastra. E clar , ceva nu e in regula...chiar partea de sex...nu e chiar in regula , sunteti foarte tineri...26 de ani , 29 de ani..... daca de acum apare...plictiseala , ce sanse mai are o casnicie ,in timp....care sa va gaseasca tot impreuna , crescandu-va nepotii...??!
Spuneai ca el e genul baiatul mamei , iar tu , un pic mai in varsta ( desi , 3 ani e irelevant ) dar ca ai facut eforturi pentru a fi o sotie buna . Adica, ti-ai asumat probabil majoritatea rolurilor ,obligatiilor in casnicie . Eeiii ,poate ca aici ar fi o posibila problema....Poate ca el se simte...tot cocolosit ,adica...baiatul mamei si nu ...sotul tau. Asa ca , ajungem tot la comunicare , cum au spus mai multi forumisti ,asa ca incearca sa-l faci sa-si vada statutul de sot in aceasta casnicie . In loc sa fii tu mereu cea care face toate ...implica-l si pe el...chiar daca tu te descurci singura ( poate chiar mai bine ) dar , pune-l sa faca cutare lucru ,cere-i parerea despre...diverse care au legatura cu casa voastra , chiar...cumparaturi...in asa fel incat , poate se va trezi din copilareala prelungita . Si cred ca ar trebui sa-ti rezervi timp si pentru tine , fara el . Iesi fara el ,dar nu sa-l intarati ,ci doar sa observe ca nu esti langa el , fie macar ca a vrut...suc de portocale si a trebuit sa se duca la bucatarie si sa-si puna in pahar . Asa e , din pacate, multi oameni nu-si vad fericirea de langa ei decat cand sunt gata sa o piarda . Nu-l cicali , se va simti agresat , obosit ,si indreptatit sa...se retraga. Fii diplomata , infasoara-l usor , de jur imprejur...ca sa-si dea el singur seama - asa le place lor...

da,bun raspuns,sa-l puna sa-si spele singur toalele,sa se duca la mama sa-i calce camasile:)lasand gluma la o parte,situatia e destul de delicata si probabil sfatul tau este cel mai pertinent

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 13:43

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 13:41:18Buna!!! Tare as vrea sa stiu de ce se plictisesc barbatii asa repede,intr-o relatie.Nu vb doar de prietenie ,vorbim de o casnicie,si de o nevasta frumoasa,desteapta,cuminte si harnica..Care este o persoana minunata si intelegatoare!!!Si el tot e plictisit si morocanos..si nu-i convine nimic...As vrea sa ma ajutati si sa-mi raspundeti .Va multumesc si apreciez.E prima oara cand postez,dar urmaresc tot timpul subiectele

Nu am avut o asemenea experienta in casnicie.
In prietenie, da - caci eram cuminte si ei aveau nevoie si de altceva.

lost_forever

2 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 13:59

M-am uitat peste ce ai scris si cred ca ar trebui sa te gandesti ca ar fi mai simplu varianta cu inainte incerca sa te cucereasca acuma deja te are si nu are nici un motiv sa isi faca probeleme deci prin urmare nu mai are de ce sa fie altfel.

unombun2006

24 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:16

Doamnelor si domnior am citit cu interes parerile voastre si pot sa zic ca toate sunt pertinente si au adevarul lor.
Parerea mea este ca un barbat ca orice om se plictiseste de aceeasi ciorba zi de zi. Ii mai trebuie si o friptura din cand in cand. probabil ca friptura la el este amanta sau probabil s-a plictisit din cauza monotoniei. Ideea este ca si daca are amanata sau este monotonie tu ca fata trebuie sa vii cu ceva nou, sa-l sochezi putin, sa-l faci sa te doreasca iar.

je_chopper

11 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:25

siguranta nu il mai atragi, dar e prostia lui nu stie sa pretuiasca asa cum zicea cv-a mai jos nu a trecut prin experiente urate ca sa-si dea seama ce pierde (ca mine)iar in ce te priveste tre sa fii inventiva si tot timpul schimbatoare(culoarea parului, tinute sexi ....etc)

nonelyoo

31 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:31

Daga Alina...ti-as raspunde printr-o intrebare...de ce s-au inventat haremurile?

Barbatul e facut prin structura lui sa caute noul; noi forme corporale (forme si dimensiunea sanile sanilor, a coapselor, talia si bineinteles formele fundului), de noi experiente sexuale (nu e vorba numai de experienta la pat, ci si schimbarea stilului de a face sex care difera ad la femeie la alta si este o caracteristica constanta, individuala a fiecarei femei (de exemplu exista femei mai isterice la pat ca trasatura a personalitatii lor). Practicarea repetata a aceluias comportament sexual din partea aceleasi partenere duce la obisnuinta si, in cele din urma, la plictiseala.

nonelyoo

31 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:31

Daga Alina...ti-as raspunde printr-o intrebare...de ce s-au inventat haremurile?

Barbatul e facut prin structura lui sa caute noul; noi forme corporale (forme si dimensiunea sanile sanilor, a coapselor, talia si bineinteles formele fundului), de noi experiente sexuale (nu e vorba numai de experienta la pat, ci si schimbarea stilului de a face sex care difera ad la femeie la alta si este o caracteristica constanta, individuala a fiecarei femei (de exemplu exista femei mai isterice la pat ca trasatura a personalitatii lor). Practicarea repetata a aceluias comportament sexual din partea aceleasi partenere duce la obisnuinta si, in cele din urma, la plictiseala.

dada85

34 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:38

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 13:41:18Buna!!! Tare as vrea sa stiu de ce se plictisesc barbatii asa repede,intr-o relatie.Nu vb doar de prietenie ,vorbim de o casnicie,si de o nevasta frumoasa,desteapta,cuminte si harnica..Care este o persoana minunata si intelegatoare!!!Si el tot e plictisit si morocanos..si nu-i convine nimic...As vrea sa ma ajutati si sa-mi raspundeti .Va multumesc si apreciez.E prima oara cand postez,dar urmaresc tot timpul subiectele

De ce se plictisesc? De plictiseala! Nici cu prea mult bine nu e bine, mai trebuie si ceva indiferenta, pic cat sa-l stimulezi.

VlabiouzzZzZ

113 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:39

De la: klaudya_e, la data 2009-06-21 11:02:58de ce crezi ca problema e la el? Poate ca esti prima care s-a plictisit si el a simtit asta si reactioneaza si el cum poate..si daca tot te-ai caracterizat pe tine asteptam o caracterizare detaliata si a lui..sunt curioasa cum il privesti tu pe el la momentul actual..iar faptul ca sexul lipseste din relatia voastra clar e o problema..atractia sexuala a disparut..comunicare nu mai exista...

Yes, YOU MADE MY DAY....in sfarsit o stimabila care stie ca si voi va plictisiti dar nu va dati seama. Radiez.

Cu tot respectul imi scot palaria si ma inclin!!!

VlabiouzzZzZ

113 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:46

Ca barbat mandru ce sunt :), nu pot sa spun decat ca asa e ne plictisim repede, dar nu e toata vina a voastra, e mai mult a noastra si lasa-ma sa iti spun si dece.
Gandeste-te ca te plictisesti si de mancarea ta preferata, la un moment dat, d-apai de o doamna care e tot timpul langa tine, devine sufocant, ca o celula in care esti inchis, avem nevoie de spatiu, comunicarea nu rezolva sub nici o forma problemele sexuale, cine crede e naiv(a) rau de tot, sa si explic: noua ne place sa fim surprinsi, ceva gen mama ce stie sau s-a dat pe brazda stimabila, asa mai amani plictiseala, iar dak incepi sa vorbesti despre asta si la un moment dat sa si reusesti si ati si rezolvat totul, cand vine momentul adevarului el nu va mai fi surprins deoarece a trecut prin munca de convingere sa faceti ce faceti in pat(sau oriunde), poate prima oara va fi ca na in sfarsit i se intampla ce vrea, dar dupa poate sa inceapa cu ganduri de genu, ce dracu ti-a trebuit atata, nu putea sa vina de la sine ca uite nu e asa de greu(again astea sunt ganduri).

Alt motiv de plictiseala este genul de relatie statica, aici e vina voastra(cred), ca in loc sa interactionati si cu alte pesroane si sa aveti diverse activitati, voi femeile preferati sa stati singurei si romantic si dragutz, nuuuuuuuuuuuuuuu, eu unul din motivul asta am incheiat relatii care nimeni nu credea ca se mai incheie, si daca veri sa schimbi asta acum, NU il lasa singur, s-ar putea sa se faca musulman si sa isi faca harem. tot ce trebuie sa faceti este ca de la bun inceput sa aveti o relatie activa si amuzanta, poate ai observat ca relatiile active sunt si cele mai viabile ca reusesti sa amani plictiseala. In a word BE FUNNY, we love that.

Si cel mai important motiv este trecerea timpului unul langa celalalt, e inevitabil sa nu te plictisesti chiar si voi va plictisiti, dar nu va dati seama niciodata, ca sunteti prea dependente de ei, si atunci incepeti sa suferiti degeaba, fiti mai independete nu mai credeti toate prostiile, ma jur naivitatea si nevoia de dependentza sunt cele mai mari defecte ale femeilor, in rest sunt prea mici, d-aia sunteti voi mai bune ca noi, dar alea doua sunt naspa in amre parte numai pt voi, prea putin pt noi ca suntem niste porci.

