back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Gelozie excesiva!!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Cristi254

27 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:21

Buna,

In urma cu cateva zile am postat cateva informatii despre actuala mea relatie, ..am primit cateva sfaturi pt care va multumesc, insa as vrea sa mai discut ceva cu voi. Sunt excesiv de gelos si nu stiu cum sa scap de asta. Din fericire, Dumnezeu mi-a dat unpik de creier, un aspect mediu spre ok, o situatie materiala decenta, am primit si o educatie, etc. La prima vedere sunt un baiat ok, linistit, cu un viitor frumos. Ok, am cunoscut o fata frumoasa, am fost insistent la inceput, am reusit s-o cuceresc intr-un final, v-am spus in posturile anterioare ca deja suntem de 3 ani impreuna si acum locuiesc cu ea. Insa sunt FOARTE gelos, inca de la inceputul acestei relatii. Ii controlez fiecare miscare, ii controlez viata, totul in jurul ei mi se pare suspect, daca pleaca mai aranjata la munca ma enervez si ma iau de ea, daca se machiaza la fel, daca o vad ca iesim in oras si arata bine incepe show-ul, daca la locul de munca imi povesteste de vreun coleg, ma enervez, daca nu e langa mine si ma uit la ceas la --:01...e clar, ma inseala, o sun in permanenta, la fiecare ora, si nu ca sa ma interesez de ea ci ca sa vad ce face, unde e, fiind mai atent la ceea ce aud in fundal decat la ea si la nevoile ei. Am ajuns sa verific pana si cand face dus, daca face inainte sa plece la munca, sau dupa...si tot asa. Ii verific telefonul ii verific mailul, ii verific paginile accesate, aproape toata viata ei e monitorizata de mine. Nu stiu de ce fac asta, totusi o fac. Nu-mi gasesc nici o explicatie. Imi dau seama ca e groaznic ce fac, si oricum ma consuma foarte tare , imi pierd ff mult timp, si tot asa. Mi se pare ca e o femeie foarte frumoasa, incredibil de sexy, pe care orice baiat si-ar dori-o, inclusiv cei mai buni ca mine. O iubesc enorm, dar intr-un mod distructiv, si sunt convins ca nu -i demonstrez dragostea mea cu atitudinea asta posesiva, cu monopolul pe care il am asupra ei. Iar ea e o femeie foarte independenta, si evident, la fiecare remarca a mea gen "iar te-ai machiat" se enerveaza si ea si incepem sa tipam unul la celalalt. Dar am momente cand pur si simplu nu suport s-o vad atat de frumoasa, si sa nu fie alaturi de mine. Chiar abia trezita din somn , nearanjata, are ceva ce atrage ca un magnet orice baiat. Si ma simt intr-o permanenta tensiune, iar tensiunea se amplifica mai ales atunci cand arata bine, si tensiunea creste, chiar daca e cu mine. Nu de putine ori am suprins baieti care o dezbracau din priviri, ea fiind langa mine. Si ma simteam foarte amenintat. Oriunde se duce, la doctor, la politie, la paine, primeste avansuri de la barbati intre 16-60 ani. Nu as putea spune ca m-a inselat, desi au fost cateva momente tensionate intre noi. Ea lucreaza intr-un mediu cu foarte multi colegi (evident si baieti) .. e o fire mai deschisa, mai sociabila, am avut si cateva momente in care am gasit diverse dovezi ale unei posibile infidelitati, dar majoritatea au fost pure coincidente, deci in ciuda explicatiilor ei, eu sustineam sus si tare ca m-a inseat. In fine...E o fata cuminte, responsabila, si imi dau seama ca incet incet, ii distrug viata, ii omor intimitatea, psihicul, nervii , tot, acuzand-o de tot felu de prostii, pe baza unor fantasme ale mele. Daca m-as desparti de ea, viitoarea mea prietena ar avea aceeasi soarta, probabil. Daca imi puteti da un sfat despre cum sa ma linistesc, cum sa-mi scot obsesiile din minte, m-as bucura enorm. Daca ati trecut prin situatii similare si le-ati rezolvat, va rog sa-mi transmiteti si mie. Nu stiu, as tunde-o 0 probabil, i-as face ceva sa-i schimb aspectul, sa fiu sigur ca nimeni nu se uita la ea, si astfel, voi fi eu "steaua" ei stralucitoare. Ei, e o fantezie irealizabila, dar daca deja gandesc asa, nu pot sa cred ca e iubire. Si totusi am senzatia ca o iubesc. Astept parerile voastre. Nu am chef de critici, ma critic destul zilnic pentru ceea ce fac, ...vreau solutii...si impresii.

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:27

Ca sa fiu scurt....esti dus tata, inca nu te-a parasit?
Cam asta este termenul unui om care rezista la asa ceva...3-4 ani, ai noroc ca te iubeste ca altfel pleca de mult

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:37

OMG!
Vere, primul pas pe care l'ai facut e recunoasterea tuturor lucrurilor de mai sus mentionate.
Acum depinde de tine! DOAR de tine!
Nu cred ca exista vreun leac, sau ceva nemarginit de a fi pronuntata o solutie pt gelozia ta atat de ... atat de... DAR totul vine din cap!
TU trebuie sa te opresti, sa o iei mai usor, sa ITI DAI tie o sansa, sa te lasi sa traiesti ALATURI de ea, si NU PRIN EA.
Zau, femeia asta te iubeste...

Cristi254

27 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:43

Nu tre' sa fiti acizi, v-am cerut o parere. Da, multumita ei, ma vad super naspa. Exagereaza in anumite aspecte, dar am realizat si eu ce fac. Faza mai naspa e ca desi ma abtin de la anumite remarci sau comentarii, inca le gandesc. si...consumul nervos e mare. FOARTE MARE. Bun, ati trecut prin asa ceva? aveti vreo solutie in cazul in care ati scapat de asemenea conceptii ? E naspa, vreau sa ma indrept, si nu stiu cum. Stiu si eu ca "OMG"...stiu ca o chinui, ca e naspa, ca ii fac rau...parca e o obsesie care ma urmareste.

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:49

si daca stii, de ce nu te abtii? ca ziceai ca ai un pic de creier

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:50

nu sunt raspunsuri acide.
dar ma bucur ca imi zici mie (noua) "stiu, stiu stiu" dar tot nu faci nimic!
ESTI BARBAT! sau.... invata sa fii unul! dar nu un gelos obsesiv. ala nu mai e nimic in fata femeii.
e ok gelozia rezonabila intr'un cuplu, dar la tine absolut nu'i vorba de asa ceva, depasesti "stadiul" cu mult afara..
atunci, cauti rezolvare singur! pt ca POTI!
trebuie sa te abtii in a o enerva pe ea in fiecare zi, si sa inlocuiesti toate cuvintele pe care i le'ai spune cand o vezi machiata si asa frumoasa iesind pe strada, in loc sa iti imaginezi ca o agata toti derbedeii, modifica putin scenariul si inchipuieti ce o sa ii faci cand o sa ajunga acasa. si in timpul de la munca, nu o vei mai suna obsesiv, ci doar te vei abtine sa o mai suni, nici mesaj, nimic! incearca macar o zi doua sa vezi cum e.... si sa vezi cum de abia va astepta si EA sa vina acasa cat mai repede si sa o rasplatesti pt toata iubirea pe care ti'o poarta ca te'a suportat atata timp!
hai, putin optimism.
poti face asta?

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:50

De la: Cristi254, la data 2009-06-12 23:43:25Nu tre' sa fiti acizi, v-am cerut o parere. Da, multumita ei, ma vad super naspa. Exagereaza in anumite aspecte, dar am realizat si eu ce fac. Faza mai naspa e ca desi ma abtin de la anumite remarci sau comentarii, inca le gandesc. si...consumul nervos e mare. FOARTE MARE. Bun, ati trecut prin asa ceva? aveti vreo solutie in cazul in care ati scapat de asemenea conceptii ? E naspa, vreau sa ma indrept, si nu stiu cum. Stiu si eu ca "OMG"...stiu ca o chinui, ca e naspa, ca ii fac rau...parca e o obsesie care ma urmareste.

Adicatelea...care fa sa zica noi suntem acizi si exagerati, tu esti gigea mai-mai, nu?!
Daca mai vrei sa-ti revii accepta remarcile "acide", ca doar nu te injuram de mama, de tata, de patrie adorata
In al doilea rand...uat da fac gandesti?!
Frate cat crezi ca va mai sta langa tine....forever and ever?
Acum lasand gluma la o parte, du-te matale cateva zile intr-un loc plin de verdeata si liniste si gandeste-te ce puii tai vrei de la viata ta, de la viata ei...si cum vrei sa o sfarsesti...relatia, binenteles
Cat despre gelozie...toti purtam aceasta samanta in noi, dar unii mai si gandesc logic si au si incredere in partener...
Haide ca iar scriu prea mult...eu ma urasc pentru asta, crezi ca ar fi mai bine sa fiu gelos pe mine?!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 03:22

De la: Cristi254, la data 2009-06-12 23:43:25Nu tre' sa fiti acizi, v-am cerut o parere. Da, multumita ei, ma vad super naspa. Exagereaza in anumite aspecte, dar am realizat si eu ce fac. Faza mai naspa e ca desi ma abtin de la anumite remarci sau comentarii, inca le gandesc. si...consumul nervos e mare. FOARTE MARE. Bun, ati trecut prin asa ceva? aveti vreo solutie in cazul in care ati scapat de asemenea conceptii ? E naspa, vreau sa ma indrept, si nu stiu cum. Stiu si eu ca "OMG"...stiu ca o chinui, ca e naspa, ca ii fac rau...parca e o obsesie care ma urmareste.

Pentru tine un cuvant: paranoic :)
Pentru cei 3 ani petrecuti langa tine, fata asta merita sa fie ... premiata si decorata ,este un monument al rabdarii.

Addendum spre indreptarea ta: antipshotice, tranchilizante, sedative ;
locuri utile de vizitat (Spitalul9 , Socola, Gataia, Zam ) ...varianta de rezerva- exorcizarea

Multa bafta

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 07:58

De la: Cristi254, la data 2009-06-12 23:21:01Buna,

" Astept parerile voastre. Nu am chef de critici, ma critic destul zilnic pentru ceea ce fac, ...vreau solutii...si impresii.
"

Era mult mai simplu daca "ea" ar fi spus aceste cuvinte...atunci i-as fi raspuns pe loc: "fugi, fugi rapid si cat mai departe!", dar tie...
Este f clar ca desi constientizezi gravitatea si pericolul pe care il reprezinta atitudinea ta, nu reusesti sa te controlezi nici macar intr-o mica masura, in acest caz, cu regret iti spun ca, desi nu sunt de specialitate, tind sa ii dau dreptate Oksanei.Nu e nicio urma de ironie in cuvintele mele, chiar consider ca ai nevoie macar de o consiliere psihologica, pt ca tu nu ai resursele psihice necesare unei "reveniri" de unul singur, macar pe "linia de plutire" a normalitatii unei relatii...

P.S. Imi pare sincer rau pt amandoi!...
Buna dimineata!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 09:47

De la: Cristi254, la data 2009-06-12 23:43:25

Nu tre' sa fiti acizi, v-am cerut o parere. Da, multumita ei, ma vad super naspa. Exagereaza in anumite aspecte, dar am realizat si eu ce fac. Faza mai naspa e ca desi ma abtin de la anumite remarci sau comentarii, inca le gandesc. si...consumul nervos e mare. FOARTE MARE. Bun, ati trecut prin asa ceva? aveti vreo solutie in cazul in care ati scapat de asemenea conceptii ? E naspa, vreau sa ma indrept, si nu stiu cum. Stiu si eu ca "OMG"...stiu ca o chinui, ca e naspa, ca ii fac rau...parca e o obsesie care ma urmareste.

Mai bobocule! Greenie are dreptate - bine ca iti dai seama! Si Oksana are dreptate - esti de dus la tratament. Si sunt serioasa! Cauta un psiholog si dai bataie! Nu exista alta solutie!
Si de ce mama ma-sii de viata te apuca amocul cand se uita altii la ea?! Ca doar e ta! E cu tine! Iti spun acum ceea ce iti va spune si psihologul printre multe altele si in alte cuvinte: femeia asta frumoasa etc te-a ales pe tine, iar tu ar trebui sa fii fericit pt ca in timp ce ceilalti o dezbraca din priviri, tot ei se gandesc ... ce tare e tipul asta de are asa o minunatie langa el!
PS: dar nici fata nu prea e intreaga la minte ...

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 09:49

Cristi felicitari!!!deja ai ajuns la jumate-a drumului!asta prin faptul ca-ti recunosti tie k nu-i bine ceea ce faci!Din ce inteleg prietene ta e foarte frumoasa p.s. nu deveni gelos k nu o cunosc...mai faptul k ea e mai deschisa ,e sociabila, astea inseamna kai de incredere,asteapta-te la matza blanda sa te zgarie rau nicidecum la ceea mai prietenoasa!Faptul k comunica cu cei din jur ii da incredere in ceea ce simnte,n-are rost sa te simnti amenintat,asta nu inseamna k nu poti sa fi gelos ,crezi k yo nu-s si imagineaza-ti k yo aud in fiecare zi ce "bunoc" (k asta-i cuvantul )ii ala si ala, lucruri care-s spuse doar sa fiu facut gelos ,crede-ma in momentul in care aud asta in vine sa-l strang de gat ,doar k n-o fac ,imi arat gelozia atat cat e necesar si dupa aia mergem mai departe,gelozia nu-i un lucru rau atata timp cat o poti stapani ,atata timp cat nu degenereaza in ceva rau,nu uita gelozia vine din iubire ,nu te gandi k doar tu esti cel perfect ,ai grija k poate fiind gelos prea tare sa nu gresesti tu in fata ei,k dezlantui un monstru intorcand o femeie impotriva ta...tine-te tere ,da-ti cu capul de perete ,cand vrei s-o suni pentru raport ,mai bine intreab-o daca nu iesiti undeva vede-ti voi zi si tu ceva intreab-o ce face dar nu insista cu cine de ce si alea ! iar cand vine acasa mai incet cu ce-ai facut la munk,de ce ai ajuns cu 20 min mai tarziu k no se strik troleul ramane masina fara benzina,e aglomerat sunt o sumedenie de lucriri care ti s-e pot intampla intr-o zi...Daca nu te calme-zi ai s-o pierzi si nustiu daca asta-ti convine mai mult!!!!

Hai succes

Cristi254

27 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:04

Ok, cred ca voi urma sfatul asta cu consiliera psihologica. De mult il am in minte dar nu mi-am facut curaj. Acuma...nu stiu ce ganditi, dar...problemele au fost putin exagerate de catre mine, evident ea nu stie ca eu o monitorizez in permanenta. Si despre reprosurile pe care i le-am facut ... nu va imaginati ca i le fac zilnic. M-am luat de ea degeaba de cateva ori, a iesit show, si evident ulterior m-am abtinut. Numai ca acum, la cea mica remarca gen "ce-ai mai facut azi? pe unde ai mai fost? ceva special in ziua de azi?"...se enerveaza, face crize, si zice "nu mi-am notat pe carnetzel tot ce am facut azi" Ei, in fine...nu stiu daca se vor schimba lucrurile intre noi, avem momente cand e foarte multa chimie in relatia noastra, insa relatia in sine s-a schimbat, suntem mai distanti, mai rezervati...si e pacat. si nu stiu daca timpul ne va ajuta sa trecem peste problemele astea.

Cristi254

27 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:05

De la: canalia, la data 2009-06-13 09:47:30De la: Cristi254, la data 2009-06-12 23:43:25

Mai bobocule! Greenie are dreptate - bine ca iti dai seama! Si Oksana are dreptate - esti de dus la tratament. Si sunt serioasa! Cauta un psiholog si dai bataie! Nu exista alta solutie!
Si de ce mama ma-sii de viata te apuca amocul cand se uita altii la ea?! Ca doar e ta! E cu tine! Iti spun acum ceea ce iti va spune si psihologul printre multe altele si in alte cuvinte: femeia asta frumoasa etc te-a ales pe tine, iar tu ar trebui sa fii fericit pt ca in timp ce ceilalti o dezbraca din priviri, tot ei se gandesc ... ce tare e tipul asta de are asa o minunatie langa el!
PS: dar nici fata nu prea e intreaga la minte ...

De ce nu e intreaga la minte ? n-am inteles asta..

Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:07

Cum nu ai inteles? Pentru ca nu a fugit pana acum ...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:13

De la: canalia, la data 2009-06-13 10:07:18Cum nu ai inteles? Pentru ca nu a fugit pana acum ...

He, he! De-aia ma antrenam eu la atletism in timpul liceului, ca imi era teama ca dau peste un exemplar ca acesta,sa fug si sa nu ma mai ajunga din urma, desi...sigur nu ajungeam in situatia relatata mai sus!

Canalia... gand la gand cu bucurie!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:20

Gata, acum chiar fug si va las, ca am o zi!...

Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:23

da, Daria ... potrivelile noastre.
sa ai o zi splendida!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 10:27

De la: daria_ta, la data 2009-06-13 10:20:20Gata, acum chiar fug si va las, ca am o zi!...

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:17

De la: Cristi254, la data 2009-06-12 23:21:01Buna,

In urma cu cateva zile am postat cateva informatii despre actuala mea relatie, ..am primit cateva sfaturi pt care va multumesc, insa as vrea sa mai discut ceva cu voi. Sunt excesiv de gelos si nu stiu cum sa scap de asta. Din fericire, Dumnezeu mi-a dat unpik de creier, un aspect mediu spre ok, o situatie materiala decenta, am primit si o educatie, etc. La prima vedere sunt un baiat ok, linistit, cu un viitor frumos. Ok, am cunoscut o fata frumoasa, am fost insistent la inceput, am reusit s-o cuceresc intr-un final, v-am spus in posturile anterioare ca deja suntem de 3 ani impreuna si acum locuiesc cu ea. Insa sunt FOARTE gelos, inca de la inceputul acestei relatii. Ii controlez fiecare miscare, ii controlez viata, totul in jurul ei mi se pare suspect, daca pleaca mai aranjata la munca ma enervez si ma iau de ea, daca se machiaza la fel, daca o vad ca iesim in oras si arata bine incepe show-ul, daca la locul de munca imi povesteste de vreun coleg, ma enervez, daca nu e langa mine si ma uit la ceas la --:01...e clar, ma inseala, o sun in permanenta, la fiecare ora, si nu ca sa ma interesez de ea ci ca sa vad ce face, unde e, fiind mai atent la ceea ce aud in fundal decat la ea si la nevoile ei. Am ajuns sa verific pana si cand face dus, daca face inainte sa plece la munca, sau dupa...si tot asa. Ii verific telefonul ii verific mailul, ii verific paginile accesate, aproape toata viata ei e monitorizata de mine. Nu stiu de ce fac asta, totusi o fac. Nu-mi gasesc nici o explicatie. Imi dau seama ca e groaznic ce fac, si oricum ma consuma foarte tare , imi pierd ff mult timp, si tot asa. Mi se pare ca e o femeie foarte frumoasa, incredibil de sexy, pe care orice baiat si-ar dori-o, inclusiv cei mai buni ca mine. O iubesc enorm, dar intr-un mod distructiv, si sunt convins ca nu -i demonstrez dragostea mea cu atitudinea asta posesiva, cu monopolul pe care il am asupra ei. Iar ea e o femeie foarte independenta, si evident, la fiecare remarca a mea gen "iar te-ai machiat" se enerveaza si ea si incepem sa tipam unul la celalalt. Dar am momente cand pur si simplu nu suport s-o vad atat de frumoasa, si sa nu fie alaturi de mine. Chiar abia trezita din somn , nearanjata, are ceva ce atrage ca un magnet orice baiat. Si ma simt intr-o permanenta tensiune, iar tensiunea se amplifica mai ales atunci cand arata bine, si tensiunea creste, chiar daca e cu mine. Nu de putine ori am suprins baieti care o dezbracau din priviri, ea fiind langa mine. Si ma simteam foarte amenintat. Oriunde se duce, la doctor, la politie, la paine, primeste avansuri de la barbati intre 16-60 ani. Nu as putea spune ca m-a inselat, desi au fost cateva momente tensionate intre noi. Ea lucreaza intr-un mediu cu foarte multi colegi (evident si baieti) .. e o fire mai deschisa, mai sociabila, am avut si cateva momente in care am gasit diverse dovezi ale unei posibile infidelitati, dar majoritatea au fost pure coincidente, deci in ciuda explicatiilor ei, eu sustineam sus si tare ca m-a inseat. In fine...E o fata cuminte, responsabila, si imi dau seama ca incet incet, ii distrug viata, ii omor intimitatea, psihicul, nervii , tot, acuzand-o de tot felu de prostii, pe baza unor fantasme ale mele. Daca m-as desparti de ea, viitoarea mea prietena ar avea aceeasi soarta, probabil. Daca imi puteti da un sfat despre cum sa ma linistesc, cum sa-mi scot obsesiile din minte, m-as bucura enorm. Daca ati trecut prin situatii similare si le-ati rezolvat, va rog sa-mi transmiteti si mie. Nu stiu, as tunde-o 0 probabil, i-as face ceva sa-i schimb aspectul, sa fiu sigur ca nimeni nu se uita la ea, si astfel, voi fi eu "steaua" ei stralucitoare. Ei, e o fantezie irealizabila, dar daca deja gandesc asa, nu pot sa cred ca e iubire. Si totusi am senzatia ca o iubesc. Astept parerile voastre. Nu am chef de critici, ma critic destul zilnic pentru ceea ce fac, ...vreau solutii...si impresii.

poti sa o omori ,sa te pisi pe oasele ei si apoi s ate duci la din dragoste sa te sinucizi live...bp....da multi tampiti pe aici:)))

tolerant

32 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:26

cum ai reisit sa-ti dai seama cit de mult gresesti , de ce nu incerci sa apelezi la un pshiho terapeut, ? vb serios si nu glumesc
asa cum esti mandru de aceasta femeie ,ca este frumoasa desteapta ca te iubeste si mai presus de toate ca te suporta ,de ce ne vrei si reversul medaliei?numai in privinta ei asa de posesiv sau in general /? incearca singur sa-ti impui niste reguli daca nu poti o vei pierde succes

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:44

De la: yuppy002626, la data 2009-06-13 12:26:54cum ai reisit sa-ti dai seama cit de mult gresesti , de ce nu incerci sa apelezi la un pshiho terapeut, ? vb serios si nu glumesc
asa cum esti mandru de aceasta femeie ,ca este frumoasa desteapta ca te iubeste si mai presus de toate ca te suporta ,de ce ne vrei si reversul medaliei?numai in privinta ei asa de posesiv sau in general /? incearca singur sa-ti impui niste reguli daca nu poti o vei pierde succes

e prea tz pt terapeut...are nevoie de camasa de forta si o celula sub pamant...

Cristi254

27 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 14:20

De la: Greenie, la data 2009-06-12 23:50:10nu sunt raspunsuri acide.
dar ma bucur ca imi zici mie (noua) "stiu, stiu stiu" dar tot nu faci nimic!
ESTI BARBAT! sau.... invata sa fii unul! dar nu un gelos obsesiv. ala nu mai e nimic in fata femeii.
e ok gelozia rezonabila intr'un cuplu, dar la tine absolut nu'i vorba de asa ceva, depasesti "stadiul" cu mult afara..
atunci, cauti rezolvare singur! pt ca POTI!
trebuie sa te abtii in a o enerva pe ea in fiecare zi, si sa inlocuiesti toate cuvintele pe care i le'ai spune cand o vezi machiata si asa frumoasa iesind pe strada, in loc sa iti imaginezi ca o agata toti derbedeii, modifica putin scenariul si inchipuieti ce o sa ii faci cand o sa ajunga acasa. si in timpul de la munca, nu o vei mai suna obsesiv, ci doar te vei abtine sa o mai suni, nici mesaj, nimic! incearca macar o zi doua sa vezi cum e.... si sa vezi cum de abia va astepta si EA sa vina acasa cat mai repede si sa o rasplatesti pt toata iubirea pe care ti'o poarta ca te'a suportat atata timp!
hai, putin optimism.
poti face asta?

asta e singurul post care m-a ajutat putin. Eu incercam de fapt sa va explic ce simt, si cum ma simt ( nici mie nu mi-e bine deloc )..si sa-mi explicati de fapt ce se intampla cu mine. Asta incerc sa stiu, care e cauza, nucleul de la care pleaca prostiile astea din mintea mea. Daca as sti, as lucra in sensul asta si as elimina problema din nucleu. De exemplu o vad cand pleaca la cumparaturi, sau prin magazine. e imbracata sexy, un maieu sumar pe ea, o fustita scurta...de ce oare se imbraca asa doar cand e singura? In prezenta mea nu s-a imbracat niciodata asa. Ma apuca dracii, mi se pare ca parca vrea sa atraga privirile altora, in timp ce privirea mea parca nu conteaza. Si ma enervez ca arata asa, si eu nu sunt langa ea sa-i previn pe cei ce ii ridica orgoliul cu diverse abordari.

tolerant

32 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 19:42

da poate ai dreptate nu de neutralizare are nevoie ci de exorcizare

tolerant

32 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 19:42

da poate ai dreptate nu de neutralizare are nevoie ci de exorcizare

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 00:13

Deci, Cristi, ce ai de gand sa faci in privinta TA?!????

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 02:08

ce are de gand sa faca? nush ...poate o sa ne spuna dupa ce termina controlul de rutina . pun pariu ca la ora asta verifica mailuri & mesaje

2 > 1
Cristi254

27 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 10:30

Pai...am de gand sa nu o mai stresez cu critici si remarci inutile,sa gandesc ceea ce spun , si tot ce zic sa pun sub alta forma , care mai degraba sa sune a compliment gen"tu ai vazut ce fel te-ai imbracat azi? ai idee ca unii mai slabi de inima ar putea deveni victime? arati bestial. Periculos de bestial"
Apoi am de gand o lunga sesiune de sedinte la psiholog, in urmatoarea perioada, si cred ca ar fi indicat sa ma ocup mai mult de mine, sa mai trec pe la sala, sa-mi lucrez corpul, sa-mi schimb garderoba, eventual o masina mai frumoasa m-ar ajuta. Urmeaza sa vad ce resurse am pentru toate astea.

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 10:35

Auzi, tu esti dus?
Dar de vorbit...vorbe...discutii, nu ai auzit?
Nu poti sa vorbesti cu ea ca sa intelegi de ce ea se imbraca sexy cand nu e cu tine, etc,etc, etc?
Nu stiu, dar mi se pare ca e ceva ce nu merge in toata chestia asta(de unde a pornit gelozia asta, daca erai de la inceput asa,etc), plus ca tu esti subiectiv, ea vede altfel problema...ar trebui sa gasesti un mod mai obiectiv de a vedea toata chestia

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 10:38

exista un panseu celebru care spune asa:
Daca iubesti pe cineva cu adevarat, lasa-l liber! Daca ramane, este si va fi intotdeauna a ta. Daca pleaca, inseamna ca nu a fost niciodata a ta.

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 10:43

De la: googoodoll, la data 2009-06-14 10:38:42exista un panseu celebru care spune asa:
Daca iubesti pe cineva cu adevarat, lasa-l liber! Daca ramane, este si va fi intotdeauna a ta. Daca pleaca, inseamna ca nu a fost niciodata a ta.

Aici te rog sa generalizezi...este valabil si pentru femei si pentru barbati...ca exista gelosi si de-o parte si de alta.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Gelozie excesiva!!
Mergi la: