Info
x
Gelozie excesiva!!
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 11:17
De la: Spyder, la data 2009-06-14 10:43:10De la: googoodoll, la data 2009-06-14 10:38:42exista un panseu celebru care spune asa: 100% adevarat!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 11:26
De la: Spyder, la data 2009-06-14 10:43:10De la: googoodoll, la data 2009-06-14 10:38:42exista un panseu celebru care spune asa: pai eu n-am spus ca e valabil doar pentru el, desi discutia in speta e referitoare la problemele sale, de mascul ingrijorat de "volatilul" posesiunii sale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cristi254 27 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:11
Stiu ca sunt un mic monstru si asa ma priviti si voi, dar sa stiti, am avut si eu limite, eram si eu mai normal la inceputul relatiei. M-ati sfatuit sa ma concentrez pe aspecte gen "iubeste-o".
In primul nostru an de relatie, clipele de vis au fost multe. Mic dejun in pat, petale de trandafiri in casa, cadouri, surprize, toata atentia mea, cuvinte superbe, incurajari, toata fiinta mea fiind alaturi de ea. Trandafiri si bomboane saptamanal, mesaje dulci zilnice, nu stiu, sunt o fire care debordeaza de romantism, si in general stiu sa cuceresc o femeie. Totusi, am observat ca nu primeam mare lucru inapoi, din tot ceea ce ofeream. Am observat-o mai rece si mai distanta...si ea nu vorbea nimic,deci am pastrat o stare de vigilenta. Pana intr-o zi cand am aflat ca desi incercasem sa fiu "steaua ei stralucitoare"...ea vorbea foarte urat de mine in fata unor colegi de la munca, colegi care nu se abtineau la avansuri. (ma caracteriza cu cuvinte gen: idiot, fraier, bou, prost) In urmatoarele cateva zile am studiat comportamentul ei si am inceput sa caut alte semne, si am gasit apeluri catre ea cu privat, bipuri facute de ea catre numere ciudate, la ore ciudate (2-3:00 am, 12:00 noaptea )..respectivele numere de telefon erau ale "colegilor" de munca, apoi mesaje si apeluri din alta tara, apoi mesaje gen "la ce ora ne vedem?" "ce mai faci iubita?" ...ciudat este ca mereu mi le arata ea. Era vazuta mereu in prezenta colegilor ei, care culmea, erau barbati - baieti frumosi, alesi parca. Un amic de-al meu coleg cu ea, chiar mi-a povestit ca la munca avea o atitudine libertina, care nu se potrivea cu atitudinea unei fete cu obligatii. Nu refuza sa stea in bratele colegilor, sau sa flirteze cu ei. Evident, ea a negat vehement spusele amicului meu. Ciudat este ca in acea perioada, tot ea, venea acasa de la munca si intra direct sub dus, insa ramanea cu tricoul pe ea, ( deci e clar ce zone spala ). Tot in acea perioada primea telefoane cu privat, si chiar eu intr-o noapte am raspuns unui astfel de telefon, si o voce de barbat si -a cerut scuze pentru deranj, spunandu-mi ca nu stia de existenta mea. Am gasit odata chiar lenjeria ei intima si hainele murdare de secretii. O alta intriga in povestea mea e ca uneori o sunam, si 2-3 ore nu raspundea, motivand ca si-a uitat telefonul in alta parte. Si saptamanal se repetau faze de gen, in ciuda rugamintilor mele de a-si tine telefonul cu ea. Programul ei de munca e unul flexibil, si neregulat. Poate veni la orice ora, poate pleca oricand. In fine, am incercat sa fiu amicul ei, am incercat s-o presez psihologic, mereu mi-a dat foarte putine amanunte, si niciodata nu si-a pus cartile "pe masa". De fiecare data cand aveam o neclaritate, se enerva in cateva secunde si imi spunea ca vrea sa ne despartim. Dar nega mereu diversele acuze ale mele. Mi-a spus in repetate randuri ca nu m-a inselat, uneori mai convingator, alte ori mai firav. Ce-i drept, in majoritatea momentelor stiam ce face si unde este, noptile le petreceam impreuna ca si majoritatea momentelor ei libere, m-a integrat in familia ei... Cam asta e partea a 2a a povestii mele. Mi-e greu sa cred in coincidente, de aceea nici acum nu cred ceea ce am scris mai sus, pentru ca ea nu mi-a recunoscut niciodata ca ar fi vinovata, si niciodata nu mi-a oferit argumente. In schimb mi-a amplificat nesiguranta prin repetatele ei mesaje de "despartire", prin atitudinea rece, si prin nemultumirea pe care o afiseaza fata de mine pe toate planurile. Multi dintre voi probabil la primul val sau indiciu ati fi plecat, eu am ramas pentru ca nu am avut ceva clar in fata. Mereu mi-a negat, si mi-a spus ca pierderea va fi a mea. In final, am ramas intr-o stare de alerta inca de atunci. Pentru ca e posibil s-o fi judecat gresit, si pierderea intr-adevar sa fie a mea. Si ar fi o pierdere mare...Pentru ca inseamna enorm pentru mine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:39
Sper ca acum veti intelege ca n-am fost asa capsoman de la inceput! As fi putut s-o las sa plece, chiar am vrut sa ma rup de ea, dar n-am reusit...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:40
De la: googoodoll, la data 2009-06-14 10:38:42exista un panseu celebru care spune asa: ce bine zici googoodoll! si cat adevar si cat bine suna in cuvintele alea...
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:46
De la: Cristi254, la data 2009-06-14 12:11:50Stiu ca sunt un mic monstru si asa ma priviti si voi, dar sa stiti, am avut si eu limite, eram si eu mai normal la inceputul relatiei. M-ati sfatuit sa ma concentrez pe aspecte gen "iubeste-o". Aici e ceva putred...si nu in Danemarca, ci in relatia voastra...clar amandoi aveti probleme
|
Fosta membra 9am.ro 537 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:52
asta nu e partea a 2-a a povestii!
asta e ALTA poveste!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:56
eu zic sa urmezi sfatul lui Googoodoll.. Zau asa!
Canalia are si ea dreptate! si... lasa-te si pe tine liber! o sa vezi ce bine e! Darrrr... am o curiozitate, cati ani aveti fiecare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
linda 1592 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 13:09
sa stii ca prin stress de genul asta am trecut si eu, dar mi-a trecut... gandeste-te ca daca un barbat se uita la ea, nu se uita cu aceeasi ochi indragostiti ca ai tai si nu toti o iubesc ca tine...iar ea stie asta; stie ca toti care se uita la ea, ar vrea-o poate pentru o noapte si doar atat; plus de asta, ei ii convine faptul ca tu esti asa disperat dupa ea; e constienta ca poate sa faca cu tine cam ce vrea, pt ca o iubesti; dar poti sa intorci situatia in favoarea ta; iti trebuie rabdare si multa stabilitate psihica; nu-i mai trimite mesaje disperate de dragoste, n-o mai suna asa des; fii mai indiferent; trebuie sa pari sigur pe tine si plus de asta, TREBUIE SA TE CONVINGI CA E BINE CEEA CE FACI, nu s-o faci ca sa astepti cat mai repede rezultatul; convinge-te ca trebuie sa te racesti de ea pentru ca tensiunea asta iti face rau tie si psihicului tau; ai mare grija de psihicul tau; o situatie asemanatoare cu stress continuu si tensiune permanenta am trait si eu si nu vroiam sa ma despart pt ca-l iubeam, dar surprinzator, dupa ce am terminat relatia, dintr-o data m-am linistit; pareri de rau au ramas, dar cel putin scapasem de starea aia "cu sufletul la gura". apoi, vorbele astea pe care ti le-am spus mai sus sunt valabile in cazul in care ai tu viziuni si ti se pare ca te inseala; daca zici ca ai avut "probe" ca te-a inselat sigur, las-o; situatia e clara. dragostea adevarata nu trebuie sa fie asa chinuitoare, trebuie sa mearga lin, trebuie sa fie incredere; mai intervine din cand in cand cate-o problema, dar nu e normal sa stai vesnic in alerta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 14:10
pai...am 26 ani, ea 23. Voua vi se par dovezi ? mie nu mi se pare ceva foarte clar. Adica, din ce mi-a spus ea, s-au trezit unu si altu sa vorbeasca aiurea, sau a sunat-o vreunu si l-a refuzat, sau n-are voie omu sa socializeze cu baietii? sau ce-i rau daca vine acasa cu colegii? sau si-a primit mesaje de la vreunu care vrea sa ne faca rau. Sau n-are voie sa faca dush cand vine de la munca? sau sa se aranjeze ? Sau, na, isi mai uita omu telefonu pe undeva....Voua vi se pare ca m-a inselat sau nu ?
Eu nu stiu ce sa cred. Nu cred in coincidente, si nici in asa multe repetitii ale unor situatii suspecte. Dar pe de alta parte, v-am spus, ea se jura ...ca n-a facut nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:02
m-am plict de povesti idioate...gen..ea ma iub eu iub...MURITI si sp...zii priet tale ca daca moara vreau coliva...bp in gura ei...si u esti bou..cauta de munk,cauta unde sa stai..fa bani..si lasa tampeniile astea..k dc vrea sa te insele te inseala si nu o sa stii..bp...prefer sa fac bani si sa ma distrez..nu sa ma chinui dupa vreo idioata
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:09
De la: dasca777, la data 2009-06-14 15:02:53m-am plict de povesti idioate...gen..ea ma iub eu iub...MURITI si sp...zii priet tale ca daca moara vreau coliva...bp in gura ei...si u esti bou..cauta de munk,cauta unde sa stai..fa bani..si lasa tampeniile astea..k dc vrea sa te insele te inseala si nu o sa stii..bp...prefer sa fac bani si sa ma distrez..nu sa ma chinui dupa vreo idioata Cred ca deja esti celebru pe forumul asta multumita prostiei tale sesizabile inca din primele cuvinte. O sa fiu finutz si chiar nu merita sa ma cobor la nivelul tau sa iti vorbesc in limbajul tau, dar mi-e mila de tine. Cat despre injurii, te iert. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:16
De la: Cristi254, la data 2009-06-14 15:09:23De la: dasca777, la data 2009-06-14 15:02:53m-am plict de povesti idioate...gen..ea ma iub eu iub...MURITI si sp...zii priet tale ca daca moara vreau coliva...bp in gura ei...si u esti bou..cauta de munk,cauta unde sa stai..fa bani..si lasa tampeniile astea..k dc vrea sa te insele te inseala si nu o sa stii..bp...prefer sa fac bani si sa ma distrez..nu sa ma chinui dupa vreo idioata serios?...ma ierti?....ms mult..si acumMORI,esti prea prost pt lumea asta...MORI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 16:04
Bun. trecand peste off-topicul de mai dvm, date fiind datele de mai devreme, "dovezile" pe care le am, gen telefoane, apeluri, colegii ei, etc...tot ce-am scris, cum e mai bine sa fac? sa continui investigatiile sa vad daca ceva nu e ok ? sa ma opresc? ceva ma indeamna sa cred ca ceva s-a intamplat. Nu poti fi suspicios fara nici un motiv. Iar eu am avut destule. Astept parerile voastre pentru ca nu stiu cum sa ies din situatia asta. Nici macar nu stiu ce vreau.
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 16:16
De la: Cristi254, la data 2009-06-14 16:04:22Bun. trecand peste off-topicul de mai dvm, date fiind datele de mai devreme, "dovezile" pe care le am, gen telefoane, apeluri, colegii ei, etc...tot ce-am scris, cum e mai bine sa fac? sa continui investigatiile sa vad daca ceva nu e ok ? sa ma opresc? ceva ma indeamna sa cred ca ceva s-a intamplat. Nu poti fi suspicios fara nici un motiv. Iar eu am avut destule. Astept parerile voastre pentru ca nu stiu cum sa ies din situatia asta. Nici macar nu stiu ce vreau. Off...tu ceri solutii la o situatie destul de incurcata si care ar fi trebuit de mult sa o fi descurcat singuri, sau...singur! Ai primit destule pareri, sfaturi, ironii, glume...ar fi trebuit sa tragi deja o concluzie! Nimeni nu iti va spune direct "fa asa sau alfel", nimeni nu are dreptul asta, dar, ca o parere sincera, asculta de Linda! Mi se pare cea mai "la obiect" abordare, nu astepta sa primesti "mura in gura"! Ce naiba, ai, totusi, 26 de ani!... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
tolerant 32 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 17:53
nu tu chiar nu ai orgoliu ? cu toate caesti ranit continui sa suferi ?dupa parerea mea asta e boala curata frate Ce semne clare mai vrei? dupa ce ai avut atitea indicii ca ea nu te vrea si se teme sa rupa relatia cu tine din diferite motive.Stiu ca este greu sa renunti la cineva pe care-l iubesti dar mai greu e sa fii luat de papagal , ce ai impresia ca s-au terminat fetele, ca esti incapabil sa gasesti o alta relatie in care sa te simnti apreciat de persoana de linga tine? Nu eu sint in masura sa dau sfaturi i-ti spun doar parerea mea,oricit de tolerant ai incerca sa fii tot va trebui sa iei o decizie cu privire la viata ta ,banuiesc ca esti tinar si poti sa o faci, viata merge inainte ,,nu te doare nu te legi,, bafta
|
Fosta membra 9am.ro 254 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 18:25
La prima parte a povestii ti-as fi spus asa: indiferent de cat de barbat esti, indiferent de cat de multi bani ai, se va gasi unul si mai si, iar daca o va vrea, o va lua, barbatii cu bani multi si cu dorinte nu prea cunosc oprelisti. Deci ar trebui sa iti iei una urata si sa dormi linistit. Acum, treaba e ca si uratele au uneori succes, si asta e paradoxal, ai putea spune. Dar citind cea de-a 2-a poveste inventata de tine, iti mai spun ca exista un topic cu compuneri aici, unde ai avea succes daca inventezi si un final. In prima poveste ea saraca era corecta, si tu erai capcaunul. In a 2-a poveste ea devine c*rva si tu victima. Trecand dincolo de asta, fanteziile tale ating totusi un subiect destul de des intalnit, adica prostii care se pricopsesc din intamplare cu femei frumoase, si tot ce fac este sa astepte momentul cand ea se va duce dupa altul. Noroc bun!
VIETILE NOASTRE INCEP SA SE SFARSEASCA, IN ZIUA IN CARE TACEM IN FATA LUCRURILOR CARE CONTEAZA
|
|
Fosta membra 9am.ro 537 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 18:34
De la: chivas, la data 2009-06-14 18:25:16prostii care se pricopsesc din intamplare cu femei frumoase, si tot ce fac este sa astepte momentul cand ea se va duce dupa altul. Noroc bun!
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:49
De la: chivas, la data 2009-06-14 18:25:16 , scuze ca intervin pe commentul tau, dar referitor la treaba asta cu femeile urate, eu stiam o zicala: cica "decat sa mananci un rahat singur, mai bine o prajitura cu prietenii"
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:56
De la: linda, la data 2009-06-14 19:49:34De la: chivas, la data 2009-06-14 18:25:16 Femeile frumoase au dreptul sa nu se scuze, atunci cand intervin pe commenturile mele. Amin ! Raporteaza abuz de limbaj
VIETILE NOASTRE INCEP SA SE SFARSEASCA, IN ZIUA IN CARE TACEM IN FATA LUCRURILOR CARE CONTEAZA
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:58
lasand gluma la o parte, draga cristi, ca sa-ti linistesti sufletelul torturat de indoieli, eu iti propun sa organizezi un flagrant;
dar bine pus la punct; te deghizezi, iti pui sapca, imprumuti un trening mai larg de la cineva, te imbraci asa cum stii ca nu te-ar recunoaste; schimbi si masina, iei una de la un prieten si o urmaresti tot timpul cand nu e cu tine; in maxim doua saptamani, daca te inseala, e imposibil sa n-o prinzi cu ceva; daca te inseala la munca, e mai nasol ca nu poti s-o urmaresti si acolo, doar sa-i montezi camera de luat vederi in birou; dar daca vrei cu adevarat poti! macar stii o treaba: ori la bal, ori la spital... ps: nu e o rusine sa faci asta; daca spui ca ai vazut-o cu urme pe haine (ceea ce este cam scarbos si destul de graitor pt mine), cu mesaje, cu telefoane.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:02
De la: chivas, la data 2009-06-14 19:56:32De la: linda, la data 2009-06-14 19:49:34De la: chivas, la data 2009-06-14 18:25:16 aa, mersi de compliment, parinte Aleluia!
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:07
De la: linda, la data 2009-06-14 19:58:26lasand gluma la o parte, draga cristi, ca sa-ti linistesti sufletelul torturat de indoieli, eu iti propun sa organizezi un flagrant; Urme de secretii pe haine...or fi ale ei? Adica sunt pe fatza sau pe dos? Ca daca sunt pe fatza chilotilor, inseamna ca "amantii" au ejaculat pe chilotii ei. O fi purtat chilotii si i-or fi dat intr-o parte, cat sa faca loc la intrare? Sau o fi vreun fetisist cu chilotii? Sau erau urme de secretii pe sutien? Ca oricat ai vrea sa nimeresti la fix cu jetul, tot dai si pe langa. Bai Cristi, ia-o la o discutie serioasa si intreaba daca cei care au ejaculat pe lenjeria ei intima or avea vreun sculament sau altceva mai acatarii, ca sa stie si sa spele lenjeria bine, altfel poate sa ia vreo boala de piele si..fereasca sfantu, dai la bani dupa aia pe creme de mancarimi de zici ca mai bine apelai la tradati in dragoste. Sau o fi un indemn..Bai, tradati in dragoste, altfel va ia mama dracu! Nu am inteles niciodata treaba asta.
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:08
De la: linda, la data 2009-06-14 20:02:50De la: chivas, la data 2009-06-14 19:56:32De la: linda, la data 2009-06-14 19:49:34De la: chivas, la data 2009-06-14 18:25:16 ...Just call me "padre", and you`ll be my little girl
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:17
"padre", sau "compadre", acu' depinde in ce limba ai spus-o: italiana sau spaniola (tot aia inseamna)... m-am amuzat teribil la speculatiile tale referitoare la pozitia secretiilor (pe fata sau pe dos), dar "little girl" la 29 de ani, mai greu...
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 21:05
De la: linda, la data 2009-06-14 20:17:10"padre", sau "compadre", acu' depinde in ce limba ai spus-o: italiana sau spaniola (tot aia inseamna)... m-am amuzat teribil la speculatiile tale referitoare la pozitia secretiilor (pe fata sau pe dos), dar "little girl" la 29 de ani, mai greu... Nu exista nu pot, exista numai nu vreau Deci, ca de la padre la (little) girl
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 22:30
BAI !!! Urmele alea erau pe pantalonii ei, pe interior. Ca si cum s-ar fi excitat FOARTE tare, pentru ca acopereau o suprafata destul de mare pe interior. In fine, ea a zis ca nici nu stia de "acele urme"...desi pantalonii erau in cosul de haine murdare. Problema e asa, in ultima vreme n-am mai avut indoieli in privinta ei, DAR, la aproximativ 1an si jumatate de relatie, am "descoperit" prezenta unui virus cu care eram infectat, si acest virus se transmite 99% prin contact sexual.
Asta e cea mai tare, nu ? In fine, sunt destul de macinat k sa am chef de misto-urile voastre, desi sunt barbat, traiesc o mica drama si destul ma chinui singur cu anumite ganduri, nu-i nevoie sa veniti si voi cu prostiile voastre. Mda, replica ei la aparitia acestui virus a fost ca ea nu s-a culcat cu nimeni. Voi in locul meu ce-ati face? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 22:49
De la: Cristi254, la data 2009-06-14 22:30:22BAI !!! Urmele alea erau pe pantalonii ei, pe interior. Ca si cum s-ar fi excitat FOARTE tare, pentru ca acopereau o suprafata destul de mare pe interior. In fine, ea a zis ca nici nu stia de "acele urme"...desi pantalonii erau in cosul de haine murdare. Problema e asa, in ultima vreme n-am mai avut indoieli in privinta ei, DAR, la aproximativ 1an si jumatate de relatie, am "descoperit" prezenta unui virus cu care eram infectat, si acest virus se transmite 99% prin contact sexual. Nu stiu ce as face in locul tau. In locul meu as bea ceva. Si in locul tau, totusi, as pune-o si pe ea sa scrie aici, pe forum. Sa ne povesteasca ea cum se excita foarte tarrrre, si nepurtand chiloti, raman urme ca la barbati
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 23:02
De la: Cristi254, la data 2009-06-14 22:30:22BAI !!! Urmele alea erau pe pantalonii ei, pe interior. Ca si cum s-ar fi excitat FOARTE tare, pentru ca acopereau o suprafata destul de mare pe interior. In fine, ea a zis ca nici nu stia de "acele urme"...desi pantalonii erau in cosul de haine murdare. Problema e asa, in ultima vreme n-am mai avut indoieli in privinta ei, DAR, la aproximativ 1an si jumatate de relatie, am "descoperit" prezenta unui virus cu care eram infectat, si acest virus se transmite 99% prin contact sexual. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 23:04
scuze, am postat in mijlocul postarii citate.
|
|
|

, scuze ca intervin pe commentul tau, dar referitor la treaba asta cu femeile urate, eu stiam o zicala: cica "decat sa mananci un rahat singur, mai bine o prajitura cu prietenii"