Ultima trebusoara.

Daca ai o casnicie, si simti ca O SA INCEAPA, nu ca a inceput deja, ca atunci e prea tarziu, inca o data ca o sa inceapa sa se plictiseasca...atunci e timpul pentru un copil !!ATENTIE!! asta daca sunteti sigure ca merita si paote sa fie tata. Un copil e ultima frontiera de trecut inro casnicie lunga, trebe doar sa fiti parinti buni, si tzancu o sa va tina legati pe viatza. TRUST ME or DON"T :)

tnicuro

1086 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 14:56

De la: linda, la data 2009-06-17 19:46:49
De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-17 19:22:07Of m-am gandit din toate punctele de vedere...Chiar nu prea gresec in relatia asta!! Poate e diferenta de varsta,eu sunt mai mare cu 3 ani decat el...Eu am 29 el 26 ....Nu stiu!!El oricum mereu a fost baiatu lui mama...A fost cocolosit ,dar am incercat mereu sa ma comport impecabil si cred ca asta si fac..Si cu sexul cred ac e bine,inainte asta se intmapla zilnic acum poate odata la sapt sau de ori pe luna.Nu ma intelegeti gresit,nu sunt vreo obsedata ,dar imi pun un semn de intrebare?!!!De ce toate astea?E l este un tip f linsitit si cuminte,dar totusi tind sa cred ca e altceva la mijloc.Va multumesc ca ma ajutati,conteaza enorm pentru mine si alte pareri.

atunci e clar...are o amanta.

Poate ati ars tot la inceput ca o explozie.
Este o vb lucrurirle bune se iau cu lingurita si nu cu polonicul sa nu se termine repede.Trebuie reaprins focul si de data asta mers
in pasi incet,un joc deal descoperi pe el si el pe tine zilnic este ceva nou alungati monotonia,daca vreti sa aveti viitor impreuna folositiva imaginatia.

tnicuro

1086 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:04

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-18 09:09:37Multumesc,Mell!! Ai dreptate ,ar trebui sa purtam o discutie,insa de cate ori fac asta imi spune ca el nu a gresit cu nimik,si eu le stiu pe toate si totul degenereaza intr-o cearta de zile mari.Si pentru ce-i care mi-au raspuns si m-au luat la misto,tin sa le spun ca, chiar nu ma supraapreciez si stiu cum sunt..Nu va imaginati ca sunt vreo taranca ,care sta in casa in capod matlasat si face mancare.Nu!!! Chiar nu sunt...Eu am renuntat la o cariera,la un job peste ocean ca sa fiu cu el si sa fie bine...Dar parca nimic nu e bine,cu cat te chinui mai mult cu atat dai gres...Nu mai zic nimic !! Va multumesc pentru ajutorul acordat ..

Conteaza si modul cum pui problema si cum discuti.

tnicuro

1086 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:06

De la: alina_georgy1980, la data 2009-06-18 11:15:28Da asa am sa fac!!! Oricum daca continuua asa ,in stilul asta cred ca cedez psihic :)). ..Nu-l zapacesc,incerc sa ma port cat mai normal cu el si sa nu-i dau de banuit ca eu imi fac griji..Timpul le rezovla pe toate,insa am o limita si eu!!! Multumesc Mell si nu-l baga in seama pe ,,domnu asta,,care are un limbaj f bogat;)..

Asta spune clar ca nu comunicati.NU trebuie sa te ascunzi ,am zis trebuie sa cautati sa reaprindeti focul vieti si iubirii intre voi si sa traiti sa alungati monotonia.
Succes.

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:08

eu doresc o asemenea femeie!poate facem o combinatie ca nu ma plictisesc nici odata!defapt aia care nu au facut nimic in viata si primesc tot pe tava si soarta a fost ok cu ei!se plictisesc cel mai repede!

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:30

uite o posibila optiune , mentionez ca nu am stat sa citesc toate mesajele postate anterior acestui mesaj ,
dar poate nu te place asa mult / nu te iubeste , dar a continuat relatia /avansat (pana in punctul asata ) cu tine doar ca te-ai purtat multe prea bine cu el, ca esti desteapta , harnica , cuminte .... , a apreciat aceste calitati si chiar daca nu tinea asa mult la tine a continuat sa fie cu tine si apoi s-a simtit obligat sa avanseze la urmatorul pas .... , sau pur si simplu, ca esti multe prea cuminte (poate el te vede plictisitoare ...),
nu stiu ar trebui sa vb cu el , nu cu un forum ....

burn baby, burn ...
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce se plictisesc barbatii asa repede?
Mergi la: